|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
11.1.2012 9:14:40   
printemps
dobro jutro nosečke user posted image joj je bilo danes luštno spati. Imam kar srečo, ker lahko pridem v službo že ob 7 zjutraj ali pa ob 9, tk da sem včasih že zgodaj zjutraj vsa polna elana, danes sem bila pa še ob 8 v postelji. no ampak zdaj sem že v službi in še toliko jutranjih novičk, da vas preberem, potem pa res na polno z delom naprej user posted image .

Dobrodošla čokomanka user posted image

Jah jaz zdej nisem pretirano jedla veliko sladkarij, pa v lekarni so mi dali eno zaenkrat dobro kremco (Avene), tako da se teli moji mazoljčki počasi umirjajo. Seveda še noben ni zginil, ampak v zadnjih dneh vsaj nisem dobila novega in predvsem tistega ta boleča mazoljčka. Tk da, upam, da je res kej na tem, da če samo zmanjšam sladko (čeprav zelo zelo težko, skoraj sem odvisna vsak dan od tega), da bo moja koža malo boljša.

Wish a ti greš že naslednji teden na "smučanje"? Sva se enkrat že pogovarjali, a ne? Kam pa greste smučat/se sprehajat?

Še to vam moram povedat, včeraj ko sem bila na sprehodu s psičko, sem srečala bivšega sošolca. Ni minila niti minutka, ko sva se pogovarjala, pa me kar naenkrat poboža po trebuščku. Od nobenega ni mogel zvedeti, ampak je preprosto kar vedel no ali pa uganil. Res se mi sicer že malo trebuščka pozna, ampak včeraj sem imela puilover in bundo, tako da po vseh teh plasteh oblačil zaenkrat še ni viden trebušček. Sem ga pa vprašala kako me je tako hitro pogruntal, pa je rekel, da sem nekako drugačna in da se mu je pač tk zdelo. Hehe mogoče pa je res nekaj na tem, ko pravijo, da nosečnice oddajajo posebno energijo in da kar žarijo user posted image

Nič lepo bodite, veliko se smejte, saj je smeh pol zdravja user posted image jaz pa hitro na delo, pozdravček

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.1.2012 15:08:24   
Tinca***
Danes sem videla mojo malo pikico, velika je 2,7cm user posted image   Vse je zaenkrat v najlepšem redu, čeprav me malo panike drži še od prve nosečnosti, ko sem brez vzroka občasno krvavela.... Res komaj čakam, da mine to prvo trimesečje in bom lahko boljše zadihalauser posted image
Skratka naslednji pregled in NUHALNA je 1.2. Komaj čakam!

Smo pa prejšnji vikend doma imeli neko trebušno virozo in je tudi mene položilo v posteljo. Glavno da je šlo to mimo in lahko spet normalno funkcioniram.

Lepo se imejte in se razvajajte (kolikor vam služba in drugi otročki dopuščajo).

Lep dan še naprej,

Tinca***

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 777
12.1.2012 8:27:05   
wish87
printemps ja mi gremo na smučanje/sprehajanje že to soboto user posted image bomo pa kar v Sloveniji (stari vrh nad škofjo loko) user posted image že komaj čakam user posted image ta teden se mi tako vleče...kar noče in noče bit petek user posted image user posted image pa saj bo user posted image

Bom pa očitno imela kar pester dopust, namreč to greva skupaj z mojo teto in njeno družino, ki imajo majhne otroke - sestrična je stara 5 let, bratranček pa 3,5 let user posted image v nedeljo pa smo tudi njim povedali da je novi član na poti in da bomo avgusta zibali user posted image tamala (sestrična) je tako navdušena nad tem...v torek smo bili pri njih (sestanek za dopust user posted image ) in me je non stop spraševala kaj dojenček dela, če ga lahko poboža - me je skos po trebušku božala, pa čokoladice mi ne nosila, češ pojej za dojenčka, pa ušeska naslanjala na trebuh če ga bo slišala, pa kaj use mu bova kupila jo je zanimalo, pa da komaj čaka da se bo rodil, pa da bo pri meni na počitnicah...tok mi je luškana, ker je še bol navdušena kot jaz :) Kako je šele pestro doma pri tistih ki imate že starejše otročke :) A tudi dojemajo na tak način? user posted image

