|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
19.1.2012 16:56:14   
sandra85
sem videla, da pišete tudi o pridobljenih kg: js sem v 1. user posted image pridobila 3 kg do 22. tedna, zaj pa 3 kg do 13. tedna, od 13.t pa do zaj (15.t) pa nisem šla še nič gor. sej ne da se sekiram preveč zaradi kg, samo vem, da če se preveč zrediš, imaš probleme pol to dol spravit po porodu....

zadnjč sem brala eno nosečnico, se je revica zredila 20 kg do 17.t user posted image in seveda se sekira, samo to imajo po navadi težave ljudje s sladkorno, ali se motim? pa tudi na plod baje slabo vpliva, če se preveč zaloge nabere-a je to res?

kihanje: js pa moram pri kihanju noge skupi dat, če ne se zna zgodit, da mi mal uide user posted image user posted image user posted image posledica poroda, hehe......ja vem, kegljeve vaje bi morala delat user posted image moj se mi vedno smeje, ker ve, da dam skupi noge, da mi ne uideuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 19.1.2012 16:59:50 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.1.2012 17:06:47   
julji
Hej punce :) Eto še 3 urce pa bom imela nuhalno joj se vleče današnji dan....
user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede cot: kupovala v 1.user posted image v H&M, KIKu kakšno malenkost , Eleclerc ,C&A...velikosti so pa bile 38 tako kot jo sm imela pred nosečnostjo :)
O kg...rajši ne bi sem se zredila v 1user posted image za 18kg user posted image user posted image user posted image user posted image no zgubla sm jih takoj 14kg ostalo je pa ostalouser posted image bomo pa po dej nosečnosti zgubli vse tolk k rabim user posted image

bodite lepouser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.1.2012 17:31:59   
amyZ
Jaz se moram tehtat v nedeljo, ko bo točno 13t. Drugače pa sem do 12t pridelala skoraj nič, še ne 1 kilogram. Sicer sem rekla, da sem začela s 54kg, ampak v 6t na pregledu jih je kazalo 54,5kg, na naslednjem pa ne veliko več. Bomo videli kako bo naprej. Moja mami se je vedno zredila za 20kg in izgubla vse v precej kratkem roku. Srečnica! Upam sam, da se res ne bom toliko, ker bom taka kot bomba. user posted image  Bi raje imela bolj izrazit trebušček kot pa da sem vsa zavaljena. Sam se nikoli ne ve. Če sem lačna pač jem, in če nisem ne jem. Zaenkrat to deluje.

Folno pa jaz zaenkrat še jemljem, ker sem si pred kratkim kupila še eno škatlico. Nato pa nameravam nehat. Jemljem pa Elevit. Pa še to ne čist redno vsak dan, včasih pozabim in to. Zadnje čase pa skušam pojest tudi čim več sadja in zelenjave, da dobim vitaminčke na naraven način.

(odgovor članu julji)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.1.2012 18:33:13   
TinKkara
jaz jemljem občasno še Elevit, recimo na vsake 3 dni. Mene pa zanima, ali jeste pršut, suhe salame in razne paštete ali tune iz konzerve??? punce, kako pogosto vas naročajo na pregled, 1x mesečno a ne, če je vse ok seveda?Ker jaz sem danes dobila pismo, da zaradi odsotnosti ginekologa, mi prestavljajo datum iz 30.januarja na 15. marec???!!!! a nazadnje sem bila 30. decembra.....to pomeni, da bi minilo med enim in drugim pregledom 2 meseca in pol!!!!!...pomojem oz. sigurno so spregledale sestre, da spadam med nosečnicami. No, saj bom jutri poklicala.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.1.2012 18:43:23   
sandra85
tinkkara, 2,5 meseca je po moji logiki preveč...glede na to, da si seveda noseča. sigurno so spregledali tvojo nosečnostuser posted image jutri pokliči, pa jih opomni. če pa jih ni več v ordinaciji (pa saj si ne more vzet 3 mesece dopustauser posted image ) pa pokliči v bolnico, pa povej na čem si, te bojo mogoče oni sprejeli na redni pregled. v primeru, če pa boš morala res počakati toliko časauser posted image pa si enkrat vmes, ko si boš grozno zaželela pregled, blefiraj kakršnokoli težavico, pa te bojo v bolnici takoj vzeli. sicer imaš pa v 20t redni pregled-morfologijo. koliko boš ti že noseča 15.marca?

