|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
17.1.2012 19:47:08   
srečki
Crtek user posted image user posted image user posted image bi pa samo dodala da me lahko na seznamu pod NS tudi že označiš. Pregled je že za mano ion je vse OK.

Kratka jaz ga imam....meni so ga svetovali že pri izgubi. Sem pa seveda se vse prej pozanimala pri G in ni nič nevarno, ker nima tako visoke frekvence, tako, da če si ga želite si ga kupite. Mogoče slaba stran tega je, da včasih ne najdeš takoj srčka, ker je odvisno od lege otročka in lahko fajn zaženeš paniko po nepotrebnem. Moj je že 1x reku, da ga bo stran vrgu :( zaradi panike. Bo pa to najvrjetneje zelo fajn zadeva malo kasneje k bo otroček malo večji. Že komaj čakam.

Lep večer

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.1.2012 19:48:27   
špica84
Jaz sem ga v prvi nosečnsoti normalno uporabljala.Sedaj ga bom pa tut sam z lj si ga morm prpeljat,je pa res da nism nikol več k 5 minut poslušala

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.1.2012 20:15:34   
Kratka
aha ok, potem ga bom samo za pet minut in hitro stran. Pa to poslušate vsak dan? Postaneš odvisen že potem od tega? user posted image

Srečki, si napisala za toxo, da si jo že prebolela, pa me zanima kako je pa bilo v prejšnji nosečnosti? Če si imela takrat pozitivno, te je zdaj še enkrat dala na testiranje?user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.1.2012 20:20:40   
špica84
Jah kratka na koncu sem res vsak dan poslušala,včasih tut po večkrat user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.1.2012 20:25:16   
Kratka
Špica84, user posted image se mi je zdelo, da zna bit takouser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.1.2012 20:27:45   
špica84
Babji firbec pač,pa lepo je slišat bitje malega srčka,tako da nič bat nima bit kaj narobe

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
17.1.2012 21:07:05   
naia
Jaz ga imam pa že dva dni v dnevni sobi pripravljenega pa se ravno tega bojim, da ne bi našla srčka in pol bi bila zihr čist panika, res, da sem že 11. tednov in naj bi se že slišalo...ampak sem bolj panik...
V prvi nosečnosti sem ga dobila za božička, takrat sem bila 1,5m pred porodom tako da sem ga lahko le proti koncu uporabljala, seveda skor vsak dan in sem štela utrip srca, če je v mejah normale.
Buhtenje...zjutraj še ne tok, po kosilu...user posted image , sem včeraj gledala slikce s prve user posted image , taka kot sem zdj, sem bila prej pri 4-5.mesecu, res pa je, da imam zdaj 5kg več kot pri prvi user posted image .

Nosečke, ki ste doma, kako si zapolnite dan? Pospravljat se mi fuuuuuul ne da, da o sprehodu ne govorim, načeloma pol kar preležim na kavču ali na kavicah user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.1.2012 21:33:49   
špica84
Naia jaz vstanem ob 5 40,ker več ne morem spat.Si skuham kavo in jo počasi srkam do 7-Nakar zbudim tamalo,jo zrihtam in popokam v vrtec.Potem,če se mi le da pospravim(večinoma se mi ne).Zlikam perilo če imam slučjno kaj,čeprav tut to raje pustim,da se par strojev nabere.

Potem pa preležim tam do 12,ko se spomnem da je treba kosil dat kuhat.Pa okol 15 po tamalo v vrtec.Potem pa do 20 ni "mira"
Okol 21-22 pa dol padem

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 833
17.1.2012 23:03:13   
ma_mi
Punce, mene pa neki zanima.

Pri naši tamali so nam danes potrdili škrlatinko user posted image user posted image , ker pa je seveda zadeva "kužna" že pred izbruhom, me nekoliko skrbi, saj se pikica zelo rada carta in tudi v preteklem tednu je bilo tako. No naj povem, da izbruh bolezni ni bil "tipični", saj je tamala le 1 dan omenjala grlo in 1x zvečer je imela temp.38.3, drugače pa je normalno polna energije normalno razpoložena....... skratka zelo netipično za škrlatinko.
Ali imate kaj izkušenj s temuser posted image . Sicer imam jutri pregled pri G. in bom malo povprašala tudi tam (pediatrinja me ni pretirano potolažila), vseeno me zanimajo izkušnje.
Obenem pa je lahko to tudi opozorilo vsem user posted image , ki že imajo user posted image v vrtcu, da so pozorne na angine in škrlatinke, kajti to je sedaj na pohodu user posted image user posted image .