Lep dan punce :)

(odgovor članu Tinca***)
Neposredna povezava do sporočila: 778
12.1.2012 18:01:59   
jelena87
živjo nosečkeuser posted image

jaz sem pa danes videla svojo pikico user posted image user posted image je že 3cm velikauser posted image user posted image pa user posted image tudi lepo bije, tako da crtek prosim če mi dodaš srček na seznam. Naslednji pregled 13.2. je pa prevideni datum 13.8. ampak je reku danes doktor, da je za en teden večji in da mi bo na nuhalni verjetno premaknila za en teden prej rok, no potem so vseeno moji izračuni bili najbolj točniuser posted image , tako da najbolj da zaenkrat tega ne spreminjaš, dokler ne bom imela nuhalno... pa tako lepo slikco mi je naredil, da se vse vidi, sem na ultrazvoku vidla tudi kako premika roke in noge user posted image prou neverjetno... Pa zaenkrat je vidu samo eno pikico mi je kr odleglo, da nista dve, čeprav bi bili ravno tako veseli, samo je pa reku, da je možnost da se je kam skril in da bomo po nuhalni čisto prepričani, da je res samo en, bomo videli konec meseca...

Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 779
12.1.2012 18:34:38   
srečki
Jelena87 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za odlično opravljen pregled in za user posted image

Wish87 lepo se imej na dopustu, uživaj max....sem ti kar malo fauš

No pupe moje jaz tudi veselo odštevam do NS. Komaj čakam.

(odgovor članu jelena87)
Neposredna povezava do sporočila: 780
13.1.2012 8:18:26   
crtek

user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.1., Ce, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1.Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image 18.1.
?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , ?, ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

20.8.
Kratkauser posted image user posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 17.1., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?

24.8.
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
pikaa27, 27, 1user posted image , 0user posted image , 16.1., ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1.
Kratkolaska       17.1.
printemps          19.1.
Peška                 20.1.
proxima              20.1
Evita12              20.1.
Aria79               23.1.
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
*pika*poka*     9.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

Kratka  user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE :

50 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 781
13.1.2012 8:40:43   
tapeta
Dobro jutro!

Se par dni nisem oglasila. Sem bila enostavno preutrujena od službe.
Včeraj zjutraj sem pa tudi jaz doživela grozo. Sem čisto rahlo zakrvavela. Odšla sem do G in je z user posted image vse v redu. Krvavitev je najverjetneje posledica vnetja. Dobila sem borax in vagisan svečke za vnetje ter dabroston zaradi krvavitve, ki ga moram jemat do naslednjega pregleda. V tem času sem tudi v bolniški, torej 4 tedne. Krvavitev se je umirila že včeraj popoldne in upam, da tako ostane.

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede. user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 782
13.1.2012 8:53:49   
activia
Tapeta, verjamem da bo vse ok, je pa meni Pušenjak rekel da do 15 tedna kakršnokoli počivanje je nesmiselno da samo zaposli nosečnico da preveč razmišla in si dela scenarije...jaz sem pri prvi tudi bila doma 2 tedna pa je bilo vse ok zdaj v drugo vem da ne bi bila ker to ni možno (služba,otrok)...Dabroston pa naj bi se jemal do 12 tedna ko posteljica prevzame svojo nalogo ( tako so meni rekli in tudi tako piše) Ne bom pametna, sem dala celo vojsko ginekologov čez v Leonišču in lahko samo rečem da si niso čisto nič enotni user posted image

Srečno

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 783
13.1.2012 10:01:43   
*pupika*
Pozdravljene punce ...

