|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
16.1.2012 12:26:42   
zalenka
pridne ste čvekice.

pri nas se trogamo čez viroze. začel je mali, nadaljevala starejša hčerka, tako da danes delam za službo od doma in imam hčerko doma. je kr pestro. k sreči se mi vsaj slabosti malček umirjajo - navadila sme se tudi zelo pogosto jesti in se i zdi da je bolje, ker čim imam prazen želodec se mi začne grozno vrteti.

meni se je tudi zdel ful simpatičen in lep izraz buhtenje - meni se pod vsem šephcem vidi čist v spodnjem delu trebuha, ampak se v hlačah to še srije. me pa moti če so nižje hlače da me ravno pas drži taj čez. nosečniških še ne nameravam kuj dat nase - bi v službi takoj opazili, doma pa sem itak skoz v trenirkah pa ni panike.

mažem se tokrat nič ne. se mi je 2x izkazalo da nič en nuca. strije so ma on otročkih pozabiš na to. kot sem meni se zdi že enkrat omenila pa je strup za strije dvigovanje otrok ali težjih stvarina trebuh tam nekje v 7 in 8 mesecu. meni se prej niso delale, je pa verjetno malo odvisno tudi od ženske do ženske.

poleg skakanja po salonih za opremo za hišo, smo ugotovili, da 3 otroški avtosedeži tudi podrazno ne gredo v našega megana karava tako da bo sledil še nakup rabljenega vozila in je treba malo spremljat. kaj vozite mamice ki boste imele 3? ste že razmišljali o tem? jaz si do sedaj nisme mislila, da zna bit to tak problem, ker v manjše enoprostorce ne stlačiš treh. scenic tako na knap da se vsakič matraš s pripenjanjem. edino v csarro grejo malo lažje,potem pa ostanejo samo veliki vagni, ki so dragi in požrešni.

pozdravljene vse nove nosečkice. za vse ki ste že imele slabe izkušnje pa vam srčno želim da boste avgusta ponosne mamice.

glede hrane - jaz pogrešam zelenjavo. jo obožujem, ampak zdaj mi ne naredi nič dobro. edino paradižnik mi ne škodi, ampak zdejle ta štacunski nima nobeneg aokusa, na vrtu bo pa glih dobr naredu ko ga zarad krčkov ne bom več smela user posted image

uživajte v sončku, gremo še mal delat in izkoristit čas ko hčerka spi.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.1.2012 12:48:22   
*bobika*
zalenka midva imava corollo verso, pa gredo trije sedeži noter .. no ampak o ceni pa raje ne bi .. so tudi kakšni cenejši verjetno..

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.1.2012 13:09:05   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.1., Ce, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1.Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image 18.1.
?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , ?, ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Sž, Izola
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

20.8.
Kratkauser posted image user posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 17.1., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?

24.8.
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
pikaa27, 27, 1user posted image , 0user posted image , 16.1., ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1.
Kratkolaska       17.1.
printemps          19.1.
Peška                 20.1.
proxima              20.1
Evita12              20.1.
Aria79               23.1.
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
*pika*poka*     9.2.
duda13            13.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

Kratka  user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE :

54 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 803
16.1.2012 13:31:56   
crtek
ejla pupe!

evo še mene malo okoli po par dnevih...sm mela gooooro dela, tko da u bistvu sploh nism utegnla bit bolana, pa se je zgleda kr samo od sebe poštimalo. Sm si skuhala ingverjev čaj, pojedla 1tono pomaranč in vsega sadja, ki sm ga našla, pa je blo user posted image

dobrodošle nove! user posted image user posted image user posted image čestitke za dobro opravljene preglede in želim lepo user posted image user posted image

hrana: meni na splošno nič ne smrdi al da česa res nebi mogla jest...občasno kej mi tko prou ne paše že ko pogledam (recimo pohano meso, pa ga mam ponavadi rada), pa sladkarije me odbijajo, vse ostalo pa sploh ni problem. Sadje, več kot ga mam, več ga pojem, zelenjava isto, meso mi gre pogojno, JUUUUUHAAAA to bi lahko tudi js pojedla tolko kot je vidim. Ampak tako bisto s kšnimi lesagnami al rižkom not, pa dodam korenček in še kšno zelenjavo....njaaaaammm...od tega bi vrjetno lahko tudi živela user posted image čene pa meni gre ful jogurt, mleko, limonada, sveže stisnjen pomarančni sok, krompir v vseh oblikah samo da je ful slan, solate, kisle kumarce in slani krekerji. Aja in zadnjič sm se spounla na trojanske krofe s kremo in čokolado in kokosom na vrhu in od takrat dalje mislim samo še na to. Sploh nevem kako sm se na to spomnla, kr meni trojanski krofi niso nevemkaj, ampak to...bom mogla nardit kšn izlet user posted image