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 834
18.1.2012 8:57:09   
mami 3m
ma_mi, nimam posebnega nasveta, ker so se pri nas v okolici pojavile norice user posted image
Bomo videli, jih bomo dobili ali se jih izognili... tako je z malčki.

Angin in podobnega se niti ne bojim, ker to je pač stalnica. Sem tudi sama prebolela angino 2 tedna nazaj in bila na antibiotikih. Nimam kej...

Bom pa tudi jaz ginekologinjo spet zaslišala glede vseh teh otroških bolezni. V drugi nosečnosti sem celo imela sum na mikrosporijo. Pa se je izkazalo, da je lažno. Stalno je nekaj...pa tista gripa je takrat razsajala, pa tako naprej... user posted image

(odgovor članu ma_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.1.2012 9:01:45   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.1., Ce, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image 18.1.
?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , ?, ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?, ?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Sž, Izola
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?

24.8.
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

25.8.
ninka80 , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1. user posted image
Kratkolaska       17.1.
printemps          19.1.
Peška                 20.1.
proxima              20.1
Evita12              20.1.
Aria79               23.1.
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
*pika*poka*     9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

56 user posted image
Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil crtek -- 18.1.2012 9:15:07 >

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 836
18.1.2012 9:13:54   
crtek
jutro!

ste spraševale kaj počnemo tiste ki smo doma....js načeloma pišem diplomo. Ponavadi se ustanem zjutraj okoli 7ih, poleti prej, kr je pač sonček, pol pojem zajtrk, malo pogledam po netu, pa se lotim pisat. umes za sprostitev kej pospravim, grem na kšn sprehod, skuham kosilo, dam kej prat, obesim, polikam (to niti ne tolko, kr mam pridno taščo in mi vedno ona, še preden se nabere dovolj za se 1x usest user posted image ) ko pride dragi domou pojeva kosilo, mu kej pomagam, greva malo hodit, pa je že večir user posted image komaj čakam pomlad in poletje, da bojo daljši dnevi, ker po tmi ne morem nič nardit, ampak bi se samo crtala in spala user posted image

glede AS nevem kaj rečt...na škatli piše, da samo 5min po mislim da 3x dnevno...ampak js nism še nikoli tolko časa skupi poslušala. Samo js do zdej srčka še nism našla, ampak se ne sekiram, kr je G rekla, da čisto možno, da je tako postavljen, da ga ne najdem, pa tudi ful se premika in, da ni čudno, če ga še ne slišim. Pa itak na škatli piše, da se ga naj bi slišalao od 14t dalje, tko da je še fore do takrat. Sm pa itak zdej 10t noseča, tko da tudi še ni za se sekirat, če ga ne najdem. Sm pa js po naravi tudi bol u izi in me težko kej res zasekira. Js vedno pravim, da bi sama bol čutla, če bi blo kej narobe, kot katira koli mašina, ki je na razpolago in dokler mam js občutek, da je vse ok, se tudi ne mislim žiucirat. Se mi zdi škoda časa in žiuceu, kr itak rešiš ne nič, da bi cele dneve po urgencah visela...o ne ne...mam bol pametne stvari za počet user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 837
18.1.2012 9:41:27   
srečki
Kratka ja še 1x so me dali testirati.

Hm Crtek s tem se ne strinjam, ker jaz v prejšnji nosečnosti sem tudi mislila, da je vse ok, nisem imela nobenih težav, ni bilo slabosti pa sem kljub vsemu temu imela v sebi že par dni mrtev plod. :(

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 838
18.1.2012 10:45:05   
*pupika*
Tudi js nočem strašit, ampak se je pri meni zgodilo v prvih dveh nosečnostih enako. Se mi je zdelo, da je vse ok ... na koncu pa se je le izkazalo, da ni bilo. Sem tudi jaz v drugi nosečnosti 2 dni nosila mrtvega otročeka ...

Ampak če si ti flegmatik, tolko boljše zate ... To škoditi ne moreuser posted image Je pa res, da sem tudi js bila ... dokler nisem doživela grenkih trenutkov ...

Ampak tokrat sem rekla, da bo vse ok. Mora biti. V tretje pa bo ja menda šlo!!!

Drugače pa je moj PDP nekje 14.8. Po nuhalni povem točen datum ...

