|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
4.1.2012 12:58:00   
nimanorwen
Ojla punce. Se nism mogla logirat zdele 100 let, oz logirala sm se lahko, nism pa mogla nč napisatuser posted image user posted image  tk da najprej še od mene SREČNO 2012, NAJ BO NAJLEPŠE LETO DO SEDAJuser posted image  definitivno pa bo nepozabnouser posted image user posted image  praznoval smo pr mojih starših. lepo na izi, je pa tamala, stara 1 let pa 5 mescov (no še mou ji manjka) čist komot zdržala do enih zutrej, prava žurerkauser posted image  samo zdej od tkt naprej noče zaspat zvečer in mamo cele žurkeuser posted image user posted image  se mam pa ful za učit zdej, ker šopam še zadnje izpite, do junija MORAMMMMM diplomiratuser posted image
brcike - prvič sm jih začutila na božični večer user posted image sm bla že par dni prej pozorna, ker ste začele pisat, da čutte ... no zdej pa čutim že tut čez dan včasih. še en razgrajač na potiuser posted image
stvari za user posted image  - mam vse od tamale. sicer pa nimam nič proti že rabljenim stvarem, razn avtosedeža ne bi kupvala rablenga. se da tut kr precej pršparat, pa nove stvari so čist preveč zasoljene.
morfologija - imam jo 2.2., kumej čakamuser posted image
buši - se že vidiuser posted image  gre v 2. res hitrej, čeprou tut 1. se je ful hitr vidl, pa nism mela nč podlage, tk k zdejuser posted image
kile - po začetnem 4kilskem horuku na srečo stojijo. tut zdele za praznike se nimam navade neki ful nažirat, tk da vse mirno zaenkrat.

pa čestitke vsem za preglede in srečno vsem, ki jih imate v teh dneh!

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.1.2012 13:28:17   
malina86
Pozdravljene.
Tudi jaz sem imela danes pregled in je vse brez problema. Moji ginekologinji se ne da poslušat srčka, zato ob vsakem pregledu naredi ultrazvok. user posted image Žal pa nisem dobila slikice. Moj mali je živahen, ga na začetku 16. tedna že čutim in ima obseg trebuščka 10 cm. Še 3,5x toliko, pa bo že ready za prist ven user posted image Ginekologinja mi je rekla, da ima 15 gramov, ampak mislim, da se je zmotila, ali pa sem jo jaz narobe razumela, saj bi mogel imeti vsaj ene 50 g glede na starost. Tehtnica je pokazala +2 tako da so očitno prazniki imeli precej velik vpliv. user posted image Verjetno tudi to pomaga, da mi ni več slabo. Naslednji pregled imam 9.2.
Jaz še nisem nič kupovala, sem pa dobila en zaboj oblekic in upam, da bom lahko kaj uporabila. Pomojem bom precej stvari dobila rabljenih ali kupila rabljene, ker se mi zdi neumno toliko zapravljati. Dobro, posteljico, voziček in lupinico bom kupila nove, ker bomo gotovo imeli še kakšnega otročička, za ostalo bomo pa še videli.

Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.1.2012 15:26:18   
Pikica 80
Pozdravljene,

jaz pa danes s pregleda in nič kaj vesela.user posted image Me ni ginekologinja nič razveselila. Je zelo dolgo gledala v ekran in imela čuden izraz. Potem pa izjavi, da take posteljica še ni videla. En del je lep, gosti, drugi pa zelo prozoren zgleda, kot da to ni isto tkivo. Je bla začudena in zaskrbljena, ker kaj takega naj še nikoli nebi videla. Imam kontrolo spet čez 14 dni. Je katere že slišala za kak tak primer? Tole danes me je čisto vrglo s tira, najhuje je ker ne vem, kaj se dogaja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.1.2012 16:02:49   
Ploha
pikica: pojma nimam kaj to je, prvič slišim, če bi bila na tvojem mestu, bi šla že prej nekam na samoplačniški pregled, recimo v dravlje k pušenjaku oz. kam bližje tebi...sigurn ne bi 14 dni čakala, ker me pobere od skrbi.

no prav moja G nikol ni gledala posteljice, ne vem če jo je sploh kaj vidla, ker se komaj plod vidi, tolk je zanič UZ...

upam, da ni kaj hujšega, in da se vse uredi oz. da sploh ne bi blo treba panike zganjat. sproči!

