Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 12.12.2011 20:58:22
|
|
|
|
tisa116
|
ojla Mausikaa midva z malim sva dobro...danes sem nastopila 20 teden.Izvide od amio sem dobila ze po dobrih 14 dneh...tako da upam, da bo pri tebi tudi tako.Mali možak je kar se amnio tiče zdrav....zdaj pa težko čakam 20.12 ko imam pri Pušenjaku morfologijo... Pa ti? Slabosti so upam že mimo...zdaj pride lepši čas...... lp
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 13.12.2011 14:44:25
|
|
|
|
srečica17
|
No.....sem bila na pripravah za CR.....zdrava sem k riba......naš srečni datum pa bo 22.12.2011......če nas slučajno kaj ne prehiti Tisa in akvica gresta pa lepo za mano
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 13.12.2011 17:23:12
|
|
|
|
mausikaa
|
O srečica lep datum si si izbrala... Tisa slabosti so skoraj mimo, samo od danes naprej sem na antibiotikih - problemi z ledvicami, sem včeraj pristala na urgenci :-( ampak škratek je fajn, je bil tako živahen na UZ da ga je komaj premerila
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 13.12.2011 20:58:08
|
|
|
|
aqua77
|
Cer alu banda! Po dooooooolgem casu evo se mene nazaj. Mi smo super duper, David je priden, raste, mamo ze zobka nam ga je ravno miklavz prinesel. Spimo celo noc, jemo ze svasta skratka ni nam dolgcas. Se malo pa bomo imeli 5 mesecev, mater kam gre cas... Malo sem na hitro prebrala kako ste mi srcice in berem da ste kar fajn. Nekaj noseck, ene ze v finisu, ene pa v borbi. Vsem zelim vse dobro. Bom probala veckrat prit sem da bom bolj na tekocem. Ljubcka vsem...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 14.12.2011 8:42:09
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa O srečica lep datum si si izbrala... Tisa slabosti so skoraj mimo, samo od danes naprej sem na antibiotikih - problemi z ledvicami, sem včeraj pristala na urgenci :-( ampak škratek je fajn, je bil tako živahen na UZ da ga je komaj premerila Mausika, ja kar se placente previe tiče, se z diagnozo počaka do 28.-tega tedna, ker kokr je men Pušenjak reku, se lahko tja do 24.-tega tedna še dvigne. Pri meni sicer se ni, samo je pa dosti deklet, ki so na začetku nosečnosti krvavele, potem pa se jim je posteljica dvignila. Tko da kr pozitivno naprej. Kaj pa je z ledvicami? Ampak tebi pa res ni čas bit dolgčas v tej nosečnosti. Skoz imaš neki. Zdej bi se lahko pa začele sam še lepe stvari vrstit, a ne. Vse ostalim, nosečkam, mamicam, borkam želim veliko sreče, lepih trenutkov. Naj vam življenje prinese tisto, kar si želite. Imejte se rade in imejte se lepo. Zdej morm pa delat, ker grem jutri na dopust do konca leta. Juhuhu.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 14.12.2011 16:50:55
|
|
|
|
mausikaa
|
ma Barbi meni se vse bolj zdi, da ko vidijo moj EMŠO začnejo vsi slikati črne scenarije...ok, vem da leta niso optimalna, tega se povsem zavedam, ampak puške pa zato še ni treba vreči v koruzo...no ja, jaz sem optimistična in verjamem da bo z bebiko vse ok in da bo še dolgo v mama hotelu...a ti pa kar že na novoletni dopust - sej je prav, uživaj s svojimi srčki babe moje uživajte...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 15.12.2011 10:18:01
|
|
|
|
miklarom
|
