Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Tako dolgo sem čakala na mojo , da bom en cel mesec izpustila. Upam da se mi vas veliko NE pridruži, lahko kot navijačice, to ja In upam, da bo tudi februar ROZA, kot je januar
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.1.2012 10:13:50
Katte
Tudi jaz navijam.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.1.2012 11:42:21
oreh
hudo Littlesun, mislim, da je tale tvoja metoda bolj gvišna kot vsak umeten postopek, pa še po naravni poti bo! Sem vesela za vsako nosečko danes, ampak se počutim pa dans izjemno staro - že 21 krog. tko, da če se kiri da, lahko uporabi LS idejo že v januarju, seveda, če LS proda avtorske pravice za inovacijo.
Nič, imam resen problem, tok sem se danes na stol pred računalnikom zalimala, da bo zdaj kr tesna s časom, kako priti točno v službo. lep dan!
RE: II pričakujemo februarja 2012 5.1.2012 9:30:25
witch
Po mičkenem premoru se vračam med vas Moja m je že prišla, tak da nove ne pričakujem nekje v začetku februarja. Za seznamček x.2. to bo pa že krog št... nimampojma, skratka mimo je že 2 leti od prvega poizkusa, drugače pa je to 2. krog klomifena in ja 1. krog v letu 2012
Upam, da nas bo čim več roza