Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 15:07:18
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady Ja womenpolice dve punčki imam ena je stara 12 let ena bo pa 19.1. eno leto.Odločla sva se da poskusima še enkrat tokrat zadnjič.. Sej jz se te spomnim še izpred 2 let ko smo tudi takole čvekale sej se te jaz tudi spomnim :-P p.s. je pa velika razlika. A to ni prej uspelo ali je to drugi partner?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 16:45:35
|
|
|
|
daisy B
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice uf, vidim, da sta tudi že mnogo dala čez... NO, tokrat pa bo zmagovalno in boš srečka nosečka in lepa mlada mamica!!!!!!!!!!!!!!! Moji folikli.. številni.. :-) največji je bil 12 mm, endometrij tudi 12. sedaj si dajem in menopur in še nekaj na c... :-) da folikli ne počijo. Jaz predvidevam, da bo poleg ponedeljka, še v sredo UZ, potem pa nekje petek, sobota punkcija... bom videla za koliko sem se uštela... p.s. kak pa se ti počutiš? Aja, jutri te naj pričakajo zmagovalni zarodki!!! Čuvaj nase in na pikice/i/o :-) In pusti se razvajat... počivaj tri dni!!! Ja, ogromno sva že dala čez in res upam, da bo tokrat uspelo. Hvala na komplimentu in nisem več tako mlada, vsaj ne po EMŠO, maja bom 33. Tvoj rezultat je pa tudi zelo spodbuden in verjetno so ti dali Centrotide. Jaz se počutim v redu, malo bolečine je še prisotne, če sem pokonci in malo mi je slabo, ampak to je že cel čas jemanja Medrola...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 18:30:56
|
|
|
|
ajetam@
|
mene pa zanima o kakšnih potnih stroških govorite?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 19:56:36
|
|
|
|
lale
|
Daisy b tudi jaz bom maja 33 Katerega maja imaš rd?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 21:27:07
|
|
|
|
EmaS.
|
zanimivo, tudi jaz imam maja r.d., stara bom 32 :)
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 22:13:41
|
|
|
|
lale
|
iiiiiiiiiiii kak lepo, bomo potem skupaj praznovale rojstni dan Naše veselje bo še večje, če bi praznovale dvojno srečo in bi postale vse Jaz imam še na rojstni dan obletnico poroke, tako da bi to bila trojna sreča Naj se moje želje uresničijo. Velja tudi za vse ostale v postopku Želim vam lep večer, sedaj pa se grem pocartat k lubiju, potem pa spat, ker jutri je zopet ponedeljek in je treba spet v službo....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 22:34:44
|
|
|
|
kris555
|
lale, daisy B, hvala za odgovor. Bom kar jutri poklicala za novo napotnico. Držim pesti, močno, močno tudi zate Carica. Nočka
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 22:41:23
|
|
|
|
FoxyLady
|
KRIS555-mene pa zanima kirga zdravnika imaš v LJ,če ni skrivnost. WP-ma prva je bila po naravni,pol so me pa vnetja tok prematrala in zdej ne gre drugače kot umetno
< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 15.1.2012 22:42:14 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 5:15:47
|
|
|
|
daisy B
|
IZVIRNO SPOROČILO: lale Daisy b tudi jaz bom maja 33 Katerega maja imaš rd? 31., pa en dan za obletnico poroke
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 7:55:48
|
|
|
|
tatyancha
|
Daisy B, sem se malo slabo izrazila. Obrazec za potrjevanje potnih stroškov imam od svojega zdravnika.Reško mi le žiga ni hotel dati . Ma bom že uredila s sestrami, ni panike. Važno da se je začelo in da bo na koncu vse ok.Če vrnejo kaj denarja prav, če ne pa tudi .Bistveno je da zagledamo plusek. le njegov nastop je bil prav smešen ko sem ga vprašala za žig. Sicer nas je bilo kar 10 punc včeraj navsezgodaj pri njemu.Mogoče je bila še katera od vas.. držim pesti za vse .....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 8:15:47
|
|
|
|
kris555
|
Jutro. FoxyLady, ni skrivnost. Sem pri dr. Zorn in se v četrtek kar vidim kako bom 2 uri čakala za posvet 5 minut. V tem času mi bo par stvari povedal in se nato spomnu, da to pa zame ne velja. Pogovor pa zaključu zdaj se ne bova videla več. Nekako tako kot zadnjič, potem ti pa sestra pove neko tretjo verzijo. Potem se pa sprašujejo in jezijo kako smo zmedene....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 8:57:34
|
|
|
|
tvigy
|
Ojla punce! Po zal neuspesnem transferju(ni se prijelo)se spet oglasam.Cakam konec marca pa spet se en poskus. Vsem vam zelim veliko uspeha in cim prej velike pluse!Vse vas !!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 8:57:44
|
|
|
|
tatyancha
|
