|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
22.1.2012 18:16:47   
Aleda
Žio,
no pr nas so ble tut koline, ne doma, pri bratrancu od moža pa so pa sam meso pripeljal. Zdaj bo pa cel teden dela s tem mesom, kaj preveč se že ne bom udeleževala.
Jst sm pa vse cunje in plenice za dojenčka oprala in speglala, še par malenkosti mi je ostalo. Danes sem bla pa cel dan sama ker je moj šel smučat pa je brž šel dan naokoli, malo sem kuhala, malo spala in peglala, računalnik pa je.
Včasih sm tut jaz malo bolj nerodna ampak ni sile, zjutraj ko se pogledam v ogledalo se mi zdi da imam čisto majhen trebušček, zredila sem se pa zdaj že 11 kg, še slaba 2 meseca, upam da ne bo šlo več velik gor. Se mi je pa zdelo že včeraj da nisem čutila velik gibovuser posted image , ponavadi mi zvečer okoli 10 ure začne prematavati trebuh sem in tja, včeraj pa kar nič. Danes sem bila malo bolj pozorna in se je vsake toliko časa premaknil ni pa več tako intenzivno kot je blo, bomo vidli zvečer.
Britje- ja to tut mene že kar matra, ne vem če mi bo uspelo še enkrat to nardit, bom mogla pohitet potem bo pa moj na vrsti, z ogledalom se pa kar ne znajdem.
Midva sva pa rezervirala toplice predzadnji vikend v februarju, me prav zanima kakšna bom takrat, upam da mi bojo še kakšne kopalke prav, mogoče mam kje še kakšne mal raztegnjene.

Polzi- mmm jst bi tut krofe jedla, spekla jih nisem še nikol, čeprav jih ni težko nardit bo treba enkrat. Moja sestra al pa mami jih kdaj nardita, sej res pust bo kmaluuser posted image
Materinska blazina- sm jo tut jaz gledala v BC sam potem je nisem vzela, sedaj je znižana. Ne vem a bi jo al ne, zaenkrat jo pri spanju še ne rabim, a se jo splača kupovat za dojenje? Pa previjalno torbo sem kupila v DM-u. Zdaj mi pa res ne manjka več velik stvari, še malo kozmetike, previjalno komodo moram naročit od Recinkota in jogi pa eno posteljnino. Tako so mi všeč tiste posteljnine od Aljaža pa so tako drage, ne vem zakaj? A delajo te posteljnine v Sloveniji? A ma katera izkušnje z posteljnino od Galeba, ta MSB kolekcija? Mi je še kar všeč, sam malo pusta mi deluje.

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
22.1.2012 18:17:11   
Hov hov
Zdravo punce!

Limone -
včeraj me je zgaga dajala in sem probala čaj z veliko limone, da bo za žihr pomagal... - kriza! Se bom tukaj izognila vsem kletvicam zaradi pekočine in rekla samo: ne, to pri meni definitivno ne drži! Mi pa zgago ful omili sladoled!

Obseg trebuha - imam že 103 cm! Očitno user posted image pridno raste!

Počutje - jaz sem navajena biti skoz v pogonu in sedaj, ko moram malo bolj mirovati se mi kar trga, ko vidim koliko stvari bi lahko naredila in kam bi vse lahko šla, pa žal ne morem. Sem si pa danes kupila nosečniški pas in mi res ful ful ful olajša hojo in gibanje nasploh, ker me nič več ne tišči dol. Pa se vidi tudi, da imam maternico do vratu, ker včasih že kar težko diham.