trebušček: meni se že malo pozna!! user posted image sej čisto malo, ampak dovolj, da kavbojk ne zapnem več. Oz bi jih zapela, ampak me pol ful tiščijo, tko da si dam kr nosečniške gor, pa kšno bol široko majco čez in je. Sm take hlače dobila, da se sploh ne vidi, da so nosečniške, edino majca more bit pod pasom, da se elastičnega dela ne vidi user posted image

zalenka glede avtov boš lahko 3 stolčke sigurno montirala v multiplo (meni je sicer grda, ampak vem, da se sigurno da), sharana, alhambro, ulisse, altea xl, wolksvagen turan, kia carnival, zafira (v tanovo vem, da se da, kr jo majo eni kolegi) c-max (tanov), s-max (vsi)...v bistvu v vse avte, ki majo ločene sedeže zadaj (tko da ni enotna klop). To pa so skoraj vsi terenci (razn manjših) in novejši enoprostorci. Za rabljene enoprostorce ti predlagam, da greš v salone pogledat za testna vozila, kr imajo malo km in ful opreme, ker pa so rabljeni jih dobiš ponavadi ful bol poceni, čene enoprostorci ful hitro zgubljajo na ceni in boš praktično nov avto (kšno leto-3 star) dobila za polovico bol poceni kot novega. Čene pa ti tudi predlagam, da si pogledaš, ker obstaja neka subvencija za velike družine (3otroke ali več) pri nakupu enopreostorcev(vsaj obstajala je), ampak more bit novo vozilo. To smo izkoristli mi, ker smo 4otroci v družini in ko je tata par let nazaj kupoval avto smo dobili mislim da 20% vrnjeno nazaj (ne me za besedo držat, kr nism sigurna, vem pa, da je blo neki v tem stilu). Tko da bi te v bistvu stalo počakat tolko, da rodiš in takoj pol kupiš avto.

ok to bo to zaenkrat, sm že itak napisala cel roman user posted image

lepo bodte pa se beremo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 804
16.1.2012 14:37:27   
Kratka
hej pupe!

meni se sicer trebušček nič ne pozna, opazim pa sama kje je maternica in moram rečt, da je kar lepo zrastla. Po oblačilih pa sploh ne morem rečt, ker sem večinoma v trenirki ali pa legicah, kavbojk sploh še nisem dala nase odkar sem noseča user posted image

Jutri imam pregled....malo me stiskauser posted image danes sem sanjala, da sem dobila rjav izcedek user posted image upam, da bosta jutri oba user posted image bilauser posted image me pa vedno bolj postaja strah...že zdaj se bojim nuhalne, se začnem kar trest ko se spomnem na njo, pač slaba izkušnja v preteklosti terja svoj davek na žalost...uh, vedno težje se upiram temu strahuuser posted image

Hrana...ma meni se nič ne lušta. Pojem sicer kar vse, nimam odpora do določene hrane, je pa tudi odvisno od dneva npr. danes sem solato zmazala celo, včeraj niti pod razno. Mi pa sadje vedno paše, sladkarije pa niti ne oz. se mi jih zalušta, ampak ko pa pojem npr. košček čokolade mi pa ne paše in mi slabi.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 805
16.1.2012 15:41:47   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

ejla pupe!

evo še mene malo okoli po par dnevih...sm mela gooooro dela, tko da u bistvu sploh nism utegnla bit bolana, pa se je zgleda kr samo od sebe poštimalo. Sm si skuhala ingverjev čaj, pojedla 1tono pomaranč in vsega sadja, ki sm ga našla, pa je blo user posted image

dobrodošle nove! user posted image user posted image user posted image čestitke za dobro opravljene preglede in želim lepo user posted image user posted image

hrana: meni na splošno nič ne smrdi al da česa res nebi mogla jest...občasno kej mi tko prou ne paše že ko pogledam (recimo pohano meso, pa ga mam ponavadi rada), pa sladkarije me odbijajo, vse ostalo pa sploh ni problem. Sadje, več kot ga mam, več ga pojem, zelenjava isto, meso mi gre pogojno, JUUUUUHAAAA to bi lahko tudi js pojedla tolko kot je vidim. Ampak tako bisto s kšnimi lesagnami al rižkom not, pa dodam korenček in še kšno zelenjavo....njaaaaammm...od tega bi vrjetno lahko tudi živela user posted image čene pa meni gre ful jogurt, mleko, limonada, sveže stisnjen pomarančni sok, krompir v vseh oblikah samo da je ful slan, solate, kisle kumarce in slani krekerji. Aja in zadnjič sm se spounla na trojanske krofe s kremo in čokolado in kokosom na vrhu in od takrat dalje mislim samo še na to. Sploh nevem kako sm se na to spomnla, kr meni trojanski krofi niso nevemkaj, ampak to...bom mogla nardit kšn izlet user posted image

