|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
8.1.2012 16:22:08   
dspela
pajama, hvala.

katte, zadnjo krvavitev sem imela 17.12. Hvala.

princess13, držim pesti, da se krvavitev ustavi in pikica lepo raste naprej.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 751
8.1.2012 17:03:21   
dspela
Je možno, da nosečniški test pokaže O ?

Verjetno to ni mogoče pri meni, ker če bi jo imela zdaj, me ne bi skoz(od prejšne krvavitve) bolele prsi, itd....

< Sporočilo je popravil dspela -- 8.1.2012 17:05:02 >

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 752
8.1.2012 17:33:17   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: dspela

Je možno, da nosečniški test pokaže O ?

Verjetno to ni mogoče pri meni, ker če bi jo imela zdaj, me ne bi skoz(od prejšne krvavitve) bolele prsi, itd....

sem že to slišala, malo preberi na pušenjakovem forumu, čeprav dvomim. Ponovi jutri spet test.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 753
8.1.2012 17:35:37   
LittleSun
princess jaz sem v prvi user posted image tudi krvavela, pa je pikec tukaj z namiuser posted image moja prijateljica je močno krvavela do 6 meseca nosečnosti, pa bo kmalu rodila, tako da ne obupaj in misli dobro, pa bo morda vse v najlepšem redu

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 754
8.1.2012 17:44:51   
HeLenčica
dspela, sem te sumila, ker to ni normalno da bi te PO M še vedno dajali PMS znaki. Iskrene čestitke, zdravo do septembra! user posted image user posted image user posted image

princess, na žalost ti preostane samo čakanje. Upam, da je s tvojo pikico vse v najlepšem redu!

mmojka, bo pa oktoberček ;) user posted image user posted image user posted image

ajcom1, dobrodošla, pa da se ne bi izneverila novim, ki hitro odidejo med nosečke!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 755
8.1.2012 17:50:36   
oreh
Dspela, čestitke!!!
ajcom1, ti si že itak nosečka, ker vsaka tanova to jeuser posted image
princess, sem to že doživela, le da so mi takoj povedali, da je konec. ti pa kar pogumno misli pozitivno in tako kot so punce povedale, lahko je le krvavitev.

punce, moj je danes siten k ena ritka (milo rečeno), ampak se  mi ga danes ne da šinfati. se bom jutri izpovedala, a se mi bo katera pridružila?

monsy držim pesti za jutri!

lep večer!

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 756
8.1.2012 18:10:32   
monsy
Čestitke vsem user posted image !!!

Oreh se ti lahko pridružim pri šinfanju če želiš user posted image

Hvala, upam da tokrat bo, čeprav nimam nobenih posebnih znakov!!! Sporočim že zjutraj, ko opravim testek!!!

Držite pesti tudi ostale puncee prosim!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 757
8.1.2012 19:32:35   
sonček85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog)user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
romare user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear
Anonimna user posted image (1.krog)

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog)

13.1.
marantz
mladika
SILVA
Zewa
15.1.
Niri (1.krog po SS)
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
dspelauser posted image
PinaColada

22.1.
štručka2503

27.1.

Klopek

28.1.
skrivnost
chungalunga

29.1.
oreh

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55
kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 45
NOSEČK user posted image :5

PROCENTNO : 11,3 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22user posted image ,Kratkauser posted image , tarinca
haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image ,princess13user posted image ,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 758
8.1.2012 19:32:40   
sonček85
princess:Jaz sem krvavvela v 6t,šla na pregled ,je tudi rkela da ni potrebe po uz ,in ker sem čez 2 dni spet krvavela sem šlA še 1 kjer mi je naredial uz in videla srček kako bije user posted image user posted image user posted image user posted image Danes je moj lump star skoraj 3 leta.Pogumno naprej

dspela:čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 759
8.1.2012 20:08:15   
oreh
user posted image user posted image user posted image user posted image tale gospodična pa zna pisat. pošiljam en starejši post iz ne vem kire teme že. a se kira najde?:

"z možem se dve leti trudiva postati starša. Vem, da to še sploh ni veliko in da naju mogoče čaka še dolga pot, ampak vseeno imava kar nekaj takih in drugačnih izkušenj. Kadar naju kdo kaj vpraša, poveva po pravici, da imava težave z neplodnostjo, in obrneva stvar na štos (to nama tudi sicer precej olajšuje celo zadevo). Ampak zadnje čase malo težje prenašam dobronamerne nasvete, ki jih ljudje vztrajno stresajo iz rokava (in ja, VEM, da dobro mislijo, ampak mi gredo včasih vseeno na živce - saj gotovo veste, kako je to). Če malo pretiravam, se vedno konča nekako takole ... '' ja, ampak v končni fazi psiha dela svoje, in mogoče se morata SAMO MALO SPROSTITI (grrr, aaagh, brbrbr, gnjaaaaaaah).'' In pa:''A veš, kolegica od bratranca od prijateljice od moje sošolke iz gimnazije je že čisto obupala in sta posvojila otroka, potem pa je čisto odmislila biološko potomstvo in je ČEZ DVA MESECA SPONTANO ZANOSILA Z DVOJČKI.'' (sumim, da gre vedno za eno in isto mitsko osebo! - ne moreš verjeti, koliko ljudi je že slišalo zanjo :)))) Ali pa (to ti po možnosti pove nosečnica, ki ima doma že dva otroka): ''Joj, midva sva bila pri Mihcu tudi že čisto obupana, ker taprva dva sta ratala takoj, tretjič pa ŽE TRI MESECE ni uspelo (oh, kakšno strašno trpljenje, groza in strah! ;)). No, in potem sva pač rekla, ne bova se sekirala, če bo bo, če ne bo, pa ne bo. Čisto sva se sprostila, aja, pa začela sva redno jesti špinačo in naredila sva tri počepe, preden sva šla spat. No, in potem je četrtič ratalo, hi hi!'' Ali pa:''Stara moja, vse lepo in prav, ampak vidva morata seksat VSAK DAN, če ne bosta zgrešila ovulacijo. Midva sva vsak dan, in je iz prve ratalo! (še dobro, ker po štiriindvajsetih mesecih bi znala bit že kriza ;))) Aja, pa pomaga. če se prej fejst napijeta, tako je tudi že veliko dojenčkov nastalo!''.

Skratka, kar bi zmeraj povedala tem ljudem, je: hvala za nasvet, ampak veš, midva sva poskusila že kar nekaj pristopov, in sicer sva seksala že:
-na en dan
-na dva dni
-na tri dni
-z računanjem plodnih dni
-na podlagi merjenja BT
-s pomočjo ovulacijskih testov
-po metodi ''halo dragi, brž domov, ovuliram!''
-po metodi ''klinc gleda vse skupaj, bova samo, kadar nama bo pasalo''
-ob klomifenu
-ob aglurabu
-ob prometriumu
-pred histeroskopijo
-po histeroskopiji
-pred laparoskopijo
-po laparoskopiji
-pijana
-sproščena
-živčna in pod stresom
-z glavobolom
-z zobobolom
-iz golega užitka
-v vseh možnih položajih
-ob svečkah in eteričnih oljih
-brez lulanja do naslednjega jutra
-ob vegetarijanskem režimu
-ob montignacu
-ob polni luni
-s povštrom pod ritjo (post festum)
-vzporedno z obilnim športanjem
-na romantičnih počitnicah pod borovci
-v avtu
-na kuhinjski mizi
-obupana
-vdana v usodo
-evforična
-ob matičnem mlečku
-ob čaju krvomočnice
-ob himalajskih oreščkih
-ob cinku in selenu
-ob nažiranju z nutelo (po metodi ''zadovoljstvo je ključ do zanositve'')
-ob podpori bioterapije
-po obisku vedeževalke (!)
-pred branjem knjig o neplodnosti
-po branju knjig o neplodnosti
-po besnem metanju knjig o neplodnosti v smeti
-brez misli na dojenčka
-s konstantno mislijo na dojenčka
-iz gole pohote
-na ukaz (za PCT test)
-ker se imava rada