ojla, moje babike ! po dolgem času se vam zopet oglašam, a imam bolj malo časa k skos delamo na polno in še cele praznike delam le prvi in drugi januar sem fraj, tako da bo kar pestro saj veste , ljudje som laaaaaaaaaaačni in jih je treba nafujtrat , drugače smo pa zaenkrat vredu, na CSD-JU imamo že vse končano in smo na čakalni listi že od meseca novembra, in zdaj čakamo na tisto srečno zvezdico da nam prinese tako željeno bebiko, , nekje spomladi pa tudi zopet štartamo v nov postopek. vidim da ste nekatere nosečke že proti koncu in vam želim čim manj boleč in hiter porod, in že zdaj diham z vami. nekatere pa ste že tudi skoraj ali celo že čez polovico in držim pesti da ostanete vse čim dlje 2V1 in mislim vsako minutko na vas vse ki pa se še borite pa ne obupajte, saj veste za vsakega enkrat posije sonček in nam uresniči kar si najbolj nželimo. toliko za danes ker spet šibam v službo, pa se jutri spet malo oglasim. uživajte današnji dan maksimalno , rada vas imam vse
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 20.12.2011 14:22:57
|
|
|
|
mausikaa
|
evo pa smo dobili izvide še po pošti, z škratkom je vse tako kot mora biti se mi je odvalila ena velika skala od srčka...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 20.12.2011 15:15:31
|
|
|
|
tisa116
|
Čestitam!!!!!! In kaj imate..babuško ali dečka? Jest grem pa danes 17 30 na morfoligijo....javim kako bo. lp
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 20.12.2011 18:22:06
|
|
|
|
miklarom
|
mausika - suuuuuuuuuuuuuuuuper tisa16 - kako je bilo na morfologiji
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 20.12.2011 20:26:56
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa evo pa smo dobili izvide še po pošti, z škratkom je vse tako kot mora biti se mi je odvalila ena velika skala od srčka... Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 20.12.2011 20:34:03
|
|
|
|
hermy1
|
Miklica, naj se dete čimprej odloči za vaju!!! Tisa, vse bo ok!! Aqvica, celo noč spite , blagor vam!! Mi tega še ne znamo !! Uživajte še naprej! A so kakšne frišne slikice v albumu??? Pozdravčke vsem "nejavljenim"!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.12.2011 8:05:00
|
|
|
|
tisa116
|
Ojla Smo včeraj opravili morfologijo...Vse v redu in super je rekel dr,šteli smo prstke,gledali srček, ledvičke,možgančke....vse super.Še zdaj pa se ne morejo odločit glede PDP.Prvi datum je bil 4.5 potem 28.4, po meritvah pa je korenjak še večji.....vse meritve kažejo od 22 2// do 23 1/7 takoda definitivno nismo 21 1/7 kot smo mislili...po novem PDP tam okoli 18-21.4. Se hitro staramo a na ha ha....to pa je tako če IVF ne rata pa ga našimaš nekje vmes...... Očka ja bil ganjen je kar jokal ko e gledal malo čudo...mali bandit pa se ni pustil posneti.....gleda nazaj nekam proti mojim ledvicam in vemo smo to da ušesa ima......... MIKLI upam in držim pestke da vajino prvo dete pride še prej kot naše..... lp pa lep dan.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.12.2011 9:37:25
|
|
|
|
gigi1
|
Draga moja Miši Happy birthday!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.12.2011 9:38:48
|
|
|
|
gigi1
|
Helou žabice moje Srečica a dihamo danes? Mislim nate! Lupčke in vse dobro vsem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.12.2011 11:57:44
|
|
|
|
pika.po
|
