|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
13.1.2012 10:50:17   
vrtnica00
heheheheheuser posted image mogoče bo pa tam pisalo, da se najmanj zrediš za 5kg, pa si boš rekla, joj bo treba na hitr še kaj gor spravituser posted image

ena moja kolegica se je zredila med 5 in 6.mescem za 10kgl! samo je priznala, da sta se vsak zvečer pozno s partnerjem lepo hranila s kalorično hrano in posledično se lepo oba skupaj redilauser posted image
jaz samo to pravim, če se bomo lepo počasi tk redile, ne bo nič hudega. za bat se je tega, da bi se fuuuul na hitr v kratkem času kot npr za 10kg.
zato je jaz kontroliram vsej vsak drugi dan, da vidim na čem sem, ker se se ne bi, bi bla ziher že na uh, nočem niti napisatuser posted image se pa te dni kr dobro počutim kr v zadnjih dneh ni šla niti deka gor, joj to se mi najzadnje zgodilo v začetku decembrauser posted image čeprav me moj vsak večer draži s čokolado, jojo kako se ji je težko upretuser posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
13.1.2012 21:08:21   
marettimara
živijo punce, jaz pa prihajam iz foruma julijke 2012 :))

ker ste 1 mesec pred nami, me zanima, če je katera od vas bila mogoče na AC in kako je bilo?

hvala za odgovore:)

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
14.1.2012 19:28:53   
taraji
Lepo pozdravljene po dolgem času.
No , že kar nekaj časa me ni bilo tu, čeprav preberem vas še, za pisat pa zmanjka časa, volje, energije.....
No, ker marettimara sprašuje glede AC in ker sem bila na njej ravno v ponedeljek ji lahko odgovorim.
Ni, nič posebnega - ob uri, ki si naročena se zglasiš v sprejemni v prtličju porodnišnice, nato pa te pošljejo v 4. nadstropje. Predlagam ti, da ne prideš tešča, ali pa imaš s seboj kaj za jest saj se lahko zavleče. Jaz sem bila tam ob 7 45 ven pa sem šla ob 12 30, čeprav naj bi bilo konec tam okrog enajstih.
No, najprej dobiš za izpolnit neke liste - soglasje, voje podtke in nek list o kakšnih dednih boleznih....Nato te sestra pokliče v ordinacijo da skupaj pregledata te liste in dopolnita če kaj manjka. Nato sledi pregled - najprej podroben pregled ploda z UZ - v bistvu kot morfologija - nato pa ti preko UZ zapičijo iglo v trebuh. Nič posebnega - malo zaskeli in to je vse - izčrpajo ti količino potrebne plodovnice in to je to. Vse skupaj brez predhodnega uz je končano v pol minutke. Predlagam ti, da ko ti gre skozi iglo v trebuh ne gledaš na monitor - res je dobro da si pri miru in če ne gledaš sph ne več kdaj te pići. Za plod ni nevarnosti da ga zadanejo z iglo saj vse delajo pod UZ, ko pa je igla v trebuhu pa tudi ni več nevarno da bi se napičil.
No, ko vse to opraviš te pošljejo v neko sobo za počitek - skupinska soba z ful luksuznimi stoli - ležalniki, kjer počakaš da sestra prinese odpustni list, razloži kako in kdaj naj bi prišli izvidi in kako je treba ravnati po posegu.
Sicer ne vem zaradi česar si namenjena na AC - jaz sem šla zaradi let - no kakorkoli res svetujem tri dni strogega počitka po posegu čeprav tam rečejo da naj se samo izogibamo težjim delom itd. Jaz sem predhodno govorila z kar nekaj strokovnjaki - ginekologi in vsi so rekli da naj res tri dni ležim.

No, to je v glavnem to.

Se opravičujem, da sem tako podrobno opisala in s tem tu smetim, vendar sem želela odogovoriti maretimari.

