|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
17.1.2012 19:00:50   
noelina
Zdravo souser posted image !
kale,vidim,da si spraševala glede morfologije. Jutri se grem osebno naročit,ker imam pot tja,moram na kontrolo k diabetologu. Javim datum. Komaj čakam to morfologijo,obenem pa me je tudi malo strah,če bo vse vredu. A je vas tudi?
Meni se trebuh že ful vidi,danes zjutraj sem imela nizek pritisk,da sem bila komaj pokonci,pa je baje to v tem 20.tednu normalno.
Glede cot se ne obremenjujem,imam ene kavbojke,ki rastejo s trebuhom,pa trikoje...bundo pa mi je kar mami posodla,hehe.
Komaj čakam,da izvem spol!!!!!! Pa ve?
Se javim jutri,lepo bodite.

(odgovor članu ancyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
17.1.2012 23:41:12   
Morgan
Pri meni so kile še zmeraj v minusu, ampak trebuh pa kar raste in je že ogromen.user posted image Bundo/plašč imam zaenkrat še svojo in mislim, da bo zdržala še malo večji trebuh, potem pa bo že tako toplejše vreme.

Noelina, tudi jaz imam jutri kontrolo pri diabetologu (KC MB), mogoče se pa srečava?user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
17.1.2012 23:42:15   
Malinova
Hej, hej!

Hvala, Kale zauser posted image ! Na pregledu je bilo vse okej - mi je pa rekel, da če me paranoja stisne, naj se pač pridem pokazat. Pa sem rekla, da potem bi prišla vsak teden, pa G ni nič v čudno smer komentiral. user posted image

Naslednji pregled, ki je morfologija imam 10. 2., je rekel, da jih najraje opravlja v dopolnjenem 21. tednu, ko se baje najbolje vidi.

Plašč imam tak, ki ima še nekaj lufta, sem si ga kupila tisto zimo po porodu, ker je bilo zaradi kil, ki so ostale, potrebno, tako bi znal it letos skozi. Sem ravno danes gledala in po moje je glih še za kakšne tri, štiri mesece fore. Druge cunje pa imam itak vse tunika-pajkice style že tako ali tako, tako da se z mano širijo in krčijo - odvisno od letnega časa in dogajanja.

Danes sem zvedela, da je prvič noseča moja dobra prijateljica - sem prav vesela. Sva imeli res fin orto nosečniški klepet!

Večkrat se spomnim na Pikico80, upam, da se ji je vse v redu s posteljico in otročičkom odvilo! user posted image user posted image user posted image

A je katera že uporabila Dianatal gel oziroma ga namerava tokrat? Sama resno razmišljam o tem pripomočku. Prvič sem brez, ker je stvar takrat šele ven prišla in ni bilo odzivov iz prve roke, sedaj pa slišim, berem fajn in naravne reči okoli tega.

Sladke sanje!

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
18.1.2012 11:31:13   
pikalonca
Meni pa tole vreme s sončkom daje toliko energije, da me je verjetno kar veselje gledat user posted image .
Vnetje spodnjega štuka sem si pozdravila, glede sladkorja pridno pazim in vsakodnevne meritve so kar v mejah dovoljenega in po vsem tem lahko rečem, da uživam.
A imate kake lušte po hrani? Mene nenormalno drži kava. Ok se držim, da spijem na dan max dve, ampak če bi ubogala nos in želje,bi jo verjetno pila vsake dve uriuser posted image . Ok drži me tudi full na sladke zadeve, ampak sem res že 12 dni brez kakekoli sladke pregrehe, ves sladkor, ki ga zaužijem je sladkor v sadju.
Mogoče mi je bilo najhuje ta vikend, ko sem dragemu pekla torto za rd in vsi so se sladkali, jaz pa zraven sedela in si dopovedovala, da me ne gane.
Kar se oblačil tiče imam tudi jaz pri bundi še kar nekaj fore...tam za dva meseca sigurno. In nove bunde si res ne mislim kupovat.
Kar pa se tiče kupovanja za bebiko, se pa nisem mogal upreti in sem kupila že tri bodije user posted image . Ampak je hudič ko ne veš spola in si potem usmerjen na nevtralne barve...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
18.1.2012 11:45:08   
kale
Dobrodošla ancyka!

To čudovito vreme ti res da energije!

