|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
23.1.2012 12:34:42   
Jassika
gnezdenja no mene je končno zagrabilo user posted image   Ta vikend sem urejala sobico kot nora - pa še tašča in tast sta vmes butnila na obisk, pa sem jih kr malo skenslala user posted image Eh, ni panike, sta vzela malega in ga peljala ven, jaz sem pa v miru rihtala, tko da se je super izteklo user posted image Zdej mi ostane samo še cunjice za malo preprat, pa v spalnici narediti prostor za posteljico, da bo šla k postelji. Vse ostalo mamo že itak od sineta - ampak ko sem zdej delala selekcijo, nisem mogla verjet kolk se v 2 letih nabere stvari. Čist preveč!!!
handling glede na to, da sem nagnjena k nekomplicranju in čim bolj poenostavit stvari, sem kar ponosna nase, da pri handlingu sem pa vztrajala. Midva z možem in naša mati, ki smo z njim rokovali dnevno, smo se vsi tega držali. To je bila edina stvar, pri kateri nisem odstopla niti za mm - niti zavoljo komoditete user posted image In lahko rečem, da se je obrestovalo. Mali je sedel in puzal pri 6 mesecih, prve korake delal pri 10, čisto shodil pri 11, pri 18 pa laufal rikverc user posted image In se lepo razvija. Ker sva midva oba zelo velika in imava veliko težav s hrbtom, sva se zato tudi držala handlinga, da mu vsaj mogoče malo pripomoreva, da se bo hrbtenica lepo razvijala. Saj garancije ni nobene, ampak škodi sigurno ne. Ker mali bo skoraj sigurno velik okrog 2 m (no, ni nujno) in to bo napor za hrbtenico. Sv ap amalega dala tudi plavat pri 7 mesecih in se mi zdi, da je to tudi veliko pridjalo k razvoju. Tko da jest rečem user posted image user posted image user posted image za handling. Mam pa jest tut snet z bitcommeta tist od zavarovalnice (Je Vzajemna a ne?) in je super, smo delali kar po tem.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
23.1.2012 14:22:01   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

gnezdenja no mene je končno zagrabilo user posted image  
user posted image user posted image user posted image
Cunj se nabere, da to ni res...je pa fino dokupit kaj punčkastegauser posted image a ne????user posted image

handling glede na to, da sem nagnjena k nekomplicranju in čim bolj poenostavit stvari, sem kar ponosna nase, da pri handlingu sem pa vztrajala. Midva z možem in naša mati, ki smo z njim rokovali dnevno, smo se vsi tega držali. To je bila edina stvar, pri kateri nisem odstopla niti za mm - niti zavoljo komoditete user posted image In lahko rečem, da se je obrestovalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Popolnoma enako razmišljam - to mi ni kompliciranjeuser posted image
Se mi kr zasmilijo otroci - če so v žlahti pa mi čist dekl dvigne, ko rokujejo z njimi kot z igračami iz plastikeuser posted image v smislu - mi nilč ne kompliciramo...user posted image
Ali pa dete, ki mora kr takoj na noge....user posted image user posted image user posted image user posted image

populis - se strinjam - sprva misliš, da si boš roke zavozlal, ko padeš not pa gre!!!user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
23.1.2012 14:35:09   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: populis

strah pred porodom: ja tud mene včasih mal stisne, sam se potem kr z pozitivnimi mislimi zaposlim in pomirim. Je pa res da me mogoče malo bolj logistika skrbi. KDaj me bo zagrabilo, kaj če bo sredi noči, kak obova malo pretorogala na drug konec LJ, a bo še čas. A bom klicala rešilca da moj malo odpelje in potem pride v P............. no take mam :)

Ja, mene je tudi kar malo strah logistike .... pa da ne bi bilo kej prej, da mojega ne bi bilo doma ... dela namreč v turnusu, tudi nočne .... pa tamalo bo verjetno kar tašča prišla merkat ..... uf, da bi se le vse izšlo ... nekako sploh še ne mislim na to user posted image Pa bo kar treba, imam samo še 7 tednov.
No, danes sem vsaj na CSD-ju zrihtala za porodniško. Doma sva montirala z mojim še eno poličko ... tako da .... počasi bo .... mah lupinico še moram pripravit, ker ne vem, če jo bo mož potem našel .... torbo za porodnišnico imam pa že pripravljeno.