trebušček: meni se že malo pozna!! user posted image sej čisto malo, ampak dovolj, da kavbojk ne zapnem več. Oz bi jih zapela, ampak me pol ful tiščijo, tko da si dam kr nosečniške gor, pa kšno bol široko majco čez in je. Sm take hlače dobila, da se sploh ne vidi, da so nosečniške, edino majca more bit pod pasom, da se elastičnega dela ne vidi user posted image

zalenka glede avtov boš lahko 3 stolčke sigurno montirala v multiplo (meni je sicer grda, ampak vem, da se sigurno da), sharana, alhambro, ulisse, altea xl, wolksvagen turan, kia carnival, zafira (v tanovo vem, da se da, kr jo majo eni kolegi) c-max (tanov), s-max (vsi)...v bistvu v vse avte, ki majo ločene sedeže zadaj (tko da ni enotna klop). To pa so skoraj vsi terenci (razn manjših) in novejši enoprostorci. Za rabljene enoprostorce ti predlagam, da greš v salone pogledat za testna vozila, kr imajo malo km in ful opreme, ker pa so rabljeni jih dobiš ponavadi ful bol poceni, čene enoprostorci ful hitro zgubljajo na ceni in boš praktično nov avto (kšno leto-3 star) dobila za polovico bol poceni kot novega. Čene pa ti tudi predlagam, da si pogledaš, ker obstaja neka subvencija za velike družine (3otroke ali več) pri nakupu enopreostorcev(vsaj obstajala je), ampak more bit novo vozilo. To smo izkoristli mi, ker smo 4otroci v družini in ko je tata par let nazaj kupoval avto smo dobili mislim da 20% vrnjeno nazaj (ne me za besedo držat, kr nism sigurna, vem pa, da je blo neki v tem stilu). Tko da bi te v bistvu stalo počakat tolko, da rodiš in takoj pol kupiš avto.

ok to bo to zaenkrat, sm že itak napisala cel roman user posted image

lepo bodte pa se beremo

hvala punce za info o avtih. no sem pozabla dejstva in bistvo povedat. namreč gled en ato, da bomo spomladi vzeli kredit in se selili v hišo, si ne moremo privoščit novega ali dragega avta. dragega ne pomeni samo da je zdajle treba odštet 10 jurjev ampak veliki enoprostorci ranga s-max, touran,s haran ... so tudi sicer predragi za naš budget, ker so samo gume 2x dražje, da o servisih, registraciji in ostalem ne govorimo.

Iščeva avto nekje do 5 tisočakov. za max 125.000 km, star max 8 let, dobro ohranjen ... saj vem ja, preveč kriterijev.

v corrolo verso ap naši 3 zici ne grejo. jo ima kolegica in je rekla da sta morala precej izbirati da sta dobila ožje avtozice - a kaj ko to pomeni tudi precej manj varne, pri nas pa od varnosti izbiramo samo tisto kar ej najbolje ocenjeno ker smo relativno veliko na cesti in se nam to zdi pomembno. pa v alhambro tudi ne.

multipla ej pa edini avto, ki mi je res tako grd da ga ne bi imela. je pa menda udoben. no ap možeku fiata prodat ej tudi misiija nemogoče.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 806
16.1.2012 17:20:37   
Evita12
Pozdravljene nosečke, vidim, da lepo klepetate!

Glede hrane, jaz še vedno jem vse. Nič ni mi ni posebno dobro in nič posebej neokusno. So se pa na srečo moje težave z zaprtostjo uredile. Mi je verjetno kar precej pomagal kefir, sploh ne vem, kako se nisem prej spomnila. user posted image

Jaz hlač z visokim pasom ne nosim že kakšnih 14 dni, imam pa na srečo veliko hlač in kril z nizkim pasom, ki pa jih lahko še nosim. user posted image Doma je pa trenerka itak zakon user posted image .

zalenka veliko sreče in uspeha pri izbiri avtomobila. Gotovo se bo kaj našlo tudi za vas. Je pa tvoj mož tak kot moj, glede fiatov. Moj parvi, da je bolje kupiti kolo kot pa fiata. Kdo bi jih razumel? user posted image Predlagam, da spremljate ponudbo rabljenih avtomobilov na avto.net

Še nekaj, kako veste, da ste nagnjene k strijam? A to verjetno veste že iz prve nosečnosti?!

