Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.2.2012 13:55:50
|
|
|
|
mausikaa
|
Pikica evo mene tudi pri nas je sonček in prav lepo zunaj...moje počutje je ok, malo sem se nalezla od tamale ampak zdaj sem že bistveno boljše...marsovček mi ponoči ne dovoli spati, sem danes rekla da če bo takšen ko pride ven iz hotela mama da ga vrnemo nazaj smo pa zgleda končali projekt "otroški voziček" aleluja, prvi ki nama je bil obema všeč - ga ne dostavljajo izven ZDA, drugi je bila cena tako zasoljena da sem rekla da ni šans da dam tolko za voziček, no tretji je sedaj na Brniku in čakam da mi ga pripeljejo domov - in če nam potem ko ga dobimo domov slučajno ne bo všeč potem bo naše dete brez vozička in ga bomo vozili v šajtrgi sej bi bilo vse fajn če ne bi bila oba z malo tehno frika in sva iskala tudi takšen vozek... Hermi kako kaže? jaz še kar stiskam pestke...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.2.2012 13:56:29
|
|
|
|
mausikaa
|
Pikica evo mene tudi pri nas je sonček in prav lepo zunaj...moje počutje je ok, malo sem se nalezla od tamale ampak zdaj sem že bistveno boljše...marsovček mi ponoči ne dovoli spati, sem danes rekla da če bo takšen ko pride ven iz hotela mama da ga vrnemo nazaj smo pa zgleda končali projekt "otroški voziček" aleluja, prvi ki nama je bil obema všeč - ga ne dostavljajo izven ZDA, drugi je bila cena tako zasoljena da sem rekla da ni šans da dam tolko za voziček, no tretji je sedaj na Brniku in čakam da mi ga pripeljejo domov - in če nam potem ko ga dobimo domov slučajno ne bo všeč potem bo naše dete brez vozička in ga bomo vozili v šajtrgi sej bi bilo vse fajn če ne bi bila oba z malo tehno frika in sva iskala tudi takšen vozek... Hermi kako kaže? jaz še kar stiskam pestke...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.2.2012 18:34:57
|
|
|
|
mausikaa
|
ma ne morem verjeti da mi spet podvaja prispevke...ali je pa to zato, da je več prispevkov na naši temi mogoče?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.2.2012 10:38:20
|
|
|
|
pika.po
|
Jutro ja sam da se dogaja, tud če podvaja Joj jaz komaj čakam, da začnem vozeke gledat. Imava z mami že od davno sklenjen pakt, da ona vozek kupi. Pa nevem katera zdaj bolj čaka, da končno začnemo izbirat Tokrat gremo do srečnega konca Mausi kašen vozek sta izbrala? Dej prpopaj kašen link?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.2.2012 12:34:16
|
|
|
|
mausikaa
|
jap, tudi če se podvaja, samo da se dogaja ma mi2 sva skoraj doktorirala na temo vozičkov, tko kot sem napisala - oba sva bolj tehno frika, pa voziček mora biti za na teren, za vse pogoje, ter za tek (LM 2012 here we come), no zdaj je že doma ga je že sestavil, testna vožnja po stanovanju že narejena, zdaj čakamo samo še da ga začnemo uporabljati, verjamem pa da je stvar okusa in da nekaterim tudi pod razno ne bo všečen - no važno da je nam všečen, teste ima pa tudi dobre, sploh kar se varnosti tiče in glede na to da bo naše dete Majsko dete mi je košara nekako odveč, ogrodje zgleda bolj robustno tako da se ne bo takoj skrivil, zloži se super, ma če pomislim da sva v BC en voziček hotela zložiti pa smo ga skoraj polomili...izbrali smo pa Jeep Overland Limited Jogging Stroller - Fierce
< Sporočilo je popravil Admin -- 16.10.2013 11:44:56 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 25.2.2012 10:37:05
|
|
|
|
hermy1
|
Pika.po in Mausi tako lepo vaju je brat...posebno temo o vozekih !! Krasen Mausi! To boste šibali !! Roži super za Jana in seveda sestrico ali bratca !! Kimsi, zdaj pa mogoče že zibaš??? Aqvič, D. priden?? Raste? Kje so slikice?? Žižka, Fidika !! Sapi, uživaj s princesama Tisa, že velike priprave???! Jaz pa žal nimam dobrih novic in kar težko posmetim to temo !! Včeraj sem bila na čiščenju, saj naši pikici srček ni začel biti in smo se morali posloviti od nje.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 26.2.2012 8:08:52