Sedaj pa grem izzivat usodo in moža prosim, če lahko namesto mene posesa ;-))))

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
22.1.2012 18:47:34   
ovnica8
Jaz se kar nekaj casa uporablajm medenicni pas in si sploh ne predstavlajm kako bi bila lahko brez njega(res pomaga ce nosis bolj nizko in ti pritiska trebuh navzdol).
Blazino tudi uporabljam za dlje casa (ker drugace spim vedno na trebuhu,zdaj pa je to edina opcija da lahko spim). Kupila sem jo pa v BC.
Glede zgage-zadnje case tudi meni ful nagaja in mi pomaga da spije kozarec mrzlega donata. Meni poniri zelodec v 10 minutah.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.1.2012 19:15:44   
Jada82
Čer! Izmozgana, uničena ... skratka, samo še za na kavč. Danes smo imeli kolege na obisku - imajo tudi 2,5 letno punčko in 1-mesečno dojenčico. Sem naredila za vse kosilo (že to me je malo utrudilo) ... potem je pa še moj šel ob 1h na šiht .... in sem ostala sama s tamalo. Tamala je bila grozna user posted image user posted image user posted image Res, sploh se ne zna igrat .... ves čas jok, ko je una punčka vzela bilo kero igračo v roke. Histerični jok, Iza bo to, to je od Ize ... we we w .... jaz sem bila tako utrujena. Potem smo šli na sprehod, mi je še tam delala scene, ko ni ubogala ... pa še doma itd. Kriza. Potem je bila še na dojenčico ljubosumna, tako da zdaj že vem, da bo cela scena, ko bomo mi user posted image dobili .... ajej user posted image user posted image user posted image user posted image Me je resno kar strah!
Skratka, dan je bil grozen, edina svetla točka je bila kavica na sončku .... pa mogoče tist en pirček, ki sem ga spila, sam sem še tega tako na hitro, da sem komaj vedela, da sem ga user posted image Mater mularija!

Grem na kavč, gledat vampirje! Da se pomirim ..... no, sej sem zmazala že celo čokolado za pomiritev - ni delovalo user posted image Ja, v takih trenutkih se tud jaz vprašam, kaj hudiča mi je bilo, da sem si še enega omislila user posted image Ampak saj bo, ups and downs, ane? user posted image user posted image user posted image Lahko noč!!!

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.1.2012 19:43:23   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Utrujenost
nekomu je G rekla, da je zdaj še prekmalu za to. Naj gre ta G nekam ... Čisto dovolj kmalu je. Jaz sem takoj, ko sem stopila v zadnji trimester, začutila noro utrujenost. Sicer vem, da je to pogojeno tudi s tem, da že imam enega otroka in posledično ne morem spati toliko, kot bi rabila, a vseeno. Verjamem pa, da bo samo še huje user posted image
Ne vem, kako funkcionirate tiste, ki delate po 8 ur in več v nekih pisarnah. In imate že majhen otroke. A se kar naspite ponoči? A se v službi ne zvalite iz stola? Ne padete v nezavest? Se ne zjokate od utrujenosti? user posted image A spite potem, ko pridete domov? kako pa, če imate male otroke? user posted image

ursonok:

user posted image user posted image  ti pa maš take zanimive :)
jaz delam v vrtcu, v skupini 2-3 leta, prejšnji teden sem bla sama, je šla druga vzgojiteljica smučat.. in sm mela dopoldan sama 14 otrok... pol jih je še v plenicah, vsi ležalniki in vse... samauser posted image  za vikende (petek,sobota) mam še faks, doma mamo kmetijo (kr veliiiiko, ampak k sreči sta to še bolj tast in tašča zadolžena, moj ma pa še s.p., tko da ga kr dosti ni... sicer dela doma, ampak vseeno .... tko da je kr pestrouser posted image
doma mam (skoraj) petletnika, ki ga razganja na vse strani in še dlje, delal bi sto stvari naenkrat, skakal naokoli, vozil kolo, molzel krave..., ampak SREČA je še vedno tak zaspanec, da , ko je ura za spanje, pade dol in spi še vedno od 8h zvečer do 8h zjutraj in vsakič, ko smo doma (vikendi, počitnice) spi tudi še čez dan.. danes je šel spat ob 12h in smo se zbudili ob pol 4h user posted image user posted image user posted image

ko pridem domov sem včasih čist izmučena ampak.. kr nekako gre :)

sem te hotla vprašat kako je zdaj s tvojim merjenjem krvnega sladkorja? si ugotovila, kako se ti "obnaša" po jedi in po telovadbi?

jaz sem si danes kljub "sladkorni" privoščila kos torte... mmmmm..  samo sem mela prej sladkor 5.3, tak da pomoje ne bo panike.