Midva sva pa včeraj med hojo po Pohorju ugotovila, da bo letos treba dopust planirati malo drugače. Če bo in upamo, da bo vse O.K. z bebijem! A ste že kaj razmišljale? Midva druge možnost kot za prvi maj tako nimava!

Lepo bodite in ostanite čim bolj zdrave!

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 807
16.1.2012 22:45:14   
ma_mi
Zelenka, jaz sem ravno lani gledala Berlingote, saj so že 3 otroci doma, so zelo funkcionalni, praktični, nepožrešni in v zadnjem delu z veliko prostora, pa še 3 sedeži grejo notri user posted image ,res pa so novi s popusti tam nekje 11 tisoč in naprej, vendar je dobro da spremljaš salone, kajti midva z mojim sva poleti naletela na 6 mesecev starega peguota 5008 za 7 tisoč eur. No midva ga nisva kupila, ker meni bolj ležijo drsna vrata, ta pa jih žal nima.
Kaj naj jaz rečm, ko bo prišel 4 otrok, je že res da imava chrayslerja starega, vendar vanj ne spravim 2 vozičkov, zato že premišljujeva o kakem kombiju user posted image .

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 808
17.1.2012 7:40:51   
srečki
Jutro pupike,

evo da se še jaz malo javim :) Vsem novim user posted image dobrodošle med nas!

No tako včeraj sem imela NS (moj 3 UZ že to nosečnost) in je vse OK, smo poslušali tudi user posted image . Našega sončka je včeraj enkrat kolcnalo, enkrat se je z rokicami odrinil je bilo kar zabavno. Pa obračal se je skoz....na koncu je pa kar malo zadremal. HAhahaa. Tako, da sem samo včeraj dobila 5 slikc z različnimi pozami. Sem pa na svojo željo še nardila DHT (da bo bolj ziher). Včeraj sem izvedela, da sem tudi že nekaj let nazaj prebolela toxo...tako, da ni straha v nosečnosti pa še pršut lahka jem na veliko. Jaz sem se ga pa tako odrekala. Kar se tiče mojih izpuščajev smo prišli do zaključka da so krive najvrjetneje tablete elevit....je rekla G da lahko kar preneham z folno (naj pojem kaj več pomaranč, zelene solate) jo je tm zadosti, pa dala mi je še napotnico za dermatologa če se slučajno stanje ne bi izboljšalo.
Aja še to smo ugotovili, da imamo enega sončka, nismo točno vedeli, imamo z obeh strani dvojčke, za spol nisva vprašala se bova pustila presenetiti.

CRTEK moj naslednji pregled je 27.02.2011

no še to bi rada napisala meni se trebušček orng pozna, je bila ena punca včeraj v čakalnici in sem jo vprašala koliko je noseča in je rekla, da gre čez 10 dni roditi in da je že tretjič noseča, sem ji rekla oooo pa sploh nimate takega velikega trebuščka in ona mene nazaj vpraša in jaz rečem kmalu bom 12t in mi reče oooo vi pa kar imate trebušček. No nosim, že kar nekaj časa nosečniška oblačila, čeprav zredila sem se za samo slabe 2 kg. Kar se tiče pa hrane zaenkrat jem vse kar mi paše :)

Punce lepo bodite, jaz čisto cvetim :))))

(odgovor članu ma_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 809
17.1.2012 8:02:22   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Evita12

Pozdravljene nosečke, vidim, da lepo klepetate!

Glede hrane, jaz še vedno jem vse. Nič ni mi ni posebno dobro in nič posebej neokusno. So se pa na srečo moje težave z zaprtostjo uredile. Mi je verjetno kar precej pomagal kefir, sploh ne vem, kako se nisem prej spomnila. user posted image

Jaz hlač z visokim pasom ne nosim že kakšnih 14 dni, imam pa na srečo veliko hlač in kril z nizkim pasom, ki pa jih lahko še nosim. user posted image Doma je pa trenerka itak zakon user posted image .

zalenka veliko sreče in uspeha pri izbiri avtomobila. Gotovo se bo kaj našlo tudi za vas. Je pa tvoj mož tak kot moj, glede fiatov. Moj parvi, da je bolje kupiti kolo kot pa fiata. Kdo bi jih razumel? user posted image Predlagam, da spremljate ponudbo rabljenih avtomobilov na avto.net

Še nekaj, kako veste, da ste nagnjene k strijam? A to verjetno veste že iz prve nosečnosti?!

Midva sva pa včeraj med hojo po Pohorju ugotovila, da bo letos treba dopust planirati malo drugače. Če bo in upamo, da bo vse O.K. z bebijem! A ste že kaj razmišljale? Midva druge možnost kot za prvi maj tako nimava!