Dianatal gel- bi mi ga naj babica nanesla (ampak se ne spomnim kdaj user posted image ), ker je ostal eni, ki je že rodila in ga je podarila naprej... Če oz. kolikor je pomagal ti težko povem, vem le to, da imam kljub umetnim popdakom( ki so si sledili eden za drugim),  svoj porod v zelo lepem spominu - verjetno predvsem zaradi EA in mogoče malo zaradi tega gela user posted image . Dobila sem le dva lepotna šiva ( ki več nista opazna), kljub temu, da je bil porod kar ekspresen in je skupaj z glavico ven prikukala tudi njena roka.

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 9.1. morfo.,  27.1., Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 26.1. morfo., KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , , MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , 2.2. morfol., okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – 18.1., MB/

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 10.2. morfo.,

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., 21.2. morfo., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , , štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 7.2. morfo.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , 9.2., LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- ?user posted image , 16.1., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image ,
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 52

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:       5   user posted image
                                4   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
18.1.2012 16:33:17   
noelina
Pozdravljene!
Morgan,možno,da sva skupaj sedele pred ambulanto diabetologa,sem imela uro ob 11.10,nikol se ne ve...user posted image
Sem pa rahlo v šoku...zdravnik mi je glede na sladkor merjen pred kosilom predpisal injekcije.Drugače je v mejah normale. Se grozno sliši,ne?user posted image Dve do štiri enote si moram vbrizgat zjutraj inzulina po potrebi.
Morfologija 6.2.
Grem...danes ni moje letouser posted image . Čuvajte se,pazite pri hrani,večkrat po malo...da ne boste kot jaz.
Pa pa.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
18.1.2012 21:06:53   
pikalonca
user posted image  noelina vem kako ti je.
Točno tako sem se jaz počutila pred 12 dnevi. Ampak s svojo trmo in željo, da naredim vse, samo da se ne pikam z inzulinom sem še do danes brez. Vsakih par dni moram poklicat diabetologinjo in ji javljat rezultate meritev. Ok bilo je nekaj prekoračitev meja, ampak zdravnica še ni dala znaka za inzulin, čeprav so mi ga za vsak slučaj že predpisali in ga imam doma.
Koliko si pa imela sladkorja pred kosilom? Meni sedaj ni več potrebno 6x dnevno merjenje, ampak samo še pred zajtrkom, po zajtrku, ter po kosilu in po večerji.
Se pa res držim načel prehrane za diabetike. In tudi na sprehode hodim več, kot sem poprej.
Res držim pesti zate in če tudi bo potreben inzulin, ni panike. Pravijo, da boljše inzulin kot pa visok sladkor.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
18.1.2012 21:19:01   
Morgan
Noelina, nisva sedeli skupaj, jaz sem bila par ur za teboj na vrsti.
Je pa tudi meni prepisal inzulin na 12 ur.... Zgleda, da ga po nosečkam novih smernicah predpišejo že ob minimalno povišanem sladkorju...
Sem ga vprašala, če bi lahko poskusila še z malo strožjo dieto in počakamo še malo z inzulinom, pa dr. ni hotel niti slišati o tem...

Pri ginekologinji pa je bilo vse bp, naslednji pregled imam 1.2..

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
18.1.2012 21:34:21   
noelina
pikalonca,diabetolog mi je obkrožil rezultate meritev,ki so bile nad 5,3. Moja najvišja mera pred kosilom je bila 6,0. Drugi rezultati so bili o.k.Je rekel,da naj še tri dni počakam,potem,pa si dam inzulin,če prekoračim mejo. Zanimivo,moj zajtrk je zelo skromen,ponavadi zrnat kruh z namazom,en kos! Potem pa tak rezultat pred kosilom...strožje diete skoraj ne morem imeti.
Kontrolo imam zopet čez dva tedna.
Morgan,si opazila,koliko nosečk je čakalo pred ambulanto?? Bi po moje lahko za nas kakšno novo odprli...
Nočko.user posted image

(odgovor članu Morgan)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
18.1.2012 21:44:31   
Morgan
Noelina, tudi meni je obkrožil vse vrednosti pred obroki, ki so presegale 5,3 in jih ni bilo ful veliko, ampak je kar vztrajal z tem inzulinom in ni hotel počakati še par dni...
Pri meni je problem, da si že tako dajem inekcije 2x na dan in bo ta inzulin pomenil v bistvu 3 in 4 vbod vsak dan. user posted image Že zdaj sem vsa v modricah, kaj šele bo...
Tudi jaz imam kontrolo čez 2 tedna. Aja, danes nas je bilo v ambulanti 20 nosečk, je dr. povedal.