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.1.2012 17:07:39   
malina86
To je pa čudno pikica. Upam, da nima nobene povezave z otrokom in da bo naprej vse potekalo normalno. Meni je danes tudi kazala postelco, pa nisem najbolj razumela, kaj mi kaže. Meni je posteljica zgledala kot črna praznima na UZ. user posted image Upam, da so tvoje skrbi odveč in da bo vse normalno!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.1.2012 17:53:02   
Ploha
zdej k že govorimo o posteljici, jst sm po porodu hotla vidt, pač zanima me to...no mojga ni blo zravn, no ko je biu v drugo zravn, sem tud rekla naj mal pokaže, in je tm ressss natančno povedala kaj je kej, pa okol obračala, najprej naju je mal čudn pogledala ampak pol je pa tako veselo razlagala user posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.1.2012 18:26:44   
mmt1
Po dolgem času pozdravljene vse nosečke in vaši (ne več mali) bušiji...
Srečno, zdravo in vsega dobrega polno novo leto...
Sedaj sem kot med prvimi junijkami (po PDP) že s trebuhom obsega 100 cm, kg so +4, kak teden že dnevno čutim gibanje mojega sončka...V prejšnjih dveh nosečnostih sem začutila gibe prej, tako da sem bila že kar živčna, ko sem jih čakala... Morfologijo čakamo 17.2, pa upam, da bo ja vse uredu...
Sladkor mi kaže kar visoke vrednosti, ampak med temi prazniki si ga raje nisem prepogosto kontrolirala... Z januarjem sem v službi vzela daljši dopust, nato pa imam namen iti na bolniško - G mi jo je že na prejšnjem pregledu ponujala, pa sem še za 1 mesec potegnila...Je pa res, da sem se kak dan komaj privlekla domov - najbolj me muči utrujenost -res ni normalno, koliko spanja potrebujem...
Pikica, res želim, da bi se ti vse dobro izteklo...Mogoče bi bilo drugo mnenje res na mestu.Držim pesti zate! Tudi vsem ostalim želim vse dobro.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.1.2012 18:36:48   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 9.1. morfo.,  Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , , MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , 2.2. morfol., okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
tashy21- 4 user posted image , 2 user posted image , /, user posted image
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , ,

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , , štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 5.1.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , 9.2., LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/
pikica159- ?user posted image , / , user posted image
jupi ja- ?user posted image , 16.1., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image ,
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 51

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:       5   user posted image
                                4   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.1.2012 18:43:42   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica 80

Pozdravljene,

jaz pa danes s pregleda in nič kaj vesela.user posted image Me ni ginekologinja nič razveselila. Je zelo dolgo gledala v ekran in imela čuden izraz. Potem pa izjavi, da take posteljica še ni videla. En del je lep, gosti, drugi pa zelo prozoren zgleda, kot da to ni isto tkivo. Je bla začudena in zaskrbljena, ker kaj takega naj še nikoli nebi videla. Imam kontrolo spet čez 14 dni. Je katere že slišala za kak tak primer? Tole danes me je čisto vrglo s tira, najhuje je ker ne vem, kaj se dogaja. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je rekla, kaj to pomeni user posted image  Mogoče sploh ni tako hudo, lahko pa tud, da je kaj narobe videla- ne bi bilo prvič, da se gin. zmoti... V glavnem, držim pesti, da ni nič resnejšega user posted image .

Malina86- tebi se je pa pri teži user posted image  zagotovo zmotila. Mogoče je mislila 150 g...