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.1.2012 11:16:25   
printemps
hej hej nosečke danes sem imela uradni prvi pregled pri ginekologinji. Vse je super, mali (midva ga kličeva kar M&M) je ravno poskakoval v trebuščku in videti je bilo kot da je mahal user posted image ahhhh kok je to res lepo videti. Srček super dela, M6M je že aktiven in skače, moje buhtanje odlično poteka, saj sem dobila že 3 kilce gor, ampak samo da mali miga in skače user posted image . Jutri imava pa nuhalno. Sem se pa že vnaprej drla, da mi naj ne pove spola, da se gin. ne bi slučajno zagovorila. Tk, danes sem tudi v službi povedala in so bili vsi ful veseli user posted image .
Črtek user posted image res hvala, ker si tako skrbna in lčepo skrbiš za tale naš seznam. Tudi jaz bi se kako ponudila in kaj naredila. Nekaj smo se že pogovarjale v tej smeri, da bi se dobile na kavici, morda februarja ali pa marca? Ste zainteresirane nosečke?
Bodite v cvetju in lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 840
18.1.2012 12:30:08   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Naia jaz vstanem ob 5 40,ker več ne morem spat.Si skuham kavo in jo počasi srkam do 7-Nakar zbudim tamalo,jo zrihtam in popokam v vrtec.Potem,če se mi le da pospravim(večinoma se mi ne).Zlikam perilo če imam slučjno kaj,čeprav tut to raje pustim,da se par strojev nabere.

svaka čast.. jst se takrat obrnem na drugo stran... jst se še ob 7h komi vstanem, da malega zrihtam za vrtec .. naš hodi spat ob 21h , jaz pa okoli 22-23 h, razen če mam kak dan vmes da bulim TV do 1h (kak dober film ) ..
Perilo likam 1x na 14 dni, razen srajce sproti za mojga, in malemu tud kej vmes ..enostavno nimam časa ..

ma_mi a ni škrlatinka nevarna za plod ??? Včeraj sem zvedela za 5.otroško bolezen ,ki razsaja, da je grozno nevarna za plod .. zdej me je kr groza ..ker tamal z vrtca marsikaj prinese .. no zaenkrat še nobene od teh bolezni ni prebolel , razen 6 .otroške bolezni.

glede AS : ni škodljiv ..

srečki in *pupika* žal mi je za vajine izkušnje, ampak to da srčka ne slišiš je do 14..tedna normalno .. tudi meni je Strahova rekla da naj ne pabničarim če ga ne slišim ..  no jaz sem ga prvič slišala pri 11 tednih in danes sem 13 t 4 dni, pa sem vsega skup poslušala 3x srček, kr pozanim da imam doma AS ... bom kasneje verjetno več poslušala..

printemps jst sem ZA, odvisno od datuma (konec feb. gremo na smučanje, pa še z mojimi majčicami 2008 se dogovarjamo za reunion user posted image )

Tako zdej pa šibam delat, ker imam norijo...

Aja naslednji pregled 23.2.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 841
18.1.2012 12:41:20   
srečki
Bobika malo bolje preberi kaj sva napisali, nobena ni skritizirala AS ali pač rekla, da se mora do 14t slišati, pač sva obe imeli slabo izkušnjo in iz izkušenj sva povedale, da se lahko superrrrr in krasno fajn počutiš in tudi NS mi je lani pokazal nekaj čez 12.000 in je otrok umrl v meni in nisem čutila in ne vedela da v sebi nosim mrtvega otročka do pregleda. To sva pokomentirali.

Pa upam, da po hitrem postopku zamenjaš dvojo G. Lep dan

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
18.1.2012 12:51:25   
printemps
aja črtek sem pozabila napisati datum za naslednji pregled, ki je 22.2 user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 843
18.1.2012 13:24:49   
printemps
še enkrat jaz user posted image . Ker sem ravno začela s to temo buhtenje in gre meni res odlično od rok, se zelo zanimam za kakšno telovadbo. Morda še katero to zanima? Jaz sem malo brsakala po netu in našla center Tanergija (tudi ena kolegica mi jih je priporočila, baje so zelo dobri). Telovadba pilates za nosečnice, cene so pa naslednje za 4 obiske (karta velja 30 dni) stane 37 eur, ali pa za 24 obiskov + 4 gratis (karta velja za 90 dni) pa stane 188 eur. Srečke nosečke morda še katero to zanima? Jaz grem naslednj teden za en teden v Francijo, potem bi se pa kar vpisala na to telovadbo.

