|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
18.1.2012 19:02:44   
Kratkolaska
Pozdravljene,

da se vam javim. Včeraj zvečer sem imela nuhalno. Vse je ok, tveganje 1:19600, slišali smo bitje srčka. To je res nekaj najlepšega! Naš bejbi je bil zelo aktiven, pa še kolcalo ga je vmes. Nama je tudi ginekologinja vse posnela na usb ključek. Povedala mi je tudi da nosim visoko in zadaj. Velik je 4,5 cm, oz. od temena do trtice 4 cm. Me je skrbelo, če bo že dovolj velik za pregled, saj sem bila včeraj noseča 11t1d.
Še dobro da sem imela včeraj pregled, ker se se pa tudi včeraj zjutraj zbudila z rjavim "flekcem". Zvečer sem bila pa pomirjena, da je vse ok.

Kratka žal mi je za tvojega user posted image , bo pa tadrug razveseljeval starša.

Meni se je lakota stabilizirala, zdaj vsaj nisem več toliko lačna kot dva tedna nazaj. Sem pa mozoljasta za pop....
Bodite pridne, pazite se! Naši zakladki pridno rastejo user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.1.2012 20:11:20   
moč81
Kratkolaska kje si bila na NS? Me zanima, da vem vzet usb ključek sabo 13.2.2012. ;-) sam ne vem če ima dr.Strahova v Domžalah to? Ko sem v prejšnji nosečnosti bila tam mi je na cd posnela (seveda ga lepo zaračunajo) tak, da bom lahko zdaj primerjala koka bo pri tem dojenčku. Joj, pa full me matra da bi za spol vprašala? Kaj menite punce? A je kera od vas vprašala v kateri nosečnosti? Pa kakšen je potem občutek ko rodiš? Malce kompliciram. Ker midva s partnerjem nisva v prejšnji nosečnosti vprašala pa je bil neponovljiv, nepopisni, nadvse čudovit občutek ko so mi rekli, da imam hčerkico!
Pustite se razvajat in uživajte ob rasti trebuščkov!

(odgovor članu Kratkolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.1.2012 20:49:01   
*pupika*
Moč neeeeeeeeeee! Ne vprašat. No, midva ne bova, ker se mi zdi, da je pričakovanje še lepše in slajšeuser posted image

Js mojegauser posted image vsak dan božam in govorim, da tokrat nam pa more ratat.
Ko bi že bila nuhalna ... da bi vsaj malo boljši občutek dobila ...

(odgovor članu moč81)
Neposredna povezava do sporočila: 853
19.1.2012 9:15:33   
crtek

user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2.
?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , ?, ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?, ?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Sž, Izola
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?

24.8.
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

25.8.
ninka80 , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1. user posted image
Kratkolaska       17.1. user posted image
printemps          19.1.
Peška                 20.1.
proxima              20.1
Evita12              20.1.
Aria79               23.1.
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
*pika*poka*     9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

56 user posted image
Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 854
19.1.2012 9:22:49   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Bobika malo bolje preberi kaj sva napisali, nobena ni skritizirala AS ali pač rekla, da se mora do 14t slišati, pač sva obe imeli slabo izkušnjo in iz izkušenj sva povedale, da se lahko superrrrr in krasno fajn počutiš in tudi NS mi je lani pokazal nekaj čez 12.000 in je otrok umrl v meni in nisem čutila in ne vedela da v sebi nosim mrtvega otročka do pregleda. To sva pokomentirali.