Lepo se imejte vse sonosečke in božajte svoje bušije

La vita e bella

(odgovor članu marettimara)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
14.1.2012 23:10:08   
marettimara
taraji

hvala lepa za odgovor. tudi jaz bom šla zaradi let, kmalu bom dopolnila 37. si bila mogoče prej tudi na NS in DHT ali si šla direkt na AC? jaz sem imela vredu izvide NS in DHT, zato sem malo v dvomih ali iti ali ne iti na AC. Eni pač svetujejo, kljub dobrim rezultatom, je dobro da grem zaradi let, moj ginekolog mi je pa rekel, da ni potrebno, ker imam dobre rezultate, 1:3400.  Poslušam mnjena drugih in nasvete, vendar do konca januarja se bom mogla odločit ali it ali ne. Poznaš koga, ki bi imel mogoče težave po AC? Jaz imam 6 prijateljic, ki so šle na AC zaradi let in je bilo pri vseh vse ok, na srečo. PA ti? Kdo ti jo je delal? Jaz sem naročena pri dr. Pušenjaku, sem želela. Koliko časa je minilo od tvojega pregleda? ALi je lahko partner s tabo pri postopku oz. vsaj kasneje v tisti relax room??? Koliko časa še tam ležiš??? Vas je bilo veliko?? Ja, frendice so strogo počivale 3 dni, medtem ko ginekolog mi je omenil le zmerni počitek. No, za vsak slučaj bom tudi jaz 3 dni bolj ležala, vse skupaj pa sigurno 7 dni na izi, saj sem prebrala, da ponavadi, če pride do splava je to v roku 7 dni po AC. Hvala v naprej za odgovore........

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
15.1.2012 8:35:12   
kale
taraji - sploh ne smetiš teme in meni je bilo tvoj post prav zanimivo brat, čeprav sem nekaj o AC že vedela.

marettimara- če bi jaz imela možnost, bi se zagotovo odločila za AC, saj tukaj 100% izveš, če ima plod kakšno gensko nepravilnost. Na Ac sta bili dve moji sestrični (ena je zdravnica in veliko dela tudi v porodnišnici) in pravita, da ne poznata nikogar, ki bi zaradi tega splavil. Držati se je le potrtebno predpisanega počitka in  praktično ne more it kaj narobe.

(odgovor članu marettimara)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
16.1.2012 9:41:46   
vrtnica00
drage souser posted image ,
glede na to, da bo s koncem meseca ringaraja plačljiva in da nimam namena plačevat teh spletnih strani, so to vrjetno zadnji dneve kaj sem tu gor. razen potem kasneje, če se jim to ne obnese, pa pridm nazaj user posted image
tako, da bo zdj facebook party nosečnicuser posted image

in kako ste drugač?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
16.1.2012 9:55:50   
googica
kaj? plačljiva? se hecajo? pol pa takoj vse na FB!!

Neposredna povezava do sporočila: 1082
16.1.2012 10:04:18   
vrtnica00
po radiu skoz govorijo, da bojo te spletne strani kot so ringaraja, delo, žurnal,itd plačljive. letno bo stalo mislim da okol 49eur im pol maš dostop do vseh teh strani... ker da ene države že to imajo in da bojo probali še pri nas, če se bo prijelo. da naj bi ble kao bolj kvalitetne vsebine gor in članki. sicer dvomim v to user posted image

to je nekaj opisano, samo niso napisane vse spletne strani. prej sm poslušala na radiu 1 in ej vse povedal katere strani in kuk denarja, in da maš na voljo letno al ap tedensko vzet članarino, pač kar ti paše...
http://www.val202.si/2012/01/prihaja-vseslovenski-placljivi-zid/

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
16.1.2012 10:05:54   
pikalonca
Vrtnica00 kje si pa zasledila, da bo plačljivo? Ker jaz tudi ne mislim plačevat, saj je še dovolj forumov za mamice in dojenčke. Npr. meni se dopade med.over.net kjer sem našla že marsikaj koristnega zase in za moja otroka.
Če ne drugače se bom pa preko fb-ja vključila v debato in bo ravno tako super user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

Neposredna povezava do sporočila: 1084
16.1.2012 10:07:09   
pikalonca
Vrtnica00 si me prehitela z odgovorom user posted image .

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
16.1.2012 10:08:41   
vrtnica00
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1086
16.1.2012 10:34:10   
ninocka26
Pašem k vam, vas berem, samo nič ne pišem. PDP imam 20.6., kaj je še ne vemo, saj to temeljito skriva, je pa to prva nosečnost. Stara sem 32 let.

Kar se tiče plačljivosti ringaraje, je bilo objavljeno na vrhu vsake strani, da to ni res in da ne bodo postali plačljivi.

