|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
20.1.2012 15:07:43   
amyZ
marettimara - jaz niti nisem preveč striktna. Resda ne jem nič surovega mesa ali sušenega (čeprav na začetku sem, sedaj pa sem rekla, da se morem res držat tega), jem majozeno (Thomy), druge ne, včasih sem imela rada tuno iz konzerve pa mi zdaj ne paše glih, tako same paštete pa jem, zakaj pa ne. Sicer pa skušam jesti bolj raznoliko, sedaj mi je zopet zapasalo da zjutraj pojem kdaj pa kdaj kosmiče ali čokolino (da je vsaj nekaj mleka), rib pa res premalo pojem, skoraj nič. Solato jem, normalno, tudi zeleno. Ne verjamem, da se je po teh umetnih solatah iz trgovin kdaj kakšen maček sprehajal, mislim da so daleč od naravnega,s ploh v kakšnih ratslinjakih in to.

me ni & nina166 - jaz bom definitivno mojemu pustila, da tudi on opravla enaka dela kot jaz pri otroku. Nič gledanja skozi prste, bo že dobil boljši želodec, če ga zdaj nima. user posted image  Rada bi, da je čim bolj vključen, ker to vedno pride prav, ne samo zame, tudi za otroka in nasploh. Itak se mi pa zdi, da tukaj ne bo problema, ker je bolj tak družinski in se tudi z mojo sestrco velik igra, že prej se je ko je bila še mlajša. Sicer same bedarije ampak se pa vidi, da ima rad otroke.

capyka1981 - Magnesol jaz nisem jemala in ne vem če ga bo treba. Seveda špika spodaj, včasih prav grdo zaboli in drži par sekund ampak mine. Ko pa se doli vse počasi premika in raste, saj se mora nekaj čutit. user posted image  Drugače pa lahko ješ tudi več hrane, ki vsebuje magnezij, nisem prepričana, ampak mogoče pa zna pomagati, če gre res za pomanjkanje le tega v telesu.

Vidim, da večino od vas nekaj matra te dneve. Jaz sem tudi začela malo bolj kašljati, zaenkrat je ok, imam domač sirup iz smrekovih vršičkov pa vzamem zjutraj in zvečer. Sicer pa tako ali tako pokašljujem po malo že skoraj 2 leti. Pljuča. Kaj točno je ne vedo, možno da tudi malo psihosomatsko. Sicer pa si ob tem kašljanju mislim, da glede na to, koliko se trebuh premika in napenja ob tem, ne bom mogla biti jezna, če mi bo mali, ko bo prišel ven nagajal. Zdaj sigurno jaz njemu. Hehe...user posted image

No, pa sem pobarvana, sicer minimalno, ker je barva slabo prijela. Bo treba drugič svetlejšo. Sem pa malo osvežena in se takoj bolje počutim.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.1.2012 15:34:59   
iwa
jest sm v prvi nosečnosti zarad občasnega otrdevanja trebuha jemala tud do 3x na dan maglesol, kolj vem se ga v nosečnosti vedno priporoča kot prvo rešitev proti krčem, tudi kasneje krčem v nogah itd.. tko da komot jemljete!

Življenje je lepo!

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.1.2012 15:45:24   
sandra85
čveke, vas nisem utegnila še prebrat do konca...bom v miru zvečer, ko gre mulc spat-zaj me že kliče iz sobe, nej se pridem igrat....
sam na hitro

nina166  hvala, ja danes je počutje precej boljše-sem včeraj vzela 2x lekadol in mislim, da je to pomagalo user posted image

morfologija se opravlja med 20. in 22. tednom, tako da ni panike tinkkara, sam da si si zrihtala pregled prej user posted image

pa se gremo igratuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.1.2012 16:12:42   
sunny21
Ojla, se prav lepo se bo danasnji dan koncal....je ze sonce nad ljubljanskim gradomuser posted image .
Folna kislina....jaz sem jo jemala samo dva meseca,potem pa res na zdrave vitamine presaltala, sem imela pa ta dva meseca prebavo zaprto in zelo slabo mi je bilo, sklepam da mogoce lahko tudi od folne,zdaj je pa vse postimano.
Sem pa danes izvedla prvi nosecniski nakup, malo bolj udobne spodnje hlace sem kupila, brez elastike v pasu, jutri jih grem pa se nekaj iskat.
Soncek ze v stanovanje sijeuser posted image jeeej....dober tek vsem, jaz grem na pico z rukolo, njami

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.1.2012 19:07:13   
TinKkara
Kaj Maglesol se dobi v lekarni tudi brez recepta?

