|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
9.1.2012 9:26:09   
iwa
romare, čestitam! Zdaj pa pridno in uspešno do konca! Na polno te podpiram!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.1.2012 9:30:33   
LittleSun
ooo romare kakšna lepa novica.user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image da bo šlo tokrat vse kot mora!!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 777
9.1.2012 9:35:21   
Sa.je
Radenska hvala za tvoj odgovor. Potem imam tudi jaz verjetno tako močne znake O in me zato bolijo bradavice in jajčniki, ker se mi bolečine pojavijo vsak mesec približno okli O. So se mi pa take izrazite bolečine pričele po SS prej pa nisem nič kaj čutila.

Monsy user posted image user posted image držim pesti, da februarja bostauser posted image

romare čestitam! user posted image user posted image user posted image upam, da se tokrat vse prav izteče in boš čez 8 mesecev objemala svojega user posted image

Kako ste kaj punce? Res je lep dan zunaj, prav lepo sonček sije. Bi bilo fino it kam ven, ne pa, da ga samo iz pisarne opazujem!
Ne bil vsaj vikend lep, z mojim user posted image sva šla včeraj ne tak lep izlet, morem reč, da se že dolgo nisva tako lepo imela.
Sva pozabila na vse skrbi in se čisto prepustila dnevu.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 778
9.1.2012 9:38:15   
romare
hvala za user posted image in podporo...

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.1.2012 9:40:32   
oreh
princess kar groza me je ko te berem in podoživljam. upam, da kmalu mine čas in prideš čimprej do g.
romare- srečno do konca 9 mesecev in naprejuser posted image user posted image

jaz sem bila pa včeraj prav jezna na mojega. Gospod kralj misli, da lahko celo nedeljo brez problemov preleži pred TV. sem mu sam rekla, da grem po teku pod tuš in naj sam 1x pomeša kosilo. pa je rekel, ne ti ga kr ugasni, bomo jedli pa kasneje. in jaz itak skočim do stropa, da pa nebi svoje riti dvignil... zapakiram na pol kuhano kosilo v skrinjo, pa se nej znajde. sej drgač nisem pikolovska, ampak tole mi je pa po dolgem času dvignilo pritisk. Gospodje mislijo, da smo me za to da gospodinje špilamo.

Ne sej drgač mi tut pomaga. sam pol k jaz ne zdržim niti 15 minut, da se trmam ampak morem takoj govorit, govorit, govorit... on pa itak samo odgovarja: ne vem, ne, nič... in potem se zapre.

najbolj me to jezi, k vem da ma marsikaj podedovano iz družinskih vzorcev. sam ne vem zakaj že v šoli fantov ne učijo izražati se o svojih občutjih in čustvih.

sej zvečer je blo že vse ok. kaj pa vaši -kakšni govorci so po prepiru? je njihov besedni zaklad tudi omejen le na ne in ne vem?user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 780
9.1.2012 9:54:35   
monsy
Oreh No, moj fant je škorpijon, tko da ko ga primi zna bit trmast ko mula. No edina dobra stvar je da pri kuhanju se nikol ne kregava, ker je moj kuhar po poklicu in zelo rad kuha tudi za naju, izven delovnega časa.. Res čudno, vendar tako je!! In jaz seveda ne znam kuhat neki posebno, sam uno za preživet ;)

No, ko pa moj PS ( playstation ) igra in da jaz kaj pospravljam po hiši ali brišem prah, hočem nest smeti,..pa da ga uprašam če mi kaj pomaga, je večkrat odgovor: "mhm", ali "ja no počak še mal da tole do konca odšpilam", (seveda u tem času že vse sama postorim) in potem mi na koncu reče... " a si že? zakaj nisi počakala, veš da bi ti pomagal..." hjaaa pa ja de... :)

Ne rečem, da mi ne pomaga, je pa res da mi vsako tolko stopi na živc, ker se mi zdi da me kr ne posluša ali pa zanalašč presliši marsikaj!! Eh, ti fantje, mislim da nismo edine draga moja Orehova, ki imava take in drugačne zgodbice še za povedat.... user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 781
9.1.2012 9:55:47   
Sa.je
Oreh jaz sem imela v soboto podoben problem...zjutraj moj dragi vstane in gre na bližnji hrib, jaz tudi vstanem in začnem pospravljati stanovanje. Čez približno dve uri pride on nazaj domov in pod tuš, iz tam pa direktno na kavč. Jaz pospravljam naprej. Čez nekaj časa ga prosim, če bi lahko nesel smeti dol, ker so bile čisto polne in, če jih lahko takoj, ker potem bom sesala...on meni nazaj - jih bom potem. Rečem jaz- prosim, če jih lahko takoj, ker potem ko bo posesano ni več treba smetit po stanovanju. In reče, da se mu zdaj trenutno ne ljubiuser posted image user posted image in potem seveda moja pridiga o tem kako sem za vse sama in, da če lahko kdaj kaj neredi in kakšen je bil njegov odziv??? - ne teži mi! In potem se obrne okrog, gleda TV in me ignorira.