Uživajte še naprej, jaz moram iti sprehodit moje kuže, že komaj čakajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1087
16.1.2012 13:07:45   
kale
Dobrodošla ninocka26!

Jaz tud mislim, da RR ne bo nikol plačljiv, saj že zdaj marsikdo raje čveka na FB in je tu gor precej manj prometa. Jaz bomm RR ostala zvesta, če bo pa kdaj res plačljiv, pa seveda tud mene ne bo več tu...

taraji - boš povprašala po spolu, glede  na to, da ti ga AC 100% pokaže?

pikalonca- si se že naročila za morfologijo v porodnišnici? Jaz bom verjetno jutri klicala.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
16.1.2012 13:10:37   
kale

ninocka26 - od kod pa si?

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 9.1. morfo.,  27.1., Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 26.1. morfo., KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , , MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , 2.2. morfol., okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
tashy21- 4 user posted image , 2 user posted image , /, user posted image
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – 18.1., MB/

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , ,

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , , štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 7.2. morfo.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , 9.2., LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/
pikica159- ?user posted image , / , user posted image
jupi ja- ?user posted image , 16.1., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image ,
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 52

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:       5   user posted image
                                4   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
16.1.2012 13:15:44   
vrtnica00
http://dne.enaa.com/E-svet/E-druzba/Vec-slovenskih-medijev-na-spletu-odslej-placljivih.html

http://www.siol.net/novice/slovenija/2012/01/casniki_danes_zazenejo_sistem_zaracunavanja_vsebin_na_spletu.aspx

kaj bo pa dejansko iz tega, bomo pa vidli...user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
16.1.2012 17:53:59   
pikalonca
Jaz tudi nekako mislim, da RR ne bo plačljiv user posted image .
kale ja jaz sem že naročena na murfologijo- sem vidla, da si tudi že pridno zabeležila datum 7.2.
Veš jaz imam tudi svojo ginekologinjo v porodnišnici, tako da se ne rabim posebej naročat. Mi je pač sestra rekla, da je naslednji pregled 7.2. ko bomo imeli morfologijo. In tako komaj čakam, da kar odštevam dneveuser posted image .
Mi tale sladkor v krvi mal nagaja in se borim z dieto in priznam, da nosečnost še zdaleč ni tako brezskrbna kot sta bili taprvi dve. Ampak sem optimist user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1091
16.1.2012 19:06:30   
kale
ups pikalonca, malo sem te zamenjala user posted image  . V bistvu sem to z morfologijo želela vprašati noelino...

Neposredna povezava do sporočila: 1092
16.1.2012 19:37:53   
Malinova
Hej, punce,

spet čakam vztrajno in malce paranoično jutrišnji pregled. Prav smotka sem, se kar ne morem sprostit.

RR pa ne bo plačljiva, je bilo prejšnji teden RR-obvestilo, da to, kar piše javnost, ni res ter da do nadaljnjega RR ostaja dostopna in free svojim uporabnikom.

A tiste, ki čutite premike, čutite vsak dan? Sama sploh ne vem več, kaj čutim. Sem bila že brez dvoma, potem pa en teden nič, potem spet nekaj ... Jao, skoz me žre. Komaj čakam tiste prave brce brez dvoma.

Lep večer!

< Sporočilo je popravil Malinova -- 16.1.2012 19:38:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 1093
16.1.2012 22:12:03   
vrtnica00
helo,
jaz sem dopolnila 19 tednov, brcike čutim zdj en teden od prejšnjega ponedeljka. čutim jih vsak dan. se pa različno pojavijo, en dan so lahk čez cel dan po malem, tuk da me opomni, da je nekje notr.user posted image spet drugič pa dvakrat na dan bolj konkretno telovadi. včasih tudi ponoči, ko se zbudim, čutim da me brcne. je pa mami rekla, da mi skor nič nismo brcale. tk da je pomoje lahk odvisno tudi od samega otroka, vrjetno pa tudi kam brca, če da proti trebuhu al proti hrbtu, pomoje tam še ne čutimo, če nas kje tam. kr že samo premikanje ne skoz čutim, samo ko so res ful močne brce, je tudi premikanje izrazito. se pravi, da je vrjetno bolj spredaj takrat in se vse bolj občuti...
povprašaj jutri na pregledu...

