tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Imam pa še eno zgodbico za vas...in mislim, da sem upravičeno besna kot ris včeraj zvečer sta prišla na obisk M. bratranec, njegova partnerka (ki jo iz dneva v dan manj prenesem) in njun sin (2 leti).... Maruša se ful rada igra z njim in tudi včeraj sta več kot eno uro skup norela, Maruša ga je milijonkrat polubčkala, pravi mu: moj, moj S. skratka, ful ga ima rada.... no, potem pa njegova mama po več kot eni uri reče: S., gremo domov, zdravilo moraš vzet.... seveda sem vprašala kakšno zdravilo in kaj mu je.... in ženska reče, da ima angino, pa da že dva dni bruha in driska in to ona meni pove tako kot da to ni nič.... in poslušajte: to je naredila že tretjič kot da mi hodi nalašč Marušo okuževat ali kaj.... danes pa sem hodila dopoldan po Marušo v vrtec, ker je ful bruhala ne vem, kaj si naj mislim, res ne.... naslednjič, ko bo prišla z malim, jo bom pri vratih vprašala, če sta zdrava in za nameček še to.... sem hodila po Marušo v vrtec in ker sem se ravno odpravljala delat, sem jo za eno uro (potem je tako M. prišel iz službe) peljala k njeni prababici, ki je doma v isti hiši kot to "čudo od ženske"... in sem potem od prababice izvedela, da se je ženska še pritoževala, zakaj sem bolano Marušo k njim pripeljala saj ne vem, kaj reči na to.... njen mali (ki tako ni nič kriv, da ima noro mamo) je najprej okužil Marušo (dvomim, da je to dobila kje drugje), potem pa jih jaz poslušam itak pa je rekla prababica, da sta bile z Marušo cel čas, ko je bila pri njej, v njeni sobi in risanke gledali.... ne ve no, kaj bi si človek mislil o vsem skup.... samo to... res je baba zmešana! za Marušo!
|