še nekaj.. tiste, ki ste pisale o predavanju o ultivi in EA... a je za ultivo tudi treba bit na predavanju?

pa se spet opravičujem, ker vdiram v vašo temo.. samo,, aprilčice niso nekaj full zgovorneuser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
22.1.2012 19:44:36   
Lešnica
Oj!
No pa smo še eno nedeljo dali čez, je bila sončna kot v sredi pomladiuser posted image . Snega pa res ne rabim.user posted image Trebuh raste, tudi jaz imam že 103 cmuser posted image . Počutim se kot slon, nič ne morem dolgo delat, ne sedet, ne stat, ne hodituser posted image . Danes sem se dvakrat spotaknila na stopnicah, ne vidim čez trebuh, še dobro, da je bil možiček zraven, da sem ga lahko zagrabilauser posted image .
Moram pa reči, da kakšnih posebnih težav z zgago nimamuser posted image . Prsti na rokah mi zatekajo, da še prstana ne morem snetuser posted image .
Se pozna, da se bližamo koncuuser posted image !
Jaz sem tudi za obveščanje, če se ne motim bo to zmajcy, se priporočam za ZSuser posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.1.2012 20:57:21   
Jassika
zmajcy sem ti poslala ZS - za cifro user posted image Pa super, da se je vsaj ena javila user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.1.2012 21:05:22   
Caitlin
Prov superca vikend je bil ja. Samo spet je prehitro miniluser posted image . No, pa saj bo kmalu spet novuser posted image

Smo pa končali s šolo za starše. No, nič posebnega ni bilo. Sem mislila, da bom zvedela kaj več novih zadev, pa sem očitno že preveč prebrala preko neta, knjig ... Smo pa dobili primer jedilnika za doječe matere. Mmmmm, same dobrote. Samo kaj, ko se ne splača neki fulll kuhat samo zame. Bodo pa večerje bolj pestre, pa še moj mi bo pomagal pri kuhi, ker zelo rad kuha.

IZVIRNO SPOROČILO: caelia

še nekaj.. tiste, ki ste pisale o predavanju o ultivi in EA... a je za ultivo tudi treba bit na predavanju?

Hehe, caelia, se mi je zdelo tvoje pisanje nekam znano. user posted image
Glede EA in ulitvi je pa tko ... G mi je rekel, da ni treba nič se prej dogovarjat, da pač potem tisti trenutek vidiš, a bo šlo brez, bo potrebne kaj "pomoči", ali bo sploh čas za to ... Na šoli za starše pa so nam rekli, da v Kranju mislim da vsako sredo ob 1h lahko govoriš z anesteziologom. Če ne drugega, te malo seznani z vsem in dobiš papirje, ki jih že predčasno izpolniš, da ni potrebno potem v tisti zmedi vse pisat. Sem premišlevala, da bi mogoče prišla v poštev ultiva, tako da bom verjetno šla pogledat eno sredo proti Kranju.

Obseg trebuha ... no, moj je res bolj majhen. 93 cm, približno 2 cm na teden. Sem pa na +9 kg. Ampak sem bila prej bolj na meji s premalo kilami, tako da se niti ne sekiram. Sem pa prej imela dokaj "idealne mere" (90/60/90 +- par cm), zdej sem pa bolj sodček (dobre 90 povsod)user posted image

Imejte kar se da prijeten začetek tedna in naj vikend spet kmalu pride naokrog user posted image

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
23.1.2012 7:27:26   
kimsy
Jada - pr nas je isto. Pa tamala je še nekaj bolna in posledično nemogoče tečna. Skoz bi se stiskala, pa skoz se morem z njo igrat. Edino dojenčka se veseli, vsem razlaga, da ima mami za njo dojenčka v trebuhu da ga bo stisnla, ko bo prišel.
Jo pa danes peljem k zdravniku, ker po moje ma bronhitis!

