|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
12.1.2012 12:37:49   
sandra85
dan...mal prej sem iz pojstle zlezla user posted image ob 8h smo se vsi trije cartali v pojstli, kar je naš skoraj vsakdanji ritual (Enej ko se ob 8h zbudi pride k nama, da se pocartamo pa da svojo navito kaset_o vklopiuser posted image )

kar se uporabnic foruma tiče: sem že bila na RR in moram povedat, da se med takim velikim številom bab user posted image vedno vname kaka vojna. to ni še nič. ko smo rodile se je šele začelo:FOUŠIJA! čim si napisal, da tvoj user posted image prespi celo noč, je že bil napad, da se hvališ ker pa veš da se od kere otrok zbuja celo noč..če si napisal, da je dobil 1. zobka, spet foušija......tak da se ne obremenjujem s tem, če kera forum zapusti, ker jih bo kasneje še tolko večuser posted image   js sem že v 1. user posted image sklenila prijateljstva s tistimi, ki smo se razumele, se dobivale, pisale,....pa smo še zaj nekatere med sabo...je pa res žalostno, iz izkušenj, da se po navadi starejše pripadnice bolj pikajo na te stvari in znajo bit včasih glih te povzročiteljice ognja--pa NE NAROBE RAZUMET!!! od marsikere starejše uporabnice pa smo dobili največ dobrih nasvetov, podpore, lepih misli in vse lepo!!!...ampak js se sploh ne sekiram, ker VAS NE POZNAM! user posted image sekirala se bom, če me bo kdo od mojih skritiziral , ne pa katera koli med 1000000 uporabnicami tega foruma! ni mi pa vseeno, če katera doživi SS ali pa karkoli slabega, to pa je to, kar ME briga

konec koncev se ne poznamo, nismo tesno povezane prijateljice in kratko povedano, mi je vseglih če kera gre, kaj se bom s tem obremenjevala? če jih bo 10 zapustilo, jih bo še vedno 30 ostalo...js pa bom forum prebirala ko bom pač imela čas in če se mi bo dalo in to je to...

IN NEJ ŠE ENKRAT, KER JE OČITNO KERA NAROBE RAZUMELA,DDD :  FORUM JE ZATO, DA VSAKA NAPIŠE IN VPRAŠA KAR JO ZANIMA!!! mene je edino zmotil post (ki sploh nevem kdo ga je napisal!!!) ko je pisalo da NS sploh ni zanesljiv in kako sta se 2 otroka rodila z DS al neki tazga!!! nisem sploh brala do konca...KAR SE AC TIČE, PA ME TEMA SPLOH NI ZANIMALA IN SEM JO VEDNO PRESKOČILA in nisem nikoli komentirala, da je tema brezvezna!!! hvala bogu da je, saj je isto pomembno kot NS, morfologija in podobne preiskave! tako da ste pol nekatere iz muha naredile slona   (kar se mene tiče...je bilo tako)

ok...

imena: ja naš tamali je tudi izbral, ampak ga moram še na lep način prepričat...mu moreva dati par lepih imen na izbiro in pol bo lahko ponosno izbral user posted image   čeprav nimam idej user posted image user posted image user posted image
zaenkrat samo 2 imeni, pa še za tedve nisem zihr, če sta mi top

RH sem 0 pozitivna   (če bi le lahko, bi darovala kri vsake pol letauser posted image   ampak ne morem, enostavno skori skupi zlezem že pri normalnem odvzemu krvi

MENI PA VČERAJ NI BILO SLABOOOOOOOOOOOOOOOOOO... po 2 mesecih slabosti, sem se včeraj počutila.....čudnouser posted image   ker mi ni bilo slabo user posted image

tolko od mene, spet imamo krasno vreme....spet bo 13°C? user posted image   včeraj sva šla z Enejem pogledat vse barkice v portoroški marini...je tako užival, vse une največje bi on imeluser posted image aha,reči tatiju

papa, pa lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 12.1.2012 12:40:56 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
12.1.2012 13:08:53   
Tyraaa
Pozdravljene sonosečke! user posted image

Sem nova na tem forumu user posted image

Tudi jaz imam rok julija (13.7.), stara sem 25 let, prihajam iz Krškega.
Trenutno sem v 14. tednu. Nosečnost je že od samega začetka brez slabosti.

Lp

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
12.1.2012 13:13:44   
Vegi
Dan! user posted image

Imena - za fantka imava že izbrano, za punčko pa še ne...ampak zdaj še razmišljava, če bi dala dve imeni ali eno.

