|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
18.11.2011 16:41:12   
srečica17
Ojoj mausika....ja škoda nooo, sam nimaš kej......Odloči se tako kot misliš, da je prav.....pa srečnoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
19.11.2011 18:03:36   
tisa116
Ojla
Evo mene malo po dolgem času.Vse je ok, počasi dojemam kaj se dogaja in srečna,srečna,srečna....
Včeraj sem imela amnio pri pušenjaku...vse šlo lepo in gladko....zdaj pa čakat dooooolge 4tedne na rezultate če je naš žabec o.k.....
Jap....zvedela da bomo imeli dečkota......ata in dedki hudo srečni...jaz pa bom upam namesto rdeče pegaste punčke imela rdečelasega barabina ha ha....
Mausikaa tudi jaz ostajam doma vsaj do 10.1....fino, samo finance naju j......
lp vsem

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
19.11.2011 22:32:08   
lana08
Pozdravček tudi od mene po doooolgem času. Mi smo super. Bi si morala sproti pisati kaj želim kateri sporočiti, tako pa samo želim veliko pozitivne energije vsem. RVM

< Sporočilo je popravil lana08 -- 19.11.2011 22:33:02 >

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
20.11.2011 13:08:03   
alpog
Lep nedeljski pozdravček vsem user posted image  !

Neodkrita, ja dolgo nismo slišali nič o tebi (tako, kot o meni)! Upam, da nisi preveč user posted image ! Saj se držiš, a ne?

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
21.11.2011 22:37:22   
gigi1
Helou lubike moje

Mausič nočem niti malo vplivati na tvojo odločitev. Vem le, da bi se sama sigurno odločila za AC. Sem pa globoko prepričana, da bodo morebitni izvidi za vikati  user posted image user posted image user posted image

Neodkrita si dobro? Alpog mi je dala misliti..sama sem nekako mnenja, da je šlo za tvojo odločitev in ti ni tako hudo? Lahko, da sem čisto v temo brcnila user posted image
Alpog tvoje besede pa nekako ne zvenijo dobro user posted image . Upam,  da me obcutek vara in je nova sluzba OK.. najstniki pa super krasniuser posted image
Vitachi tvoje besede so tako spodbudne, da resnicno verjamem v to, da si dobro user posted image

Aquič veliko mislim na vas user posted image user posted image user posted image

Miši, Blanči, Lana, Zarči, Podganca, Hedi...itaK...da mislim na vse...

RVI user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
26.11.2011 19:37:37   
Fidolina
user posted image ......user posted image

.....user posted image

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 26.11.2011 20:14:39 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
28.11.2011 13:47:46   
neodkrita
jaz sem dobro in ja to je bila moja odločitev in to pravilna. Kaj čemo strejši smo bolj modri hehehehehehe!
Ne bom naštevala vseh, sam želim vam, da ste vse super dobro!!!!!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
30.11.2011 16:34:05   
mausikaa
ojla konzervice moje
samo toliko da se malo oglasim, za amnio še ne vem kako bo, ker se nekaj komplicira, bomo videli kaj bodo prinesli naslednji dnevi...držite pesti

pa pa 

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
30.11.2011 17:28:33   
srečica17
Kaj se komplicira mausika??????? user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bo vse OK......Mora bit!!!!!!

Pozdravčke.....Jaz se počas bližam ciljni ravnini.....do roka še en mesec.....upajmo da bo kej prej!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
30.11.2011 22:36:35   
Bety11
Pozdravljeneuser posted image

Lepo vas je brati....Čestitam vsem, ki se vam je želja izpolnila..user posted image

Mausika....Moja izkušnja je taka, da sem Prometrij uporabljala do 36.tedna....Zmanjševati sem postopoma začela pri 33.tednu....Zakaj? Ker so mi vsi svetovali, da že od 12.tedna ne rabim več...pa sem počakala do 16.tedna in ko sem začela takrat zmanjševati, bi za las izgubila svojega Damjana....Jaz ne bi riskirala in bi rajši dala tiste eure za Prometrij, pa bila mirna.....

Žiži...iiiiii....pa kako si ti???? Lepo te je brati...

Pikovit....veeeelik objemček.....

In vsem drugim, ki jih ne omenjam, en velik C M O O O K...user posted image

Ali lahko na ta forum prilimam slikico Damjana? Moj sonček raste kot goba...Star je že dve leti in dva meseca...Hitro je minilo...