In če samo še enkrat slišim, da se morava sprostit, naj se pazijo! :))))) Najhujše pri vsem pa je, da vem, da imajo tudi prav in da je splošno koristno, če je človek sproščen. Ampak konstantni nasveti, da to čimprej postani, pa k temu ne pripomorejo najbolj ;)) "

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 760
8.1.2012 20:18:18   
LittleSun
oreh zdaj sem se pa nasmejala in hvala da si to prilepila semuser posted image user posted image user posted image prav v njeni koži sem trenutno. Ravno smo imeli tukaj obisk in so vprašanja kar letela, ker smo se ko sva se odločila še za enega ravno s tem dotičnim parom pogovarjali, da mi bomo pa imeli še enega in ko smo danes povedali da bo leto naokoli so začeli z nasveti...AAAA...sem samo rekla da hvala, da vem da želita dobro, ampak da sva že vse naštudirala in da bo ko bo...sicer ji je malo vzelo dah, pa vendar...smo imeli vsaj drugo temo, ker če mi še en reče da naj tako seksam ali pa naj malo odklopim ga bom zadavilauser posted image user posted image

moja čudna M se počasi izteka, jutri najbrž že lahko gremo v akcijouser posted image user posted image ta mesec nam bo uspelo in PIKA!!!!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 761
8.1.2012 20:30:21   
Sa.je
Princess user posted image user posted image user posted image upam, da bo vse v redu s tvojo pikico. Pridno počivaj.
Dspela user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!!! Lepo in mirno user posted image ti želim.

Oreh na tale post jaz lahko dodam samo še AMENuser posted image user posted image poznam te dobronamerne nasveteuser posted image

Monsy držim pesti in navijam, da bosta user posted image user posted image user posted image user posted image

eno vprašanje - ali je katera opazila, da jo med in po O bolijo bradavice, jaz namreč to opažam tokrat že tretji mesec zapored. user posted image pa še nekaj, že med M sem opazila, da me je bolel večinoma samo levi jajčnik in tudi sedaj med O me boli predvsem levi jajčnik, med user posted image me je pa pa tudi zelo špikalo v levem jajčnikuuser posted image user posted image ali je možno, da je to kaj povezano z maco ali pa s krvomočnico? Ker prej tega nisem opažala? Ime katera podobne izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 762
8.1.2012 21:26:45   
skrivnost
Ste pa naklepetale ;) da vas na hitro pozdravim, imam danes se kr nekaj obveznosti … hihihi, saj veste… me tako nekaj spika v jajcnikih da je možno, da imam O. Upam, da bomo ta mesec bolj uspešni!
Anonimna metulj – objemček! Pogumno v nove boje!
Anonimna klovnesa –dobrodošla, pa upam da kmalu zapustis tole temco ;)
Chunga lunga –brez obremenjevanja, ti kar uzivaj v potovanjjih in se prepusti uzitkom, če tko razmišlaš si lahko potem skos doma. Prepusti se radostim v življenju!
Lunica85, helencica, anckica, kliki, mmojka -objemček, pogumno v nove boju tudi ve!
Izabela- ne sekiraj se, bos videla tudi me bomo kmalu s trebuscki okoli hodile. Pa se poletje bo kmalu, jih bomo lahk se razkazovale, bos vidla!!! ;)
Maranz-pestke!
Littlesun-jutri obvezno v akcijo, sproščena …hihihi J
Princess13- objemcek, velik! Res upam, da je vse ok in da je pikica ševedno pod tvojim srčkom, držim pestke zate! Objemčke!
Acjom1-dobrodošla, pa upam, da ti ne bo treba bit celo večnost tle ;)
Dspela-objemcek! Res vesela zelo za tebe! Uzivaj teh 8 mesecev s  svojo pikico. Bravo!
Monsy-navijamo navijamo. Dajmo dajmo, pestke pestke!
Lepo bodite in se beremo. Mirno in cimbolj slončkasto nočko ;)
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 763
8.1.2012 21:43:11   
dspela
Hvala vsem za čestitke.