Lepo bodite in ostanite čim bolj zdrave!

evita spremljamo avto.net že nekaj mesecev, pa bo nekaj še treba. am saj bo. če si vztrajen dobiš za realno ceno zelo dobro vozilo. samo taki res v dnevu ali dveh grejo in je treba skoz spremljat. zadnjega sem zjutraj takoj po objavi videla, klicala, sva šla pogledat in vzela.

glede dopusta pri nas s trebuškom oz raje rečeno s trebuhom jaz ne grem, ker to sva naredila pri prvi in sme bila boga da je kaj. me vročina že tako matra, s trebuhom pa je bila kriza. pa na plaži na tla iz tal, pa še 15min hoje sva imela do app in pri 30 stopinjah za bledo kožo in blond lase ni najbolj fino user posted image . če pa lahko prenašaš vročino pomoje ni panike.

tako da mi planiramo september. če bomo dobili pri možu v službi, bomo šli na pag, sicer pa bomo takrat kaj poiskali.

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 810
17.1.2012 8:04:28   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Jutro pupike,

evo da se še jaz malo javim :) Vsem novim user posted image dobrodošle med nas!

No tako včeraj sem imela NS (moj 3 UZ že to nosečnost) in je vse OK, smo poslušali tudi user posted image . Našega sončka je včeraj enkrat kolcnalo, enkrat se je z rokicami odrinil je bilo kar zabavno. Pa obračal se je skoz....na koncu je pa kar malo zadremal. HAhahaa. Tako, da sem samo včeraj dobila 5 slikc z različnimi pozami. Sem pa na svojo željo še nardila DHT (da bo bolj ziher). Včeraj sem izvedela, da sem tudi že nekaj let nazaj prebolela toxo...tako, da ni straha v nosečnosti pa še pršut lahka jem na veliko. Jaz sem se ga pa tako odrekala. Kar se tiče mojih izpuščajev smo prišli do zaključka da so krive najvrjetneje tablete elevit....je rekla G da lahko kar preneham z folno (naj pojem kaj več pomaranč, zelene solate) jo je tm zadosti, pa dala mi je še napotnico za dermatologa če se slučajno stanje ne bi izboljšalo.
Aja še to smo ugotovili, da imamo enega sončka, nismo točno vedeli, imamo z obeh strani dvojčke, za spol nisva vprašala se bova pustila presenetiti.

CRTEK moj naslednji pregled je 27.02.2011

no še to bi rada napisala meni se trebušček orng pozna, je bila ena punca včeraj v čakalnici in sem jo vprašala koliko je noseča in je rekla, da gre čez 10 dni roditi in da je že tretjič noseča, sem ji rekla oooo pa sploh nimate takega velikega trebuščka in ona mene nazaj vpraša in jaz rečem kmalu bom 12t in mi reče oooo vi pa kar imate trebušček. No nosim, že kar nekaj časa nosečniška oblačila, čeprav zredila sem se za samo slabe 2 kg. Kar se tiče pa hrane zaenkrat jem vse kar mi paše :)

Punce lepo bodite, jaz čisto cvetim :))))

srečki čestitke za dobro opravljeno NS.

očitno nas ima z elevitom kar nekaj težave, pa tako ga promovirajo.

mogoče preden skenslaš folno, probaj menjat tablete. Meni osebno je rekla G, da z nobenim sadjem in zelenjavo ne morem nadomestit količine, ki jo telo zdaj potrebuje. Verjetno ima tu vsak svoje mnenje tako kot je to pri večini stvari. Meni vedno pravi do dopolnjenega 4 meseca naprej pa po želji.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 811
17.1.2012 8:06:12   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: ma_mi

Zelenka, jaz sem ravno lani gledala Berlingote, saj so že 3 otroci doma, so zelo funkcionalni, praktični, nepožrešni in v zadnjem delu z veliko prostora, pa še 3 sedeži grejo notri user posted image ,res pa so novi s popusti tam nekje 11 tisoč in naprej, vendar je dobro da spremljaš salone, kajti midva z mojim sva poleti naletela na 6 mesecev starega peguota 5008 za 7 tisoč eur. No midva ga nisva kupila, ker meni bolj ležijo drsna vrata, ta pa jih žal nima.
Kaj naj jaz rečm, ko bo prišel 4 otrok, je že res da imava chrayslerja starega, vendar vanj ne spravim 2 vozičkov, zato že premišljujeva o kakem kombiju user posted image .

ma_mi katere sedeže ap ste dali v berlingota, ker na forumu jih večina piše, da jim ne grejo. no naši tudi ne grejo, imamo pa 2 cybexa, lupinico maxicosijevo, za lupinico pa bo notri romer.