Joj, vse že nosečniško zapravljate in omenjate neke nakupe nosečniških hlač, a meni pa ta trebušček noče in noče začeti rast......hm.....prej sem bila v h&m, pa sem gledala te nosečnike kavbojke pa hlače, ampak mislim, da jih še najmanj 1 mesec ne bom rabila.....sem pa že v 16. tednu!!!.....hm.....no, upam, da ga nosim bolj zadaj, pa da se zaradi tega ne pozna toliko....imam ga takeka, kot da bi se ful fajn najedla oz. kot, da sem fajn napihnjena.

no, saj, še 10 dni, pa imam pregled:)

Je mogoče še katera od vas v 16em tednu in ji še ni bilo potrebno kupiti novih hlač????

(odgovor članu sunny21)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.1.2012 21:23:02   
Vegi
TinKkara - nikar ne skrbi, naša mati se je obakrat zredila 5, 6 kil in je zgledala, kot da je pač mal špehca pridelala, pa sva imela oba čez 3 kile user posted image Nekaterim se pač ne pozna, jaz pa zase vem, da bom balon.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.1.2012 21:26:17   
sandra85
maat držim pesti za vaju! user posted image user posted image user posted image vrjamem, da bo vse ok

julji user posted image za super rezultate

iwa, vodnarka user posted image user posted image user posted image user posted image   moj pa praznuje 30-ko v sredo, sestra 30-ko čez 2 tedna...user posted image   mene 30-ka čaka čez 3 letauser posted image

amyz js se barvam na 3 mesece...tko, da se temu verjetno ne bom izognila, ker se pol preveč vidi narastek user posted image   sem pa bila pri frizerki glih pred 2 dnevi. moja frizerka je v 5m nosečnosti in glede na to, da dela v frizerskem salonu in da mora vohati une barve vsak dan, pa ji G ni omenil nevarnosti...se tudi js ne sekiram, saj se tudi ona barva

prehrana: že nasploh ne maram suhih salam kot je ogrska, pršut, bunka.......konzerv se že tako raje bolj izogibamo, ampak vseeno pride kdaj dan ko se mi lušta gavrilovič pašteta user posted image ...nasploh pa se trudimo jest zdravo: imamo predvsem domače meso (iz štajerske) in na jedilniku obvezno veliko zelenjave in sadja. pa ne da se trdum jest zdravo zaj samo zaradi nosečnosti, ampak nasploh, ker se mi enostavno to zdi pomembo že zaradi preveč hrane na tržišču, ki te sam napihuje in redi. moram priznati pa, da se tudi pri nas kdaj pregrešimo z kakšno pizzo, pomfrijem in burekom user posted image

nina166 za keglove vaje ni nikoli prepozno user posted image   šele zaj sem videla, kaj sem napisala včeraj:kegljeve user posted image user posted image user posted image sem verjetno na keglje mislilauser posted image

vegi, počakaj, te bom po porodu prašala, če ti kej uhaja user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

Je mogoče še katera od vas v 16em tednu in ji še ni bilo potrebno kupiti novih hlač????

1.  nosečnost sploh nisem potrebovala nosečniških hlač...svoje stare sem pa komot nosila zihr do 20t...tako, da boš mogoče kot js: kipnila kr naenkrat

ohh, to depresivno vreme danes....šele ob 16h se je prikazal sonček, tko da smo glih sončni zahod vidli, vsaj touser posted image

sem včeraj malo brala na med. over in ugotovila, da imam očitno močno močno vnetje spodaj-saj imam že svetlo rjav izcedek in čudnega vonja user posted image

a ima katera podobne težave? dr. Pušenjak priporoča neke vaginalne tablete-me zanima katere so res najboljše-če jih kera od vas uporablja???  jutri moram obvezno v lekarno, ker je že tako nadležno!

a kera bere knjige?user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.1.2012 21:34:30   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

jaz jih v prvi nosečnosti nisem oblekla pred 20. tednom.
tokrat je zgodba čisto drugačna, je pa res, da sem bila tako malo nosega poleti, tako da so prišle v poštev še kakšne lahke oblekice in široke lanene hlače in primerne majčke.
v službo pa ene prevelike hlače pa malo širšo bluzico, ki je drugače nikoli nočem nosit (zaradi uniforme sem morala samo to).