Tudi sama se oglašam, AVGUSTOVKA.
Čeprav še sama ne upam upat, da bo tokrat pa drugače.
To je moja tretja nosečnost, pa še vedno sva z možekom brez otročeka.
Moja prva nosečnost se je končala v 5. tednu (molarna nosečnost), druga pa v 11.t., ko je najin otroček umrl, ker po popkovnici ni dobival hrane (to je bilo lani aprila). user posted image

Po 8ih mesecih sva se odločila, da poskusiva spet in glej, pokazal se je +!

Če sva srečna? SEVEDA! Presrečna. Ampak oba takoooo z rezervo jemljeva to nosečnost. V soboto bo že 10. teden. Js pa vem, da ne bom mirna, dokler ne pridem do nuhalne in mi tam potrdijo, da pa bo tokrat res vse ok ... Zaenkrat sem imela že 3 UZ (me moja G zelo resno obravnava) in zaenkrat je vse super lepo, tako kot mora biti. 31.1. pa imam ponoven pregled in z vsem srcem upam, da bo tudi takrat vse ok.

Nič drugega mi ne preostane kot to, da moliva in upava, da se tokrat srečno konča ...

Vseeeeeeeeeem želim prelepo in mirno nosečnost in da se bomo avgusta skupaj veselile!

< Sporočilo je popravil *pupika* -- 13.1.2012 10:03:26 >

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 784
13.1.2012 10:02:13   
jelena87
hvala crtek za user posted image  ... Si pa hitra in zelo ažurna s seznamom zato en velik user posted image
tapeta držim pesti in tudi jaz verjamem da bo vse dobro! Samo pozitivne misli user posted image

pozdravček vsem...

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 785
13.1.2012 13:10:34   
duda13
živijooo!!!!

tudi jaz se vam pridružujem.... po spontanem splavu julija se nama je končno pokazal ++++++user posted image user posted image user posted image user posted image
tok velk nepopisnega veselja. včeraj pa smo imeli prvi pregled in smo stari 7t6d veliki pa 13mm pa tudi že srček se je videluser posted image user posted image user posted image ....

prosila bi da mene tudi dodate na seznam:
duda13, 21 let,  2.nosečnost, doma ničuser posted image , Ns 13.2. 2011 normalni pregled potem pa čez dva tedna, kraj: Ljubljana prav tako tudi poroda, PDP: 26.8.2012

vsem nosečkam želim vse najjj najjjj v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu jelena87)
Neposredna povezava do sporočila: 786
13.1.2012 20:59:38   
Kratka
ojla čvekice, se vam še jaz po dolgem času spet malo oglasimuser posted image
Sem imela dva dni nazaj en tak orng bruhalni dan, da sem mislila, da me bo pobralo od vsega hudega, no pa sem preživela in se komaj sestavila nazajuser posted image ti res pobere toliko energije in moči tole bruhanje.user posted image
Mozoljčki, ma meni se zdi, da so se mi umirili zdaj zadnjih nekaj dni. Me pa joškice tooook bolijo in rastejo, rastejo...ene ste pisale o lakoti...tudi jaz imam že od nekdaj probleme s tem. Vedno sem morala jest na 2-3 ure, zdaj pa jem na pol ure ali uro, odvisno od dneva, apetita. Je pa res, da naenkrat pojem zelo malo. Npr. trenutno mlejem eno jabolko že 1 uro user posted image
lep večer user posted image

(odgovor članu duda13)
Neposredna povezava do sporočila: 787
14.1.2012 8:27:52   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.1., Ce, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1.Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image 18.1.
?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , ?, ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Sž, Izola
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

20.8.
Kratkauser posted image user posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 17.1., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?

