|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
18.1.2012 8:21:09   
Sa.je
Anonimna user posted image v Februar se še nisem prijavila, ker še vedno potihem upam, da je ne bo user posted image
Čeprav po mojih izkušnjah, kadar je bil test -, je v kratkem prišla tudi user posted image

Sem povprašala Pušenjaka glede tega ali na pregled eno leto od začetka poizkušanja ali eno leto od ss in je rekel, da če sem vmes zanosila, da se "ura postavi spet na nulo" in, da bo po razlogih zakaj še ni, možno spraševati šele septembra ali oktobra 2012
Pravi tudi, da takoj zanosi le 25 % parov, v pol leta pa 70 % in, da moj primer ni še nič za skrbet...me je kar malo pomiril in tako sem se odločila, de se ne bom več toliko obremenjevala.
Odločila sem se,da bom začela ponovno hodit na aerobiko, ki sem jo od kar delava na user posted image povsem opustila, pa tako rada sem hodila.
Vidim, da z vsemi temi skrbmi in odrekanji kot "kaj pa če je že kaj" delam samo škodo predvsem sebi in svoji psihi in, da bom živela čisto normalno naprej, ko bom zagledala + bom pa začela paziti.

Želim vam veliko user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
18.1.2012 8:40:40   
oreh
Sa.je user posted image user posted image user posted image user posted image za tako razmišljanje. vsi hobiji pomagajo, da se malo odklopiš.

Katte, dobrodošlauser posted image , sej včasih prav paše bit v pomanjkanju časa, vsaj manj razmišljaš, a ne? ah, sej bo, smo že skor na polovici tedna.

o, danes me prav meče od pozitivne energije,zato ker grem pred službo malo po trgovinah, se vidi, da si že 1 mesec nisem nič za oblečt kupila.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
18.1.2012 9:15:23   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je

Sem povprašala Pušenjaka glede tega ali na pregled eno leto od začetka poizkušanja ali eno leto od ss in je rekel, da če sem vmes zanosila, da se "ura postavi spet na nulo" in, da bo po razlogih zakaj še ni, možno spraševati šele septembra ali oktobra 2012
Pravi tudi, da takoj zanosi le 25 % parov, v pol leta pa 70 % in, da moj primer ni še nič za skrbet...me je kar malo pomiril in tako sem se odločila, de se ne bom več toliko obremenjevala.
Odločila sem se,da bom začela ponovno hodit na aerobiko, ki sem jo od kar delava na user posted image povsem opustila, pa tako rada sem hodila.
Vidim, da z vsemi temi skrbmi in odrekanji kot "kaj pa če je že kaj" delam samo škodo predvsem sebi in svoji psihi in, da bom živela čisto normalno naprej, ko bom zagledala + bom pa začela paziti.

Želim vam veliko user posted image

Tako je, Sa.je, čista resnica, zato pa uživaj življenje, user posted image pa bo prišel, kot mu je "usoda" namenila. Seveda pa držim pesti da bo tako čimprej!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
18.1.2012 12:42:23   
SILVA
No pa je prišla s 5-dnevno zamudouser posted image

Jutri pade prva špika.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
18.1.2012 12:45:46   
Katte
SILVA - user posted image user posted image user posted image
Bo pa v postopku uspelo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
18.1.2012 13:09:45   
HeLenčica
Silva user posted image user posted image user posted image , tako kot je rekla Katte - postopek bo uspešen in ti boš !user posted image ! Poročaj!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
18.1.2012 13:39:59   
HeLenčica

user posted image  

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay  user posted image

05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy user posted image
 dspelauser posted image  

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)user posted image
Romare user posted image

10.1.
srce77
Mamabear user posted image
Anonimna user posted image (1.krog)user posted image

11.1.
Roxy (5.krog) user posted image
Mažiga user posted image

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog) user posted image

13.1.
marantz
mladikauser posted image
SILVA user posted image
Zewa user posted image
lizz (1. krog)user posted image

14.1.
šaci

15.1.
Niri (1.krog po SS)user posted image
ninej user posted image

17.1.
Tarinca
marmot

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
PinaColada

22.1.
štručka2503

25.1.
zvezdica5
darchy82 (1. krog)

27.1.

Klopek
Kim80 (6. krog)
Anonimna user posted image

28.1.
skrivnost (3. krog)
chungalunga

29.1.
oreh

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55
kliki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 52
NOSEČK user posted image :8

PROCENTNO : 15,38 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77,
klopek, Katte, Srečkiuser posted image , Lunica85user posted image , iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m, crtekuser posted image , coco22user posted image , Kratkauser posted image , tarinca
haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image , princess13, mojamura

Neposredna povezava do sporočila: 1007
18.1.2012 14:25:01   
Pajama
Ojla, moram priznati, da vas redno berem, le pišem bolj poredko...