S tamalo imava že naštimano tako ninico z medvedkom za user posted image , da jo bo ona potem prinesla v P .... že veselo razlaga, da je to za Emilijo user posted image user posted image user posted image Je prav prisrčna ....

Nič, grem še malo ležat, popoldne greva s tamalo h kolegici na obisk ... da ni vsak dan isti user posted image

Drugač pa ... saj ni siv januar .. prav krasno sončen je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
23.1.2012 15:05:00   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

S tamalo imava že naštimano tako ninico z medvedkom za user posted image , da jo bo ona potem prinesla v P .... že veselo razlaga, da je to za Emilijo user posted image user posted image user posted image Je prav prisrčna ....

Sem samo pri tebi zasledila, da pišeš o obdarovanju....user posted image
Kaj pa obdarovanje prvorojencev? Samo user posted image bo dobil darilce???

Jaz namreč razmišljam, da je darilo bolj nujno za ta velikegauser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
23.1.2012 15:28:11   
ursonok
Zdravo,
mater ste naklofale ...

Jaz sem čisto ded. Vikend je bil čuden. V soboto smo bili na obisku pri kolegici, trije otroci, naša, pa še dva malo mlajša fantka. Moram priznat, da me je kar malo zaskrbelo dejstvo, da bomo dobili fantka. V primerjavi z našo tamala sta oba precej nesocializirana, ful agresivna, eden skoz tepe - udarja z roko ali pa daje čelno. Kar tako. In nasploh se znata obnašat kot dve živali. user posted image Ne vem, eni pravijo, da fatki pač "taki so", ampak jaz vseeno upam, da je le nekaj odvisno od vzgoje in da je možno imeti doma malo bolj nežno in uvidevno bitje ... user posted image

Včeraj je bil pa eden najhujših dni. Totalno neprespana, prehlajena, vse mi je šlo na jetra, tamala je vstala ob 6h, čez dan koma, ampak valda ni hotela spat user posted image .
Tako da te,
Kimsy,
popolnoma razumem, jaz sem čist adijo, razpoloženje 'de profundis', kar jokam nekaj, vse mi gre na jetra, sploh si nisem podobna. Jaz sem glede sebe prepričana, da je to zaradi nespanja in zaradi hormonov. To nespanje me bo ubilo, res. Pa tudi jaz sem prepričana, da to ni depra - no, ŠE ni user posted image ...

Sem se včeraj zvečer dobila s kolegicami, ki vse že imajo otroka, ena celo dva - starejša ima 2,5 let, mlajša 1 leto. No, celotna zgodba nikakor ni vzpodbudna. Depresija, mastitisi, kronična utrujenost. V treh urah, kar sem bila z njimi, je eksnila 6 pirov in ene petkrat je šla na čik user posted image . Kadit je valda začela zdaj, po drugem porodu. Prvič v lajfu. Skratka, pravi, da je res ful zajebano. Pri nas na srečo ne bo tako majhne razlike (ona se je za to odločila, ker jih ima mož že 45). A vseeno. Jaz sem že zdaj čisto na tleh zaradi tega pomanjkanja spanja. Me res malo skrbi, kako bo.
Edino pozitivno sporočilo, ki mi ga je dala, je bilo: "iz dneva v dan bo bolje, boš videla". Jea. user posted image

Caelia,
sprašujem zato, ker sem se sama "razvadila", da delam od doma in si lahko organiziram, kdaj delam, kdaj spim itd. In bi me čisto ubilo, če bi morala ob točno določenih urah vsak dan nekam it. No, a kot vidiš iz mojih postov, mi pri počutju to ne pomaga kaj dosti user posted image