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.1.2012 10:19:01   
noelina
Pozdravljene!
Pa smo končno dočakale leto rojstva naših user posted image . Hvalabogu,prazniki so za nami in vse teče normalno naprej,bolj umirjeno. Dan po božiču sem začutila brve gibe mojegauser posted image .Naslednji pregled imam 10.01.2012,so pa me iz ambulante klicali,da imam sladkor na meji in sem se morala naročiti pri diabetologu. Meja je 5,1 v nosečnosti. Dolgčas mi ne bo,kot vidim,skoz bom na terenu,zdaj ginekolog,pol zdravnik,zobozdravnik,diabetolog,pa mogoče se še kdo najdeuser posted image ......aja,pa mozolji so me začeli napadat,hehe. Saj bo,junija bo vse v najlepšem reduuser posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.1.2012 11:47:23   
kale
Jaz sem pa bila danes zjutraj na testiranju za sladkor user posted image . Komaj sem spila tisto tekočino. Mah pa saj ni tak hudo, samo, ko že na splošno ne maram sladkih pijač in ko sem videla, kolk cukra je blo tam noter user posted image  user posted image .
Jutri pokličem gin. za rezultate in upam, da bo vse ok, kot v prvo.
Mi je pa bilo malo čudno, saj so bile na testiranju vse že tam okoli 28 tedna noseče user posted image . A je še katera po 30. letu (po novem testirajo vse, ki so stare 30 in več) že dobila napotnico za testiranje za krvni sladkor?

noelina- user posted image  za prve gibe.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.1.2012 12:42:31   
Morgan

IZVIRNO SPOROČILO: noelina

Naslednji pregled imam 10.01.2012,so pa me iz ambulante klicali,da imam sladkor na meji in sem se morala naročiti pri diabetologu. Meja je 5,1 v nosečnosti. Dolgčas mi ne bo,kot vidim,skoz bom na terenu,zdaj ginekolog,pol zdravnik,zobozdravnik,diabetolog,pa mogoče se še kdo najdeuser posted image ......aja,pa mozolji so me začeli napadat,hehe. Saj bo,junija bo vse v najlepšem reduuser posted image

Tudi jaz sem imela včeraj pregled in je bil sladkor minimalno povišan in sem morala k diabetologu. V glavnem, dobila sem navodila za dieto ter aparatek za merjenje krvnega sladkorja za domov. Zdaj si ga moram merit 6x na dan (pred in po glavnih obrokih) in zapisovat rezultate ter jih prinest na naslednjo kontrolo čez teden ali dva. Če bodo rezultati v meji normale je ok in pač spremljamo sladkor do konca nosečnosti, če ne pa stroga dieta, v najslabšem primeru pa inzulinske inekcije. Moram povedat, da sem bila včeraj kar malo šokirana nad tako strogimi ukrepi pri minimalnem povišanju sladkorja.

Sicer pa je vse ok, kile so še vedno prednosečniške oz. še minus tiste, ki sem jih izgubila zaradi slabosti. Slabo mi je občasno še vedno, vendar precej precej manj. user posted image Trebuh se mi pa že konkretno pozna, se mi zdi, da precej bolj in hitreje kot v prvi nosečnosti (sedaj sem v 17. tednu).

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
5.1.2012 13:39:35   
noelina
Dekleta,slišala sem,da je možno v DM drogerijah izpolniti obrazec,da smo noseče in nam ob rojstvu otroka,na podlagi rojstnega lista izročijo paket v katerem so baje plenice,krema za ritko in drugo. Pozanimajte se,jaz se bom tudi,zakaj ne bi izkoristile,če se da. Sporočite,kako je s tem,meni je to povedala nečakinja,ki je oktobra rodila,pa me obvešča o teh stvareh.
Pozdravčke vsemuser posted image

(odgovor članu Morgan)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
5.1.2012 14:31:46   
Malinova
Hej, punce!

Pikica80: Držimo pesti, da ni nič hudega. Pogumno naprej!user posted image

Premiki: Tudi jaz že od 14. tedna nekaj čutim, a dolgo nisem bila prepričana. Sem pogruntala, da čez teden, ko sem dosti v akciji in nimam toliko pomoči, nič ne čutim oz. redko, čez vikend, ko je bolj umirjeno, pa bolj. Med prazniki je bilo en dan prav veselo. Sem pa prvič brce brez dvoma začutila šele okoli 23. tedna.