Noelina, si se že naročila na fetalni UZ pri dr. Veselu?

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
19.1.2012 8:27:16   
waiting
Jaz se nisem bila testirana za sladkor, ker pa tukaj toliko pisete o problemih,
me kar malo skrbi saj sem cisto odvisna od sladkarij in sem se sama testirala pri prijateljih, ki imajo napravo,
sicer zvecer po obilo torticah in kebabu in je pokazalo 8,9.
Sedaj sem se resnicno odpovedala kakrsni koli sladkariji upam, da bo kaj pomagalo.
Bi pa vprasala, ker o sladkorni res nic ne vem, koliko dovolijo povisanja npr. po kosilu?
Ali tudi takrat ne sme preseci 5,3?

(odgovor članu Morgan)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
19.1.2012 8:49:28   
Pikica 80
Pozdravljene
danes pa tudi jaz zlo dobre volje user posted image 14 dni sem mislila da se mi podira svet, tako me je bilo strah za mojo bebo. 14 dni so me vsi samo opazovali, pa nobeden mi ni znal nič konkretnega povedat, kaj je narobe s posteljico, včeraj pa je pokazalo, da se je stanje zboljšalo in da vse poteka normalno.user posted image user posted image user posted image Kot kaže sem fenomen, saj podobnega primera še nobena zdravnica ni videla. Glavno da se normalno. Zdaj bom končno začela uživati user posted image Naslednji pregled imam 18.02., datum poroda pa 26.6
sem v 17 tednu in sem pridobila že 5 kg, me je kar strah kaj še bo, pa saj se poskušam zadrževati pri hrani, pa kot kaže še premalo. je pa res, da ima že kar nekaj časa probleme s prebavo. Ve katera kak dober recept, da se ta zadeva uredi? bom zelo hvaležna, ker sem že marsikaj poskušala, pa brez uspeha.

Upam da so se tudi pri drugih težave odpravile, in da bomo lahko sedaj na polno uživale v blaženem stanju user posted image

Uživajte user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
19.1.2012 10:07:32   
noelina
Morgan,prav zasmilila si se mi...user posted image ,moje prvo vprašanje doktorju je bilo,kako inzulin vpliva na plod,pa je rekel,da ne vpliva,da si pri nosečnicah ne upajo privoščiti nekega rizika. Prav bojim se že hrane,kar ni dobro.Pa apetita nimam,imam 8 let staro hčerko,ki me že hoče po malem "motat" in se še za to sekiram.
Za fetalni pregled dobiš napotnico od gin.? Nič ne vem o tem. Samo za morfologijo sem dobila napotnico.Drži se,kaj naj drugo rečem...

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
19.1.2012 10:10:12   
noelina
waiting,mejne vrednosti so pred obrokom 5,3, po jedi pa do 6,7.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
19.1.2012 10:17:12   
noelina
Pikica 80,me veseli,da je sedaj vse ok,in da si pomirjena.Jaz glede prebave nisem imela nekih večjih težav. Opazila sem,da so problemi nastali,ko sem preveč jedla. Potem sem na tešče zjutraj jedla kislo zelje na solati,od sadja pa so pomagale mandarine. Če se ti zdi,da nič ne pomaga,povej ginekologu,pa ti bo predpisal varno odvajalo.
Veliko sreče.user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
19.1.2012 10:29:21   
vrtnica00
glede prebave jaz zdj že 4 mesce pijem šumeče Mg tablete na tešče. če te kdaj zatajijo, spijem malo donata. drugač pa opažam, če dost sadja pojem in jogurtov, da sploh ni problema. kk je pa drugačna hrana in če skor nič od tega ne jem par dni, pa je vsega...
drugač se pa da en nov sirup v lekarni kupit, če res ne gre drugač, mislim, da ga lahko tudi nosečnice...mami si ga je kupila, pa pravi, da ji pomaga. če hočeš ti lahk napišem kater je. pomoje pa dobro, če svej prej pokličeš ginekologinjo, če ga res lahko nosečnica spije...

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
19.1.2012 10:30:20   
vrtnica00
drugač pa pikica, sem zeeeelo vesela, da sta vidva okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
19.1.2012 10:49:08   
waiting
Neolina hvala za odgovor
jah mi ne preostane nic drugega, kot da se zacnem pazit.

Pikica 80 tudi jaz sem ze dobila +5kg in sem v 18 tednu.
Sedaj gre malo pocasneje gor sem pa kar precej dobila v prvih treh mesecih,
ker sem imela strasen apetit in nic slabosti.