js sem imela zadnji pregled pred cca 1 mesecem, naslednjega pa imam čez 5 dni
v 1. nosečnosti (zaj gledam materinsko) sem imela pregled na vsake 4 tedne (tako, da še manj kot mesec razlike)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
19.1.2012 19:58:41   
xdmx
Jst sem pa bila danes slučajno v Nm in sem šla pogledat nosečniške hlače za nosečnice in jih imajo kar lepo izbiro. V garderobo sem vzela 5 hlač. Probala sem prve dvoje, ki so mi bile najbolj všeč in drugih sploh nisem več probala, ker so bile kot ulite, oboje...št. 36. no, ok, lahko se kakšno kilo dobim so pa super udobne, elastične in res dbest. Vzela sem ene kavbojke in ene črne hlače. Pa še lubi je častu. :))

Kupila bom še kake legice, pa bo to to do pomladi. :) Oz. hlače bodo kar do poletja. Res sem super zadovoljna.

Drgače pa jst če se ne skrčim, ko kihnem, mam občutek kot da me zareže v trebuhu. Tko da se vedno dam v fetus položaj ali pa samo dvignem pokrčene noge, da stisnem trebuh in potem me nikoli več ne zaboli.

2,5 meseca do naslednjega pregleda? No way, jst bi bila že na telefonu. :)))

Meni je prejšnji teden zmanjkalo elevita in sem mojem naročila, da mi kupi novo škatlico, pa mi je prinesel tisto v kateri je tablet za 3 mesece...Ok, škodit ne more, tako da bom jemala do konca. Drugače je pa pri Femibionu tako, da so ene za prve 3 mesece, druga verzija pa od 3. meseca dalje, pa celo do konca dojenja se mi zdi...

Lep večer nosečke ter mirno in lahko noč..

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
19.1.2012 21:31:01   
julji
ravnokar iz Nuhalne priŠLA. Rezultat je 1.0 kar pomeni 1:7000 pa še neki...baje imam tveganje kot ena 15 letnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa je nekoliko majhen baje sm tudi teden je šele 12t4d šele pol je računalnik pokazal da je čist zadost velik ker je računal da sm en teden več noseča tko da bomo vidli kdaj bo G dala zdj rok. on je napisal mi 7.8 tko da bomo vidli kaj bo sedaj. Pregled imamo pa 6.2 ...

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
19.1.2012 23:42:13   
balem
Živjo!
Jst sicer nisem julijka 2012, sem pa julijka 2010 in 2011. Sem vas mogla mal pogledat in prebrat, da lahko obujam spomine.user posted image Mi je prav čudno, da letos ne sodelujem na forumu :)
Skratka vsem želim čimlepšo nosečnost in lahek porod :)

(odgovor članu julji)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.1.2012 7:04:19   
fabula
Souser posted image  pozdravljene,

da se vam še jaz malo javim po dolgem času....vmes smo za novo leto praznovali 1.roj.dan, tako da je bilo najprej praznovanje rd in ko je šel sinček spat, potem naprej novo leto...skratka pestro user posted image
Imela sem tudi NS in je bil rezultat 1,6 ...kar je tudi čisto super in zaenkrat poteka nosečnost tako kot mora, naslednji pregled imam 10.2. in takrat morfologijo. Jaz tudi še jemljem Elevit, pa vsak dan spijem svež sok iz pomaranče,grenivke in kivija...se se že prav razvadila s tem user posted image
Zdaj grem pa hitro še malo v posteljo, potem pa se bo moj enoletnik že počasi zbudil in nov dan se prične....