|
|
|
|
barbara b
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 26.2.2012 13:23:07
|
|
|
|
mausikaa
|
Hermi naša sej ne vem kaj naj ti rečem bodi močna, nekje sem enkrat prebrala da nam Bog nameni takšne preizkušnje za katere ve da jih zmoremo...vem, slaba tolažba, pa sigurno nešteto vprašanj v smislu zakaj ravno jaz, vzemi si čas, izjokaj vse solze in vso žalost, objemi otročke in lubija, počasi bo šlo... in ne, ne smetiš naše teme, ti kar napiši kar te teži, je lažje ko se lahko nekomu zaupaš...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 6.3.2012 9:56:15
|
|
|
|
miklarom
|
Hermy -
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2012 9:14:19
|
|
|
|
coala
|
Pozdravljene punce.....vas redno berem držim pesti z vami,sem srečna za vsako ki ji uspe.Bi pa imela vprašanje za vas glede na to da štartam z novim postopkom,da sem 40+1 .....in sem zdaj več mesecev pavzirala pa me zanima po transferju ste strogo počivale ali ne,ste hodile v službo,ste se pazile pri prehrani,ste jemale kakšne dodatke vitamine,jaz sem pri zadnjem postopku jemala B komleks,matični mleček kapsule in cink za celice sem lepo pridelala in prišla do + ki se je žal spremenil v - čez par dni.....zares bi bila vesela vaših odgovorov in nasvetov lep dan vsem skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 9.3.2012 12:32:11
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla Coalca, zgleda da punce ne berejo oz. se nobeni ne da pisati... jaz sem pri dveh postopkih počivala kolikor se je le dalo pa ni bilo nobenega učinka, v bistvu če pomislim so bili postopki pri ateju polom na celi črti - da ne govorim o stresu ki sem ga doživljala vsakič znova ob njegovih komentarjih na mojo starost in mojo kilažo...no ja, sem ta teden ponovno doživela eno veliko veliko negativno presenečeje pri njih, ampak to je že druga zgodba... kar se dodatkov tiče, sva se oba pred postopki filala z vsem možnim, pa ni nič pomagalo, ko je ratalo natur sva oba jedla matični mleček in jaz še folno kot predpripravo za postopek ( ki ga potem ni bilo ) tako da težko je reči kaj pomaga, jaz mislim da pomaga pozitivno razmišljanje, folna itak, matični mleček tudi ne more škoditi, z ostalimi vitaminskimi dodatki je treba paziti, da ne pretiravaš in ne zaužiješ preveč enega vitamina... predvsem pa upam, da si v dobrem centru kjer se ti bodo posvetili tako kot je treba, odkrili vse eventuelne pomanjkljivosti (meni npr. niso odkrili pregrade po treh SS in po dveh neuspelih postopkih - v MB so mi jo pa takoj - zanimivo kajne) in te obravnavali kot človeka in le kot številko. Želim ti veliko veliko sreče in lep plusek...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 9.3.2012 13:59:05
|
|
|
|
coala
|
mausikaa..hvala ti za odgovor ,ja starost me tepe....pa vseeno bomo še poskusili,matični mleček pa že jem,pa cink za celice,pa b kompleks to ja pa tud vse.Pa mleka se izogibam se mi zdi da sem zasledila da tud mleko ni dobro....pač poskusimo vse a ne. Še enkrat hvala za informacije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 11.3.2012 11:14:02
|
|
|
|
Roži_
|
Ciao punce kako ste? Sem vas prišla malo pozdravit, vidim da je tema živahna, to pa se moramo Mausiki naši zahvalit Mimogrede kako si Mausi? Coala, držim pesti!!!! Kar se pa tiče ležanja.....vse odvisno, jaz sem tokrat res strogo ležala in je ratalo, ma sem sigurna da ne zaradi ležanja ampak ker je bil pravi dan in pravi zarodki Jemala sem samo Elevit tablete in nič drugega! Srečno Punce uživajte in bodite v Pa lep pozdrav in objemček za vse
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 11.3.2012 11:23:50
|
|
|
|
sonček33
|
Hermy, super duper truper..juhej..čestitam.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 12.3.2012 7:13:38
|
|
|
|
srečica17
|