24.8.
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
pikaa27, 27, 1user posted image , 0user posted image , 16.1., ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1.
Kratkolaska       17.1.
printemps          19.1.
Peška                 20.1.
proxima              20.1
Evita12              20.1.
Aria79               23.1.
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
*pika*poka*     9.2.
duda13            13.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

Kratka  user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE :

52 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 788
14.1.2012 8:31:51   
crtek
jutro!

dobrodošle nove!

*pupika* držim pesti, da se ti tokrat vse lepo izzide in boste avgusta pestvali zdravega user posted image

Se mi zdi, da sm se prehladila user posted image Včiraj sm bla čisto ok, brez problemov, še sm šla s prijatelco v Postojno malo po trgovinah gledat, zvečir me je neki zeblo, ma nič kritičnega, zdej pa...se počutim kot da me je zgazu kamjon user posted image nič bo treba čaj skuhat in se dat pod deko. Škoda, pa takšen perfekt sonček je vnih user posted image

ala punce, uživajte kolkor se da, pa se beremo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 789
14.1.2012 11:59:49   
*pupika*
Res je prelep sonček zunaj. Ampak tudi js sem noter, mogoče ti bo vsaj malo v tolažbo ... user posted image

Počivam in ležim .... pa bušija božam in ga prosim, da naj bo vsak dan večji. Pa mažem si ga z mandljevim oljem, ker se mi zdi, da se mi je že poveču, pa da ne bo preveč strij, ker sem zeloooo nagjena k temu.

Možek je tako priden, me ves čas razvaja, samo da js počivam in ležim.

Včeraj sva šla z možekom in še en par h Klarisam v Nazarje. Ne vem, če poznate te redovnice?
Uglavnem, šli smo gledat jaslice, ker smo se ravno mimo peljali.
In potem je prišla mimo ena od njih in smo se malo pogovarjali. In je ta najina prijateljica kar povedala tej redovnici, da sem nosečka. In da pričakujemo že tretjega dojenčka in da upamo, da se tokrat rodi živ in zdrav. In je obljubila, da bo molila zame in za najinega otročeka. Aaaaaaaah kako je bila to ena lepa izkušnja. In je potem rekla, da naj pridem pokazat še letos dojenčka, ki bo prišel na svet ... user posted image

Ne morem pomagat, mapak mi je dala tooooooooooook novega upanja, kljub temu, da sem mela malo čudnega izcedka včeraj, plus driskame nekaj matra ... In največja skrb pri vsem skupaj je, da sem imela drisko pri obeh splavih ... zato še več skrbi. Danes sem ok. Upam, da tako tudi ostane.user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 790
14.1.2012 19:14:34   
moč81
Pozdravljene avgustovke 2012! Tudi jaz se vam pridružujem, saj naj bi moja pupika dobila sestrco ali pa brateca nekje okoli 20.avgusta, točnega datuma še ginekologinja ni določla, ker nazadnje se je vidla le pikica, menstruacije pa že od oktobra ni, tak da bom v ponedeljek 16.1.2012 kaj več zvedla in upam tudi vidla. Doma imam 10mesečno hčerko, prva nosečnost se je pa na žalost končala v 10tednu z spontanim splavom. Želim in upam, da bo zaj vse o.k., sva pa s partnerjem oba presenečena, da nama je tak hitro ratalo, ker po spontanem splavu sva se kr trudla pa trudla,da je končno po letu in pol se pokazal težko pričakovan plusek.
Pupika držim pesti, da bo vse vredu!
Coris(upam,da nisem sfalila pri uporabnici) kje najdeš voljo in zbranost še za učenje poleg hčerkice? ;-) Joj, daj mi kak recept, da še jaz dobim mal volje,... kak se spravim za zapiske zaspim! :-(
Drgač me pa nekaj zanima če mi lahko katera pomaga! V prejšnji nosečnosti sem celih devet mesecev bruhala tak da sem pač pojedla in jedla vse ker sem čez par minut itak šla bruhat. Sedaj v tej nosečnosti sem pa lačna skoz, kr v eno,...sam kaj ko pa kaj pojem,... tudi če sam en jogurt spijem,...se mi naredi tak "cmok", "kamen" v želodcu, da ne morem nič! :-( Groza! Pijem donat pa nič kaj ne pomaga, da ne govorim, da grem na blato vsake tri dni če mam srečo. A je imela(ima)katera podobne izkušnje v nosečnosti? Jaz kr ne vem kaj naj jem, da nev tega težkega in polnega občutka v trebuhu!?
ISKRENE ČESTITKE vsem nosečkam!!! In res želim nam, da bomo avgusta držale zdrave štručke v naročju!!!