Sladkor
ja, sem si merila zadevo (kar zabavno, moram priznat):
- na tešče imam 3,3
- po res obilnem zajtrku (ki je moj največji obrok), ko me vse tišči, imam 4,51
- po celodnevnem jedenju imam zvečer pred spanjem 4,4
- po telovadbi imam 4.
Tako da sem res dolgočasen primerek user posted image . Itak že zaradi alergij par let ne jem mlečnih zadev, sladkorja, pšeničnih tvorb, mesa. A sem mislila, da ti kolači ali pa preveliki obroki vseeno slabo vplivajo na sladkor. Pa je zgleda vse idealno user posted image

A sem že omenila, da sem FUL prehlajena? Grlo me boli za umret, smrkam. Ej, zaradi tega nespanja se od tamale takoj nalezem. Ona tri dni malo kašlja in je potem ok, jaz pa podležem totalno. Sem tako jezna. Danes po zajtrku sem zakomirala za 3 ure! Zdaj komaj prihajam k sebi. Dela pa ful user posted image

Ja, mi je ravnokar ena organizatorka nečesa poslala za prevest dva teksta. Za enega prosi, ali ga lahko prevedem "do srede zjutraj". Me je kar pogrelo. Sploh ker vem, da sta teksta do nje prispela že pred parimi tedni. In ona pošilja to tik pred rokom. Halo, imam samo še jutri! Ampak ljudje, ki pač niso iz "foha", nimajo pojma, kako to zgleda, da prevajat tudi ne moreš na skretu, malo na hitro. Čeprav se tem ljudem verjetno tako zdi. Drekci pekci. user posted image

Handling
nimam pojma, kako je to videti. Nam ni nihče nikoli omenjal. No, morda se bomo tokrat sami kaj podučili user posted image

Logistika pri porodu
ja, mene tudi to malce skrbi. Ker smo tukaj popolnoma sami. Menimo se z enim kolegom, ali lahko pripeljemo tamalo tja. A ta kolega tudi dela in ima pač svoj lajf. Jah, ne vem. Bomo videli. Nočem se še zaradi tega v naprej sekirat user posted image

Aha, pa zdaj so mi kar naenkrat vsi začeli govorit, da imam "res majhen trebuh" glede na to, da grem čez en mesec in še malček rodit. Tudi prav.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
23.1.2012 16:01:26   
ovnica8
V Ljubljanski P je vse zastonj(vsaj tako so nam rekli), je pa zato da lahko dobis to nujno potrebno potrdilo,ki ga dobis na tem predavanju in pa naj bi veljal povsod(vendar ce imate namen roditi kje drugje je boljse da se to preveri). Glede cen pa so so razlicni (no kot sem ze napisala tu naj bi bilo zastonj ampak ni vedno na razpolago EA,ultiva pa naj bi bila skos na razpolago).

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
23.1.2012 17:33:36   
pokalona1
Pozdravljene!

Jaz sem tudi čist hin.Tamala se je zbudila 4.20 in ni hotela več zaspat.Potem je prišla k nama,ni bilo nič boljše, potem se je drla, ko sem jo nesla v njeno posteljo...Skratka-ob pol šestih sem si že kavo kuhala.Za povrhu sem pa še včeraj začela kašljati, danes pa me že vse boli-sklepi, glava, mal imam vročine.Sem že popila Lekadol-upam, da bo kul.
Bi pa mogla danes imet pregled, pa je moja G zbolel, tko da imam zdaj naslednji teden.
Obseg-sem si izmerila-89cm.Zredila sem se pa 8 kg-zdej pa kar stoji pri tem-mi je všeč.user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
23.1.2012 18:41:40   
Hov hov

Še tole sem izvedela danes. Lanolin mini tubica za mazanje bradavic stane skoraj 10 €, to ste verjetno že vse ugotovile. Glede na to, da te kreme niti približno ne porabiš vse, za kaj druga je pa ne moreš uporabiti( saj da bi vedela ne - morda za vneto ritko , čeprav dvomim) jo pač odvržeš ko ji rok poteče.
Baje se v lekarnah in pri G dobijo testerčki, tako da če se jih dobi le par blazinic zadostujejo za "občutljiv" čas dojenja user posted image

Še ena ki enako razmišlja kot jaz! Jaz sem jih dobila od Melvite (trgovina v Cityparku v Ljubljani).

