Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 8:21:09
|
|
|
|
Sa.je
|
Anonimna v Februar se še nisem prijavila, ker še vedno potihem upam, da je ne bo Čeprav po mojih izkušnjah, kadar je bil test -, je v kratkem prišla tudi Sem povprašala Pušenjaka glede tega ali na pregled eno leto od začetka poizkušanja ali eno leto od ss in je rekel, da če sem vmes zanosila, da se "ura postavi spet na nulo" in, da bo po razlogih zakaj še ni, možno spraševati šele septembra ali oktobra 2012 Pravi tudi, da takoj zanosi le 25 % parov, v pol leta pa 70 % in, da moj primer ni še nič za skrbet...me je kar malo pomiril in tako sem se odločila, de se ne bom več toliko obremenjevala. Odločila sem se,da bom začela ponovno hodit na aerobiko, ki sem jo od kar delava na povsem opustila, pa tako rada sem hodila. Vidim, da z vsemi temi skrbmi in odrekanji kot "kaj pa če je že kaj" delam samo škodo predvsem sebi in svoji psihi in, da bom živela čisto normalno naprej, ko bom zagledala + bom pa začela paziti. Želim vam veliko
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 8:40:40
|
|
|
|
oreh
|
Sa.je za tako razmišljanje. vsi hobiji pomagajo, da se malo odklopiš. Katte, dobrodošla , sej včasih prav paše bit v pomanjkanju časa, vsaj manj razmišljaš, a ne? ah, sej bo, smo že skor na polovici tedna. o, danes me prav meče od pozitivne energije,zato ker grem pred službo malo po trgovinah, se vidi, da si že 1 mesec nisem nič za oblečt kupila.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 9:15:23
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je Sem povprašala Pušenjaka glede tega ali na pregled eno leto od začetka poizkušanja ali eno leto od ss in je rekel, da če sem vmes zanosila, da se "ura postavi spet na nulo" in, da bo po razlogih zakaj še ni, možno spraševati šele septembra ali oktobra 2012 Pravi tudi, da takoj zanosi le 25 % parov, v pol leta pa 70 % in, da moj primer ni še nič za skrbet...me je kar malo pomiril in tako sem se odločila, de se ne bom več toliko obremenjevala. Odločila sem se,da bom začela ponovno hodit na aerobiko, ki sem jo od kar delava na povsem opustila, pa tako rada sem hodila. Vidim, da z vsemi temi skrbmi in odrekanji kot "kaj pa če je že kaj" delam samo škodo predvsem sebi in svoji psihi in, da bom živela čisto normalno naprej, ko bom zagledala + bom pa začela paziti. Želim vam veliko Tako je, Sa.je, čista resnica, zato pa uživaj življenje, pa bo prišel, kot mu je "usoda" namenila. Seveda pa držim pesti da bo tako čimprej!
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 12:42:23
|
|
|
|
SILVA
|
No pa je prišla s 5-dnevno zamudo Jutri pade prva špika.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 12:45:46
|
|
|
|
Katte
|
SILVA - Bo pa v postopku uspelo.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 13:09:45
|
|
|
|
HeLenčica
|
Silva , tako kot je rekla Katte - postopek bo uspešen in ti boš ! ! Poročaj!
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 13:39:59
|
|
|
|
HeLenčica
|
05.1. Anonimna GregUr (2. krog) 06.1. S*(4. krog) mmojka (3. krog) princess13 (2. krog) 07.1. Lunica85 HeLenčica 8.1. Monsy dspela 9.1. Žabica86 (2. krog) Aksi (1. krog) Romare 10.1. srce77 Mamabear Anonimna (1.krog) 11.1. Roxy (5.krog) Mažiga 12.1. Anonimna Katte (20. krog) 13.1. marantz mladika SILVA Zewa lizz (1. krog) 14.1. šaci 15.1. Niri (1.krog po SS) ninej 17.1. Tarinca marmot 18.1. Maisha 19.1. Sa.je (3.krog po SS) Nitkica11 21.1. PinaColada 22.1. štručka2503 25.1. zvezdica5 darchy82 (1. krog) 27.1. Klopek Kim80 (6. krog) Anonimna 28.1. skrivnost (3. krog) chungalunga 29.1. oreh 30.1. Acjom1 31.1. rozi55 kliki SKUPAJ NAS JE : 52 NOSEČK :8 PROCENTNO : 15,38 % NAVIJAČICE LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77, klopek, Katte, Srečki , Lunica85 , iwa , S*, *viva*, alysa, *bobika* , curly, majcy_m, crtek , coco22 , Kratka , tarinca haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožica Pajama , princess13, mojamura
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 14:25:01
|
|
|
|
Pajama
|