Pa upam, da po hitrem postopku zamenjaš dvojo G. Lep dan

user posted image  za tvojo izkušnjo
user posted image  nisem mislila nič slabega

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.1.2012 9:42:12   
crtek
jutro!

srečki in *pupika* najlepša hvala za vajine izkušnje, vrjamem, da so ble hude in srčno upam, da se vama (in nobeni drugi) ne ponovijo nikoli več. Nevem...mogoče se vama zdim naivna, ampak meni intuicija ponavadi dobro deluje in do zdej sm še vedno vedla, če se je blo treba za kej sekirat in vrjamem, da tokrat ni nič drugače. Lahko da bo, ampak js ne vrjamem. Nism flegmatik, samo nism tašna, da bi se na tehniko (tipo AS) zanašala bolj kot na lastna občutja, nism tašna da bi cele dneve tuhtala samo to, če je vse ok al ne, pa če bo še naprej vse ok pa kaj vse gre lahko narobe user posted image zase vem, da bi se mi zmešalo in s tem nebi nardila nič dobrega, edino do tilta bi bla napsihirana in prestrašena, to pa 100000% ne more dobro vplivat na plod. Če bi bla tolko prestrašena in mela vedno u mislih, da kaj vse gre lahko narobe, se za otroka nebi nikoli odločla, ampak sm se in vrjamem, da bo vse ok, drugega mi niti ne preostane, enako kot tudi nobeni drugi nosečnici kjirkoli po svetu.

moč81 js bom vprašala za spol, kr sm grozn firbec user posted image vrjamem pa tudi, da more bit ful lepo presenečenje na porodu zvedet, če maš sina al hči...če se bojiš, da zaradi tega ker bi spol že vedla na porodu nebi blo tko lepo, po moje to ni možno. Tudi, če veš spol, otroka vidiš prvič in celih 9m tuhtaš kašn bo bil, komu bo podoben in ko ga dobiš v roke je po moje to še vedno najlepše presenečenje od vseh, neglede na to, če je fantek al punčka.

glede srečanja...js sm zaaaa! samo povejte kje se dobimo in, če ne bo na drugem koncu slovenije pridem user posted image

čestitke vsem za NS in lepe rezultate...TAKO SE DELA!!!! user posted image user posted image user posted image

ala zdej grem pa malo po trgovinah šarit, da vidim, če kej nuuuuuujno rabim user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.1.2012 10:41:58   
printemps
srečki jaz bi jim kar mail poslala, pa jih vprašala v kateri skupini imajo še kaj frej. Kdaj pa tebi najbolj ustreza, pon & sre ob 17.45
ali tor & čet ob 18.30? Tako, da bi jaz kar začela s prvim februarjem, ker že komaj čakam, da se kam spravim nekaj počet.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.1.2012 10:41:59   
moč81
Pupika verjemi, da je pričakovanje večje in slajše,...občutki neprecenljivi,...ko pride tist trenutek ko ti rečejo da še malo pa bo otroček tuki,...da pritiskaš ko zmešan(čeprav ne vem od kje moč) ker ne samo, da si želiš otročka v naročju,...želiš vedet ali je pupika al fantič. Boš vidla v tej nosečnosti ko se bo vse lepo izšlo in ko bo porod tuki pa če nevta vprašala za spol kaki neprecenljivi občutki bodo! Je pa res,da se 9mesecev vleče in bolj ko gre proti koncu bolj se sprašuješ kaj je,...al kupit za svojo dušo rdeč body al moder,... Držim pesti za teebe (vaju ) in vem ter želim, da bo na nuhalni vse o.k. in da bo tudi preostanek nosečnosti potekal vredu pa da se potem z vozički dobima na kavi!? ;-)

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.1.2012 11:25:22   
srečki
Bobika tudi jaz nisem imela v mislim nič slabega :)

Printemps jaz bi hodila ob tor&čet ob 18.30. Boš ti kr mail poslala :)

Crtek bravo user posted image za tvojo pozitivnost.

No naj še povem, danes sem bila pri dermatologu zaradi mojih izpuščajev in so mi rekli, da je to od prehlada, minalo naj bi v 2-3 mesecih in me napotili na UVB fototerapijo, tako da bom danes poklicala svojo G in se še z njo posvetovala ali naj grem ali ne. No pa izogibati se moram vodi in milu in dobila še neko kremco. Upam, da bo kmalu bolje.

