afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maat IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Maat Vidim, da nisem edina, ki se javlja zeeelooo redko Ni časa - v službi gužva, doma pa odklop od računalnika in obvezni popoldanski počitek . Jaz sem dala skozi en pregled in pa NS v kombinaciji s DHT... rezultati so porazni - 1:36, tako da nimam pojma, kaj me čaka. Sama NS je bila v mejah normale za moja leta - za DS 1: 1800, NT 1.0, DHT pa je razmerje čisto sesul. Sem pa že sama nase jezna, ker sem se sploh odločila za te teste, saj sem zdaj samo še živčna razvalina. Zase vem, da nisem sposobna roditi predčasno, tako da... Nosečniška oblačila nosim že od cca 8. tedna, saj nisem zapela nobenih starih hlač več... sem drugače med suhimi, tale tretja nosečnost pa se mi je res hitro poznala. Čeprav se mi je zdaj rast trebuha malo ustavila. Nekaj oblačil sem pa naročila tudi prek La redoute... vsaj majčke so precej cenejše kot v trgovinah za nosečnice - predvsem pa mi je všeč, ker so bolj oprijete, saj se mi zdi, da imata H&M in C&A vse bolj razvlečeno a greš na horionsko ali amnio? Imava PDP 1 dan narazen, tko da če greš na zgodnjo AC imava termin precej skupaj....že veš kdaj imaš? DHT-že v 1 sem bla jezna, da sem šla in mi je poslabšačo na 1:52, pa sem rekla v 2. grem itak na AC zaradi prve , pa ne bom dala še krvi za DHT, no pa sem se premislila....in dobila spet slabši rezultat.... Joj, veš da se še nisem odločila... če povem po pravici, niti ne vem, kakšna je razlika. Itak sem še tako v šoku, da niti delati ne morem normalno... mi misli ves čas bežijo nekam drugam. Danes moram poklicati za datum. horionsko delajo samo do 14 tedna. Jaz sem jo pri 1 glih še ujela, v soboto na urgenci sem zvedela za rezulatat (nekaj me je bolelo, sem šla tja in je bla dežurna moja g. in mi je povedala), v ponedeljek sem klicala, v torek so me že vzeli, ker je blo res zadnji,zadnji trenutek.... samo jaz sem šla potem še na AC (če bi rezulatat bil slučajno drugačen). Tokrat sem se odločila za AC, nič ne boli, samo 3 dni počivaš, HB malo boli, pa moraš počivat 5 dni , kar si težko predstavljam, da moji pupiki rečem, da moram ležat v njeni igralnici 5 dni (zato, ker je igralnica v prtljičju, spalnice pa po stopnicah v nadstropju) in ona me ne sme motit oz. se ne morem igrat z njo... sem naredila že cel projekt, da bosta z možem od doma večino časa, samo zvečer mal polubčkat.... pa na moj datum posega je še polna luna, pa..,pa,...saj veš, cel kup skrbi kako in kaj..... a imaš številko? 01 522 61 69-med 12-15h
|