Ojla, moram priznati, da vas redno berem, le pišem bolj poredko... Čestitke novim Mažiga, romare, dspela in niri!!! Tale seznamček je pa vse preveč moder! A vse na valentinčka čakate? Za vse, ki vas je razžalostil - ali poredna držim pesti za februar!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 16:43:42
|
|
|
|
šaci
|
tako punce pa se tut jaz selim v februar, je dans prisla , ceprau z zamudo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 18:05:57
|
|
|
|
marantz
|
Šaci....ne vem kaj naj rečem, lahko pa ti pošljem nekaj objemčkov. Upam da bo februar tvoj mesec. Silva zate velja isto.... Sa.je a pri tebi tudi nič novega? Vse pohavle za tako razmišljanje!!! Pa sej ti maš šele jutri dan D, če se ne motim. Zakaj si tako zgodaj delala testek??? Tarinca, mogoče pa bo tako in drugačno špikanje naslednjih devet mesecev stalnica . Držim pesti da je ne bo!!! IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen marantz: kako zdržiš, da ne delaš testa? Jaz ne bi Držim pesti! Glej, po eni strani sama sebe testiram kolk sem močna, pa mi to čakanje sploh ne predstavlja težav. Sem rekla da bom počakala vsaj en teden po zamujeni menstri in tega se bom držala. Po drugi strani pa mi zjutraj pred službo nekako ne paše delat testka. Se mi zdi da bom pol cel dan sam o tem razmišljala... Rada bi ga opravila mirno in se v miru soočila s posledicami.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 18:06:22
|
|
|
|
marmot
|
Sporočam da sem naredila test in z mojim kr nisma mogla vrjet ko sma vidla ...vrjetn sploh še nisem orng dojela :) držim pesti za vse ostale, da bote kmal zagledale tisti dve črtici, ki te navdihnejo z upanjem in pozitivo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 18:12:01
|
|
|
|
Kim80
|
šaci - vem, da si razočarana, pa vendar ne izgubi upanja; bo pa februar tvoj mesec. Sa.je - prav si se odločila glede hobija. Jaz sem si tud na začetku rekla, da ne bom nič več telovadila, ker bom itak zanosila, vendar sem si po nekaj mesecih premislila. Živeti moramo svoje življenje normalno naprej, rekreacija prej koristi kot škodi, če le ne pretiravamo. Pa še zamotiš se s tem, da niso tvoje misli non-stop pri . Mesec se hitreje obrne okrog. Čeprav meni se ta januar že tako zeloooo vleče. Kje pa ste vse punce iz januarske teme? Se mi zdi, da je februarska dosti bolj aktivna. Ste že vse pobegnile tja?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 18:12:56
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: marmot Sporočam da sem naredila test in z mojim kr nisma mogla vrjet ko sma vidla ...vrjetn sploh še nisem orng dojela :) držim pesti za vse ostale, da bote kmal zagledale tisti dve črtici, ki te navdihnejo z upanjem in pozitivo Kaka lepa novička, čestitem zdaj pa le uživaj naslednjih .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 18:14:18
|
|
|
|
Kliki
|
Evo jast sem vam ušla k februarkam, ampak tam se tudi nič ne dogaja.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 18:14:52
|
|
|
|
Kim80
|
Marmot - čestitke ! Marantz - no, če je še vedno ni, imaš zelo velike šanse, da si .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 18:33:01
|
|
|
|
marantz
|
IZVIRNO SPOROČILO: marmot Sporočam da sem naredila test in z mojim kr nisma mogla vrjet ko sma vidla ...vrjetn sploh še nisem orng dojela :) držim pesti za vse ostale, da bote kmal zagledale tisti dve črtici, ki te navdihnejo z upanjem in pozitivo Sej se mi je zdelo da bo tako!!! Čestiiiiitke . Kolk si mi polepšala ta večer!!! IZVIRNO SPOROČILO: Kim80 Marantz - no, če je še vedno ni, imaš zelo velike šanse, da si . Vem, sej tud občutek mam da sem :)
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 19:02:51
|
|
|
|
Katte
|
Marmot, čestitam!!! Lepo nosečnost ti želim. šaci, ne obupuj. Bo pa februarja. Mesec se hitro obrne.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 19:18:33
|
|
|
|
Maisha
|
Danes je moj dan in še ni, niti nobenih znakov... bomo videli kaj bo jutri. Čestitke novi nosečki
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 20:11:30
|
|
|
|
anckica
|