Neposredna povezava do sporočila: 2758
23.1.2012 18:47:14   
Hov hov
ko vam sorodniki in pa tudi neznani ljudje napovedujejo spol???Meni gredo dlake pokoncu

Jaz se pa ful zabavam od tem. Kljub temu, da bi želela vedet kakšnega spola je dete, nam noče pokazat. In moja mami je vedeževalka in potem ona gleda v karte in vidi fanta. Pokliče kolegico, ki tudi šloga in ona tudi vidi fanta. Ker pa je treba še v tretje potrdit, gre še na vedeževanje ki ga imajo občasno v šoping centrih in še ena potrdi da bo fant... Ok. Vse lepo in prav, če mi ne bi ginekologinja rekla, da je bolj verjetno da bo punca, ampak da se 100% ne upa potrdit.

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
23.1.2012 18:53:35   
Hov hov

Mene bolj moti to, da me hočejo pitat. Ker sem vedno težko vzdrževala relativno zdravo težo (zelo sem se morala trudit, da se ne zredim preveč), so vsi prepričani, da zdaj premalo jem, ker se nisem napihnila kot balon.

Pri meni pa je takole:
- moja mami pravi, da sem premalo kil gor dobila,
- tašča pa pravi, da sem jih preveč.

V povprečju je torej OK. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
23.1.2012 18:58:13   
Hov hov
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Ja, mi je ravnokar ena organizatorka nečesa poslala za prevest dva teksta. Za enega prosi, ali ga lahko prevedem "do srede zjutraj". Me je kar pogrelo. Sploh ker vem, da sta teksta do nje prispela že pred parimi tedni. In ona pošilja to tik pred rokom. Halo, imam samo še jutri! Ampak ljudje, ki pač niso iz "foha", nimajo pojma, kako to zgleda, da prevajat tudi ne moreš na skretu, malo na hitro. Čeprav se tem ljudem verjetno tako zdi. Drekci pekci. user posted image

Sarkazem on: vrži v google translate.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
23.1.2012 19:25:16   
Polzi
mi2 sva pa danes urejala stvari na CSD. Oddala vlogo in uredila očetovstvo. A pozna katera to novo zakonodajo? Baje se šteje da smo kot družina in se štejejo dohodki od obeh, tudi če imava stalno prebivališče vsak drugje. Zato je treba uredit preživnino in menda dokazovat, da ne živiva skup. Se je katera kaj poglabljala v to? jz se še nisem, se pa imam namen. da bo user posted image  dobila primeren otroški dodatek, ker drugač ga verjetn ne bo kaj velik - moj ma s.p., jz pa tud delam....

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
23.1.2012 20:05:00   
zmajcy_
Obseg trebuha- kje si to ve merite? okoli popka? Sem si še jaz zmerla in je 108cm.. kar je ful velik, glede na ostale.. pa prej nisem mela ful velikega trebuha.. ni bil čist raven, sam velik pa tut ne..sem pa na +9 kg kar spet ni tok velik... pa niti 31 tednov še nisem noseča..

Polzi - ja zaradi prevelikega izkoriščanja enostarševskih družin so spremenili zakonodajo. Tako da zdej jim morš ti dokazat, da res nista skupi.. naj bi pa bilo precej težko to dokazovanja... ne vem pa kako jim dokazuješ.

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
23.1.2012 20:16:01   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Sem samo pri tebi zasledila, da pišeš o obdarovanju....user posted image
Kaj pa obdarovanje prvorojencev? Samo user posted image bo dobil darilce???