še sreča, da sem na bolniški in sem skoz v trenerki

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.1.2012 11:12:05   
SamoTi
Sandra85 - jaz imam močan izcedek že od začetka nosečnosti in kar noče izginiti. Zaenkrat sem se mazala s Canesten kremo ampak mi ne pomaga najbolj. Moram zdaj na pregledu vprašat G kako je s tem. Mi je že prav zoprno ker imam skoz cele bele hlačke pa še neprijetnega vonja je, tako kot si rekla.

Glede knjig - jaz jih kar redno berem, če padem v kakšno knjigo jo rešim v enem dnevu. Tako, da zbiram predloge, če veš za kakšno zanimivo, ki se bi jo splačalo prebratiuser posted image .

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.1.2012 11:54:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: SamoTi

Glede knjig - jaz jih kar redno berem, če padem v kakšno knjigo jo rešim v enem dnevu. Tako, da zbiram predloge, če veš za kakšno zanimivo, ki se bi jo splačalo prebratiuser posted image .

moja zadnja kolekcija prebranih knjig je od waris dirie: puščavska roža, puščavska zarja in puščavski otroci (pismo moji materi še nisem prebrala)  in so res super knjige
še boljša (čeprav sem bila prepričana, da ne more biti boljše od puščavske rože) je bela masajka--vrjamem, da si jo že prebrala, saj ni med novejšimi. moram reči, da sem vseh 350 ali koliko je že strani, prebrala v nevem če 1 tednu, ker ne moreš nehat brat...če sem le zdržala, sem brala do 2h zjutraj, tak da sem si že oči z roko mogla držat odprte user posted image zanimive so mi knjige z resnično zgodbo (kupila sem si tudi knjigo od natashe kampush, ki je še nisem začela brati...)  pri puščavski roži in beli masajki mi je prevsem všeč to, ker kljub zanimivi zgodbi, spoznaš nove kulture, za katere res ne moreš vrjet, da lahko obstajajo...njihov način življenja, ljubljenja, hranjenja,.....v glavnem, toplo piporočam :)

kaj ti običajno bereš: kakšno zvrst? in kaj priporočaš?

mene je prejle šok  sem šla lulat in na papirju zagledala sluzasto gosto kri z nekim koščkom user posted image ...ni pa bila obilna, kakor je bila takrat v 7. in 10t ko sem krvavela...če se mora to meni zgodit glih v soboto zjutraj??? da ne dela moj G in bom mogla spet v bolnico na pregled...bom vidla kako bo: hodim vsakih 5 minut vrisat s papirjem, da vidim če je še kej...joj, jeznauser posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
21.1.2012 12:21:04   
amyZ
sandra - držim pesti, da je bilo to to in da ne bo več krvavitev! Pa le pojdi se pokazat k G zaradi izcedka. Bel in brez vonja je ok, vse ostalo ni.

Sicer pa sem tudi jaz knjigožer, vsaj ko me prime. Trenutno ne. Sem pa predlani začela pisati v zvezek knjige, ki sem jih prebrala po avtorjih. In ko zaključim izpit takoj spet nadaljujem! Drugače pa sem tudi jaz prebrala sto in eno knjigo na temo arabskih dežel, doma imam Tek za zmajem, ki mi je res dobro napisana knjiga in še Tisoč veličastnih sonc, ki je od istega avtorja, vendar gre pri prvi za zgodbo dveh moških, v drugi pa za dve ženski. Napisano pa res, kot da bi pisatelj pisal svojo zgodbo. Prebrala sem tudi vse od Masajke, dve imam doma. Poleg tega pa sem prebrala potem še nekaj knjig ker sem bila v klubu Posavci beremo, in je Rdeča mesečina od Dušana Dima res dobra knjiga, ker gre za napeto zgodbo, polno korupcije in vez med močnejšimi nekje na gorenjskem. To res priporočam, ker je čisto drugačna od večina drugih slovenskih knjig, vsaj stil.

Midva imava danes generalno čiščenje, čisto pridna! user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
21.1.2012 15:25:53   
marettimara
Živijo!!!