coala....toliko kot je različnih ljudi, toliko različnih zgodb.....pomoje ni nekega pravila kdaj rata....Pri starosti 40+3.....ratalo pri Rešu v prvem postopku.....po punkciji in transferju šla direkt v službo....cele dneve delala na polno, ker smo se selili....farbala stene in podobno....Res pa je , da sem vse skupaj vzela precej na izi.....kolikor se pač da.....če rata, rata..... Hermy Mausika.......ste že proti cilju????Jupiiii! Pri nas rastemo.....zdej gremo že proti tretjemu mesecu......vsak dan kej novega......uživam 100/H.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 12.3.2012 11:44:56
|
|
|
|
mausikaa
|
dan konzervice moje, kašen lep dan se dela zunaj, evo z današnjim dnem sem prvi dan na dopustu ma ne morem dojeti da čas tako hitro mineva, me je včeraj svakinja vprašala da če mislim prej roditi sem ji rekla da ni šans, da nimam časa, mam še tolko dela Roži mi2 sva fajn, zdaj pa res uživam biti no moram odmisliti težavice ki so priostne, pa seveda deficit spanja zaradi nočnih obiskov WC-ja
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 12.3.2012 13:17:26
|
|
|
|
tisa116
|
Ojla Da se še jaz malo javim.....Vstpili smo v 35 teden, midva z malim banditom sva o.k. Počutim se dobro, razen sindroma karpalnega kanala na obeh rokah(mrtvičenje prstov) in kot mausikaa pravi....španciranja na wc vsake pol ure čez dan in ene 5x ponoči. Čez vikend smo prebelili stanovanje, sklep, da se od sedaj kadi le na terasi smo soglasno sprejeli-razen obiskov, ki za to še ne vedo! Papirje na CSD oddala, zdaj bo pa res že pomalem čas, da si kaj pripravimo.Cunjice sem vse dobila, kupila le pajacka in body, za odhod iz porodnišnice, voziček in ostalo mi še dostavijo....skratka moj pravi, da sem čisto neodgovorna , ker še nimam nič spakirane trbe za porodnišnico itd....ha,ha. Meni pa je sedaj prav fino, uživam na sprehodih z kužki....in čisto pozabim, da bi bil morda res že čas, da malo začnem gnezdit(ne čutim nobene zagnanosti) V četrtek imam zopet pregled, da se malo pogovorimo kaj in kako naprej, pa da dobim napotnice za sprejem in rešilca.. Evo to je v glavnem to... Mausikaa kdaj pa maš ti rok? lp
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 13.3.2012 7:53:36
|
|
|
|
srečica17
|
O mausika in tisa sta že čisto proti koncu....super .....Kmalu bomo zvedeli kakšno lepo novico..... Naša mala pikica pa pridno pančka, da mami lahko tkole zjutraj kofetka u miru spije:-))) Lep dan vsem!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 13.3.2012 12:42:39
|
|
|
|
mausikaa
|
Tisa uradni rok je 19.5. kdaj se bo pa detece odločilo priti na svet bomo pa videli...ti si pa konec aprila kajne? sem bila na sprehodu in je tako lep dan, da se skoraj nisem hotela spraviti v hišo, ma me čaka gora perila, pa še malo je treba pospraviti po hiši...uživajte konzervice moje... Miklica naša je kaj novega? ste že startali?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 13.3.2012 14:18:07
|
|
|
|
tisa116
|
Ojla Moj PDP je bil najprej 4.5, potem 28.4, po morfologiji 17.4, zdaj pa po UZ prejšnji teden(bandit ima že 2,5kg) tudi nekje med 15-17.4. So bili malo hudi, ker nisem šla na NS( ker so mi rekli naj ne hodim zaradi slabega razmerja zaradil mojih rosnih let), ker bi lahko takrat bolj natančno izračunali tedne. Saj veš.....smo ga natur našimali med čakanjem naslednje tečke po neuspelem IVF junija. Jaz tudi čakam s kosilom na dragega....da potem šibamo na polje z najinimi , saj jih sama res ne morem več obvladat, pakirat v avto itd... Danes je tisti dan ko je dragi celo frej pop....nobene angleščine, nobenih pevskih vaj in ničesar...JUPI lp
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 13.3.2012 22:12:44
|
|
|
|
loremi
|
Po daljšem času se spet javljam na forumu, pa da ne boste mislile, da nikoli ne zavijem sem, o ja pridem pogledat, preberem, le kometiram ne. Vsem nosečkam vse čestitke in srečno do konca, borkam pa veliiiiko uspeha na poti do malih zakladkov. Pozdravček!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 14.3.2012 16:57:46