Jaz namreč razmišljam, da je darilo bolj nujno za ta velikegauser posted image

U ja ja, tudi za Izabelo že imam darilo ...  lepo zapakirano ... ga mam že naštimanega v torbi za v P user posted image user posted image user posted image user posted image Sem enkrat na skrivaj zavijala, ko je spala, heheh. Mam pa take žebljičke, da jih potem vtika v luknjice .... ga bo dobila v P, ko prideta z atijem pogledat naju z user posted image . Seveda bomo rekli, da je od Emilije ... najprej se mi je ta ideja zdela precej brez vezna in kar nekaj ... sploh nisem vedla za to, sem zasledila na forumih .... potem pa sem začela razmišljat in si rekla, da prav zgrešiti ne moremo s tem, tako da sva nekaj kupila. Si bosta izmenjali ... tamala bo pa tisto ninico prinesla, kao, da tudi nekaj da .... glede določenih stvari se mi zdi, da že komaj čaka user posted image , čeprav pričakujem kar ljubosumja, no .... Bomo videli ... hb se igrata že zdaj (oz. večino časa) bolj z atijem, tako da zaradi tega ne bo nič prikrajšana od mene ... jaz sem bolj za nego ... to bom pa še naprej furala ..... Upam, da bo šlo brez hujših izpadov. user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
23.1.2012 20:16:48   
disere
da vam po dogem času javim kako kaj z nami user posted image v glavnem je bilo danes zjutraj v planu da se moja draga po dveh tednih v bolnici vrne še malo v domače okoljeuser posted image a glej ga zlomka, prvo ultrazvok, vse ok, potem pa še pregled MV če je lepo zaprt... in bi šla lepo domovuser posted image tuki se je pa zataknilo, MV vrat je bil odprt že 5cm, šla takoj v porodno, a ker je jedla zajtrk carski rez ni bil možen. in sedaj čakamo kaj bo prinesla noč, če ne zjutraj ob sedmih v porodno in naši dveuser posted image user posted image končno privekata na svet user posted image user posted image user posted image

lp pozdrav vsem vam od diserejinega tečkota user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
23.1.2012 20:19:27   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Jaz sem čisto ded. Vikend je bil čuden. V soboto smo bili na obisku pri kolegici, trije otroci, naša, pa še dva malo mlajša fantka. Moram priznat, da me je kar malo zaskrbelo dejstvo, da bomo dobili fantka. V primerjavi z našo tamala sta oba precej nesocializirana, ful agresivna, eden skoz tepe - udarja z roko ali pa daje čelno. Kar tako. In nasploh se znata obnašat kot dve živali. user posted image Ne vem, eni pravijo, da fatki pač "taki so", ampak jaz vseeno upam, da je le nekaj odvisno od vzgoje in da je možno imeti doma malo bolj nežno in uvidevno bitje ... user posted image

Ne skrbi, sigurno je odvisno od vzgoje ... nekaj pa tudi od karakterja .... jaz pa poznam fantke, pa so večinoma kar bolj pridni od punčk, sploh če so ta drugi otroci ... so bolj mamine mazice ... kar brez skrbi!!!!

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
23.1.2012 20:24:48   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Mene bolj moti to, da me hočejo pitat. Ker sem vedno težko vzdrževala relativno zdravo težo (zelo sem se morala trudit, da se ne zredim preveč), so vsi prepričani, da zdaj premalo jem, ker se nisem napihnila kot balon.

Pri meni pa je takole:
- moja mami pravi, da sem premalo kil gor dobila,
- tašča pa pravi, da sem jih preveč.