Lep dan še naprej nosečke-srečke

(odgovor članu moč81)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.1.2012 14:13:13   
*pupika*
Tudi js upam, da se nam rata dobit z vozički na kaviuser posted image

Moč, od kje pa si?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.1.2012 14:54:10   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: *pupika*

Tudi js upam, da se nam rata dobit z vozički na kaviuser posted image

Moč, od kje pa si?

Lahko se tudi že prej dobimo ..
Me smo se z majčicami 2008 na ta način spoznale ..

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.1.2012 15:26:19   
*pupika*
Js sem zato! Vedno. Sam kakih 14 dni še počakmo, da se stanje pri meni normalizira in umiriuser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.1.2012 20:18:17   
moč81
Pupika iz savinjskega konca sem. Sam mi ni problem prit do Ljubljane ali pa Maribora!
Punce komot se lahko dobimo na kavici sam treba se je zmenit pa uro tapravo najdit pa bo! Sicer se meni porodniška izteče v začetku februarja,... sam mam še full dopusta tak, da nekje marca grem delat,... upam, da bo z dojenčkom vse vredu in da mal delam pol je pa treba še dopust do konca pokurit,...pol bo pa tak porodniška in veseli sprehodi z mojo malo navihanko in dojenčkom! Joj, upam,da nam rata in da bo z dojenčki vse vredu! Ja, bo ja! (morem kr sama sebe prepričevat-se opravičujem, sam včasih se res bojim).
Punce, lepo noč vam želim,...

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.1.2012 22:07:15   
*pupika*
Moč, tudi jaz sem iz celjskega konca ... user posted image
Pol nama pa res MORE ratatuser posted image

(odgovor članu moč81)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.1.2012 22:09:41   
julji
Hej punce,
sicer sem se priključila julijkam vendar dones na Nuhalni je naredil kar zamik in mi postavil 7.8. tko da sem rekla da se priklučim tud vamuser posted image user posted image user posted image

Rezulat je bil uspešen saj zame : 1.0 ... naslednji preged imam 6.2 ... je pa res da je sam reku da je mal majhen je komaj 46.1mm nevem če je to normalno? drugače pa eh bo že pridobu user posted image user posted image user posted image

Bo treba več žgancu pojest pa bo user posted image user posted image user posted image

No da še jst povem kdaj sem zvedla tudi sama na miklavža in nism mogla verjet ker je blo fullll nepričakovano zato pa veselje še slajše... no stara sm 23 let to je moja druga nosečnost, doma imamo še enga fantka :) sem pa iz okolice lj

zdj pa mislim da je čas da se spravim spat :) nočka

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.1.2012 8:14:55   
printemps
nosečke dobro jutro user posted image včeraj sem imela nuhalno. Vse je v redu, izvidi so super, najin M6M je sicer malo večji (no pa saj sta tut oči in mami velika), tk da imava zdaj po nuhlani datum ocenjen na 29.7. , ampak jaz verjamem, da bomo počakali do avgusta. Kok je lepo vidit, ko tako malo bitje že skače notri v tvojem trebuščku in se obrača user posted image .
Ja kavica/čaj sem tudi jaz za en meeting, sem pa iz Ljubljane. Danes zvečer potujem v Francijo za en teden, komaj čakam dopust in dolgo spanje user posted image
Pa lep petek vse

(odgovor članu julji)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.1.2012 8:32:24   
*bobika*
jutro user posted image

Danes se pa nikakor nismo mogli vstat, moj je tak verjetno zamudu na šiht, ker sta šla s tamalim šele 7.40 od doma , začne pa ob 8h ..

moč in pupika to se nam pa res ne bo problem dobit, mislim da še ananaska nakje iz Celja,pa še ena,se ne spomnem sedaj katera .. ampak tud meni ni problem v LJ ali MB se peljat, če se bomo tako zmenile..