(odgovor članu ma_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 812
17.1.2012 9:45:21   
mami 3m
Jaz sem pa tako žalostna. Pregled imam prestavljen, ker je G odsotna. Sploh še nisem imela prvega pregleda in priznam, da kljub temu, da sem tretjič noseča, komaj čakam, da vidim, če je vse ok. Do takrat sploh ne upam nič pisati tukaj gor, nobenemu še nisva povedala, tko da... user posted image
Bi pa rada vsaj doma povedala, ker sem tokrat res slabo počutim in bi bila včasih vesela kkašne pomoči.

Glede trebuha: meni se pozna, ker sem napihnjena. Grozno mi je, ker sem prej v oprijetih oblačilih letala naokoli, zdaj se pa v tunikah skrivam. So me pa v vseh nosečnostih motile hlače v pasu, tko da se po eni strani že prav veselim nosečniških. user posted image  

Avto: ja, trije sedeži v avto je že mala znanost. Čeprav vsak pravi, kaj kompliciramo, ampak danes je žal tako. Včasih se jih je pa 10 v stoenki peljalo. Ampak časi se spreminjajo. user posted image  Mi imamo espace-a, tko da tudi če bodo trojčki user posted image user posted image , imamo prevoz rešen. Sem pa imela jaz pri dveh majhnih, ko sem uporabljala voziček za dvojčke, picassoja in sem bila zelo zadovoljna. Tudi tja gredo zagotovo trije sedeži zadaj. Pa prtljažnik je tudi dovolj komot.
Je pa vedno problem, kako vso robo spraviti v avto. Treba bo imeti voziček, pa torbo za previjanje, potem pa še odvisno kam greste... Pa ne pozabit še na kolesa za otroke, poganjalčke, rolerje itd. Robe je full. Meni mož itak že skoz govori, da idealen avto za mame z več otroki je vito. user posted image
In ja, pri teh sedežih v zadnji vrsti velik problem pripenjanje. user posted image

Glede folne kisline: jaz sem jo vedno jedla celo nosečnost. Tifol oziroma neovin.

Morje: tudi jaz sploh ne vem, kako se organizirati za to poletje. Verjetno konec junija, julija za kakšen vikend, avgusta pa zagotovo ne. Vem, da mi bo prenaporno. Potem pa če bo toplo, morda proti koncu septembra, še bolj pa se nagibam, da če bomo zdravi, da gremo pozimi v tople kraje. user posted image  Ko bo dojenček toliko močan, da bo lahko plaval. Torej, 5-6 mesecev. user posted image  Bomo videli, to se bomo takrat prilagajali. Prej bom morala še organizirati delo v službi, doma otroke seznanit s prihodom novega člana user posted image  in sebe umirit. user posted image

Hrana: zdaj sem v obdobju, ko bi jedla vse in skoz. Dva tedna nazaj pa nisem mogla nič. Moram pa kar malo paziti, ker me vse full napenja, ene stvari mi obležijo v trebuhu, tko da...

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.1.2012 10:08:13   
pikaa27
pozdravljene,

po dolgem času se javljam, včeraj sem tudi jaz kooončno imela prvi pregled, se mi zdi, da je tak dolgo trajalo. sem v 9 tednu, pikec ali pikica se je lepo vidla čez trebuščekuser posted image  ker tisti vaginalni uz je malo zoprni, no vsaj meni. skratka g. ga je takoj videl in rekel, evo poglejte ga, vse je ok, ne morem opisat, kako zelo sem bila vesela, in takoj mi je sprintal slikico in dejal še da tudi user posted image  lepo bije, jupiiiii. potem pa sva se še malo pogovarjala glede prehrane in teh dodatkov, ker jaz recimo jemljem tifol, sem začela že pred nosečnostjo. pa mi je dejal, da on sicer vseh teh tablet in vitaminov ne podpira, ker kao včasih pa tega nič ni blo, pa je blo tudi ok. je pa rekel, da če mi ugaja, naj jemljem, če želim. drugače pa je rekel, da glede hrane, naj pazim, da ne jem sedaj kakega paradižnika ali paprike, ker je ful škropljeno..... naj jem sicer po občutku, kaj mi diši, da sama tak najbolje vem, in saj ma kar prav. drugače pa je rekel, da naj bom pazljiva glede prehladov in viroz, da res nebi blo vredi, če bi zdaj kaj staknla. sem bla kar vesela, da sva se lahko tako lepo pogovorla o vsem, čeprav potem, ko me je vprašal, vas še kaj zanima, sploh nisem vedla več, kaj vprašat, saj verjetno vam je to znano, doma si naštudiraš, kaj vse bi mogo vprašat, pol pa od vsega veselja, kar malo pozabiš. no saj glavno mi je tak povedal.user posted image  drugače pa sem dobla potem napotnice za laboratorij (kri in voda), pa sem opravila še vse to. je pa problem pri mojih žilah kaj krvi dobit, tak da je blo kar malo naporno dati malo več krvi....tak da vse to sem opravila včeraj in morem rečt, da sem danes kar bolj pomirjena. sicer pa sem danes zjutraj prvič konkretno bruhala, kar do sedaj še nisem, mi je blo slabo pa tak, ampak danes pa res hudo, zdaj je ok.