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116 Ojla Moj PDP je bil najprej 4.5, potem 28.4, po morfologiji 17.4, zdaj pa po UZ prejšnji teden(bandit ima že 2,5kg) tudi nekje med 15-17.4. So bili malo hudi, ker nisem šla na NS( ker so mi rekli naj ne hodim zaradi slabega razmerja zaradil mojih rosnih let), ker bi lahko takrat bolj natančno izračunali tedne. Saj veš.....smo ga natur našimali med čakanjem naslednje tečke po neuspelem IVF junija. Jaz tudi čakam s kosilom na dragega....da potem šibamo na polje z najinimi , saj jih sama res ne morem več obvladat, pakirat v avto itd... Danes je tisti dan ko je dragi celo frej pop....nobene angleščine, nobenih pevskih vaj in ničesar...JUPI lp no jaz sem šla na NS pa je bil "bandit" prevelik, tako da mi je tudi niso mogli narediti, se pa tudi zdaj lovimo, ampak odstopanja je itak samo par dni, tako da ni panike ti maš potem samo še dober mesec - že kaj gnezdiš? mene je moj včeraj zmerjal da naj se umirim, sem peglala, pa prala, pa tečnarila zaradi posteljice in previjalne, nekako se mi zdi, da mi bo na koncu zmanjkalo časa in da ne bom uspela vsega pravočasno urediti in pripraviti...mah smotana sem, sej ponoči pa potem stokam in gledam na uro ker ne vem ali so fouš popadki ali ta pravi...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 14.3.2012 17:00:20
|
|
|
|
mausikaa
|
Loremi lepo da si se oglasila...berem tvoj podpis o željah in veš kaj ti bom rekla: želje čakajo da jih uresničimo, samo pravi trenutek mora priti za to...torej ti kar pogumno, odpri nov list v knjigi življenja in gremo naprej...veš Bog nam nameni toliko preizkušenj kolikor jih lahko prenesemo...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 15.3.2012 7:10:16
|
|
|
|
coala
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Loremi lepo da si se oglasila...berem tvoj podpis o željah in veš kaj ti bom rekla: želje čakajo da jih uresničimo, samo pravi trenutek mora priti za to...torej ti kar pogumno, odpri nov list v knjigi življenja in gremo naprej...veš Bog nam nameni toliko preizkušenj kolikor jih lahko prenesemo... S tem se tudi jaz strinjam........glede na to da je pa tudi meni že toliko preizkušenj namenil,da se kr bojim kaj bo naslednja,mi je nekdo rekel ti si neuničljiva.Veliko časa sem te spremljala Loremižal mi je zate ampak tako kot mausikaa pravi v pravem trenutku....zato ne obupat.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 16.3.2012 22:23:38
|
|
|
|
Še ena T
|
Pozdravljene vse skupaj po zelooo dolgem času... Sem prebrala par strani nazaj in se morala javit. Čestitam nosečkam, ostalim pa želim veliko sreče in poguma. Mausika zate sploh še nisem vedela. Bravo Se vam moram zahvalit, punce, ker ste mi pred tremi leti vlivale toliko poguma in optimizma, ko sem sama že obupavala. Včeraj je moja mlajša srčica dopolnila dve leti. Prva je šolarka... Pa moram reči, da imam energije več kot kadarkoli v življenju, čeprav še vedno 2x ponoči vstanem, ker se mlajša zbuja in bi še vedno zizi Mausika, na nočno zbujanje se z leti navadiš, zgleda, da je tisto lulanje med nosečnostjo le ene vrste generalka. Vse se mi zdi "mala malica". Srečna sem in sprejmem take malenkosti v zakup. Zdaj me edino skrbi, da ne bom dobila kakšne bolj konkretne gubice na obrazu zaradi tega, ampak pri 40(+1) je pa tudi že čas, da se nehamo obremenjevati s takimi nepomembnimi zadevami Prepričana sem, da vse zgledate mlajše kot ste v resnici. Imam prav? Uživajte v teh lepih toplih dnevih. Rada vas imam. LP Aja, Mausika. zgleda da nam starejšim nosečkam dojenčki rastejo malo hitreje... Meni tudi niso znali natančno določiti roka. Rodila sem cca. tri tedne pred rokom, pa je bila ta mala kar ornk težka in velika in povsem donošena. In to v kranjski porodnišnici, ki je trenutno res zakon!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?