Vprašanje:
meni včasih otrdi trebuh.....kaj veste mogoče zakaj pride do tega? ali da ginekolog mogoče kak recept za to ali obstaja kaj naravnega, zeliščnega?

in....

zaradi slabe prebave in lenega črevesja, tako kot nas ima večina sklepam, vsakič, ko grem na Wc, imam krvavo blato...ali se vam tudi to dogaja? pa ne samo takrat, ko grem na suho ali trdo, ampak tudi ko grem na ok:))

joj, ja, saj to so take intimne debate, samo kaj čmo.....če smo nekako na istem, se lahko tudi o temu pogovarjamo a ne? :))user posted image user posted image user posted image ....saj mislim, da nisem edina s takimi težavami ali pač?

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
21.1.2012 16:02:44   
Anonimen
marettimara proti otrdevanju trebuha pomaga Magnezij, lahko ga kupis v obliki sumecih tablet v lekarni brez recepta, naj pa bi vzel vsaj 3 na dan, da kaj pomaga. Otrdevanje sicer ni nic nevarnega, vendar prav tako ni ok, tako da si kar kupi Magnezij.

Kar se tice krvi v blatu pa to vsekakor omeni svojemu ginekologu, lahko je seveda kot posledica nosecnosti, imas bolj prekrvavljeno crevesje in hitreje pride do poskodbe, nikoli pa ne ves, da ni slucajno kaj bolj resnega, s tem se ni ravno za hecat, tako da vsekako omeni zdravniku, ce se ti to dogaja non stop, lahko je kaj s crevesjem kar sploh ni povezano z nosecnostjo.

(odgovor članu marettimara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
21.1.2012 16:27:04   
Maat
Hvala vsem za lepe želje. Upam, da kolikor mirno preživim do tistega dne...

Sama tudi zadnje čase precej berem, ampak le zvečer pred spanjem, drugače nimam časa.

Marettimara, jaz opažam, da imam boljšo prebavo, če pijem sadne smoothije, sicer krvi zdaj med nosečnostjo nisem imela, imam pa že kakšno leto grozne težave s hemoroidi. Redno jemljem tudi ječmenovo travo, ki je pa itak oh in sploh kar se prebave tiče user posted image Vseeno pa, kot ti je že svetovala anonimna, povprašaj G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
21.1.2012 16:48:42   
SamoTi
Sandra85 - držim pesti, da ni nič narobeuser posted image user posted image . Joj, da nas mora skoz nekaj jeziti.

Jaz tudi rada berem takšne biografske ali avtobiografske zgodbe - Belo masajko sem že prebrala, prav tako Tek za zmajem(ti ga kar priporočam), od Natashe Kampush tudi. Moram priznati, da sem jo začela brati iz radovednosti, na koncu pa sem jo kar vsrkala vase. Drugače pa priporočam tudi knjigo Ne brez moje sestre,dobra je tudi Angel pod masko, ampak mogoče ni najboljša za zdaj ker se boš zraven skoz jokala, saj govori o otrocih, ki se rodijo z motnjami ali prizadeti in živijo tako dolgo, dokler svojih staršev ne naučijo brezpogojne ljubezni, potem pa odidejo kot angeli. Zelo priporočam Imenovali so jo dvoje src od Morgan Marlo. Sem jo brala kar 2x.
Po drugi strani pa berem kriminalke varianta Dan Brown - ko padem noter jih kar ne spustim iz rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.1.2012 9:42:47   
bankc
Dobro jutro!

Sandra85 držim pesti da je vse ok! user posted image user posted image user posted image Jaz bi šla na tvojem mestu v vsakem primeru k zdravniku!
Joj punce si to res ne znam predstavljat, kako je če krvaviš (in upam da ne bom nikoli zvedela)! Jaz bi ziher celo paniko naredila!

No kar se tiče nosečniških cunj sem jaz ne mislim več kaj dost kupovati! Imam 3 pare hlač in 2 trenirki! bolj so problem majčke! Z dolgimi rokavi zdele še gre, za pomlad in poletje bom pa morala nabavit ker mojih definitivno ne bom mogla nikamor dat! Razen če jih oblečem kot topek user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi full veliko berem. Trenutno berem knjigo Dinner for Two od Mike Gayle! Full dobra knjiga, edino začetek je beden, ker pride do splava! Sem jokala user posted image , moj pa skor dol padu od smeha! Drugače pa full rada berem kriminalke user posted image .

Marettimara jaz sem v prejšnji nosečnosti tudi krvavela iz zadnje, pa je zdravnik ugotovil, da imam notranje hemeroide! In sedaj se mi spet pojavljajo !user posted image
Sem se pa full prehladila user posted image Upam da hitro mine! Važen da ni gnojna angina in da ne bo treba antibiotikov!