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
30.11.2011 22:41:05   
Bety11
user posted image

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
2.12.2011 14:38:32   
mausikaa
Betty mene mučiji trombiji...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
3.12.2011 22:27:52   
sonya1
Drage moje !
Ne oglašam sem pogosto, saj naš škrat zahteva večino mojega dneva in noči. Vendar vas spremljam in preberem, kaj se vam dogaja. Škoda, da je tema tako zamrla, meni ste zelo pomagale. Upam, da jo bomo še obudile.
Pogosto mislim na vas, na vse stare borke, na vse srečnice, ki doma čuvajo malčke in tiste, ki se šele pripravljate, da jih sprejmete.
Najprej naj se skupaj z vami veselim veselih novic: Mausi, Srečica, Tisa, kar toplo mi je pri srcu, ko berem, kako daleč ste že. Še malo in bo. Nič in nihčle te ne more pripraviti na tako veliko srečo, ko prvič dobiš v roke svoje dete. Naj vam bo nosečnost lahka, mirna in čimbolj brezkskrbna. Uživajte v tem čudovitem času pričakovanja.
Mikli, me veseli, da si tako pozitivna. Verjamem, da nekje nek otroček čaka na vaju, da mu bosta dala vso sovojo ljubezenuser posted image .

Gigi, draga, ne pozabi nase. ne smeš samo delati in skrbeti za druge. Naj še tebe malo pocrkljajo. Pogosto se spomnim, kako si nam bila opora in pomoč. Upam, da imaš veliko takih, ko isto dajejo tebi.

Vitachi,čudovito, da si na tako dobri poti okrevanja. Naj čas pomiri tvoje srce in dušo. Pozabila najbrž ne boš, kot najbrž ne bo marsikatera od nas, ki je spremljala tvojo zgodbo. Pa bo vendar posijalo sonce tudi zate. Na koncu vedno posije sonce za vse dobre ljudi.

Zarči, uživaj življenje. Krasna si, pametna in duhovita, ljubeča in ljubljena. Mislim nate.

Hermy, pa ti ? Če bo Blaž ali če ga ne bo, Brina je tu, da vas razveseljuje. Naj tvoja druga sreča traja in traja...

Loremi, ljubica draga, kako si ?  Tudi ti se ne oglašaš več pogosto tu. Upam, da si dobro, upam, da bosta z dragim našla skupen jezik. Ali pa da si boš našla srečo drugje.  Odpri se svetu, novim ljudem in novim priložnostim. Po tvojih zadnjih postih, si začela početi prav to. Uživaj tudi tiuser posted image

Fidika, lepo je videti, da včasih tudi ti še zaideš na to stran.

Pozdravčke še za vse druge, ki jih nisem omenila. Mislim na vas vse.

Naš Oskar bo imel vsak čas 5 mesecev in je čudovit otrok. Pravi dobrovoljček, cele dneve veselo vriska in piska in brblja in se slini in je nasploh zelo srečen otrok. Nikoli do zdaj nisem poznala take ljubezni, vseobsegajoče, nesebične, tako celovite in silovite, kot jo čutim do Oskarju. Rada bi ga zavila v ljubezen in ga ščitila pred vsem, kar bi ga utegnilo doleteti. Moj Oskar je moja sreča in moje življenje.

Drage moje, še nekaj časa se bom tukaj oglašala bolj malo. Vsaj toliko časa še, da bomo začeli ponoči malo bolj spati, da pridem malo k sebi. Vendar sem tu, berem vas in navijam za vsako od vas, in vsaki od vas želim vse, vse najboljše.

Rada vas imam vseuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
4.12.2011 14:53:59   
mausikaa
o Sonči lepo te je brati in lepo da je tvoj Oskar tvoj mali mišek - tako je tudi prav...ja res je škoda da tale naša tema sameva, sem pred časom napisala da se počutim kot da bi pisala blog user posted image
no mi imamo v torek spet kontrolo, vsak večer (pa še včasih čez dan) iščem srčka našega škratka, in vsakič ko zaslišim malo lokomotivo se mi odvali en velik velik kamen od srca...sem prepričana da bo vse ok, in da bo škratek še dolgo pri meni na toplem - v hotelu mama se mu zaenkrat dobro godi...na koncu bo tako kot pri mali žabi ki je hotela dva meseca in pol prej priti na svet, potem je pa prišla en teden po roku...