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.1.2012 7:46:40   
Maat
Vidim, da nisem edina, ki se javlja zeeelooo redko user posted image Ni časa - v službi gužva, doma pa odklop od računalnika in obvezni popoldanski počitek user posted image .

Jaz sem dala skozi en pregled in pa NS v kombinaciji s DHT... rezultati so porazni - 1:36, tako da nimam pojma, kaj me čaka. Sama NS je bila v mejah normale za moja leta - za DS 1: 1800, NT 1.0, DHT pa je razmerje čisto sesul. Sem pa že sama nase jezna, ker sem se sploh odločila za te teste, saj sem zdaj samo še živčna razvalina. Zase vem, da nisem sposobna roditi predčasno, tako da... user posted image

Nosečniška oblačila nosim že od cca 8. tedna, saj nisem zapela nobenih starih hlač več... sem drugače med suhimi, tale tretja nosečnost pa se mi je res hitro poznala. Čeprav se mi je zdaj rast trebuha malo ustavila. Nekaj oblačil sem pa naročila tudi prek La redoute... vsaj majčke so precej cenejše kot v trgovinah za nosečnice - predvsem pa mi je všeč, ker so bolj oprijete, saj se mi zdi, da imata H&M in C&A vse bolj razvlečeno user posted image

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.1.2012 8:03:10   
amyZ
IZVIRNO SPOROČILO: julji

ravnokar iz Nuhalne priŠLA. Rezultat je 1.0 kar pomeni 1:7000 pa še neki...baje imam tveganje kot ena 15 letnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa je nekoliko majhen baje sm tudi teden je šele 12t4d šele pol je računalnik pokazal da je čist zadost velik ker je računal da sm en teden več noseča tko da bomo vidli kdaj bo G dala zdj rok. on je napisal mi 7.8 tko da bomo vidli kaj bo sedaj. Pregled imamo pa 6.2 ...

Kok pa naj bi bil velik? No, samo da je super rezultat. Glede merjenja pa tako: moj G je zadnjič meril user posted image  s hrbtne strani in je bil mali res raven, zdaj ko pa gledam uno slikco iz NS je bil pa zelo zverižen in je kao zrastel v 6dneh za 5mm, samo se mi zdi, da je sigurno kaj več, ker če bi se malo raztegnil bi kar pridobil kak mm ali dva. Kaj pa vem, nisem strokovnjak ampak tako se mi zdi.

(odgovor članu julji)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.1.2012 8:06:33   
julji

IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

IZVIRNO SPOROČILO: julji

Kok pa naj bi bil velik? No, samo da je super rezultat. Glede merjenja pa tako: moj G je zadnjič meril user posted image  s hrbtne strani in je bil mali res raven, zdaj ko pa gledam uno slikco iz NS je bil pa zelo zverižen in je kao zrastel v 6dneh za 5mm, samo se mi zdi, da je sigurno kaj več, ker če bi se malo raztegnil bi kar pridobil kak mm ali dva. Kaj pa vem, nisem strokovnjak ampak tako se mi zdi.

Velik piše da je 46.1mm...sploh ne vem kolk mora za ta starost bit velik pa če to kj vpliva...sm sej bo mami že kuha žgance da pobec ali pupa zrasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.1.2012 8:28:00   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Maat

Vidim, da nisem edina, ki se javlja zeeelooo redko user posted image Ni časa - v službi gužva, doma pa odklop od računalnika in obvezni popoldanski počitek user posted image .

