buškolinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 dan...mal prej sem iz pojstle zlezla ob 8h smo se vsi trije cartali v pojstli, kar je naš skoraj vsakdanji ritual (Enej ko se ob 8h zbudi pride k nama, da se pocartamo pa da svojo navito kaset__o vklopi ) kar se uporabnic foruma tiče: sem že bila na RR in moram povedat, da se med takim velikim številom bab vedno vname kaka vojna. to ni še nič. ko smo rodile se je šele začelo:FOUŠIJA! čim si napisal, da tvoj prespi celo noč, je že bil napad, da se hvališ ker pa veš da se od kere otrok zbuja celo noč..če si napisal, da je dobil 1. zobka, spet foušija......tak da se ne obremenjujem s tem, če kera forum zapusti, ker jih bo kasneje še tolko več js sem že v 1. sklenila prijateljstva s tistimi, ki smo se razumele, se dobivale, pisale,....pa smo še zaj nekatere med sabo...je pa res žalostno, iz izkušenj, da se po navadi starejše pripadnice bolj pikajo na te stvari in znajo bit včasih glih te povzročiteljice ognja--pa NE NAROBE RAZUMET!!! od marsikere starejše uporabnice pa smo dobili največ dobrih nasvetov, podpore, lepih misli in vse lepo!!!...ampak js se sploh ne sekiram, ker VAS NE POZNAM! sekirala se bom, če me bo kdo od mojih skritiziral , ne pa katera koli med 1000000 uporabnicami tega foruma! ni mi pa vseeno, če katera doživi SS ali pa karkoli slabega, to pa je to, kar ME briga konec koncev se ne poznamo, nismo tesno povezane prijateljice in kratko povedano, mi je vseglih če kera gre, kaj se bom s tem obremenjevala? če jih bo 10 zapustilo, jih bo še vedno 30 ostalo...js pa bom forum prebirala ko bom pač imela čas in če se mi bo dalo in to je to... IN NEJ ŠE ENKRAT, KER JE OČITNO KERA NAROBE RAZUMELA,DDD : FORUM JE ZATO, DA VSAKA NAPIŠE IN VPRAŠA KAR JO ZANIMA!!! mene je edino zmotil post (ki sploh nevem kdo ga je napisal!!!) ko je pisalo da NS sploh ni zanesljiv in kako sta se 2 otroka rodila z DS al neki tazga!!! nisem sploh brala do konca...KAR SE AC TIČE, PA ME TEMA SPLOH NI ZANIMALA IN SEM JO VEDNO PRESKOČILA in nisem nikoli komentirala, da je tema brezvezna!!! hvala bogu da je, saj je isto pomembno kot NS, morfologija in podobne preiskave! tako da ste pol nekatere iz muha naredile slona (kar se mene tiče...je bilo tako) ok... imena: ja naš tamali je tudi izbral, ampak ga moram še na lep način prepričat...mu moreva dati par lepih imen na izbiro in pol bo lahko ponosno izbral čeprav nimam idej zaenkrat samo 2 imeni, pa še za tedve nisem zihr, če sta mi top RH sem 0 pozitivna (če bi le lahko, bi darovala kri vsake pol leta ampak ne morem, enostavno skori skupi zlezem že pri normalnem odvzemu krvi MENI PA VČERAJ NI BILO SLABOOOOOOOOOOOOOOOOOO... po 2 mesecih slabosti, sem se včeraj počutila.....čudno ker mi ni bilo slabo tolko od mene, spet imamo krasno vreme....spet bo 13°C? včeraj sva šla z Enejem pogledat vse barkice v portoroški marini...je tako užival, vse une največje bi on imel aha,reči tatiju papa, pa lep dan vsem že doooolgo me nihče ni tako razburil kot ravno TI (pa sploh ne vem zakaj) in kar ne morem biti "tiho" ... enostavno si za moj okus preveč arogantna tukaj na forumu ... in s temi klicaji na vsak način želiš uveljavljati svoj prav ... pričakujem, da boš kmalu še kateri (in verjetno si marsikateri že) postala trn v peti, ker enostavno ne moreš iz svoje kože...sem imela eno tako prijateljico kot si ti, sem jo imela iz srca rada, kljub vsem njenim muham, pa se je na koncu skregala (in to pri najinih 30 letih) z mano, ker nisem več imela toliko časa za njo (služba, poroka, družina...) je bila žal prevelik egocentrik in mi je žal da se je tako odločila, ampak družina je le na prvem mestu. In ta foušija, o kateri konstantno pišeš ... verjetno si ti pogosto komu fouš, da je po tvojem mišljenju edino kar lahko potem drugi čutijo ob tvoji sreči FOUŠIJA. Veš, ti iskreno privoščim vso srečo na vseh področjih, ampak brat te enostavno ne zmorem...ker tvoj EGO veliko preveč prekaša mojega. In ta tvoja obremenjenost z leti (ne morem verjeti, da si samo 5 let mlajša od mene, bi rekla, da si najmanj 15 let mlajša s takim razmišljanjem) ... ne vem, kako boš preživela 30 leto, kaj šele lastnega ambrahama, mislim, da te bo psiha sesula, ker po tvojem mnenju starost prinaša prevelike komplekse. Pa sandra85, še enkrat, ISKRENO, želim ti veliko veliko sreče . Pa brez zamer (vsem puncam), žal sem to morala dati iz sebe.
< Sporočilo je popravil buškolinka -- 12.1.2012 14:53:35 >
|