Morem pa mal potožit, sej me je kar groza kaj bom pisala, sam... A se kateri dogaja, da je full tečna? Jst sm neznosna. Ne znam vam povedat, ampak pri prvi nosečnosti sm bila najsrečnejši človek na svetu, zdaj me včasih samo prešine, kako komaj čakam, da se znebim trebuha, ker mi gre na živce in ne kako komaj čakam dojenčka. Sama nase sm jezna, moj se mi kar smili, še dotaknt se me ne sme, že težim... Upam, da bo po porodu bolš, ker drugače se nam bo zmešalo. A je možno, da gre za hormone? Sploh nimam želje po pripravi oblekic, vozička... Ma vse mi je čist mimo. Pa prosim ne me obsojat, nekomu se morem potožit kaj  naj nardim? Da bi bla v depresiji dvomim, sm mal od foha, pa mislim, da ni to to! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
   [Brisano sporočilo]
23.1.2012 8:50:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kimsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
23.1.2012 9:09:22   
Hov hov
Čao punce,

Joj, je bila danes nora noč! Me je tako pričelo boleti, kot da bom dobila menstro... in se premetavam po postelji, že razmišljam, če bo potrebno iti v P, že merim na koliko časa me zvije...potem pa ugotovim, da me tako šraufa. Ma sej si mislite, kako sem lahko tako glupa, da ne vem razlike, ampak res je bil ful čudno vse skupaj...in potem sem celo noč ždela na WC. Pa mož se mi je tudi pridružil, sva se menjavala -  očitno sva nekaj takega morala včeraj pojest.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držte se!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
23.1.2012 9:14:35   
ovnica8
Jaz sem bila na predavanju o anasteziji v Lj P in smo tam dobilu ene liste za izpolnit in to naj bi bilo potredilo ki velja povsod za EA in Ultivo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
   [Brisano sporočilo]
23.1.2012 9:34:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ovnica8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
   [Brisano sporočilo]
23.1.2012 9:58:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2739
23.1.2012 10:16:13   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: ovnica8

Jaz sem bila na predavanju o anasteziji v Lj P in smo tam dobilu ene liste za izpolnit in to naj bi bilo potredilo ki velja povsod za EA in Ultivo.

povsod???

V Mb je pogovor z anesteziologom obvezen - EA pa dobiš samo med 7 - 15 uro user posted image , ker so samo v tem času plačaniuser posted image

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.1.2012 10:16:49   
tosja
user posted image Pozdravljene

Danes se mi zdi tak zaspan dan, čeprav se sonce trudi pokukati izza oblakov...
Naš bibon je doma, v soboto ga je tak prehlad napadel...danes je že pustil sesat nos brez dretja, tako da bouser posted image Operil mu lepo celo noč drži, sam meni se zdi, da se čist nič ne spočijem ko se cel dan dogaja... za vikend je mož prevzel...teden pa bo še dolg...
Me prav znervira misel, kaj naj naredim - naj ga imam doma, da zdravi pričakamo user posted image ali ga naj pozdravim in spet pošljem...po novo pošiljko user posted image
Ta zima ni za nikamor, pa še gripo napovedujejo...itak, da bo nekaj, ker drugače bi farmacevtski giganti beležili premalo plusa v svojih nabasanih malhah...user posted image user posted image

Čist neke malenkosti bi še rada v miru uredila, pa mi ne zneseuser posted image pa še cuker me nekaj zeza...eeeeehhhhhhhhhhhhhuser posted image Sam naj mine ta klinčev, siv januar!!!!

...ma, sem čist ponedeljkovo zateženauser posted image . Grem se mal s pozitivo nafilatuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
23.1.2012 10:31:54   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: populis

o baby handlingu

Meni je prvič zelo pomagal dvd Vzajemne Vadba za dojenčka in mamico - pa še brošura je dodana zelo dobro spisana!user posted image
-Pravilno ravnanaje z dojenčkom in spodbujanje dobrega gibalnega razvoja
-Od rojstva do dojenčka (priprava na igranje, dvigovanje, obračanje in pestovanje)
-Od starosti 4 mesecev (sledenje, obračanje, na trebuščku)
-Od starosti 4 do 7 mesecev (kotaljenje)
-Od starosti 5 do 7 mesecev (čez nogo, čez žogo)
-Od obdobja, ko otrok že stabilno sedi, do samostojnega plazenja po vseh štirih
-Od obdobja, samostojnega kobacanja
-Vaje v vodi
-Vadba za mamico in dojenčka
-Vaje na tleh