To sem našla na pušenjakovem forumu. Testa za ovulacijo in za nosečnost sta namreč zelo podobna in oba lahko navzkrižno reagirata med seboj.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 764
8.1.2012 21:48:51   
anckica
dspela- čestitam!!! Lepo in mirno nosečnost user posted image user posted image user posted image

princess13- držim pesti da je vse vredu, čim manj se probi sekirati in bo vse ok! Veliko veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 765
8.1.2012 22:28:30   
Radenska_
Ojla punce, jaz vam v temah "II pričakujemo" spremljam že od lani aprila. Ne delam še na dojenčku, pa vseeno se vedno veselim z vsako, ki zagleda plus ( iz ozadja in potiho) :) Vseeno sem že imela laparoskopijo, ker sem imela en manjši endomentriom, nič hujšega, drugače pa je vse ok, jajcevodi prehodni in vse bp.

Oglasila pa sem se, da Sa.je odgovorim na vprašanje. Jaz imam tipično izrazite znake, vem kdaj je ovulacija, ker pri meni je tako, da če ovulacije nimam, tudi M ni.
najprej se začne s sluzjo, potem začnejo boleti jajčniki, eden, drugi ali pa kar oba (tako je bilo zdajle), potem po tej bolečini je ovulacija - ko bolečine ni več (tako je rekel ginekolog, ko sem prišla na pregled in mu že prej rekla, da mislim, da imam ovulacijo) in jo je potrdil :) , no potem sledi v vseh teh dneh ena tona tiste sluzi, pa tudi ko se bolečina v jajčnikih neha, se začnejo grozljivo boleče bradavice, kar traja nekaj dni. 10-14 dni po bolečini v jajčniku pa pride M.

Imam pa to zdaj prvo svojo ovulacijo od laparo, ki sem jo imela oktobra...v decembru sem dobila primolut nor, imela M, zdaj se je pa zgleda vse skupaj zbudilo.
Tako je bilo že nazadnje, ko sem še jemala Kt, potem nisem imela M leto in pol, nato sem dobila primolut, in kasneje se je M nekako uredila...dolgi cikli, ampak redni.

Upam da sem ti z odgovorom kaj pomagala ;)

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 8.1.2012 22:31:24 >

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
9.1.2012 7:50:21   
latka
dspela, upam, da ti test kaže nosečnost, vendar vedi, da je meni test nosečnost kazal pozitivno(rahla druga črtica-test FS duo), vendar je bila namestouser posted image tako pozno komaj O!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 767
9.1.2012 8:23:48   
Kim80
Pozdravljene!

Oglašam se prvič, berem že nekaj časa.
Draga Princess13 - 2x sem bila v podobni situaciji. Prvič sem krvavela v 1. nosečnosti, sicer bolj malo (manj kot pri menstruaciji). Seveda sem zagnala paniko, jokala, šla k zdravniku, ki mi je rekel, da se na UZ še nič ne vidi in da naj pridem nazaj čez 14 dni, ko se bo videlo, če sem noseča ali ne. Teh 14 dni je bilo zame groznih. Da ne govorim, pod kakšnim stresom sem bila zaradi drugih zadev v tistem obdobju! Ampak po 14-ih dneh se je lepo videl srček in danes mi življenje lepša hčerkica.
Drugič je bilo pa pred kratkim - test CB pozitiven en dan pred M (plus lepo viden), čez en teden pa krvavitev - brez bolečin, kot menstruacija. Grem k zdravniku, na UZ se nič ne vidi, mi vzamejo kri in ugotovijo, da je najverjetneje šlo za SS v zgodnji nosečnosti (hormon je bil prisoten, vendar v premajhnih količinah), za katerega sploh ne bi vedela, če bi delala test en teden po izostanku, ker je bila krvavitev kot menstruacija. Tisti dve uri, ko sem čakala na rezultat, sta bili mučni - želela sem si samo, da bi bilo že enkrat vse to za mano.
Zdaj sem v 6. krogu poskušanja in upam na user posted image  okoli 27. 1. V glavnem, karkoli že bo, drži se!
LittleSun - tebi pa naj povem, da mi je M dva meseca nazaj prvič v življenju (ampak res prvič!) zamujala 11 dni - seveda vsi testi negativni, nato je končno prišla, brez posebnosti. Sedaj je spet normalna. V življenju se lahko zgodi vse :)
Lepo se imejte.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
9.1.2012 8:26:13   
mišk
gg