Čestitke novim user posted image Mažiga, romare, dspela in niri!!!user posted image user posted image user posted image

Tale seznamček je pa vse preveč moder! A vse na valentinčka čakate? user posted image user posted image user posted image Za vse, ki vas je razžalostil - ali poredna user posted image držim pesti za februar!

Neposredna povezava do sporočila: 1008
18.1.2012 16:43:42   
šaci
tako punce pa se tut jaz selim v februar, je dans prislauser posted image , ceprau z zamudouser posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
18.1.2012 18:05:57   
marantz
Šaci....ne vem kaj naj rečem, lahko pa ti pošljem nekaj objemčkov. user posted image user posted image user posted image
Upam da bo februar tvoj mesec. Silva zate velja isto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa.je a pri tebi tudi nič novega? Vse pohavle za tako razmišljanje!!! Pa sej ti maš šele jutri dan D, če se ne motim. Zakaj si tako zgodaj delala testek???

Tarinca, mogoče pa bo tako in drugačno špikanje naslednjih devet mesecev stalnicauser posted image user posted image . Držim pesti da je ne bo!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

marantz: kako zdržiš, da ne delaš testa? Jaz ne bi Držim pesti!

Glej, po eni strani sama sebe testiram kolk sem močna, pa mi to čakanje sploh ne predstavlja težav. Sem rekla da bom počakala vsaj en teden po zamujeni menstri in tega se bom držala. Po drugi strani pa mi zjutraj pred službo nekako ne paše delat testka. Se mi zdi da bom pol cel dan sam o tem razmišljala... Rada bi ga opravila mirno in se v miru soočila s posledicami.

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
18.1.2012 18:06:22   
marmot
Sporočam da sem naredila test in z mojim kr nisma mogla vrjet ko sma vidla user posted image ...vrjetn sploh še nisem orng dojela :)
držim pesti za vse ostale, da bote kmal zagledale tisti dve črtici, ki te navdihnejo z upanjem in pozitivo

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
18.1.2012 18:12:01   
Kim80
šaci - vem, da si razočarana, pa vendar ne izgubi upanja; bo pa februar tvoj mesec.
Sa.je - prav si se odločila glede hobija. Jaz sem si tud na začetku rekla, da ne bom nič več telovadila, ker bom itak zanosila, vendar sem si po nekaj mesecih premislila. Živeti moramo svoje življenje normalno naprej, rekreacija prej koristi kot škodi, če le ne pretiravamo. Pa še zamotiš se s tem, da niso tvoje misli non-stop pri user posted image . Mesec se hitreje obrne okrog.
Čeprav meni se ta januar že tako zeloooo vleče.
Kje pa ste vse punce iz januarske teme? Se mi zdi, da je februarska dosti bolj aktivna. Ste že vse pobegnile tja?

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
18.1.2012 18:12:56   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: marmot

Sporočam da sem naredila test in z mojim kr nisma mogla vrjet ko sma vidla user posted image ...vrjetn sploh še nisem orng dojela :)
držim pesti za vse ostale, da bote kmal zagledale tisti dve črtici, ki te navdihnejo z upanjem in pozitivo

Kaka lepa novička, čestitem zdaj pa le uživaj naslednjih user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marmot)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
18.1.2012 18:14:18   
Kliki
Evo jast sem vam ušla k februarkam, ampak tam se tudi nič ne dogaja.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
18.1.2012 18:14:52   
Kim80
Marmot - čestitkeuser posted image !
Marantz - no, če je še vedno ni, imaš zelo velike šanse, da si user posted image .

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
18.1.2012 18:33:01   
marantz
IZVIRNO SPOROČILO: marmot

Sporočam da sem naredila test in z mojim kr nisma mogla vrjet ko sma vidla ...vrjetn sploh še nisem orng dojela :)

Sej se mi je zdelo da bo tako!!!
Čestiiiiitke user posted image . Kolk si mi polepšala ta večer!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Kim80

Marantz - no, če je še vedno ni, imaš zelo velike šanse, da si user posted image .

Vem, sej tud občutek mam da sem :)

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
18.1.2012 19:02:51   
Katte
Marmot, čestitam!!! Lepo nosečnost ti želim.

šaci, ne obupuj. Bo pa  februarja. Mesec se hitro obrne.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
18.1.2012 19:18:33   
Maisha
Danes je moj dan in user posted image še ni, niti nobenih znakov... bomo videli kaj bo jutri. Čestitke novi nosečki user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
18.1.2012 20:11:30   
anckica
SILVA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti da špike pripeljejo do user posted image

Šaci nič obupat, ti bo pa valentinček prinesel najlepše darilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Marmot iskrene iskrene čestitke!!! Lepo in mirno nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
18.1.2012 20:16:10   
Sa.je
Marmot user posted image user posted image user posted image čestitam! Lepo nosečnost in zdravega user posted image

Marantz vem, da sem delala test prezgodaj, ampak sem mislila, da če je, bo že itak pokazalo. Po pravici povedano sem proti koncu ciklusa čisto na trnjih in samo čakam ali bo ali ne bo user posted image test sem naredila zato, da vsaj vam pri čem sem... mogoče res malo zgodaj ampak mislim, da je pokazal, tako kot je. Moje M sicer še ni zaenkrat.