A se zavedate, da imamo verjetno vse rok en dan prej, ker dvomim, da so naši G-ji upoštevali, da je prestopno leto in ima en dan več! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
5.1.2012 15:03:43   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: noelina

Dekleta,slišala sem,da je možno v DM drogerijah izpolniti obrazec,da smo noseče in nam ob rojstvu otroka,na podlagi rojstnega lista izročijo paket v katerem so baje plenice,krema za ritko in drugo. Pozanimajte se,jaz se bom tudi,zakaj ne bi izkoristile,če se da. Sporočite,kako je s tem,meni je to povedala nečakinja,ki je oktobra rodila,pa me obvešča o teh stvareh.
Pozdravčke vsemuser posted image

Med nosečnostjo - Če kopiraš prvo stran materinske in izpolniš prijavnico za nosečke in oddaš v DM, boš po pošti v nosečnosti dobivala knjižice z kupončki za nosečnico - not maš pol kupončke za vložke, kremice proti strijam,.........puno vsega v glavnem......

Po porodu - pa lahko tudi preko inetrneta izpolniš prijavnico za otročka - priložit moraš rojstni list (pač skeniraš), drugače pač kopijo in prijavnico oddaš v DM, pol pa dobivaš (vsake 3 mesece se mi zdi) knjižice z kupončki za bebico - not maš polno zadev AM, pleničke (npr: -25% na 1 paket pampersk), robčke, dude, flaške, frutke,....... v prvi maš kupon za 1 brezplačen paket Dm-ovih pleničk št3, pa kremico za ritko, pa mini fotoknjižico si lahko daš delat (mi smo jo naredli za naše prvo leto, ima cca 26 strani in je v velikosti cd).......je kar fajn zadeva, meni osebno zelo všeč......

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
5.1.2012 15:06:41   
KajaNagaja
Malinova - Hahahaha...good one :D Bom kar popravla na 9.6. :P Čeprav še vedno mislim da bom rodila okrog 5.6.,

neolina - Jaz sem izpolnila neke obrazce v DM, majo za nosečnice in mamice. Ampak kot sem jaz razumela dobim po pošti samo bone ugodnosti. Še vedno pa je treba izdelek plačati. Razen če je to druga zadeva??

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
5.1.2012 15:21:02   
kale
DM- kolikor vem, ne dobiš več nič zastonj. Dobiš le bone. Pred slabim letom in pol pa si še dobil zastonj paket njihovih plenic.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
5.1.2012 15:22:31   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Malinova

A se zavedate, da imamo verjetno vse rok en dan prej, ker dvomim, da so naši G-ji upoštevali, da je prestopno leto in ima en dan več! user posted image user posted image user posted image

Torej bom tokrat mogoče kak dan manj čez rok user posted image .

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
5.1.2012 15:22:33   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: KajaNagaja

neolina - Jaz sem izpolnila neke obrazce v DM, majo za nosečnice in mamice. Ampak kot sem jaz razumela dobim po pošti samo bone ugodnosti. Še vedno pa je treba izdelek plačati. Razen če je to druga zadeva??

Ja to je to,.....noter maš bone za brezplačne zadeve (paket pleničk, kremica, fotoknjižica, v eni smo dobli tako mini knjigico Oskarjev veseli dan).......

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
5.1.2012 15:23:39   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: kale

DM- kolikor vem, ne dobiš več nič zastonj. Dobiš le bone. Pred slabim letom in pol pa si še dobil zastonj paket njihovih plenic.

A res????? Še lani sem dobila te zadeve......se pa hitro spreminja.....