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.1.2012 8:46:29   
princess13
Hvala Kim80. Iskreno povedano, mislim, da moje pikice ni več, ker se mi res ne zdi normalno, da bi bila noseča, zraven pa krvavela kot bi mela M user posted image Upam, da me bo ginekologinja že lahko danes vzela, da čimprej izvem kako je, ker ne morem ne spat, ne jest, komaj še diham, ves čas jočem user posted image Verjetno je moj primer enak tvojemu drugemu: premalo hormona in SS user posted image Ne morem verjet, da se to dogaja z mano!!! user posted image

Javim, kaj mi bo rekla ginekologinja...

Hvala punce za podporo user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 770
9.1.2012 8:48:19   
ROXY_
Pozdravljene,

tudi sama se oglašam prvič, berem že dalj časa...Vsem novim nosečkam čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Za ostale pa držim pesti, da uspe v naslednjem mesecuuser posted image
Sama delava na drugem otročku , teče 5 krog, user posted image bi naj prišla  čez dva dni...Razen bolečih prsi, nimam nobenih drugih znakov, tako da se bom verjetno tudi selila z v februar, če me vzamete s seboj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 771
9.1.2012 8:59:48   
HeLenčica
Dobrodošle, Roxy, Kim80 in Radenska! Držim pesti za čimprejšnjo user posted image user posted image user posted image user posted image

monsy, kje je dobra novička?

princess, upam da ni SS. user posted image user posted image user posted image Vidim, da ni preveč dobro hitro delati testeka, glede na izkušnje nekaterih deklet.... Drži se punca in poročaj!

Oreh, super za tale post. Evo, to kar je tukaj v alinejah našteto sva tudi midva VSE poskusila (no, razen laparoskopij in histeroskopij (še) ni blo), pa še vedno nismo noseči! user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 772
9.1.2012 9:05:31   
romare
pozdravljena dekleta,
kakor nekatere že veste sem prejšnji mesec ugledala user posted image ,par dni po tem pa se je vlilauser posted image ,po končani krvavitvi sem še enkrat preverila s testkom in je bil čista belina-oz.,če že prej ne bi delala testa bi mislila da je user posted image prišla samo par dni kasneje,ker nisem imela nič močnejše krvavitve ali hujših bolečin kot user posted image .
no ja par dni po ovulaciji sem pa imela kar močno vnetje,tako da sem uporabila canesten vaginalete ker sem bila prepričana da ta mesec itak ne bo nič, še včeraj sem tako mislila, pa mi je zvečer dragi rekel da so moje prsi trše da sem ziher noseča,mal kasnej pa še da sem nenormalno vroča,če me hormoni dajejo...no ja, ni mi dalo miru pa sem naredila danes test in kaj vidim user posted image ...upam da tokrat....

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 773
9.1.2012 9:14:14   
Katte
romare, čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image
Močno močno močno močno močno močno...... upam, da gre tokrat vse v redu, da se obdrži in da tukaj ostaneš samo kot navijačica.

Nove, dobrodošle. Ne udomačite se preveč tukaj, prav?

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 774
9.1.2012 9:14:43   
monsy
Jutroooo pupe!!!

Meni je testek danes - pokazal user posted image

No, pa se selim u februar (3.krog po klomifenu) Ne pričakujem je 8.2.2012

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?