A še katera sanja vsako noč in se zaradi tega celo zbuja? Meni gre to že kar malo na jetra, ko potem ne morem nazaj zaspat...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
12.1.2012 13:42:23   
amyZ
Tyraaa - čestitam in dobrodošla! Jaz sem tudi iz Krškega, pa tudi tvojih let. Hm...mogoč se poznamo ali pa ne, ker sem bolj ali manj priseljenka. Sicer pa luštno, da je še katera iz tega konca.

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
12.1.2012 13:43:26   
amyZ
Aja, za seznamček:

Kraj: Krško (zdaj ko je tudi uradno)
Naslednji pregled: 9.2.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
12.1.2012 13:48:55   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Vegi
A še katera sanja vsako noč in se zaradi tega celo zbuja? Meni gre to že kar malo na jetra, ko potem ne morem nazaj zaspat...

o ja..in pol hodim malega gledat in pokrivat .. al pa se mi kej groznega sanja in pol še eno uro o tem razmišljam, upam da bom kmal začela spat kot je treba..

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
12.1.2012 14:03:20   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Vegi

o ja..in pol hodim malega gledat in pokrivat .. al pa se mi kej groznega sanja in pol še eno uro o tem razmišljam, upam da bom kmal začela spat kot je treba..

jaz sem danes že ob 6h tečnarila, da imam tega dost...nespanja namreč...mojemu dragemu sem povedala, da naj mala čez vikend spi pri njem in naj jo pokriva, ko med tednom lepo spi, jaz pa vsakič ko se zbudim, ustanem in grem pokrivat...če nimam skrbi spim, če imam pa v glavi, da je malčica skoz odkrita pa se kar zbujam....jaz pa bom šla v drugo sobo spat, da se naspim že končno ....mislim, da v zadnjem času nisem spala več kot 4h skupaj, pa potem na kako uro se zbujam...
.grrrr- kaj šele bo, čeprav Neli je od 1 meseca v svoji sobi, verjetno se pozna, da ni zalaufalo dojenje in je bila na flaši in je že od začetka se zbujala 1x na noč, pa še to kmalu ne.....čeprav pol sva jo pa mi2 2y na noč zbujala oz. dajala jesti kar v spanju, ko mi je zeloooo začela s hrano štrjkat- no to je pa druga zgodba....

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
12.1.2012 14:04:14   
amyZ
Aja, Vegi...tudi jaz ves čas nekaj sanjam. Prejšnji mesec nisem normalno spala ker sem se stalno prebujala, ta mesec so pa na vrsti očitno sanje. In tudi ko se zbudim en čas ne zaspim nazaj, ko prejšnji mesec sem lahko. Pa še moj me stalno zajebava, ker sem pogosto govorim v spanju. V zadnjem času toliko kot sem v celem zadnjem letu. Zadnjič sem ga nadrla kaj še gleda tv (jaz sem zaspala ob 22h, on pa je ob 23h še gledal tv) in da ma jutri šiht. Zjutraj sem se zavedala da sem nekaj takega mu govorila. Predvčerajšnjim sem mu pa govorila o nekih ninjah in ananasu in pol se mi je smeju in sem ga spraševala zakaj se mi smeji. Tega se nič ne spomnim. user posted image  Tako da so pestre noči in potem dnevi včasih zaspani, ko sem imela skoraj dva tedna dost energije, sem zdaj spet bolj tako tako.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
12.1.2012 14:12:26   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ
Predvčerajšnjim sem mu pa govorila o nekih ninjah in ananasu in pol se mi je smeju in sem ga spraševala zakaj se mi smeji. Tega se nič ne spomnim. user posted image   

OK .. šefica me je zdajle vprašala zakaj se smejem in sem morala povedat  ... svaka čast amyZ .. sej jst tud skos neki blebetam v panju, sam kej takega pa še ne  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
12.1.2012 14:34:12   
xdmx
Hej, nosecke!