No sedaj pa peljem sina ven, ker mi že živce je kle zraven, da kaj sploh delam tole neki brez veze user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.1.2012 11:00:11   
marettimara
banck

aja, notranji hemoroidi? a ti je dal kako mazilo ali karkoli ali je rekel, da bo samo zginlo, da počakaš in da ni treba nič ukrepat?

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.1.2012 11:40:34   
bankc
men zdravnica vedno pravi, da naj se pridem pokazat! In pol odloča, če je ful hudo pol dobiš svečke!
Če pa imaš zunanje, pa ponavadi jaz dobim svečke in kremo! Sam ne vem kako se kera imenuje!
V vsakem primeru pojdi do zdravnice in se pogovori!

(odgovor članu marettimara)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.1.2012 12:04:01   
afnica mala
sandra 85- upam, da si že ok. Mogoče si imela/imaš močno vnetje in je ta kri iz nožnice...pred božičrm sem šla jaz na urgenco zaradi tega in je bla krvavitev posledica vnetja-dobila antibiotike.....

nam pa so plani spet padli v vodo...včeraj sem malo peljala k pediatru in so potrdili angino...saj je imela v petek samo malo vročine, včeraj pa pordelo grlo, samo, ker je glih dober prebolela škrlatinko, v vrtcu pa sedaj full razsaja škrlatinka sem jo rajši peljala na bris grla...spet 10 dni antibiotika...je pa super, brez vročine, vesela, tudi papa pridno-ker ne moremo zdaj na obljubljene kalamare, jih bom v bližnji restavraciji naročila, pa jih gre mož iskat.....zdaj "bere" knjige....
jaz pa sem že 2 dni v knjigah....včeraj sem šla na sprehod, sama...hiter, dolg in sploh ne razumem, kot da nisem noseča...nič me ne špika, boli....dol vleče...nič....komaj čakam pregled...no na amniocintezi....

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.1.2012 15:24:25   
iwa
sandra85, upam da si ok! Javi se kaj! Držimo pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa zdaj čez dve uri praznovanje na polno za najinih 64 letuser posted image user posted image user posted image , pride 13 kom žlahteuser posted image user posted image user posted image

Glede knjig sm jest bl švoh...

Glede hemeroidov pa imam jest tud občasno manjše težave sam mi zelo pomagajo kreme pa če je treba tud modolex svečke

Otrdevanje trebuha se tud men občasno zgodi, ni nič hudega, magnezij pomaga!

Grem naprej pripravljat!

Življenje je lepo!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.1.2012 19:05:20   
amyZ
Kako pa sploh izgleda otrdevanje trebuha? A se to opazi šele potem ko je trebušček že opazen?

Prejle sem opazila nekaj svetlo rjavega izcedka. Upam, da ni nič posebnega in da je samo zato, ker sem pred tem pomivala po tleh (sem se kar močno fursirala in drgnila) in potem še imela muke na wc-ju da bi se malo olajšala pa ni šlo. Tako da mogoče zaradi tega pritiska. Bom videla kako bo jutri.

sandra - kmalu se javi! Držim pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
23.1.2012 8:13:36   
me ni
Dobro jutro sonosečke.
Jaz sem od prijateljice v petek dobila farmarce in še dvoje hlače, tako da sem preskrbljena s hlačami. Malo so mi sicer še ohlapne, ker tudi meni trebušček bolj počasi raste. Mi je že na nuhajni rekla, da se plod nahaja bolj pri medenici. Sklepam, da to pomeni, da otročička nosim bolj v križu in trebušček ne bo tako izrazit kot pri nosečnicah, ki nosijo plod spredaj. Ali pa me mogoče čaka nenadna rast trebuščka. Zaenkrat z nosečnostjo nimam problemov, skrbi me samo cukr, ki ga iamm zjutraj na tešče od 5,1 do 5,7. To so sicer normalne vrednosti, samo ne za nosečke user posted image  
Sem mela pa totalno pokvarjen vikend. V petek se mi je pokvaril avto, ki sem ga kupila pred slabim mesecem (rabljen). Mehanik mi je postregel s prav katasrofalno novico, da je vreden še pol tolk ne cene kot sem jo vplačala. Avto ima napako v taki razsežnosti, da bi bilo potrebno zamenjati celotno mašino, pa še to je pod vprašajem, če bi mela potem miruser posted image  Danes grem do prodajalca, saj je v pogodbi zapisano, da je v primeru prekrite napake, pogodba nična in računam na to, da mi vrnejo celotno kupnino, če ne še stroške, ki jih bom imela s popravilom, vsaj do te mere,  da avto lahko pripeljem nazaj do prodajalca.
Se probam čim manj jeziti in sikirati, ker to samo škoduje mojemu in plodkovemu zdravju (pritisk, cukr, glavobol...). Ne maram, da se poštenemu človeku dogajajo krivice in v skrajni sili, bom za pomoč prosila svojega odvetnika.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
23.1.2012 8:58:51   
bankc
Dobro jutro!