SILVA in držim pesti da špike pripeljejo do Šaci nič obupat, ti bo pa valentinček prinesel najlepše darilo Marmot iskrene iskrene čestitke!!! Lepo in mirno nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 20:16:10
|
|
|
|
Sa.je
|
Marmot čestitam! Lepo nosečnost in zdravega Marantz vem, da sem delala test prezgodaj, ampak sem mislila, da če je, bo že itak pokazalo. Po pravici povedano sem proti koncu ciklusa čisto na trnjih in samo čakam ali bo ali ne bo test sem naredila zato, da vsaj vam pri čem sem... mogoče res malo zgodaj ampak mislim, da je pokazal, tako kot je. Moje M sicer še ni zaenkrat. Morem vam priznati, da se je moj jutranji optimizem spreobrnil v jok in žalost. Popoldne mi je kolegica povedala, da je in, da niso nič še načrtovali, ima pa že enega ampak sta baje dvakrat in je prijelo. Sicer sem zelo vesela zanjo, zame pa so take novice pravi šok in me čisto zamori...ah ja, kakšna sem...prišla sem domov vsa objokana, da me je moj samo gledal kaj mi je. Potem me je potolažil in sva se malo pogovorila o vsem skupaj in morem reč, da je pomagalo. Včasih res pomaga, če daš ven iz sebe. Je pa imel moj dragi prav, jaz vsak mesec razmišlajm kaj, če spet ne bo, namesto, da bi razmišljala tokrat pa bo. No ja, zdaj sem spet polna optimizma in vem, da bo tudi pri nas uspelo, če ne drugi mesec pa čez dva ali tri. Res se bom držala tega, da bom šla na aerobiko, ker se tam sprostim in pokušala bom čimbolj "normalno" živeti, mimogrede bom pa še zanosila Uff sem se razpisala
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 20:18:40
|
|
|
|
tarinca
|
še ni, naredila sem test in je bil negativen. sigurno mi je krvomočnica pomešala cikel. ti barabca... a je še katera opazila, da je čedalje več , nosečnic tudi po TV... že v skoraj vsaki nanizanki, reklami, zdele bo celo film na tv3 devet mesecev... si prov govorim a lohk že nehate delat skomine noooo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 20:21:00
|
|
|
|
Kliki
|
Se.ja vse smo na istem mene tudi take novice spravijo ob živce. Tako kot si napisala pozitivno bo treba razmišlat in pa ne skoz na to mislit a je a ni. Upam da pa vse eno + zagledaš že ta mesec.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 20:23:20
|
|
|
|
Sa.je
|
Tarinca ja, povsod so! Kamorkoli se obrneš - voziček, nosečka, voziček, ...prižgeš tv- po reklamah same nosečke, dojenčki,...film, spet nosečke,... se sprašujem ali je bilo vedno tako pa samo opazile nismo, ker nismo bile tako pozorne na to... A veš, ko kupiš nov avto, ki ga prej skoraj nikoli nisi opazila na cesti, na potem, ko ga kupiš ti, jih je kar naenkrat povsod polno. Tako je to pomojem
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 20:29:02
|
|
|
|
Kliki
|
tole pa res drži povsod nosečke. Danes zvečer je pa še na TV3 film z naslovom DEVET MESECOV.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 20:47:24
|
|
|
|
skrivnost
|
Čer princeske. No pri nas nič novega, jutri imam pregled in močno upam, da izvem lepo novičko... čeprav ne vem če se to že na UZ vidi tako hitro sploh ker nimam rednih ciklusov Kliki -držim pestke za ! Anonimna - držim pestke že za eno kim80 - hvala tudi tebi za vzpodbudo. Res upamo, da bo! mamabear - objemček in upam, da je ne ugledaš februarja!! marmot - KONČNO ENA! ČESTITKE IN MIRNO NOSEČNOST. pa le glej, da navijaš še za nas, ki si tudi tako nestrpno želimo pluska! Tudi meni si prav polepšala večer! sa.je - dokler je ni, ne obupaj. pa čestitam za pogum in voljo! upam, da ti uspe tole uresničiti. ja pa da bi manj mislile na te stvari. ko pa pride bomo pa itak bolj mirkale, ane! SILVA - objemček, želim ti da bodo špikice uspešne in da kmalu ugledaš . vse dobro v postopkih!!upam na najboljše! šaci- objemček, upam, da bo februar tvoj!! maranz - pestke da so občutki pravi!! tarinca - pri nas je isto, pa so me punce potolažile, da so lahko enaki znaki za nosečnost! držim pesti tudi za tebe! sicer pa ja, nosečke vsepovsod. sploh k smo v taki fazi, da vse vidimo, ki so noseče! težko je potem mislt na nenosečnost ja se strinjam s tabo sa.je katte - pestke, mi tud še v januarju!!! maisha - pestke! Mirno in prijetno nočko!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?