Jst sem lahko danes po viziti sla domov. Kasnje sem morala se po rezultate v laboratorij in do svojega ginekologa, da sem dobila inekcijo za rh-. Tako hitro pa zato, ker sem krvavela in ko si rh-, bi naj bila to slaba kominacija. Zdej imam pa 2 tedna strogo mirovanje. Postelja, wc, za mizo jest, to je pa to... Sicer mi je vceraj ginekologinja rekla, da je vse v redu, da je sicer se grozeci splav, ampak da ne verjame, da bo kaj narobe, ker se redko splavi v 12+ tednu, ampak da treba pocivat...moj ginekogol je pa bolj zaskrbljen...pravi..veste veliko zensk krvavi v nosecnosti, nekaj jih pa tudi splavi brez posebnega vzroka...tko da upat na najboljse, pa bo...

Moj naslednji pregled 19.1.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
12.1.2012 14:52:36   
buškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

dan...mal prej sem iz pojstle zlezla user posted image ob 8h smo se vsi trije cartali v pojstli, kar je naš skoraj vsakdanji ritual (Enej ko se ob 8h zbudi pride k nama, da se pocartamo pa da svojo navito kaset__o vklopiuser posted image )

kar se uporabnic foruma tiče: sem že bila na RR in moram povedat, da se med takim velikim številom bab user posted image vedno vname kaka vojna. to ni še nič. ko smo rodile se je šele začelo:FOUŠIJA! čim si napisal, da tvoj user posted image prespi celo noč, je že bil napad, da se hvališ ker pa veš da se od kere otrok zbuja celo noč..če si napisal, da je dobil 1. zobka, spet foušija......tak da se ne obremenjujem s tem, če kera forum zapusti, ker jih bo kasneje še tolko večuser posted image   js sem že v 1. user posted image sklenila prijateljstva s tistimi, ki smo se razumele, se dobivale, pisale,....pa smo še zaj nekatere med sabo...je pa res žalostno, iz izkušenj, da se po navadi starejše pripadnice bolj pikajo na te stvari in znajo bit včasih glih te povzročiteljice ognja--pa NE NAROBE RAZUMET!!! od marsikere starejše uporabnice pa smo dobili največ dobrih nasvetov, podpore, lepih misli in vse lepo!!!...ampak js se sploh ne sekiram, ker VAS NE POZNAM! user posted image sekirala se bom, če me bo kdo od mojih skritiziral , ne pa katera koli med 1000000 uporabnicami tega foruma! ni mi pa vseeno, če katera doživi SS ali pa karkoli slabega, to pa je to, kar ME briga

konec koncev se ne poznamo, nismo tesno povezane prijateljice in kratko povedano, mi je vseglih če kera gre, kaj se bom s tem obremenjevala? če jih bo 10 zapustilo, jih bo še vedno 30 ostalo...js pa bom forum prebirala ko bom pač imela čas in če se mi bo dalo in to je to...

IN NEJ ŠE ENKRAT, KER JE OČITNO KERA NAROBE RAZUMELA,DDD :  FORUM JE ZATO, DA VSAKA NAPIŠE IN VPRAŠA KAR JO ZANIMA!!! mene je edino zmotil post (ki sploh nevem kdo ga je napisal!!!) ko je pisalo da NS sploh ni zanesljiv in kako sta se 2 otroka rodila z DS al neki tazga!!! nisem sploh brala do konca...KAR SE AC TIČE, PA ME TEMA SPLOH NI ZANIMALA IN SEM JO VEDNO PRESKOČILA in nisem nikoli komentirala, da je tema brezvezna!!! hvala bogu da je, saj je isto pomembno kot NS, morfologija in podobne preiskave! tako da ste pol nekatere iz muha naredile slona   (kar se mene tiče...je bilo tako)

ok...

imena: ja naš tamali je tudi izbral, ampak ga moram še na lep način prepričat...mu moreva dati par lepih imen na izbiro in pol bo lahko ponosno izbral user posted image   čeprav nimam idej user posted image user posted image user posted image
zaenkrat samo 2 imeni, pa še za tedve nisem zihr, če sta mi top

RH sem 0 pozitivna   (če bi le lahko, bi darovala kri vsake pol letauser posted image   ampak ne morem, enostavno skori skupi zlezem že pri normalnem odvzemu krvi