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.1.2012 16:56:49   
pikalonca
Evo tudi jaz danes od ginekologinje. Sprva sem bila pohvaljena, ker sem se do sedaj zredila samo dve kili, potem pa me je opozorila na sladkor v krvi. Imela sem ga 5,2 in jutri sem že naročena pri debetologinji. Priznam, da sem bila kar šokirana. Čeprav sem pri dr. Pušenjaku prebrala da je najvišji sladkor na tešče dovoljen do 5,3. Upam, da sem prejšnji dan kaj več sladkega pojedla in da bo sedaj vse bp.
Drugače pa kar se Dm-ja tiče, sem bila ravno danes tam in vzela obe prijavnici. Taprva je pač sedaj zame kot nosečnico, druga pa potem za otročka ko se rodi. To sem koristila že pri obema otrokoma prej in je res super, saj dobiš marsikaj zelo ugodno ali pa celo zastonj.
Drugače pa imam naslednji pregled 7.2. z Uz in murfologijo, kar itak komaj čakam user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
5.1.2012 18:10:32   
škratka 007
Jaz sem bila v sredo (5.1.2012) na pregledu, pa mi ni dala napotnico za testiranje za krvni sladkor. Je pa res, da na prvem odvzemu krvi je bil sladkor OK, tako da mogoče za to še nisem dobila napotnice user posted image

LP iz KP

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
5.1.2012 20:49:41   
Saraah
Hojla punce.

se še jaz malo oglašam. Priznam, da vas redno berem...oglasim pa se bolj poredko. Ponavadi, ko imam kaj za pojamrat..user posted image . Nisem preveč dobre volje, ker sem imela v zadnjih tednih kar nekaj težav. Že pred prazniki se mi je kar z lepega pojavila krvavitev. Bila sem že v 15. tednu in sem mislila, da je rizičnega obdobja konec. Seveda sem takoj letela na urgenco (vse pohvale ginekološki ambulanti na ljubljanski urgenci), kjer so me vzeli takoj preko vrste, in temeljito pregledali (oba ultrazvoka). Diagnoza je bila, da imam nek "placentarni" polip iz katerega krvavim. Z dojenčkom in posteljico je vse ok in tudi naj ne bi bilo nevarnosti. Ker so se mi med prazniki krvavitve še kar nadaljevale (ne močne, ampak ravno toliko, da sem bila znervirana), sem šla takoj v torek k G (nadomestnemu, ker je moja G na dopustu), ta me je spet pregledal in mi predpisal bolniško do kontrole pri moji G (šele čez 14 dni). Zdaj sem že 2 dni doma in čisto nesrečna. Po eni strani mi pravijo, da ni nič hudega, po drugi pa, da moram bit doma? Sem iskala po netu, pa ni prav pogosta ta zadeva - je katera že slišala za takšen polip ali kaj podobnega?

Sicer pa sem zdaj v 18. tednu in še vedno me dajejo slabosti, brez apetita sem in kile ne grejo nikamor. Ko sem omenila, da bi dala kri pregledat (samo prvič sem dobila napotnico za pregled krvi), če imam mogoče premalo železa...pa sem dobila odgovor, da pripada pregled krvi 3krat v nosečnosti in, da še ni čas. A ste ve dobile napotnice za pregled sladkorja, ker ste imele že prvič povišanega?

No, pa da ne bom samo jamrala. Čestitke vsem za brcike user posted image (jaz jih še čakam - prva nosečnost) in vsem zdravo in srečno tole posebno leto, ki nas čaka!

Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.1.2012 8:49:02   
waiting
IZVIRNO SPOROČILO: Malinova

Si me ze prav osrecila Malinova, ker ima moj roj. dan 2 dni pred rokom in upam, da mogoce pa rodim na ta dan user posted image
sem sla takoj racunat, samo pri meni so kar lepo upostevali prestopno leto. Je pa res, da je sestra dolocila preko racunalnika
in ne po papirnati sabloni, kjer bi se res lahko zmotila.

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.1.2012 13:41:23   
kronca1
Drage junijke.

Res se nič ne javljam, ampak vas prov z veseljem berem. Sem bolj tip človeka, ki rad posluša (bere).

No jaz in moja pikica se počutiva super, res je da sem v službi samo 4 ure na dan in imam kljub mojemu nadobudnežu, ki skoz nekaj želi od mene, tudi čas zase, da lahko počivam.

Vsem želim, da bi vaša nosečnost potekala čim lepše in čim bolj počasi. Namreč čas tako hitro beži, potem pa tako ali tako vse slej ko prej pozabimo.

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......