Ooooooo Mišino praznovanje je pa tudi Žižetko na plan izvabilo! Je prav lepo spet videt tole vijolično bunkico Kako si? Paziš nase? Miša vse naj, naj! Pa lubčka malim miškam! Tisa jupijej da je z bejbijem vse super truper ok! Mausi juhej tudi za tvojega škrata! Hermy kako si? Kaj se kaj dogaja? Ne vem a sem spregledala, a je projekt Praga že mimo? Mikla pestkam, da vama čimprej nariše nasmeh na obraz otročiček, ki vama je namenjen in vaju ravno tako nestrpno čaka, kot vidva njega Srečica a že cartaš? Kje se skrivate vse ostale pupe? Pozdravčke prav vsem! Ma vas prav malo pogrešam Nč več nismo pridne tule gor pisat, nič več se ne vidimo Na naju so pa v MB kar malo pozabili Sem poklicala kako to , da še ni pošte, pa ni bilo čisto jasno Skratka so naju potem kar naročili. Dobila navodila in tabletke, da z januarsko M začnem z kontracepcijo. Heh res hecen filing da se trudiš za bejbija in malicaš antibejbi tablete Marca pa začnemo z pravo municijo in konec marca predvidena punkcija. Dolgaaaaa je še, ampak vsaj premikati se je začelo Lepe praznike vsem! Naj vas Božiček in Deda Mraz čimbolj obdarijo!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.12.2011 12:42:30
|
|
|
|
tisa116
|
Srečica.......smo se spomnili na dihanje dopoldne in hudo sodelovali....upam da že držita svojp princesko v rokah!!!!! Miši...vse naj,naj,naj,naj,naj............ Pika.po.....lepo da se oglasiš....čakamo na akcijo.... lp vseeeeeeeeeeeem babuškam
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.12.2011 18:27:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Draga moja Miši Happy birthday!!!! oja, to mi delaj, samo škoda ker ni malo veterček zapihal pa tole majčko privzdignil
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.12.2011 18:30:58
|
|
|
|
mismis
|
Žižek moj, thanks pa saj veš pika.po, super za akcijo, ma da marca rata, da boš imela rok nekje v decembru tisa, tudi hvala za čestitke, morfolofija??? srečica17, sem dihala danes s teboj, sedaj sem pa v pričakovanju novičke, upam da jo čimprej sporočiš Mikli, pestke da bodo dobri možje prinesli kakšno super novičko maussi, super za škrata, vesela kt radio
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.12.2011 18:55:53
|
|
|
|
tisa116
|
Miši morfologija super!!!Po meritvah smo starejši še za kakšen teden....drugače pa je mali junak super samo za 3D UZ pa noče sodelovat bandit mali...gleda nazaj in se vidi samo pleska in uho........ lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 23.12.2011 7:26:32
|
|
|
|
hermy1
|
O, Mismis...tortico ste rezali ?! Srečica, čakamo novičke !! Se javim še kasneje, zdej šibam!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 23.12.2011 22:26:52
|
|
|
|
hermy1
|
Evo mene opet !! Prav vsem želim lepe praznike in polno prijetnih presenečenj!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 24.12.2011 18:11:52
|
|
|
|
loremi
|
Dober večer! Vsem želim, da lepo preživite praznike! Srečno!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 27.12.2011 8:06:04
|
|
|
|
miklarom
|
Ko se prižgejo praznicne lucke sredi bele mrzle zime, prijateljstvo ogreje nam dlani in želja vzpne se iz srca v višine. Vse kar slabo je z Novim letom naj zbledi, vse kar dobro je, naj za vekomaj ostane! Prava pot je pot srca ostalo so le ovinki. Naj vas v Božicno noc in Novo leto popelje pot brez ovinkov in naj vas v praznicnem miru sreca nežno objame! Vesel Božič in Srečno Novo leto 2012 voščim iz vsega sreca mojim nadražjim prijateljem in prijateljicam, vse Vas imam rada
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 27.12.2011 11:43:17
|
|
|
|
KT
|
Vse najlepše v letu, ki prihaja sončice. Naj vas spremlja sreča, veselje in veliko zdravja. Naj se vam uresničijo vse želje, tudi tiste, ki ostajajo skrite. En velik objem vsem! p.s. Sama si želim le, da bom v prihajajočem letu našla več časa in večkrat kaj napisala!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?