film dvd, 50 min
knjižica, 48 strani

www.vzajemna.si

Iz lastnih izkušenj vem, da je pravilno rokovanje ključ do dobrega in predvsem pravilnega gibalnega razvoja otroka. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2742
   [Brisano sporočilo]
23.1.2012 10:36:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
23.1.2012 10:54:54   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: ovnica8

Ovnica, a so kaj povedali, kakšne so cene EA in ultive? Bom zelo vesela info.

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
   [Brisano sporočilo]
23.1.2012 11:00:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
23.1.2012 11:07:44   
katka*
Pozdravljene vse, vikend je za nami, sonček je tu user posted image . Midva sva bila kr pridna, smo kupili posteljico in vse kar spada zraven, tak da je to rešeno. Pa za voziček sva se končno tudi odločla in ga morava danes naročit, ker se čaka 8 tednov, kar bo nekje 1 teden po mojem roku. Se tolažim, da vozička pa takoj verjetno še ne bom rabla user posted image . Lupinico pa bova tak posebej kupila od Maxi Cosi.
tosja - hvala za info o DVD. Sem slišala, da je ta handling res pomemben, bo treba DVD nekje izbrskat, pa malo youtube prečekirat. Je pa seveda dosti boljše, če ti kdo praktično še pokaže, tako kot populis, mogoče da se najde kakšno predavanje na to temo, bolj obsežno.
alna - hvala za informacijo o predavanju o EA in ultivi. Moram poklicat in preverti za naslednji datum, da še to opravim.
zmajcy - poslala sem ti ZS, upam da si dobila user posted image .
hov hov - midva sva kar se trebuščka tiče še vedno zelo usklajene, jaz sem tud na 103cm user posted image .

Kakor misliš, tako živiš.

Neposredna povezava do sporočila: 2746
23.1.2012 11:20:50   
cokolino
Pozdravljene vse, tuki se nam sonček še vedno neki skriva, upam, da bo posijal danes...sem si tudi jst zmerila obseg, se mi zdi ful malo user posted image  92cm...komi čakam ta petek, da vidim kako raste naš baby. Aja a vam gre tudi na živce, ko vam sorodniki in pa tudi neznani ljudje napovedujejo spol???Meni gredo dlake pokoncu občasno. Midva sicer ne vema, ker na morfologiji se je baby skrival, no zdj pa niti ne vprašam več.Najbolj mi je važno da bo dete zdravo in da bo vse ok. Mi pa vsi napovedujejo, da bo fantek, ker da mam okrogel trebuh, pa da ker se nisem nič zredila...te bedarije so mi čisto mimo!!!Aja se mi je pa naredila linea negra, zelo svetla, in upam, da ne potemni user posted image

(odgovor članu katka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
23.1.2012 11:35:19   
patella
Hojla!

Joooj, jaz sm pa tkoooo jeznauser posted image !!! So mi izpit prestavli, ker ni profesorja, tko da bo šel še en vikend v malorouser posted image . Pa toook sm se veselila, da bo v petek vsega konec. No, upam, da bo potem pondeljek prinesel srečo. Sej gre sam a tri dni, sam sm že tooook sita učenja, da že ure odštevam, ne sam dnevov.