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
19.1.2012 10:50:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: noelina

Morgan,prav zasmilila si se mi...user posted image ,moje prvo vprašanje doktorju je bilo,kako inzulin vpliva na plod,pa je rekel,da ne vpliva,da si pri nosečnicah ne upajo privoščiti nekega rizika. Prav bojim se že hrane,kar ni dobro.Pa apetita nimam,imam 8 let staro hčerko,ki me že hoče po malem "motat" in se še za to sekiram.
Za fetalni pregled dobiš napotnico od gin.? Nič ne vem o tem. Samo za morfologijo sem dobila napotnico.Drži se,kaj naj drugo rečem...

spet jazuser posted image ......  napotnico za fetalni pregled dobiš od svoje G.verjetno ti jo bo dal-a po morfologiji ali pa ti jo bodo dali celo na morfologiji v P.drugače sem pa majčica 2012,ampak ker imam 31.5. rok rajši vas berem.ste mi bližje user posted image

(odgovor članu noelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
19.1.2012 11:18:16   
pikalonca
Morgan mi je kar hudo zate, ker tole pikanje še zdaleč ni prijetno. Sploh iz psihičnega vidika.
Drugače se mi pa zdi, da je tole zdaj s tem inzulinom ratalo kar neko tekmovanje med zdravniki.
Ne vem, nočem obsojat, ampak se mi zdi, da je v določenih primerih malce prehitro predpisan inzulin.
Jaz sem imela sicer pred kosilom ali večerjo meritve ok, sem pa parkrat prekoračla po kosilu in večerji.
Enkrat po večerji celo 9,1 pa zaenkrat moja dr. še kar vstraja na strogi dieti, kar mi je ok.
Waiting ti tudi iz moje strani priporočam, da se bolj mirkaš, ker vrednost po večerji je bila absolutno previsoka.
Čimmanj sladkorja, bele moke, živalskih maščob instant zadev in čimveč gibanja.
Na enem forumu sem tudi zasledila, da pomaga zbijati sladkor koprivin čaj. In še dobro, da sem že ene par let ena teta Pehta in imam doma tudi posušene kopiveuser posted image . In sedaj pijem ta čaj 5 dni in sladkor je ok. Mogoče pa res kaj pomaga ;)
Pikica80 user posted image  samo da je vse ok in da boš sedaj uživala tako kot je treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
19.1.2012 11:50:41   
kale

Pikica80-  super, full sem vesela zate user posted image

prebava- meni tud jogurt, kislo mleko pomagata in hrana z veliko vlakninami. Najbolj se mi pa zdi, da kava, ki jo res spijem, če ne moram takoj na wc, čeprav mi v user posted image  ne paše.

Da še malo posodobim seznam... Janchee, tebe sem že tud notr vnesla user posted image

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 9.1. morfo.,  27.1., Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 26.1. morfo., KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , , MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , 2.2. morfol., okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , 6.2. morfo., 14.2., MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – 1.2., MB/

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 10.2. morfo.,

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., 21.2. morfo., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , , štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 7.2. morfo.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image , 18.2.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , 9.2., LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- ?user posted image , 16.1., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,
jancheee- 1user posted image , okolica CE

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 53

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:       5   user posted image
                                4   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

< Sporočilo je popravil kale -- 19.1.2012 11:55:14 >

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
19.1.2012 11:51:56   
jancheee
Žiwjo punce oz bodoče mamice... tudi jaz spadam k vam, nič še nisem pisala vendar vas redno prebiram user posted image , PDP imam 28.06.2012 user posted image  je pa to moja prva nosečnost...   sem pa iz okolice celja

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
19.1.2012 11:52:39   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

spet jazuser posted image ......  napotnico za fetalni pregled dobiš od svoje G.verjetno ti jo bo dal-a po morfologiji ali pa ti jo bodo dali celo na morfologiji v P.drugače sem pa majčica 2012,ampak ker imam 31.5. rok rajši vas berem.ste mi bližje user posted image

Ti se nam kar pridruži... Če želiš te lahko tud vnesem v seznam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
19.1.2012 11:56:43   
Malinova
Pikica80 - Odlično, odlično! user posted image user posted image user posted image

Prebava: Sama si naredim kak klistir dva na teden, če je kriza, in je res super potem!

Lep dan vam želim!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
19.1.2012 11:57:54   
noelina
Anonimen,hvala za informacijo. Kar ostani pri nasuser posted image .

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......