MENI PA VČERAJ NI BILO SLABOOOOOOOOOOOOOOOOOO... po 2 mesecih slabosti, sem se včeraj počutila.....čudnouser posted image   ker mi ni bilo slabo user posted image

tolko od mene, spet imamo krasno vreme....spet bo 13°C? user posted image   včeraj sva šla z Enejem pogledat vse barkice v portoroški marini...je tako užival, vse une največje bi on imeluser posted image aha,reči tatiju

papa, pa lep dan vsem user posted image

že doooolgo me nihče ni tako razburil kot ravno TI (pa sploh ne vem zakaj) in kar ne morem biti "tiho" ... enostavno si za moj okus preveč arogantna tukaj na forumu ... in s temi klicaji na vsak način želiš uveljavljati svoj prav ... pričakujem, da boš kmalu še kateri (in verjetno si marsikateri že) postala trn v peti, ker enostavno ne moreš iz svoje kože...sem imela eno tako prijateljico kot si ti, sem jo imela iz srca rada, kljub vsem njenim muham, pa se je na koncu skregala (in to pri najinih 30 letih) z mano, ker nisem več imela toliko časa za njo (služba, poroka, družina...) je bila žal prevelik egocentrik in mi je žal da se je tako odločila, ampak družina je le na prvem mestu.

In ta foušija, o kateri konstantno pišeš ... verjetno si ti pogosto komu fouš, da je po tvojem mišljenju edino kar lahko potem drugi čutijo ob tvoji sreči FOUŠIJA. Veš, ti iskreno privoščim vso srečo na vseh področjih, ampak brat te enostavno ne zmorem...ker tvoj EGO veliko preveč prekaša mojega.

In ta tvoja obremenjenost z leti (ne morem verjeti, da si samo 5 let mlajša od mene, bi rekla, da si najmanj 15 let mlajša s takim razmišljanjem) ... ne vem, kako boš preživela 30 leto, kaj šele lastnega ambrahama, mislim, da te bo psiha sesula, ker po tvojem mnenju starost prinaša prevelike komplekse.

Pa sandra85, še enkrat, ISKRENO, želim ti veliko veliko sreče user posted image user posted image user posted image .

Pa brez zamer (vsem puncam), žal sem to morala dati iz sebe.

< Sporočilo je popravil buškolinka -- 12.1.2012 14:53:35 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
12.1.2012 15:24:11   
me ni
user posted image  xdmx Ti samo počivaj in imej lepe misli.

sandra85: zdej je pa tudi meni kar malo "zavrelo". Ne maram prerekanja in hudih besed, ampak tudi meni včasih prekipi, če sem izzvana. Prva si izjavila naj nehamo že s to temo NS in AC (glej svoj prispevek z dne 10.1. ob 11:36:26) zdaj se pa s pepelom posipaš. Če je katera konfliktna na tem forumu, potem si po mojem mnenju ti in prav nobena druga user posted image . Me veseli, da je v tvoji nosečnosti tako v pretekli kot v sedanji vse OK, da imaš zdravega otročička in da bo tudi ta zdrav. Razumem, da imaš v nosečnosti in materinstvu več izkušenj kot me, ki smo nosečke prvič, ne razumem pa tvojega nestrinjanja s tem, da imamo pač nekatere več vprašanj na teme, ki tebe ne zanimajo in se te ne tičejo. Tudi meni je bla, bla , bla čvekanje o vozičkih in kaj je katera sanjala, ali spi na boku ali hrbtu ... pa se kljub temu včasih celo vključim v tako debato. Lepo prosim, čvekaj o svojih ljubljenih temah in ignoriraj take, ki te ne zanimajo. Iz user posted image ti še naprej želim veliko užitkov v materinstvu in nosečnosti (ni nobene foušije).

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
12.1.2012 15:29:22   
me ni
user posted image  buškolinka si me za par minut prehitelauser posted image

< Sporočilo je popravil me ni -- 12.1.2012 15:30:12 >

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
12.1.2012 16:13:53   
Natty77
Nuhalna je za nami in vse je ok. Bebika je superuser posted image . Spet mi je polepšal/a dan, ki je že itak bil zelo lep....

Natty

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
12.1.2012 16:18:22   
sandra85
xdmx sem vedela, da bo vse ok!!! zaj se pa pusti razvajati in uživaj user posted image

ne bom komentirala nekaterih postov, sem napisala svoje, kar sem si mislila, sicer običajno ne zgubljam cajta z ljudmi, ki jih ne poznam (mi ne pomenijo nič), zato sem tukaj z unimi, ki so se piknile na leta in ostalo končala debatirat user posted image   (sploh pa kar je hotela tudi vegi komentirat na uno temo, da ne naredijo otroka z prvim ki pride mimo-raje nebi spuščala, ker je totalno prenizko user posted image )ne spuščam se nižje od svojega nivoja -ja mogoče preveč samozavestna, ampak taka sem user posted image
tako, da tiste, ki vam nisem všečuser posted image   ne berite mojih postov, kako se vam je sploh dalo brat vse uno, še meni se nebi...sem bila prepričana, da se ne bo dalo nobeni bratuser posted image ker sem raztegnila kot kačo