Jaz sem dala skozi en pregled in pa NS v kombinaciji s DHT... rezultati so porazni - 1:36, tako da nimam pojma, kaj me čaka. Sama NS je bila v mejah normale za moja leta - za DS 1: 1800, NT 1.0, DHT pa je razmerje čisto sesul. Sem pa že sama nase jezna, ker sem se sploh odločila za te teste, saj sem zdaj samo še živčna razvalina. Zase vem, da nisem sposobna roditi predčasno, tako da... user posted image

Nosečniška oblačila nosim že od cca 8. tedna, saj nisem zapela nobenih starih hlač več... sem drugače med suhimi, tale tretja nosečnost pa se mi je res hitro poznala. Čeprav se mi je zdaj rast trebuha malo ustavila. Nekaj oblačil sem pa naročila tudi prek La redoute... vsaj majčke so precej cenejše kot v trgovinah za nosečnice - predvsem pa mi je všeč, ker so bolj oprijete, saj se mi zdi, da imata H&M in C&A vse bolj razvlečeno user posted image

a greš na horionsko ali amnio? Imava PDP 1 dan narazen, tko da če greš na zgodnjo AC imava termin precej skupaj....že veš kdaj imaš?

DHT-že v 1user posted image  sem bla jezna, da sem šla in mi je poslabšačo na 1:52, pa sem rekla v 2. user posted image  grem itak na AC zaradi prveuser posted image , pa ne bom dala še krvi za DHT, no pa sem se premislila....in dobila spet slabši rezultat....user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.1.2012 8:33:18   
xdmx
Te velikosti so tako tako...vedno je odstopanje. Pri meni je bilo na nuhalni in potem se 2 dni kasneje na UZ - 6 različnih sličic, bile so pa velikosti od 60mm do 68mm.

(odgovor članu julji)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.1.2012 8:38:25   
Maat

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

a greš na horionsko ali amnio? Imava PDP 1 dan narazen, tko da če greš na zgodnjo AC imava termin precej skupaj....že veš kdaj imaš?

DHT-že v 1user posted image  sem bla jezna, da sem šla in mi je poslabšačo na 1:52, pa sem rekla v 2. user posted image  grem itak na AC zaradi prveuser posted image , pa ne bom dala še krvi za DHT, no pa sem se premislila....in dobila spet slabši rezultat....user posted image

Joj, veš da se še nisem odločila... če povem po pravici, niti ne vem, kakšna je razlika. Itak sem še tako v šoku, da niti delati ne morem normalno... mi misli ves čas bežijo nekam drugam. Danes moram poklicati za datum.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.1.2012 8:49:16   
afnica mala

Joj, veš da se še nisem odločila... če povem po pravici, niti ne vem, kakšna je razlika. Itak sem še tako v šoku, da niti delati ne morem normalno... mi misli ves čas bežijo nekam drugam. Danes moram poklicati za datum.

horionsko delajo samo do 14 tedna. Jaz sem jo pri 1user posted image  glih še ujela, v soboto na urgenci sem zvedela za rezulatat (nekaj me je bolelo, sem šla tja in je bla dežurna moja g. in mi je povedala), v ponedeljek sem klicala, v torek so me že vzeli, ker je blo res zadnji,zadnji trenutek.... samo jaz sem šla potem še na AC (če bi rezulatat bil slučajno drugačen).
Tokrat sem se odločila za AC, nič ne boli, samo 3 dni počivaš, HB malo boli, pa moraš počivat 5 dni , kar si težko predstavljam, da moji pupiki rečem, da moram ležat v njeni igralnici 5 dni (zato, ker je igralnica v prtljičju, spalnice pa po stopnicah v nadstropju) in ona me ne sme motit oz. se ne morem igrat z njo...

sem naredila že cel projekt, da bosta z možem od doma večino časa, samo zvečer mal polubčkat....

pa na moj datum posega je še polna luna, pa..,pa,...saj veš, cel kup skrbi kako in kaj.....

a imaš številko? 01 522 61 69-med 12-15h

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.1.2012 9:03:18   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx
Meni je prejšnji teden zmanjkalo elevita in sem mojem naročila, da mi kupi novo škatlico, pa mi je prinesel tisto v kateri je tablet za 3 mesece...Ok, škodit ne more, tako da bom jemala do konca. Drugače je pa pri Femibionu tako, da so ene za prve 3 mesece, druga verzija pa od 3. meseca dalje, pa celo do konca dojenja se mi zdi...