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
5.12.2011 12:54:06   
mausikaa

pogled skozi okno mi pravi, da je ravno pravi čas za:

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSeAHnWHHnfC0wontD9vhwS55zj6u8_6LY0LjOLQxQazz0g3NIWyQ[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
5.12.2011 12:54:59   
mausikaa
na jaa...pojavila naj bi se slika dišeče vroče čokolade user posted image
naj vam slabo vreme ne pokvari dneva...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
6.12.2011 16:09:08   
mismis
špegam, če je kak novega... mausii in Tisa, kako daleč smo, pa počutje

srečica, ti pa že odštevaš user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
7.12.2011 10:31:05   
tisa116
Ojla babuške

Jaz danes sredi 20 tedna......se počutim super...edino na trebuhu ne morem več spat.user posted image user posted image user posted image
Danes sem dobila izvide amnio(po dobrih 2 tenih) in naš **** ima normalni moški kariotip!!!!!!!!!!
srečna,srečna,srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mismis...kako mali mediki????????

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
8.12.2011 14:33:04   
pika.po
Mi pa še kar čakamoooo in čakamoooooooooo...

Miklavž ni prnesu niti pluska, niti pošte iz MB user posted image

Upam, da bosta Božiček in Deda Mraz bolj radodarna user posted image

Naj vam v telem decembru trije dobri možje nasujejo čimveč lepega user posted image Sej pridne smo vse, a ne user posted image  

Lav ju ol! user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
8.12.2011 16:58:05   
mausikaa
mi smo v 18 tednu user posted image , mali škrat je ok, počutje kar ok, amnio smo naredili - lahko samo rečem da je Cerar car in sedaj počivam, no ja, bi se reklo da sem še bolj v počivanju kot prej...napovedi so kar solidne, baje da to da bi bil mali v hotelu mama do konca lahko kar pozabim, no ja, ampak glede na to da smo v 18 tednu se mi zdijo takšne napovedi pretirane...jaz sem prepričana da bo vse ok

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
9.12.2011 9:41:38   
mismis
joj tale RR, še ko si vzamem nekaj časa za komentiranje, mi nagaja...

Tisa, super za dobre izvide in pobča user posted image user posted image user posted image

Maussi, če prav štekam, boste vi tudi imeli pobča? Pe pestkam, da bosta čimdlje 2v1 user posted image user posted image

pika.po, če je že Miklavž zatajil, pa naj te Božiček nagradi, naj prinese ali plus ali pa vsaj pošto user posted image user posted image user posted image

Mi smo dobro, medike rastejo, naslednji teden bomo imeli že pol svečke user posted image , sta pridni, ponoči spita, no vsaj večino časa, lepo papamo gosto hrano in se redimo. Mala B. je prava gimnastičarka, se mi že kotali po kavču od enega konca na drugega, Z. pa je bol lenček, zanjo je vrhunec telovadbe, ko ima noge v zraku user posted image user posted image user posted image  no je pa zato toliko bolj zgovorna, mi vsako jutro ob 6-ih začne peti v postelji, tako da ni druge, je treba vstati.
Včeraj bili na prvem Dedku mrazu pri mami v službi in bili seveda atrakcija, ne toliko zato, ker sta dvojčici (imamo v službi tudi trojčke in pa še ene dvojčke), ampak zato ker sta bili najmlajši

toliko zaenkrat od nas, pozdravčke vsem, zdaj pa šibam, je treba banano peštati user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
9.12.2011 13:00:36   
mausikaa
Miša mi še ne vemo kaj se skriva v maminem buhiju, malo bitje ima nešteto ljubkovalnic in ena od njih je tudi škrat...ma mi je čisto vseeno kaj je, samo da je dete zdravo...a vaše medike so pa že take velike punce, pišuka kako čas beži...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
12.12.2011 10:07:58   
mausikaa
Dobro jutro,

samo toliko da vas na hitrico pozdravim user posted image  
Tisa kako si? 
Srečica si še kinderjajček?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
12.12.2011 13:15:35   
srečica17
še , šeuser posted image
Danes sem bila v P in dala kri in vodo......jutri imam EKG, ctg, razgovor z anestezistom.......priprave na CR.....jutri naj bi tudi izvedela datum načrtovanega CR.

Držite se, punce drage.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
12.12.2011 14:03:32   
mausikaa
o Srečica samo še malo  user posted image  uživaj v zadnjih dnevih kolikor le lahko...jaz ne morem verjeti, da počasi vstopam v 19 teden, res ne morem verjeti, se mi zdi, da bo vse tole prehitro minilo...
še vprašanje: je imela katera izkušnjo da se je posteljica premaknila? zaenkrat kaže na placento previo, ampak kot berem po netu je brezveze zganjati paniko tako zgodaj?

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?