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 791
15.1.2012 16:03:14   
RedSonja
pozdravljene nove nosečke user posted image in ostale.

moč81 meni je tko slabo. Najprej lačna, ko se najem me tišči "cmok" v želodcu. Nato grem bruhat.
Hvala bogu sem bila zadnji teden na bolniški, ker ne vem kako bi zdržala v službi.

Sploh ne vem kako si še naj pomagam. Paše mi nič več za jest, ampak vem da nekaj moram pojest, ker mora tudi dete dobit hrano.
Silim se s pomarančami in mandarinami, sveže zelenjave pa sploh videt ne morem :(. Tolko nezdravo nisem še nikoli v življenju "jedla".

Kako si se pa ti 9 mesecev s tem spopadala? Men se bi zmešalo. Upam, da nam tegobe čimprej minejo user posted image
Lep nedeljski popoldan vsem.

(odgovor članu moč81)
Neposredna povezava do sporočila: 792
15.1.2012 16:35:03   
zalenka
joj punce zelo znano. le da jaz ne morem zbruhat ampak se čez kako urco fajn zdriskam, da imam občutek, da mi bo čreva ven odneslo.

zaenkrat sem se nagruntala da ne prebavljam solate in mesa - niti piščančka ali purana. recimo ko sem se pa najdela pofrička pa nisme imela težva, čeprav bi v normalnih okoliščinah driskala kot nora. imam precej občutljiv želodček.

drugače pa mi paše mladi sir ali mozzacera in paradižnik v polnozrnati štručki (da je relativno neslano), pa jogurti še kar dobro obstanejo.

Da ne govorim o goveji juhi - ni šans, me tako tišči v želodcu da je noro. no saj zdaj ej itak prepovedana zaradi pritiska, ampak preden sem jaz nagruntala s emi je zdelo da goveja juhca bo edino kar mi ne bo škodilo. pa iz domačega mesa in z domačo zelenjavo da ne bo pomote.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 793
16.1.2012 8:39:53   
printemps
dobro jutro nosečke :) ima še katera občutek, da kar buhti? Prejšni vikend sem imela še normalno kavbojke oblečene, ta vikend pa so me iste kavbojke že tiščale in so bile zelo neudobne. Se mi zdi že tk zgodaj, da tako hitro buhtim. Nama z dojenčkom je pa vse tako zelo dobro, da samo papcava user posted image , kar vse bi pojedla, pa še potem ni dovolj in seveda za povrh še sladko, mmmm njami user posted image . Zato se mi res vse tiste, ki imate prebavne težave zelo smilite, upam, da bo v drugem trimesečju že kaj bolje. No zdaj pa veselo na delo, pozdravček

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 794
16.1.2012 9:24:04   
*pupika*
printemps jaaaaaa! tudi jaz imam takšen občutek!user posted image sicer manj, kot sem imela v drugi nosečnosti, ko sem tak čas že skoraj nosečniške hlače nosilauser posted image sploh prsi me bolijo, ampak vedno manj se mi zdi ...

Danes sem imela GROZNE sanje, da sem krvavela. Joooj, pomoje bo to skos spremljalo ... ali pa vsaj do takrat, da minejo trije meseci! ŠE 2 tedna!!!!