Punce zanima me še ena stvar. Na listu, ki sem ga dobila na prvem pogovoru mi piše da dobim Diphereline(1) in Puregon(3) od 2 - 7 dneva. Dal mi je le puregon. Če prav razumem vse skupaj, bo po UZ prilagajal terapijo.Ima katera izkušnje s to kombinacijo zdravil
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 9:41:42
|
|
|
|
latka
|
tvigy, po dvakratnem neuspešnem postopku z zamrznjenčki grem jaz tudi konec marca v ponovni postopek ICSI! ajetam@, vsaka ima pravico do vračila potnih stroškov, ZZZS ti jih povrne, ampak samo do tebi najbližje ambulante za neplodnost(MB, LJ ALI PO).Obrazec dobiš pri svojem zdravniku in ob vsakem obisku v neplodnostni prosiš sestro za datum, žig in podpis. Jaz sem uveljavljala lansko leto novemra za obiske v letu 2011(MB), sem imela napolnjen skoraj cel obrazec in sem v roku enega tedna od oddaje vloge na ZZZS dobila povrnjene stroške!Splača se samo v primeru, če imaš res veliko obiskov v ambulanti mesečno, ker ti na mesec odbijejo prek 20 evrov.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 9:59:37
|
|
|
|
FoxyLady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kris555 Jutro. FoxyLady, ni skrivnost. Sem pri dr. Zorn in se v četrtek kar vidim kako bom 2 uri čakala za posvet 5 minut. V tem času mi bo par stvari povedal in se nato spomnu, da to pa zame ne velja. Pogovor pa zaključu zdaj se ne bova videla več. Nekako tako kot zadnjič, potem ti pa sestra pove neko tretjo verzijo. Potem se pa sprašujejo in jezijo kako smo zmedene.... sem vprašala zato ker sem pri njemu tudi jaz,in ja deluje zellllllllllllllooooooooooooo zmedeno ampak zdravnik je pa svetoven,vse postopke sem imela pri njemu ,pri vseh sem zanosla samo obdržala nisem,3 mi je tudi to uspelo ,upam da mi bo zdej v 4 tudi
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 10:36:30
|
|
|
|
kris555
|
FoxyLady, saj ti verjamem. Sam moj ga ne prenese ker mu je dal neko terapijo, nič ni pomagalo, on pa mojemu še malo, še malo. Tako je minilo 1 leto. Najprej ti reče je upanje, nato po enem letu pa NE BO šlo brez pomoči. Kaj, halooo. A nisi mogu tega reč po 1.spermiogramu in drugih izvidih. Jst pa nimam dobrega občutka. Verjamem da je svetoven, tega pač ne oddaja. Je pa razlika že ko kličeš za se naročit. V LJ so malo zdolgočaseni in sitni, v MB pa sestre prijazne, ti razložijo vsaj malo kako in kaj. Toliko da veš kaj te približno čaka.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 10:50:56
|
|
|
|
carica
|
Sporočam da žal ni prišlo do transferja... Gremo naprej...za vse ostale držim pesti
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 10:59:37
|
|
|
|
kris555
|
Ojoj, carica, žal mi je. Bodi močna, boš videla da naslednjič bo 100 % ratalo .
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 13:31:22
|
|
|
|
andreja83
|
Carica zlo mi je žal , polno ti pošiljam
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 13:50:26
|
|
|
|
Mary2011
|
carica, žal mi je. Pošiljam ti en zvrhan koš
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 14:30:52
|
|
|
|
pupika83
|
Carica . Vem, da sedaj ni besed, ki bi te lahko spravile v dobro voljo, ampak ne obupat. Je bil to tvoj prvi postopek? Prvič Reš vedno tipa, se boji hiperstimulacije. V naslednjem poskusu bo gotovo uspelo! DaisyB, kako je bilo pa pri tebi? Držim pesti. Še eno vprašanje glede potnih stroškov (počasi bom že napolnila celo stran). Ve na list pišete namen in uro obiska ali je važno samo, da je potrjeno s strani zdravnika (oz. sestre)? Kako je pa s štamplanjem v Postojni, kdo ti tam potrdi list?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 14:58:15
|
|
|
|
jus79
|
Carica, zal mi je !!! Držim pesti za naslednji krog in pošiljam !
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 15:35:50
|
|
|
|
daisy B
|
Sporočam, da grejem en zarodek, druga dva se nista oplodila, test imam 31.1. , po transferju sem dobila lepo sliko zarodka in tudi Bhcg injekcijo za podporo in ker tega še nisem dobila me zanima, kdaj je tisti prvi dan ko lahko poizkusim s testom. carica, žal mi je, da si ostala brez transferja
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 15:49:29
|
|
|
|
kris555
|
daisy B Sedaj pa mirno in pridno grej pikico.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 16.1.2012 16:11:34
|
|
|
|
Mary2011
|
daisyB sedaj pa kar lepo grej zarodek! Držimo pesti, da bo konec meseca test pokazal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?