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.1.2012 9:13:02   
crtek

user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , ?, ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
julij , 23, 2user posted image , 1user posted image , 6.2., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?, ?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Sž, Izola
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?

24.8.
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

25.8.
ninka80 , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1. user posted image
Kratkolaska       17.1. user posted image
printemps          19.1. user posted image
julij                     19.1. user posted image
Peška                 20.1.
proxima              20.1
Evita12              20.1.
Aria79               23.1.
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
*pika*poka*     9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

57 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.1.2012 9:15:47   
crtek
jutro!

vas samo na hitro pozdravim in že me ni več user posted image mam fuuul dela, pa se javim kej kasneje, ko končam najnujnejše user posted image

dobrodošla julij in user posted image za nuhalno. Čestitke tudi tebi printemps user posted image

lepo bodte, pa se beremo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.1.2012 13:31:47   
Peška
Drage moje;

čez dobri dve uri imam pregled nuhalne svetline. Živčna sem do konca....  Držite pesti!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.1.2012 13:36:52   
printemps
peška vse bo v redu, pozitivno razmišljaj, pozabi na dež, nasmej se, pa kar pogumno na pregled user posted image

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.1.2012 13:46:55   
crtek
Peška user posted image samo pogumno. Misli na to, kako malo časa te loči do tega, da spet vidiš svojo malo bibo, ki veselo plava v tvojem trebuhu. Boš vidla, da bo vse v redu. Navijam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 872
20.1.2012 13:55:51   
OrangeMoon
Lep pozdrav vsem,

tukaj sem še ena srečnica, ki bom z vami delila veselje v pričakovanju nekje do konca avgusta :)
Prvič mamica, stara 28 let, rok pa imamo 26. avgusta.
Slabosti se mi že umirjajo, drugih težav k sreči nimam.
Razen tega, da nisem več ljubiteljica kave, kot sem bila prej:)

Lep konec tedna vsem, pa naj vam bo toplo pri srcu!

Neposredna povezava do sporočila: 873
20.1.2012 16:50:55   
RedSonja
Jaz se moram pohvalit, da se že dva dni malo bolje počutim. Na bruhanje mi gre le še zjutraj.
Držte pesti, da je to konec grozne slabosti ;).

Lepo bodite in cartajte se :*

(odgovor članu OrangeMoon)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.1.2012 18:06:49   
Peška
Pozdravljene;

Printemps in Crtek hvala za spodbudne besede user posted image Očitno so se obrestovale, ker je bilo na pregledu vse uredu. Pikica je sedaj velika že 6 cm, se pravi sploh ni več pikica :) Srček bije lepo, vidna je bila tudi nosna kost, po velikosti nuhalne svetline in vseh ostalih parametrov pa je izračunano tveganje za DS 1:5326. Ginekolog pravi, da so to dobri rezultati in da se mu ne zdi potrebno, da bi me v to smer "štohali" še naprej.

Prejšnji teden se je umirila tudi moja slabost, vendar pa je tale teden spet udarila na plano. Pa ne gre toliko za slabost, ampak za veliko preveč želodčne kisline, že dolgo časa me pesti refluks in je G rekel, da se zna zgoditi, da me bo bruhanje spremljalo kar celo nosečnost. Juhej user posted image   Ker težko uživam tekočino in sem že malo dehidrirana, mi je predlagal tudi, da grem za par dni v bolnico, kjer me bojo malo nafilali z infuzijami. Za to se sicer še nisem odločila, sem rekla, da bi počakala še par dni, da vidim, če se bo stanje kaj izboljšalo... Sicer bi pa morala biti še na bolniški do konca januarja, pa me je komisija gladko zavrnila in poslala delat, kljub temu, da imam sto izvidov gastroskopij o mojem stanju. Baje so ratali zelo nepopustljivi. Je mogoče še katera na bolniški in za koliko časa?

Pridne bodite, božajte buhije in uživajte!

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?