Drugače se pa meni NENORMALNO lušta McDonaldsa!user posted image o moj Bog! Katastrofa! Nikoli nisem bila pretirana ljubiteljica te hrane. Sedaj pa samo še na to mislim!user posted image

Trebuščke si že mažete kaj? S čim?

Neposredna povezava do sporočila: 795
16.1.2012 9:41:22   
printemps
Pupika ooo nisem edina, ki že zdaj vzhaja user posted image , ja jaz si kar probam vsak dan mazat trebušček in dojke z mandeljevim oljem. Sem kar nagnjena h strijam, tk da ne vem če bo to kaj pomagalo, ampak z nečim se moram mazati. Komaj čakam v sredo imam prvi uradni pregled pri moji ginekologinji in potem takoj v četrtek še nuhalno user posted image .

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
16.1.2012 9:59:42   
*pupika*
SUPER!!!! Komaj čakam lepe novičke! Kolk tednov pa si sedaj?
Tudi js se mažem. Z mandljevim oljem, baje pa je še boljše karitejevo maslo. Si ga bom nabavila. Ker sem zeloooo podvržena k strijam ... user posted image ampak mi je vseeno! Samo da bo dojenček živ in zdrav. Pa bo vse lepo in prav, četudi bom imela ceeeeeeel strijast trebuh!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 797
16.1.2012 10:01:29   
*bobika*
jutro..

Buhtite ? user posted image  kako sem se nasmejala ..
No se pa tudi meni že konkretno pozna izbičen trebušček, pa vem ali zato ker toliko pojem, ali se res že pozna zarad bebice.. kakorkoli, hlače me že vse tiščijo, grem danes v nabavo za novimi, ampak ne bom nosečniških kupila, ampak kr kavbojke z nizkim pasom,nosečniških imam za kasneje dovolj od prve nosečnosti ..poleti pa itak komaj čakam oblekice..

*pupika* meni tudi, že 3 tedne govorim samo o tem, pa še nisem prišla do tja... ravno tako se mi je luštalo kitajske, pa sem se potem tako najedla riževih rezancev z zelenjavo, da sem doma po 4 urah vse zbruhala.. upam da z McDonaldosm ne bo tako..

zalenka meni pa goveja juhca tako zelo paše...lahko bi jo pojedla 3 krožnike.. tudi mozzarela mi grozno paše, samo ne vem če jo lahko jem ..

Redsonja jst sveže zelenjave, razen solate in paradižnika sploh ne jem, je že prej nisem, edino kakšno pečeno papriko, bučke, melancane bi spravila dol, druga pa no wa.. res pa zdej pojem večjo količino jabolk in pomaranč.

moč81 skuhaj si ingverjev čaj, meni je pomagal..

crtek v posteljo, pa hitro se pozdravi..no upam da si že bolje..

Neposredna povezava do sporočila: 798
16.1.2012 11:20:26   
desidera
evo, še  ena user posted image  prvi pregled za mano, rok predvidoma 30.8. doma že imamo enega navihančka, ki bo pojutrišnjem upihnil 1. svečko user posted image
vas bolj malo sledim, sedaj sem ravno nazaj v službi po porodniški, pa je bolj malo časa. sem pa bolj na FB, pa bi prosila, če me lahko dodate tja. Hvala user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 799
16.1.2012 11:57:54   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: desidera

evo, še  ena user posted image  prvi pregled za mano, rok predvidoma 30.8. doma že imamo enega navihančka, ki bo pojutrišnjem upihnil 1. svečko user posted image
vas bolj malo sledim, sedaj sem ravno nazaj v službi po porodniški, pa je bolj malo časa. sem pa bolj na FB, pa bi prosila, če me lahko dodate tja. Hvala user posted image
ž
Pošlji ZS z imenom in priimkom, da te dodam kot prijatlja in potem v skupino .. drugače žal ne gre, ker smo skrita skupina..

(odgovor članu desidera)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?