V povprečju je torej OK. user posted image

Hahaha, tudi meni mami pravi, da tokrat sem se pa res malo zredila .... tašča pa .... uh, zdaj si se pa kar zredila .... joj te tašče user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj rečem, zredila sem se skoraj 8 kg ... od tega dobro kilo v zadnjem tednu. V prvi nosečnosti sem se takle čas zredila 8 kg .... torej je enako .... bla bla bla

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
23.1.2012 20:34:43   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: disere

da vam po dogem času javim kako kaj z nami user posted image v glavnem je bilo danes zjutraj v planu da se moja draga po dveh tednih v bolnici vrne še malo v domače okoljeuser posted image a glej ga zlomka, prvo ultrazvok, vse ok, potem pa še pregled MV če je lepo zaprt... in bi šla lepo domovuser posted image tuki se je pa zataknilo, MV vrat je bil odprt že 5cm, šla takoj v porodno, a ker je jedla zajtrk carski rez ni bil možen. in sedaj čakamo kaj bo prinesla noč, če ne zjutraj ob sedmih v porodno in naši dveuser posted image user posted image končno privekata na svet user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti, da se čimbolj izteče...In sporoči kako se bo izteklo user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
23.1.2012 20:46:19   
Jada82

Vav, a potem boste kar rodili?!?!?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super, saj so precej dolgo zdržale 3v1!!! Držim pesti, da bo vse ok in da se boste kmalu cartali!!! Poročaj, nas vse zelo zelo zanima!!! Želim vam vse najboljše in pa kratko noč!!!!!

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
23.1.2012 20:49:18   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Polzi

mi2 sva pa danes urejala stvari na CSD. Oddala vlogo in uredila očetovstvo. A pozna katera to novo zakonodajo? Baje se šteje da smo kot družina in se štejejo dohodki od obeh, tudi če imava stalno prebivališče vsak drugje. Zato je treba uredit preživnino in menda dokazovat, da ne živiva skup. Se je katera kaj poglabljala v to? jz se še nisem, se pa imam namen. da bo user posted image  dobila primeren otroški dodatek, ker drugač ga verjetn ne bo kaj velik - moj ma s.p., jz pa tud delam....

Ne vem, brez zamere, ampak jaz sem proti izkoriščanju sistema .... poznam jih pa kar nekaj, ki to delajo ... recimo v bloku od moža sta že dve družini, pri katerih je moški oz. oče šel za nekaj mesecev živet stran, da so dokazali, da sta narazen .... in sta dejansko tako živela .... ločeno. No, dvema je že uspelo, je oče že nazaj, eni so pa ravno na tem .... pa imajo dva otročka, tamal ene 3 leta, tamala pa okoli pol leta .... Meni se to zdi totalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A kako pa to vpliva na otroke, pa nihče ne pomisli?!?!? Za tistih par sto evrov iti narazen za pol leta .... ne vem, jaz se tega resnično ne bi šla. Naši dve user posted image tudi ne bosta imeli otroških dodatkov ... ****, očitno jih ne potrebujemo .....

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
23.1.2012 20:49:55   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
23.1.2012 21:04:55   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Polzi

Ne vem, brez zamere, ampak jaz sem proti izkoriščanju sistema .... poznam jih pa kar nekaj, ki to delajo ... recimo v bloku od moža sta že dve družini, pri katerih je moški oz. oče šel za nekaj mesecev živet stran, da so dokazali, da sta narazen .... in sta dejansko tako živela .... ločeno. No, dvema je že uspelo, je oče že nazaj, eni so pa ravno na tem .... pa imajo dva otročka, tamal ene 3 leta, tamala pa okoli pol leta .... Meni se to zdi totalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A kako pa to vpliva na otroke, pa nihče ne pomisli?!?!? Za tistih par sto evrov iti narazen za pol leta .... ne vem, jaz se tega resnično ne bi šla. Naši dve user posted image tudi ne bosta imeli otroških dodatkov ... ****, očitno jih ne potrebujemo .....

user posted image se strinjam z Jado user posted image user posted image user posted image