Baby handling: Jaz in moj sva se tut navadla tamalo "hendlat" in nama je čist v kri pršlo in si to delal čist  levo roko. Sicer ni mela nobenih težav (ala nedonošenost, ekstenzija al karkoli), sam nama je blo ful praktično in tut a otročka bolj prijazno. Na začetku se ti itak zdi, da nikakor ne morš tko "vozlati" z rokami, ampak pol dobiš "grif" in je čist na izi. No, ko so jo pa ostali pestval, so jo pa vsak po svoje. Da ne govorim o tašči, ki sem jo kar težko gledala, kok je trda  z otrokom. Pa še take ogromne joške ma, da si je tamalo namestila gor na "poličko" od joškov in jo je nosila gor pod vratom.user posted image Pa 100x sem ji pokazala, kako se jo pestva (bi blo tut za taško bolj udobno, če ne druzga), pa je took trda, da je še zmer po svoje delala. Zato sm raj vidla, da jo je čim manj po rokah valala. No, še zdej, k ma tamala let pa pou, jo ne zna držat v naročju. Kr tko neki čudn visi pr njej. Ah, kdo bi vedel.

Porod: Mene pa sam porod nič ne skrbi, bolj me skrbi to, kako bo tamala zgvirala brez meneuser posted image . Pa ne vem, kje bo, ko se bo začela akcija. Najraj bi vidla, da bi jo mela moja mami, ker jo "obvlada", sam kaj ko je 60 km stran in po vrh vsega pa še v službi in si težko zrihta dopust. Tašča, ki pa živi pod nami, tamale še prvit ne zna pa ful rata zmedena, če dobi napad trmeuser posted image . Tko, da upam, da se bo akcija zgodila čez vikend in pol bo volk sit in koza cela.user posted image

Porodnišnica: Skos sem govorila, da bi šla rodit v Postojno. Zdej mi je pa reku mož, da majo ful probleme s to pitno vodo in da bi raj vidu, če bi šla drgam. Ne vem, bomo vidl.

Hmmm, zdej si morm pa še jaz mal trebušček pomert, me prov zanima.... aha, evo: 104 cm pri 32t 5 d. Ampak po merah iz UZja je pa bolj pri drobižkih. Ampak očitno pr nas rojevamo in bomo rojevali bolj drobne otroke, pač po možu ne morjo bit bajskiuser posted image . Pleza pa po isti krivulji kot je tamala, ko sem primerjala podatke iz materinske knjižice.

Nič, zdej se grem pa naprej učit!

(odgovor članu katka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
23.1.2012 11:43:20   
Anonimen
Cena za EA in Ultivo - v Ljubljani je oboje zastonj, je rekla anestezistka, ampak ni nujno, da tudi dobiš - odvisno od tega, koliko jih tisti trenutek rojeva. Ne spomnim se, če je za Ultivo tudi potrebno potrdilo o predavanju. Vem pa, da je za oboje potrebno podpisati neke papirje, da se zavedaš stranskih učinkov, itd., oz. za Ultivo, da sodeluješ v študiji. Te papirje dajo v Lj. ko prideš rodit.

Cokolino - meni sicer nihče ne napoveduje spola, ker sva izvedela že na nuhalni in tudi poveva, če kdo vpraša. Ampak jaz se tudi nisem nič zredila, pa imam majhen trebuh za 34. teden, pa je notri punčka, tako da... Tele babje čenče o spolu so itak 50/50.
Mene bolj moti to, da me hočejo pitat. Ker sem vedno težko vzdrževala relativno zdravo težo (zelo sem se morala trudit, da se ne zredim preveč), so vsi prepričani, da zdaj premalo jem, ker se nisem napihnila kot balon.

Nič, grem malo počistit v bodoče stanovanje, dokler se mi še kaj da. Lepo bodite!

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
23.1.2012 12:24:20   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: alna

Cena za EA in Ultivo - v Ljubljani je oboje zastonj, je rekla anestezistka, ampak ni nujno, da tudi dobiš - odvisno od tega, koliko jih tisti trenutek rojeva. Ne spomnim se, če je za Ultivo tudi potrebno potrdilo o predavanju. Vem pa, da je za oboje potrebno podpisati neke papirje, da se zavedaš stranskih učinkov, itd., oz. za Ultivo, da sodeluješ v študiji. Te papirje dajo v Lj. ko prideš rodit.

Super alna hvala za odgovor. Ma sem že povsod spraševala, pa mi noben ni vedu odgovorit user posted image Evo, če bom "prinesla" do Lj, pa mogoče vzamem ultivo - seveda če bo dopoldne, pa bo anesteziolog, pa če... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.