kakor se že pisala, se mi noro lušta lubenica!!! in sem tako jezna, da se melona dobi v vsaki trgovini, lubenice pa ne user posted image po navadi je bilo tako, da je prišlo na police oboje v nekem istem obdobju
prelep dan je danes....tako fajn sem se najedla, še fin desert sem naredila za kosilo, zaj pa bi šla na kavč...pa grem raje lego sestavljat z tamalimuser posted image

pardon, sploh nisem prebrala zadnjih 2 postov, sam 1 stavek pri vsakem, ker tako dolgih postov resnično običajno ne preberem....sploh ni bil moja namen kakršen koli konflikt vzpostavit, sploh pa ne zaradi AC? ne grem brat za nazaj, ampak vem, da nisem obsojala, če se je pisalo zgolj o AC user posted image   kar mi je šlo v nos, je to kakor sem že omenila post (ki nevem kdo ga je objavil) o neki slabi izkušnji kljub dobrim rezultatom NS, je pa bilo tako, da sem glih tisti dan js ponosno poročala o mojih dobih rezultatih iz NS, kar mi je dvignilo upanje (glede na moje krvavitve sem se bala, da bo nekaj že narobe) in pol preberem takle post, češ tudi če imaš vredu NS, ne pomeni, da je otrok vredu user posted image user posted image user posted image in spet se zamisliš in začneš študirat: zakaj sm krvavela, zakaj to zakaj ono, je res kej narobe.......no to je to...
zaj pa res zaključujem, premirje user posted image user posted image user posted image
pa prelepo nosečnost vsem in seveda vsem želim super rezultate na NS, AC,......

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 12.1.2012 16:24:45 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
12.1.2012 16:29:28   
katerina
predragi buškolinka in me ni, hvala lepa za vajini mnenji, res sem se ustrašla, da sem edina tko smotana, da vidim, kako sandra govori eno, piše pa drugo.
to je bil razlog, da sem rekla, da grem. itak, sem mal nečimrna in sem letela nazaj pogledat, če je bilo kaj odziva, priznam.
ampak po pravici povedano, ne morem sodelovati na temi, na kateri ne upam povedat, kako strah me je jutri it na ns! še manj, zakaj. dobro, zdaj veste, ampak ker se nisem sposobna pogovarjat o horoskopu, vremenu in cuncah, o strahovih pa ne, to je to, zaradi česar ne morem več!
sem pa ugotovila, da si sandra super! namreč imam grozno nizek pritisk, potem pa preberem malo tebe, grem ven na zrak in voila! pritisk spet ok....
eh, nisem mogla biti tiho. pa čeprav sem zdaj neznačajna.
pozdrav vsem!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
12.1.2012 17:18:33   
sandra85
ne bom več zahajala izven tem, ker ni forum za to, da opisujemo, če nam kera ni všeč user posted image hvala bogu da keri nism všeč, sploh pa puncam, ki nimam niti pojma kako zgledajo, kaj šele karakter, tak da res ne bom več ( se je pa marsikera strinjala z mano, marsikera ne....sej pa smo si ljudje različni, a ne?) user posted image

user posted image user posted image user posted image aja še eno vprašanje, že večkrat sem hotela prašat in pozabila...

a bo katera šla v šolo za starše, tudi če je že v 1. nosečnosti bila???

z mulcem sem odigrala par iger človek ne jezi se in me je kr nabrisal user posted image

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
12.1.2012 18:09:09   
spelap1
lep pozdrav še od mene
že dolgo se  nisem oglasila, vendar vas redno spremljam.
Tudi jaz sem danes bila na NS in bilo je vse super je pa tale naš user posted image malo navihan ker nam je kr naprej kazal hrbet, tko da je dr strahova komaj izmerila gubo. je pa vse ok veliki smo 64mm in tveganje je1:10156 tko da me nima bit kej strah, ni pa nikakor hotel tale naš dojenček pokazati kaj je user posted image aliuser posted image , kar me malo jezi ker za mojo živo mi je takoj povedla, čeprav nama je vseeno, sam gre se mi zato ker urejava celo stanovanje in bi rada zbelila otroško sobico in ne vema kako, pa sej bo čene bomo pa kakšno nevtralno dali pa bouser posted image .
morem vam pa povedati da sem se umes  zastrupila z hamburgerjem iz magdonaldsa in da sem bila na infekciji v bolnici, ter da sem izgubila 5kg in da se ne morem nazaj zrediti, ker mi ne paše veliko jesti, tko da je kr dobro včasih da imaš kakšno kilo ali dve več, se ne sekiram glede tega sam da je z user posted image vse ok