Brez zamere - polzi- kaj pa so zate dovolj veliki dokladi??? Tudi mi dobivamo najmanj, pa se ne obremenjujem s tem...da bi pa morala zato nekaj lagat pa dokazovat, pa ločeno živet...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa zaradi dohodkov plačujem skor plafon vrtca, pa v naši občini si na lestvici tudi pri AM, če ga user posted image potrebuje - valjda, da smo morali kupovati.
**** sistemuser posted image in zato samo upaM, da so sedaj po novem, ko ima CSD vse čez kaj boljšega sčarali...čeprav - dvomim!
Se sprašujem kaj nastane iz otrok, ki rastejo v takem okolju - preračunljivost, hvatanje krivin...
Oprosti, saj ne vem koliko se boš sama spustila v okol prinest sistem, sam svoje mnenje sem morala povedat.user posted image

pa da nadaljujem...

ursonok - pa daaaaaaaaaaaaaaaaaaj, moj bibon je tak nežen fant user posted image Se pa zna postaviti zase in je (v primerjavi z mamouser posted image ) zelo samozavesten user posted image
Zna bit tisti pravi fant - on reče, da je športnikuser posted image , drugače pa tud zelo nežen, senzibilenuser posted image
user posted image user posted image user posted image nisi mi nobena cukerašicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lanolin - a to se hecate, da tega malo porabiš??? ker jaz sem uno malo tubico porabila 1 2 3 user posted image ko je zabolelo sem že mazalauser posted image . A v Melviti tud imajo???

Jada - saj sem vedela, da bo darilo za obe user posted image Mi2 greva konc tedna v nakup - da izbere majhno pozornost za user posted image , zanj pa že imam eno slikanico v mislih in spominuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
23.1.2012 21:07:53   
tosja
Pogrešam sirenetto!!!!!!!!!!

Se javlja samo pri Primorkah...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
23.1.2012 21:17:10   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Pogrešam sirenetto!!!!!!!!!!

Se javlja samo pri Primorkah...user posted image user posted image user posted image

He he, sem videla ja da si me prišla pokukat tja user posted image user posted image user posted image .
Joj mi ne znese pisat in tukaj in tam, tako da tu imam že ogroooomno dela samo z branjem tukaj in ko vse preberem že pozabim kaj sem hotela vse komentirat,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa potem si rečem, da bom naslednjič še pokomentirala in potem naslednjič je spet isto,user posted image .

Sem pa hotela zadnjič ti napisat ko si omenjala dojenje, da je bilo zame full dragoceno branje na med.over.net, forum dojenje....sem tudi marsikdaj kaj vprašala in dobiš res izčrpne in dobre odgovore na vsako vprašanje!
To tudi ostalim, če boste imele kakšne težave z dojenjem (pa držim pesti, da nam bo vsem zalaufalo in da ne bo nobenih težav sploh!), zelo priporočam!

Ostalo bom pokomentirala drugič, ker me čaka večerja in Tv (italijanski big brother) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
23.1.2012 21:24:42   
Caitlin

ena je pisala o jedilniku za doječe matere ( ne najdem točno katera), k iste ga dobile v MŠ, lahko prosim prlimaš sem al pa na zs sken pošlješ.

jedilnik.pdf Evo, to je tisti jedilnik. Sicer res ni nič posebnega, ampak men se super sliši.

Baby handling: nam je žal ravno to predavanje na šoli za starše odpadlouser posted image Je pa moj dragi že našel tisti video od vzajemne, tako da si ga bova pogledala.

Spol: pri nama pa sploh ne ugibajo kaj bo. Edino nečakinja me skos sprašuje kaj bo pa fulll si želi, da bi bla punčka. Ampak zaenkrat nama še uspeva obdržati skrivnost zase. Edino moj se je enkrat zagovoril ampak še to tko, posredno, da ostali še opazili niso, samo jaz sem ga malo debelo pogledalauser posted image

Porod: ne, nimam še napadov panike. Tudi mene bolj kot sam porod skrbi kdaj, kako bom vedela, ali bo moj doma ali v službi ... V naši družini gre vse zelo hitro pri porodu, tako da upam samo, da ne bo prehitro. V šoli za starše nam namreč niso nič povedali, kaj storiti, če npr tudi do porodnišnice ne prideš do časa. user posted image No, saj namen ni tak, ampak nikoli ne veš user posted image

Disere: držimo pesti za čim lažji razplet!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.