Meni je tudi prejšnji teden zmanjkalo Fembiona 1, pa sem kr vzela še eno škatlico Fembion 1, pa jih bom jemala do 17.tedna, potem pa zamenjala za Fembion 2 ..

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.1.2012 9:08:43   
iwa
Vidim da teče debata o kg, zaenkrat je vse obvladljivo, do zdaj 15t sm dobila ene 3, v prejšnji nosečnosti skor 7 tko da sm kar zadovoljna, vidim pa da mi največ hitr gre gor k se bašem s sladkarijami, kar bo ta vikend mali problem ker imam v ponedeljek 30 rojstni dan, pa še z dragim sva rojena na isti dan sam je on 4 leta starejši in skupaj proslavljamo in je sladkarij v potokihuser posted image user posted image user posted image user posted image bom mela dons in jutr do južne bolj kot ne sadni dan da si mal rezerve pripravimuser posted image user posted image user posted image

Vsem ki čakate na rezuiltate in gruntate glede preizkav pa želim vse dobro in zelo držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede nosečniških cunj sm jest vnjih že od 10 tedna, mi pašejo k so bl komot, komaj pa čakam da bo topleje da bom v oblekcah in kiklcahuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.1.2012 9:13:35   
Maat

horionsko delajo samo do 14 tedna. Jaz sem jo pri 1user posted image  glih še ujela, v soboto na urgenci sem zvedela za rezulatat (nekaj me je bolelo, sem šla tja in je bla dežurna moja g. in mi je povedala), v ponedeljek sem klicala, v torek so me že vzeli, ker je blo res zadnji,zadnji trenutek.... samo jaz sem šla potem še na AC (če bi rezulatat bil slučajno drugačen).
Tokrat sem se odločila za AC, nič ne boli, samo 3 dni počivaš, HB malo boli, pa moraš počivat 5 dni , kar si težko predstavljam, da moji pupiki rečem, da moram ležat v njeni igralnici 5 dni (zato, ker je igralnica v prtljičju, spalnice pa po stopnicah v nadstropju) in ona me ne sme motit oz. se ne morem igrat z njo...

sem naredila že cel projekt, da bosta z možem od doma večino časa, samo zvečer mal polubčkat....

pa na moj datum posega je še polna luna, pa..,pa,...saj veš, cel kup skrbi kako in kaj.....

a imaš številko? 01 522 61 69-med 12-15h

Hvala ti za vse informacije... drugače sem imela na izvidu telefonsko št. od Medgena, tako da sem se naročila kar tam, datum 7.2..

Sem pa res totalno neizobražena, saj se do zdaj s tem nisem ukvarjala - ne v 1. ne v 2. nosečnosti nisem šla na NS, tokrat mi je pa žal, da sem šla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.1.2012 9:23:22   
afnica mala
Maat- a v Medgenu tud delajo AC? Jaz imam tud 7.2 AC, ampak v lj.porodnišnici....Ker jaz sem šla pred leti po 3ss v Medgen samo na posvet, pa kri so vzeli in kariotipa naredili....
če boš pa v lj.porodnišnici se pa vidiva...jaz bom verjetno spet edina ali ena izmed redkih, ki bo sama- brez spremstva....s kakšno knjigo v roki user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.1.2012 9:25:38   
suzy29
Ojla punce......... tudi jaz se zaradi službe in družine zelo poredko javljam. Nekako mi ni, da bi tisto prosto urico preživela za računalnikom, ko pa se lahko takrat igram z našim malčkom, pocrklam z atijem user posted image .... obljubim, da ko bom doma, nadoknadim vse za nazaj user posted image  . Ko pa sem že tu, naj malo pokomentiram:

