|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
22.1.2012 7:32:31   
NinaŠ
No OK, zdaj pa nova stran za nov dan user posted image

... pa user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas - če imate kolikor toliko lepo vzgojene otroke, so vas že vrgli iz postelje user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.1.2012 8:08:36   
Paštetka
Nop. Slaba vzgoja user posted image user posted image user posted image
No glavca je že vstal, vendar nas speče ne dira. Šiba direkt pred risanke user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.1.2012 9:10:08   
*bubi*
Dobro jutro. Se še jaz pridružim pri user posted image

in Tina prijavi: A spet bo puding za kosilo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.1.2012 9:12:41   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

če imate kolikor toliko lepo vzgojene otroke, so vas že vrgli iz postelje user posted image user posted image

user posted image  do osmih smo spali. user posted image  lepo vzgojeni, ja user posted image

Pa končno sta tako velika, da ne rabim prva vstat.... se zjutraj sama malo zabavata user posted image  saj jaz ne zaspim več nazaj, paše pa malo v miru plane naredit user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 354
22.1.2012 17:58:06   
petarda

A danes kar za oba navijamo?

neee danes smo navijali za Tino, Tino Maze user posted image in smo vsi brez glasu user posted image , ampak se je obrestovalo user posted image user posted image user posted image

Jutri pa navijamo za Anžeta user posted image user posted image user posted image

Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz sem pa potem celi dan razmišljala, da je vaša Tina mogoče peljala na kaki otroški progi, tko malo pred tekmo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 355
22.1.2012 18:04:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

moram to delit z vami:
pri kosilu, Adam: "mama, ko bo božiček spet nosil darila bom še eno za tebe naročil."
jaz: " o, lepo."
Adam: "kaj si ti želiš, pa nimaš?"
jaz: " pridne otroke...."
Adam: "joj, pa božiček ne nosi otrok, otroci pridejo iz tvojega trebuha."
user posted image user posted image user posted image

in še:
Miha se je že nevemkolkič slekel in mu zagrozim:
"zdaj pa ali ostaneš oblečen in gledaš ledeno dobo, ali se pa slečeš in greš spat!!! no, kaj boš?"
Miha: " puding."
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 356
22.1.2012 18:07:48   
NinaŠ
No ja, danes pa odstop user posted image ...par solzic razočaranja je priteklo, drugače je pa kar odraslo sprejel poraz user posted image user posted image user posted image Zdaj komaj čaka naslednjo tekmo, ki bo na domačem terenu user posted image

Ajdi, gremo delat za šolo user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 357
22.1.2012 18:08:05   
petarda

Dobro jutro, moja user posted image diši prekrasno user posted image , za vas jo pa malo kasneje skuham, da ne boste hladne pile user posted image

Ada user posted image user posted image user posted image
Si me pa spomnila, ko sem jaz kako leto ali dve nazaj kuhala ajdove žgance (ki mi BTW NIKDAR ne ratajo user posted image ) in Tina prijavi: A spet bo puding za kosilo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa - meni tudi žganci niso NIKOLI ratali...a nisem odnehala, ker so mi ful dobri, petarditu pa tudi. No in potem se mi je enkrat usralo...in od takrat so "ta pravi" vedno. user posted image

Lahko pa kupiš tisto instant varianto, ko rabiš na hitro - par minut in je user posted image  Sem jih zadnjič dala na mizo in se nihče ni pritoževal. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 358
22.1.2012 18:13:06   
petarda

No ja, danes pa odstop user posted image ...par solzic razočaranja je priteklo, drugače je pa kar odraslo sprejel poraz user posted image user posted image user posted image Zdaj komaj čaka naslednjo tekmo, ki bo na domačem terenu user posted image

Ajdi, gremo delat za šolo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tudi porazi so del športa....in življenja...se je fajn to čimprej naučit. user posted image  Naš petardito tudi že ve, da življenje ni vedno samo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 359
22.1.2012 20:08:07   
*bubi*
Bubi pa zgleda sploh ne bo škrbast user posted image  Zadnje dni je nekaj jamral, da ga boli zob... pa gledam danes, da se mu spodnja enkica malo maje. potem pa čisto šokirana ugotovim, da mu je nova enkica že zrasla zadaj user posted image  in tudi druga si bolj zadaj prostor dela.
Saj ne vem, če se da kaj naredit... za jutri sem mu naročila, da gre kar k zobozdravniku med kakim odmorom.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 360
22.1.2012 20:20:54   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi pa zgleda sploh ne bo škrbast user posted image  Zadnje dni je nekaj jamral, da ga boli zob... pa gledam danes, da se mu spodnja enkica malo maje. potem pa čisto šokirana ugotovim, da mu je nova enkica že zrasla zadaj user posted image  in tudi druga si bolj zadaj prostor dela.
Saj ne vem, če se da kaj naredit... za jutri sem mu naročila, da gre kar k zobozdravniku med kakim odmorom.

Pa naj ne pozabi učiteljici povedat user posted image

No - ni padla....paštetka za kolk krogov še maš? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.1.2012 20:54:12   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  vsako nedeljo gledam dolgo vrsto pred loterijo.... ok, pa če nekdo že misli vplačat - zakaj čakajo na zadnji dan? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 362
22.1.2012 23:06:06   
petarda
Lahko noč, drage moje....prijeten začetek delovnega tedna vam želim...v naslednjega pa štartamo skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.1.2012 8:38:42   
Paštetka
nimam več krogov user posted image
bom danes vplačala spet 2 kroga user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.1.2012 8:39:25   
Paštetka
oooo... dobro jutro user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.1.2012 9:12:49   
petarda
Jutro user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.1.2012 14:12:06   
*bubi*
Dan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.1.2012 15:59:47   
Paštetka
Večer user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.1.2012 17:08:54   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Večer user posted image

Saj bi počakala na lahko noč user posted image , pa ne morem user posted image

V glavnem - ful se vam čvekauser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
23.1.2012 18:52:35   
Paštetka
Brezvezen ponedeljek user posted image . Jutri dopoldne bom imela malo več časa, če se bo kateri čvekalouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.1.2012 19:44:06   
*bubi*
ja, petarda, tebi se bo tudi malo manj čez en teden user posted image

Jaz imam ponedeljke polne, popoldan pa smo bili v knjižnici, pri zobozdravniku, na kavici... pa mine dan.
Zdaj ju podim v kopalnico, pa očitno ne bosta šla prostovoljno, tako da pridem čez kako uro klepetat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.1.2012 21:02:03   
Paštetka
Lahko noč user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.1.2012 21:11:16   
NinaŠ
Čer!

Bubi, kaj ste opravili pri zobozdravniku? Mu je mlečne izpulil? Ker Anžetu je tudi spodnja enka prej ven pogledala kot mlečna odpadla, samo njemu se je že fulll majal, tako da sva ga še isti dan ven potegnila in ni bilo treba k zobarju hodit user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.1.2012 21:13:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ja, petarda, tebi se bo tudi malo manj čez en teden user posted image

user posted image user posted image  vem user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.1.2012 21:16:50   
petarda
Dobro, da je šele ponedeljek in je do drugega ponedeljka še dooolgo user posted image user posted image user posted image user posted image ... Vmes mogoče še v MB skočim user posted image , ima bratec RD user posted image .

No, saj plani so bili res taki, samo se mi nebi izšlo, ker ima tudi tašča RD in da bi dva dni zapored feštali, pa še enkrat v oddaljenem kraju, pa potem v ponedeljek v službo....bi bilo čist prevečuser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......