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.1.2012 13:55:18   
srečki
printemps jaz sem za :) kolikokrat na teden bi pa hodila? 

Neposredna povezava do sporočila: 845
18.1.2012 14:08:50   
printemps
srečki ja, če se odločiva za varianto 37 eur na mesec, to pomeni, da imava 4 obiske (1 krat na teden), čeprav jaz bo mogoče najraje kar dvakrat na teden hodila.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 846
18.1.2012 14:24:51   
srečki
Printemps....kaj ti meni misli bereš? Tudi jaz sem razmišljala za 2x na teden. :))) WIIIII user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
18.1.2012 15:23:44   
Tinca***
Kar ne morem verjeti, da sem že tri dni nazaj z AS slišala srčeka! Sicer za par sekund, potem pa je izginil, a včeraj zvečer pa se je resnično lepo slišalo bitje! V prvi nosečnosti sem si ga kupila šele nekje v 14 tednu in sem res presenečena, da se tako hito sliši! Sedaj sem komaj pošteno v desetem tednu (po velikosti ploda), drugače pa sem jutri že v 11 tednu. Jaz sem ga uporabljala že prej, a verjetno res nikoli več kot par minutk skupaj... So mi pa do sedaj vsi rekli, da ni nič narobe z AS.
Se mi pa zdi da je ta nosečnost res bolj naporna od prve. Se pozna da imam doma navihano dvoletnico, ki je vedno v akciji in tako okupira tudi mene čez cel dan. Zvečer se počutim, kot da bi celi dan tekla maraton in samo padem v posteljo user posted image  Kaj več kot skuhati in oprati cunje in zabavati hčero mi ne znese.... res bi mi sedaj prišlel prav nekdo ki obožuje likanjeuser posted image

Komaj čakam 1.2. na NS

Lep dan še naprej,

Tinca***

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 848
18.1.2012 15:24:39   
moč81
Joj,ja bruhanje,...redsonja kr malce se mi smiliš,...Drgač pa zdržala sem tak,da sem se hrane po kateri sem veliko bruhala izogibala oz.jo jedla po malem. Mela sem pa srečo, da sem bla na bolniški tak da nisem rabla v službi lavfat na wc. Bi pa zaj rada bruhala, da se znebim cmoka pa kamnov v trebuhu pa ne gre bruhat. Punce vse bomo preživele pa ne vse "pozable"ko bomo zdrave štručke držale v naročjih.
Crtek pa mam nove podatke zate ;-) ! Naslednji pregled 14.2.2012, NS 13.2.2012. Sem pa v ponedeljek vidla mojga dojenčka, že 2cm velik pa srček sem tut vidla kak lepo je bil. Mam pa še mal priokusa iz prve nosečnosti, ki se je končala s SS-om tak da čist releks nisem,...to bom verjetno ko bom štručko držala v naročju.
Bobika hvala za ingverjev čaj,...grem v nabavo pa da probam ;-)
Zaj pa grem mal mojo pupiko razvajat, je zgleda zaključla s popoldanskim spancem. ;-)

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 849
18.1.2012 15:43:27   
Kratka
srečki in *pupika*
, pri teh stvareh sploh ni pravila. Kolegica je pred dvema mescema imela SS in tako kot vidve tudi ni nič slutila, da je kaj narobe, ker simptomi so bili prisotni, pa je bil plodek mrtev že okoli 2 tedna. Pri meni je bilo pa čisto drugače. Že od začetka nosečnosti sem imela eno slutnjo, ki sem jo vsakič hotela nekam skrit in spregledat. Pregledi so bili itak katastrofalni, eden bolj od drugega in konec je pač sledil tako kot je. Počutje je bilo pa tudi grozno v primerjavi z zdaj, čeprav sicer dvomim koliko ima počutje tukaj veze. V tej nosečnosti z dvojčki me je pa tudi ene parkrat nekaj spreletelo, v bistvu že na prvem pregledu, ko sem videla dva sem se potihem spraševala, če bo temu drugemu uspelo, pa sploh nisem imela razloga za tako misel, pač intuicija očitno in točno ta drugi je umrl. Mogoče sem pa samo jaz malo čudna user posted image , pa pustimo zdaj to, konec bo takšen kakršen nam je namenjen. Vse bo ok!

(odgovor članu moč81)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?