drugač pa vsem lepo nosečnost in bužat bušije in pozitivno razmišljat pa more bit
evo moji podatki
naslednji pregled: 14.2. (juhej, na valentinčka)
nuhalna: 7.2. (dr. Lukman Ptuj)
pdp: po mojih izračunih nekje 9.8. (natančno bom vedla po nuhalni)
kraj: ptuj

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 814
17.1.2012 11:25:42   
Kratka
ojla user posted image

najprej čsetitke vsem za uspešne preglede user posted image

Glede folne...jaz jem Femibion, mi je super, v prejšnji user posted image sem imela Elevit, pa mi ni ravno pasal. So pa glede tega zlo različna mnenja G, eni pravijo da je FK potrebno jemat do 12. tedna, drugi celo samo do 6., 8. ...mislim, da vsak zase najbolje ve kako bo naredil. Jaz jo bom jemala dokler mi ne zmanjka. Moram si kupit novo škatlco in je rekla G, da lahko vseeno kupim kar že Femibion 2.

Danes sem imela pregled. Crtek, za seznam imam kar nekaj novih podatkov: PDP 18.8. (sej sploh več ne vem kdaj je pravi datum, ker se mi vedno prestaviuser posted image ), Naslednji pregled in NS 10.2., pa nisem več nosečka z dvojčki, ker je enemu nehal biti srček, tako da imamo spet user posted image user posted image user posted image zdaj pa držimo pesti, da se bo drugi obdržal in da bo vse vredu z njim user posted image

(odgovor članu pikaa27)
Neposredna povezava do sporočila: 815
17.1.2012 11:56:55   
medicinka25
Pozdravček

Tudi jaz bi se pridružla avgustovkam 2012 sicer rok imam napovedan 10.8.
Svoj plusek sem zagledala za miklavžauser posted image Bila sem ga zelo vesela,po svoje me je bilo strah saj sem bila leta 2010 ,ravno tako decembra operirana za IMN.
V tej nosečnosti sem bila tudi že v bolnici,rahlo sem krvavela...bila sem na počitku in tablete hormonov. Trenutno sem v 11t nosečnosti,in kaže vse OK, sem srečka user posted image . Zadnji pregled sem imela 12.1 sem videla mojo pikico kako pleše. Sedaj čakam na nuhalno ki jo imam 2.2 pri dr. Strah v Domžalah.
Sem na bolniškem staležu tako da si krajšam čas s pisovanjem na forumu in izmenjavanje izkušenjuser posted image

Lp vsem

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
17.1.2012 12:45:19   
ninka80
Pozdravljene, se vam tudi jaz pridružujem!

Pričakujemo tretjega otročka, doma imamo že štiriletnika in dvoletnico.
Danes sem bila na pregledu, videla bebico, srčka...user posted image user posted image Je vse v redu.

PDP naj bi bil pa 25. 8.
Se že veselim čvekanja z vami.

Avto pa imamo mi Grand Scenica in smo zelo zadovoljni z njim, ker ima ločene zadnje sedeže +še dodatna 2 in velik prtljažnik. Tako da ne bi smeli imeti težav s stolčki. Upamuser posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu medicinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 817
17.1.2012 13:03:55   
jelena87
Pozdravljene vse user posted image
najprej lepo pozdravljene vse nove user posted image  jupiiii že 54 nas je skupaj user posted image user posted image user posted image  to pa je že res lepa številka! pa user posted image user posted image  za vse dobro opravljene preglede!!!
Kratka škoda za enega sončkauser posted image , ampak glavo gor, vem da bo z drugim vse dobro user posted image
Glede buhtenja pa meni se ne pozna na kavbojkah, imamo v družini vsi kar malce večji trebuh, celo sestra, ki ima samo 60kg (visoka 170cm) in je vsa natrenirana in obsedena s telovadbo ima buši user posted image  nikoli nismo imele ravnega trebuha nobena od nas (3 sestre smo) tako da so mi hlače še vedno prav, saj sem morala že prej kupiti take, da me niso v  trebuhu tiščale user posted image user posted image  se mi pa počasi spodnji del kjer je maternica izenačuje z mojim bušijem in bosta kmalu postala en trebuh user posted image user posted image

glede hrane je pa tako, da mi še vedno nič ne paše user posted image  jem ker moram in jem na silo, mi je pa še vedno po cele dneve slabo!! Resnično upam da me bo drug teden ko bom že v 12. tednu počasi minila ta slabost, ker se mi že meša user posted image  