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
17.1.2012 8:16:11   
KajaNagaja
Js čutim brce že kr zelo konkretno. Sem pa noseča 20t 5d. Včeraj je bil tamalček zelo zelo dejaven, brcal je celo pri zobarju...samo da se za dalj časa uležem, že začne user posted image user posted image . Jih čuti tudi že moj fant, tako da zdaj gre zares :)

Mene pa zanima kako rešujete probleme z jaknami in plašči? Ste si kupile nove, da gre trebušček notr? Kje ste kupile? Jaz sem zadnjič na ebayu kupila nosečniške hlače za 30€ s poštnino vred in so ful lepe.

Kile - ostajajo tam kot en teden nazaj, tako da zgleda je bila ta +1kg potrebna, ker sem ta teden ful pazila kaj jem, se gibala...mi je prijateljica, ki ima slaba dva tedna pred mano rok povedala, da se je zredila že 10kg, tako da...ni krize user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1095
17.1.2012 8:50:48   
kale
malinova - ne skrbi, jutri bo na pregledu zagotovo vse ok user posted image . Poročaj...

brcike- jaz jih čutim precej neredno; včasih bolj, včasih manj - odvisno kolk se zavzamem in kolk mirujem user posted image .

jakne, plašči- mi gredo še komaj zapret, ampak ne bi rada kupila novega, razen če bi dobila kakšnega, ki bi ga laho nosila tud po user posted image  in ne bi bil predrag. Sam to bo težko, glede na to, da nič ne hodim po trgovinah user posted image .

morfologija- a jo je že katera imela? Se že prav veselim, ko boste poročale o njih... Jaz sem se danes naročila in jo imam 21.2. za pustni torek user posted image  user posted image . Takrat bom user posted image  že 23 tednov. V MB porodnišnici pač tako pozno naročajo (med 22. in 24. tednom). Je pa res, da moraš po novem napotnico dostavit ali poslat najkasneje v 5 dneh, ko se naročiš.

Ste že kaj kupile za user posted image ?

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
17.1.2012 12:01:21   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 9.1. morfo.,  27.1., Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 26.1. morfo., KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , , MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , 2.2. morfol., okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – 18.1., MB/

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , ,

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., 21.2. morfo., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , , štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 7.2. morfo.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , 9.2., LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- ?user posted image , 16.1., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image ,
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 51

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:       5   user posted image
                                4   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
17.1.2012 12:04:41   
kale
Malo prej sem videla, da sem od vas prejela kar veliko ZS. Mi je kar malce nerodno, saj sem čist pozabila na ta mail in ga skoraj mesec dni nisem pogledala user posted image .

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
17.1.2012 12:39:14   
vrtnica00
ja pri meni je tk, da svojo bundo komaj komaj zapnem in me je včasih kr strah, da ne bo kr poknila user posted image
imam pa eno jaknico, ki je iz materjala kot ti plaščki in tisto zdj nosim, si pač pustim odprt spodnji gumb in gre... drugač mam pa doma še eno kr staro bundo, ki ni telirana in sem jo zadnja leta nosila po doma, samo če ne bo druge, jo bom tudi to začela nosit. se mi zdi brezveze,da grem zdj kupovat novo nosečniško bundo, ko je vprašanje časa kuk jo bom sploh še rabila, če bo kaj sploh iz te zime...
pomoje, če se že gre kupovat, semi zdi nosečniško brezveze, kr itak še ni nekih groznih trebuhov za nekrat, se morda bolj splača kakšno bolj športno bundo kupit netelirano, katero lahko pol še kdaj nosiš... al pa plaščke, ki imajo bolj za prepognit oz gumbe ob strani in si pol gumbe sama prestaviš bolj na sredino, ko bo bušek večji. tk je moja sošolka nardila...
uh 10 kg. pol pri nas res še ni panike za preplahuser posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
17.1.2012 16:44:44   
ancyka
zdravo punce. tudi jaz vas redno berem, zdaj pa sem se odlocila da vam se malo pisem :) rok imam 5.6. sem iz mb, stara 24 let-moja prva nosecnost, spola pa se nevemo ker ga nase dete dobro skriva! lep pozdrav vsem noseckam-upam da vas ne zebe prevec, kr pri nas v mb je fuuuuul mrzlo (samo doma pod odejo pa ne :))

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......