Jaz sem preživela kar lep vikend, če izzvzamem neprespane noči in hud prehlad!
V soboto sva imela cel dan obiske, včeraj pa smo se mal releksiral, ker mo bili celo sami!

Me ni te čisto zastopim kako ti je! Jaz sem tudi pred 3 leti kupila rabljen avto in smo sele lansko leto na jesen ugotovili, da je zanič motor! In kljub temu da plačujem še starega, sem mogla vzet kredit in kupiti nov avto! Se mi je kar trgal od besa! Napako na avtu so pa ravno toliko prikrili, da je zdržal toliko časa, da mi pogodba ni čisto nič več pomagala!!!!user posted image ! Sem pa šla vseeno tja, kjer sem avto kupila in sem jim povedala svoje!

Upam da ti rata porihtat! Še posebej ker si ga pred kratkim kupila!!!!!!Ohhhh sem besna sam ko se spomnim user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
23.1.2012 9:03:20   
nina166
Jutro!

Pijem kavo, da pridem malo k sebi. Ta vikend smo praznovali hčerkin 3. rojstni dan in je blo malo naporno. V soboto smo imeli povabljene kolege z otroci in smo jedli, pili in se igrali do večera. Včeraj pa smo šli z obojimi starimi starši in stricem na kosilo, potem smo bli še malo pri nas in je minil vikend. Luštno je blo user posted image

Sandra javi se....upam, da si vreduuser posted image

me ni jaz pa nosim spredaj in imam že zdaj kar velik trebuh...v prvih dveh nosečnostih sem bila grozna...so me spraševali, če bom dobili dvojčka user posted image  Bo pa zdaj verjetno isto. Upam, da uspešno urediš glede avta...če si ga kupila v kaki trgovini bo mogoče šlo, če pa od fizične osebe pa bo verjetno težko. Pa ne sekiraj se...saj bo.

amyZ otrdevanje trebuha zgleda tako, da imaš trebuh kar naenkrat trd ko kamen, potem pa tudi kar hitro spusti. V drugi nosečnosti se mi je to dogajalo od 20. tedna naprej. Sploh zna bit neprijetno ko sediš v avtu in se ne moreš pretegnit. Kolikor pa vem, pa to ni nič nevarnega.

branje: tudi jaz kar rada berem. Nazadnje sem prebrala knjigo Dar...zdaj pa morem v knjižnico po kake nove. Belo masajko pa sem jaz tud že prebrala...imam vse tri knjige doma.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
23.1.2012 9:07:49   
amyZ
me ni - ti kar do prodajalca, ker imaš v določenem roku (točno koliko dni ne vem) možnost reklamirat prikrite napake. Mojemu sodelavcu je takrat uspelo in je vrnil avto in dobil denar nazaj. Žalostno je samo to, da bo verjetno avto spet na pol urihtan in čakal na naslednjo žrtev. Samo ko ni nekih velikih pravnih zakonov tle vmes nimaš kaj proti tem prodajalcem. Upam, da ti rata! Če ne mu pa zagrozi da si tečna nosečka in da boš znorela user posted image  da se z nosečnicami ne sme ****. user posted image  Vsejn pa imej s seboj moškega, ker potem bolj resno jemljejo, mislijo, da lahko pa ženske okol obračajo.

Jaz bom počasi začela gledati za malce večji avto in ker tudi ne mislim kupiti novega, me že skrbi ali bo ok in kje ga kupiti. Bo kar veliko dela s tem.

Jaz pa peljem danes mojo psičko na en pregled, da ugotovijo kakšno napakico ima in če bo to zdaj do konca življenja ali se bo dalo kaj porihtati. Držim pesti, da se bo dalo!

Aja, izcedka pa ni več videti, je normalno bel danes.

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......