patella
|
Hojla! Joooj, jaz sm pa tkoooo jezna !!! So mi izpit prestavli, ker ni profesorja, tko da bo šel še en vikend v maloro . Pa toook sm se veselila, da bo v petek vsega konec. No, upam, da bo potem pondeljek prinesel srečo. Sej gre sam a tri dni, sam sm že tooook sita učenja, da že ure odštevam, ne sam dnevov. Baby handling: Jaz in moj sva se tut navadla tamalo "hendlat" in nama je čist v kri pršlo in si to delal čist levo roko. Sicer ni mela nobenih težav (ala nedonošenost, ekstenzija al karkoli), sam nama je blo ful praktično in tut a otročka bolj prijazno. Na začetku se ti itak zdi, da nikakor ne morš tko "vozlati" z rokami, ampak pol dobiš "grif" in je čist na izi. No, ko so jo pa ostali pestval, so jo pa vsak po svoje. Da ne govorim o tašči, ki sem jo kar težko gledala, kok je trda z otrokom. Pa še take ogromne joške ma, da si je tamalo namestila gor na "poličko" od joškov in jo je nosila gor pod vratom. Pa 100x sem ji pokazala, kako se jo pestva (bi blo tut za taško bolj udobno, če ne druzga), pa je took trda, da je še zmer po svoje delala. Zato sm raj vidla, da jo je čim manj po rokah valala. No, še zdej, k ma tamala let pa pou, jo ne zna držat v naročju. Kr tko neki čudn visi pr njej. Ah, kdo bi vedel. Porod: Mene pa sam porod nič ne skrbi, bolj me skrbi to, kako bo tamala zgvirala brez mene . Pa ne vem, kje bo, ko se bo začela akcija. Najraj bi vidla, da bi jo mela moja mami, ker jo "obvlada", sam kaj ko je 60 km stran in po vrh vsega pa še v službi in si težko zrihta dopust. Tašča, ki pa živi pod nami, tamale še prvit ne zna pa ful rata zmedena, če dobi napad trme . Tko, da upam, da se bo akcija zgodila čez vikend in pol bo volk sit in koza cela. Porodnišnica: Skos sem govorila, da bi šla rodit v Postojno. Zdej mi je pa reku mož, da majo ful probleme s to pitno vodo in da bi raj vidu, če bi šla drgam. Ne vem, bomo vidl. Hmmm, zdej si morm pa še jaz mal trebušček pomert, me prov zanima.... aha, evo: 104 cm pri 32t 5 d. Ampak po merah iz UZja je pa bolj pri drobižkih. Ampak očitno pr nas rojevamo in bomo rojevali bolj drobne otroke, pač po možu ne morjo bit bajski . Pleza pa po isti krivulji kot je tamala, ko sem primerjala podatke iz materinske knjižice. Nič, zdej se grem pa naprej učit!
|