Morem vam priznati, da se je moj jutranji optimizem spreobrnil v jok in žalost. Popoldne mi je kolegica povedala, da je user posted image in, da niso nič še načrtovali, ima pa že enega user posted image ampak sta user posted image baje dvakrat in je prijelo. Sicer sem zelo vesela zanjo, zame pa so take novice pravi šok in me čisto zamori...ah ja, kakšna sem...prišla sem domov vsa objokana, da me je moj samo gledal kaj mi je. Potem me je potolažil in sva se malo pogovorila o vsem skupaj in morem reč, da je pomagalo. Včasih res pomaga, če daš ven iz sebe. Je pa imel moj dragi prav, jaz vsak mesec razmišlajm kaj, če spet ne bo, namesto, da bi razmišljala tokrat pa bo.

No ja, zdaj sem spet polna optimizma in vem, da bo tudi pri nas uspelo, če ne drugi mesec pa čez dva ali tri. Res se bom držala tega, da bom šla na aerobiko, ker se tam sprostim in pokušala bom čimbolj "normalno" živeti, mimogrede bom pa še zanosilauser posted image

Uff sem se razpisala user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
18.1.2012 20:18:40   
tarinca
user posted image še ni, naredila sem test in je bil negativen. sigurno mi je krvomočnica pomešala cikel. ti barabca...

a je še katera opazila, da je čedalje več user posted image , nosečnic tudi po TV... že v skoraj vsaki nanizanki, reklami, zdele bo celo film na tv3 devet mesecev... si prov govorim a lohk že nehate delat skomine noooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
18.1.2012 20:21:00   
Kliki
Se.ja vse smo na istem mene tudi take novice spravijo ob živce. Tako kot si napisala pozitivno bo treba razmišlat in pa ne skoz na to mislit a je a ni.

Upam da pa vse eno + zagledaš že ta mesec.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
18.1.2012 20:23:20   
Sa.je
Tarinca  ja, povsod so! Kamorkoli se obrneš - voziček, nosečka, voziček, ...prižgeš tv- po reklamah same nosečke, dojenčki,...film, spet nosečke,... user posted image user posted image se sprašujem ali je bilo vedno tako pa samo opazile nismo, ker nismo bile tako pozorne na to...
A veš, ko kupiš nov avto, ki ga prej skoraj nikoli nisi opazila na cesti, na potem, ko ga kupiš ti, jih je kar naenkrat povsod polno. Tako je to pomojem user posted image

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
18.1.2012 20:29:02   
Kliki
tole pa res drži povsod nosečke.
Danes zvečer je pa še na TV3 film z naslovom DEVET MESECOV.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
18.1.2012 20:47:24   
skrivnost
Čer princeske. No pri nas nič novega, jutri imam pregled in močno upam, da izvem lepo novičko... čeprav ne vem če se to že na UZ vidi tako hitro user posted image  sploh ker nimam rednih ciklusov

Kliki -držim pestke za user posted image !
Anonimna user posted image  - držim pestke že za eno user posted image
kim80 - hvala tudi tebi za vzpodbudo. Res upamo, da bo!
mamabear - objemček in upam, da je ne ugledaš februarja!!
marmot - user posted image user posted image user posted image user posted image  KONČNO ENA! ČESTITKE IN MIRNO NOSEČNOST. pa le glej, da navijaš še za nas, ki si tudi tako nestrpno želimo pluska! Tudi meni si prav polepšala večer!
sa.je - dokler je ni, ne obupaj. pa čestitam za pogum in voljo!user posted image  upam, da ti uspe tole uresničiti. ja pa da bi manj mislile na te stvari. ko pa pride user posted image  bomo pa itak bolj mirkale, ane!
SILVA - objemček, želim ti da bodo špikice uspešne in da kmalu ugledaš user posted image . vse dobro v postopkih!!upam na najboljše!

šaci- objemček, upam, da bo februar tvoj!!
maranz - pestke da so občutki pravi!!
tarinca - pri nas je isto, pa so me punce potolažile, da so lahko enaki znaki za nosečnost! držim pesti tudi za tebe! sicer pa ja, nosečke vsepovsod. sploh k smo v taki fazi, da vse vidimo, ki so noseče! user posted image  težko je potem mislt na nenosečnost user posted image  ja se strinjam s tabo sa.je
katte - pestke, mi tud še v januarju!!!user posted image
maisha - pestke!

Mirno in prijetno nočko!

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?