Kg; do sedaj se še nisem nič zredila, celo izgubila sem 2. V prejšni nosečnosti sem se do 15T zredila za 3kg, skupaj sem jih pa pridobila celih 20kg user posted image . Res pa je, da sem takoj ko sem prišla iz P bila že na -11, potem pa sem v 3 mesecih izgubila še 4, ostalih 5kg pa nosim kljub polnemu dojenju celih 11m za spomin user posted image . Ah bo že....
Folna kislina; še vedno jo jem in sicer Elevit. Mah... prej sem folno uživala skozi, tudi zdej jo verjetno bom. Nič ne škodi, kvečjemu stem kaj dobrega naredim.....
Oblačila; tudi moja garderoba glede hlač se je že zamenjala. Trebušček pridno raste, tako da se v starih hlačah počutim precej nelagodno, ker me vse tišči, iz istega razloga pa so tudi trenerke z močnimi gumicami že šle na "zimsko spanje" user posted image  . Zaenkrat si nove garderobe še nisem kupovala, ker imam kar precej stvari od prej user posted image ...

Od zadnega oglašanja, se je pri meni naredilo kar nekaj stvari npr. začela sem krvaveti. No, najprej sem imela na hlačkah samo malo roza izcetka, čez 3 dni pa sem začela krvaveti. Še sedaj ni vse ok, trenutno imam rjav izcedek, tak da še malo pa bom imela na sp. perilu  celo barvno paleto user posted image . Vglavnem, po besedah G. je z našo "malčico" vse o. Ugotovila je, da imam na materničnem vratu polip in naj bi mi on delal preglavice. Je pa rekla, da bom lahko zaradi njega celo nosečnost krvavela, ali pa tudi ne. In pa da se bomo posvetile njemu po končani nosečnosti. Menda mi lahko do takrat celo izgine. Upam, da bo to slednje.... V službi imamo tudi celo zmešnjavo user posted image ...ko sem bila nekaj dni zaradi krvavitve odsotna, je postala cela akcija user posted image . Uf...ne vem kako bo, ko me ne bo. Najraj bi šla kr v bolniško in me nebi bilo 1,5 let nazaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.1.2012 9:26:32   
afnica mala
to bom pa poklicala, samo 14 dni čakaš na izvide AC, pa tud FISH test delajo...se moram pozanimat kateri dr. opravljajo pri njih AC? Ker potem grem pa rajši tja.....

Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.1.2012 9:28:21   
Maat

Maat- a v Medgenu tud delajo AC? Jaz imam tud 7.2 AC, ampak v lj.porodnišnici....Ker jaz sem šla pred leti po 3ss v Medgen samo na posvet, pa kri so vzeli in kariotipa naredili....
če boš pa v lj.porodnišnici se pa vidiva...jaz bom verjetno spet edina ali ena izmed redkih, ki bo sama- brez spremstva....s kakšno knjigo v roki user posted image

Ja, očitno delajo na napotnico in samoplačniško. Jaz imam poseg v postojnski porodnišnici - mi je bližje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.1.2012 9:36:55   
afnica mala
Maat- sem že klicala, do ponedeljka se moram odločit a grem v Postojno....rezulatati so v 2 tednih...dedi bi me peljal, samo sem bla 1x v postonjski porodnišnici na posvetu za epiduralno, pa sem imela slab filing...ne vem...se morava z možem posvetovat...bi imeli pa isti datum.....

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.1.2012 9:40:03   
suzy29
Dobrodošle nove user posted image . user posted image user posted image user posted image  ....čestitke vsem za fajn opravljene preglede, za vse ostale ki jih pa še boste imele, pa pošiljam za srečo pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 20.1.2012 9:41:15 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......