Glede fiata pa bom rekla tako, da tisti ki ga še nikoli ni imel, naj ne kritizira! Jaz ga imam že vrsto let in nikoli nobenih težav!!! Od moje sestra tašča ima fiata že 20 let in nikoli nobenih težav, vedno je delala brez problemov!!! Problem je samo pri tem, da hitro pade vrednost, ampak če si kupiš nov avto, ga vozi 10 let oz. dokler dela pa ti bo vseeno koliko mu pade cena.. Tako, da kar povejte fantom/možem, da glede na to da so otroc na poti oz. prihaja že tretji ne morejo več imeti VW ali pa BMW-jev ali pa nekih drugih dragih avtomobilov, ampak se je treba čemu tudi odpovedat. Važno da je avto varen, prostoren in uporaben. Pa še to enkrat sem se s puntotom zabila v Renault Megana (karavana novega) in je biu Megan totalno razbit mojemu pa še luč ni počila, ampak se je samo malo ukrivil sprednji odbijač in nosilec od luči je šel, luč je pa še zmeraj bila cela, tako da preverjeno da je Fiat tudi zelo trd in varen :)

Katere od vas ste pa v službi že povedala? Jaz sem šele včeraj, pa so kr dobro prenesli novico :) kako je bilo vas?

Pozdravček

(odgovor članu medicinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 818
17.1.2012 13:11:50   
srečki
Jelena87 jaz sem v službi povedala takoj že v 5t in prosila za povišico :)

No kar se tiče fiata bom pa tako rekla, lahko ga imate vsi v družini in ravno tako katerkoli drug avto in bo en zadovoljen drugi pač ne. Tako kot ostale stvari. Včasih je lahko tudio kakšna serija zanič.

Ninka80, medicinka25 dobrodošle med nas.

(odgovor članu jelena87)
Neposredna povezava do sporočila: 819
17.1.2012 13:12:37   
RedSonja
Tudi jaz sem imela včeraj pregled. Drugi UZ. Bejbi je velik že čez 3 cm. Srček mu lepo bije. Tokrat sva ga videla user posted image .
Res lep občutek, ko ga vidiš.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 820
17.1.2012 15:05:43   
zalenka
pozdravljene nove user posted image

kratka user posted image user posted image user posted image user posted image za angelčka in držim pestke, da bo z drugim vse ok. Saj menda je kar velikokrat tako da se obrdži močnejši, še posebej če je eden bolj mali in švohcan. ma samo da bo vs eok. počivaj in se cartaj.

glede avtov pa so arzlična mnjena, različne izkušnje, različne potrebe in različna pričakovanja. Še dobr ad je tko, drugač bi vsi sam en avto hotli met user posted image
no meni je precej pomembna varnost. seveda kar dobiš za denar ki ga lahko napraskaš.
edino lahko argumentiram glede karambola v megana s puntijem. če bi bilo obrazno bi tudi bila škoda obratna, saj je avtos predaj veliko bolj ojačan kot zadaj tako da zato tak rezultatuser posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 821
17.1.2012 17:09:46   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.1., Ce, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image 18.1.
?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , ?, ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?, ?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Sž, Izola
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?

24.8.
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

25.8.
ninka80 , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1.
Kratkolaska       17.1.
printemps          19.1.
Peška                 20.1.
proxima              20.1
Evita12              20.1.
Aria79               23.1.
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
*pika*poka*     9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

56 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 822
17.1.2012 18:18:31   
ninka80
Crtek, najlepša hvala, ker si me dodala na seznam.
Stara sem 31, naslednji pregled imam 14. 2., sem iz Krškega.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 823
17.1.2012 18:45:39   
Kratka
naša crtek je super en user posted image za njo, ker tko pridno ureja seznamček user posted image

Razmišljam, da bi si kupila AS...a to je preverjeno, da nič ne škodi našim otročkom? A ve katera kaj o tem?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 824
17.1.2012 19:32:15   
*pupika*
ša crtek je super en za njo, ker tko pridno ureja seznamček

Razmišljam, da bi si kupila AS...a to je preverjeno, da nič ne škodi našim otročkom? A ve katera kaj o tem?

Sam res cartek!!! SUperca si!user posted image
Kratka končnooooooooooo, da je ena začela pogovor o tem ... js bi ga tudi imela ... pa malo berem in ponekod piše, da lahko menda samo 5 minutk na dan poslušaš ... torej sklepam, da le ni čisto nedolžna tale stvarca ... ne vem ... ampak js bi vseeno imela touser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?