Saj ponavadi mi pomaga in skuha kosilo, odnese smeti tudi posodo kdaj pomije, včasih je pa tako smotan, da bi ga....
in, če se hočem kdaj pogovorit kaj resnega ali me ignorira ali pa vse skupaj obrne v šalo.

Moški....

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.1.2012 10:06:47   
HeLenčica
Jeeeej, romare, SREČNO do septembra! user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.1.2012 10:25:33   
mmojka
Pozdravljene punce,

najprej hvala za podporo. Ta mesec me je kar malo zadelo. No, zdaj sem se skulirala in gremo naprej. Bom pa po predvidevanjih imela O ravno, ko bo moj odsoten na službeni poti. Tako, da že vnaprej slabo kaže, da bo oktoberček , bo pa novemberček. Enega že imam, bom pa še enega user posted image

Princess, zate držim pesti, da se vse v redu izteče in, da obdržiš svojo pikico user posted image

Dspela, Romare čestitam in vama privoščim. Uživajta v nosečnosti in ne pozabita navijati za nas user posted image  Romare, tebi pa predvsem želim, da tokrat res uspe user posted image

Navijam user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.1.2012 10:56:56   
Niri
oreh - najprej hahahahahaha za uno objavo huuuuda. Bi lahko kar nekaj alinej obkljukala, ja. Men gre še najbl na živce to, da me kr eni ljudje (ki jih vidim 1x letno) pa vejo, da sva poročena že skor 2 leti pa nič otrok najprej vprašajo po otrocih. Pa kaj k****c vas to briga ani to moja stvar? Pa ja da se je treba sprostit, nehat mislt na to. Takrat bi jih...jao!!!

Kar se pa tiče decov je pa moj isti otrok k večinoma vsi - načeloma kar pomaga, ampak ko se enkrat zabubi pred računalnik je pa konc. Vedno ko ga kaj prosim je reakcija - a vedno moram ravno takrat to narest ko se ti spomniš? Ker sam itak NIČ ne vidi, kar je treba narest, mu je treba vse s prstom pokazat pa še potem je njegova mantra - če dovolj dolgo počakaš se vse samo uredi (=jaz, ker mam dost čakanja). Kuha pa tud on ne, še pogreje si sam težko kaj. Je raj lačen  cel dan user posted image

Jaooo!!!

Sicer pa moje user posted image še ni...ubistvu že zamuja user posted image samo se nočem preveč veselit...izkušnje...

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.1.2012 11:28:54   
princess13
Vsaj nekaj dobrega...danes me bo vzela na pregled. Takoj ko bo mela kaj fraj vmes me pokliče in že letim. Upanja tak že ni več, samo rada bi še njeno potrditev. Pol pa se vam pridružim v februarju. Z dragim imava na valentinovo tud obletnico (kak pocukrano user posted image ), bova pa se mogoče takrat veselila. 

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.1.2012 11:29:22   
HeLenčica
Niri....držim pesti! Pa seveda za vse ki prihajate, a ne Katte? user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.1.2012 11:33:19   
ROXY_
romare in dspela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , srečno in super nosečnost vama  želim !!!

Kar se tiče moških, Sa.je mi2 sva imeli v soboto podoben problem, dopoldan moška rekreacija, potem pa preutrujen, da bi še karkoli doma pomagal user posted image ..
Princess  user posted image user posted image user posted image

Niri kakšni posebni znaki? Mene bolijo prsi za ponoret pa špika me v jajčnikih...držim pesti , da ugledaš user posted image .

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.1.2012 14:10:10   
Nitkica11
me par dni tukaj gor pa toliko naklofale cvekice! user posted image

Cestitke vsem novim user posted image in naj vam hitro in cimlepse mine! Mi imamo se dober teden do user posted image in upajmo da ne pride.

Ja tale vprasanja o otroku znajo bit nadlezna... sem bila jaz na istem saj sem po po dobrih 2 letih poskusanja sele zagledala user posted image vmes so bla skoz vprasanja kdaj bo otrok in sem bila tudi ze cisto obupana! No zdaj pa mamo enga soncka pa ze sprasujejo kdaj bo naslednji... bo ko bo vsakmu recem user posted image ceprav sva se ravno zaradi slabe izkusnje iz preteklosti po 9 mesecih spet odlocila za novega in itak da noben tega se ne ve user posted image

Drzim peseti da vse cimprej zagledate user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.1.2012 14:35:40   
mladika
Grem kar po vrsti:
Vsem novim nosečkam čestitam in želim mirnih 8 mesecevuser posted image user posted image Dspela in romare,vidve sta obe imeli že bolečo izkušnjo izgube pikice,tako da držim pestke da tole nosečnost obe speljeta do konca.
Princess,držim pestke,da ni še vse ozgubljeno.Poročaj!!!
Oreh, z iunim učirišnjim postom si pa u nulo zadela...Meni gredo tut zlo na živce "dobro" namerni komentarji raznih sorodnikov,znancev, prijateljev...še ljudje ki me ne poznajo sprašujejo: "ja kaj pa vidva čakata..."otroke je treba met mlad...pismo kot da mi na čelu piše,da si ne želim otrok.Taki komentarji pa nasveti me ful pogrejejo in če se bojo nadaljeval bo mladika penit začela...
Kar se pa decov tiče,ehhhh ja...se vidi da so z Marsa sam to bom rekla...Midva ko se spičiva,dam jst use iz sebe pol bi se pa menla,on pa kot da mu je mačka jezik pojedla rabi da vse predela,pa prežveči in je lahk tut po celi dan tiho...
Vsem,ki vas je obiskala tečka...pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image
Katty kako kaže kej??