glede tele teme ki že traja nekaj časa bi lahko marsikaj komentirala, punce rada bi vam samo rekla odločajte se po svoji vesti in naredite kar želite glede preiskav, pa ni važno ali smo stare 18 ali pa 40 let važno je da se počutimo super in da uživamo nosečnost
bodimo vesele da lahko uživamo v radosti nosečnosti, ker je zelo težko da izveš da ne moreš in da neboš nikoli mati.

tko da punce vsem želim lepo še pa posebej MIRNO nosečnost. pa se še kaj oglasim

lep pozdrav
špela

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
12.1.2012 18:46:35   
bankc
joj punce ste čist zašle! ne se kregat! vse v istem mesecu pričakujeme naše zakladke in valda vsaka ima svoje skrbi in težave in tukaj si jih povemo. Ne se pa kregat,ker kar ne morem tega brat user posted image user posted image user posted image

Katerina držim pesti zate za jutri, boš vidla da bo vse ok user posted image user posted image
Če imaš pa kakšne strahove se pa kar spovej, grem stavit da se bo še kera našla s podobnim strahom!

Jaz tudi priznam da sem v tej nosečnosti veliko bolj panična kot pri prvi! Prvo sem imela namreč brez težav, praktično nisem vedla da sem noseča! Sedaj ta nosečnost pa mi je postavila vse na glavo! Se sam tolažim da ko pridem s pregleda da je vse ok!

Sandra86 tvoj mali že igra človek ne jezi seuser posted image . Mojemu tud na misel pride. Pa sem probala pa mi je sam figurce in kocko vzel in se zahvalil in bil ves navdušen da ima nove zakladeuser posted image user posted image

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
12.1.2012 18:54:04   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Sandra86 tvoj mali že igra človek ne jezi seuser posted image . Mojemu tud na misel pride. Pa sem probala pa mi je sam figurce in kocko vzel in se zahvalil in bil ves navdušen da ima nove zakladeuser posted image user posted image

ja, letos je dobil za roj dan, pa smo se probali učit, pa na začetku ni bilo šans, da bi ga kdo pojedel: je bilo dretje in ni več hotel igrati user posted image
tako da zaj zadnja 2 meseca je tko, da zna igrat tudi brez kreganja in če ga pojem, se nasmeje in gremo naprej. ima pa še vedno kak dan trmo in se užali če ga pojem...takrat pač zaključiva z igro.
koliko pa je tvoj star? user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
12.1.2012 18:55:13   
sandra85
pardon, sem napisala letos za rojstni dan user posted image   sem pozabila, da je že staro leto mimo...no lani (avgusta)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
12.1.2012 19:06:46   
bankc
Mislim da je moj mali star toliko kot tvoj:4 leta!
In tudi slučajno noče slišati za družinske igre! sam vse mi iz škatel raznosi pol pa zgubi!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
12.1.2012 19:23:55   
sandra85
ma sej niso vsi za enake stvari....moj naprimer ko se lotim kakih ustvarjalnosti z kolaž papirjem pa raznimi šablonami in dodatki za izdelovanje kakih risbic, zdrži za mizo glih kakih 10 minut, pol pa kr sama ostanem za mizo in ustvarjam user posted image ...js komaj čakam, da bodo dovolj stari za več družabnih igric, kot so kake karte, activity junior,...sej človek ne jezi se igramo tudi v tri ampak smo se že vsi mal naveličaliuser posted image
najbolj pa se zamoti in uživa, ko sestavljamo lego kocke-to pa ima potrpljenje in zdrži tudi po 2 uri...kakor je sestavljal puzzle ko je bil manjši, ure in ure

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
12.1.2012 19:32:05   
iwa
Punce, dejmo se mal skupej user posted image user posted image user posted image pa 

Življenje je lepo!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
12.1.2012 19:33:22   
iwa
user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpirat pa ko je sila huda in nas hormoni mečejo user posted image user posted image user posted image user posted image pa se raj od tega pogovarjat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......