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.1.2012 15:33:11   
Rose Bay
Ojla

Samo da sporočim, da je moja draga user posted image prišla z dvodnevno zamudo. Pa se selim v februar.
Ne vem ta mesec sem res mislila da bo, ker sem kar videla neke znake... pa še sanjalo se mi je o pozitivnem testu. Mah, saj bo.
Čestitke dspeli in romare!

Grem ven na sonce, uživajte!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.1.2012 17:15:21   
Katte
mladikica, jaz se kar držim. Kakega posebnega upanja pa nimam. Znakci kot vedno. Če bo po kakšnem čudežu slučajno user posted image , bom raje presenečena. Kako pa tebi kaže?

Rose Bay - user posted image user posted image user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.1.2012 17:26:38   
mladika
Isto je tut pri meni...samo jst se tak raj prepričam da ne bo nič,pa bom pol ko bom zagledala user posted image  tolk bolj presenečena!!Še malo pa bove vedele pri čem sva...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.1.2012 17:46:15   
Katte
mladika, itak, saj tudi jaz tako mislim. Znakci so za M.

dspela, malo sem preračunala. Če si imela M 17. in O npr. 11 dni kasneje (28.), bi bil 8.1. ali še kak dan prej test že rahlo pozitiven. Držim pesti.

< Sporočilo je popravil Katte -- 9.1.2012 17:48:58 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.1.2012 18:47:18   
Niri
Iiiinnn jaz je nisem pričakala, pričakal pa sem en debel plus! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kljub že 2 ss ostajamo pozitivni in upamo na srečnih 9 mesecev, če ne pa je tukaj tudi super družba...

Aha znaki - malo me prsa bolijo, mela sem (očitno) vgnezditveno krvavitev, pa špika me po jajčnikih. Ne paše mi več kava in mela sem zadnje dni ful intenzivne sanje (ajde če to šteješ za znak).

Sva pa oba pila maco, jaz še krvomočnico in pa velik alkohola user posted image upam sam, da niso trojčki, kot mi jih je ena napovedala.

upamo na najbolš...in da pridete še vse za mano!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.1.2012 19:13:35   
sonček85
romare:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiii jupijej kako super in srečno do konca user posted image
niri:tudi tebi čestitkeeeeeeeeeeee in srečno user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ki vas je obiskala pa velik objem in pikepokeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.1.2012 19:40:59   
alysa
Čestitam romare in niriuser posted image user posted image user posted image Pa boste septembrke. Js sem tudi bila pred 4 leti. Srečnouser posted image

< Sporočilo je popravil alysa -- 9.1.2012 19:42:17 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.1.2012 20:12:12   
tarinca
Čestitam vsem novim user posted image , vsem ki pa vas je pričakala user posted image , vam želim da čimprej zagledate roza barvo!!!!

Pri meni nič novega, kuča - poso... novoletni prazniki so minili prehitro, smo ga tudi malo zafeštali, popili, user posted image , in upam da nas čez kakšen teden pričaka user posted image , drugače pa se aktivno lotimo hujšanja.

Jutri pa grem še na pregled krvi za ščitnico, držite pesti da je vse OK,
V letu in pol sem se namreč zredila za 20kg prehrana se mi ni nič spremenila. Mogoče samo gibanja manj, vendar je vseeno preveč kg.

lp

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.1.2012 20:46:09   
sonček85
tarinca:Držim pesti ,srečno.Ej a veš da grejo meni tudi kg kar gor.V skoraj 3 letih sem šla za 10 kg gor -vem da ni tko kot pri teb sam  prehrana je pa bolj ko ne enaka ves čas.Javi kako bo .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.1.2012 22:40:28   
ninej
Niri! Iskrene čestitke še z moje strani,sm mislila,da bova na isti dan delale test....ful vesela zate,upam,da se bo zdej končalo tko kot se mora...še enkrat čestitke.

Sej jst mam tud podobne znake,da me prsi bolijo oz,so občutljive,pa d me špika po jajčnkih,drgač pa o vgnezditveni ni blo ne duha ne sluha,pa tudi o user posted image ne,sam kej k to nč ne pomeni,kr imam neredne .drgač pa sm tud jst pila krvomočnico oz.jo še pijem-ali bi jo morala nehat pit,tud če nimam šeuser posted image oz,mi zamuja,glede na normalne cikluse????????a kira kej ve????

..upam na najboljše....user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?