|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
26.12.2011 10:19:43   
špica84
Dan še ena avgustovka

Je pa to čist totalno presenečenje.Med čakanjem,da se m ulije,da gremo na umetno.Nama je usdpelo po naravni poti

Na pregled se še nisem naročila,ker sem med vikendom + ugledala

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
26.12.2011 12:24:58   
wish87
dober dan punce :)

vidim da smo med prazniki vse malo potihnile :) jaz sploh nisem imela časa se usest za računalnik :) danes je končno malo več časa :)
drugače pa smo praznike preživeli...bilo je lepo, zanimivo in pa napeto, ker sem se morala ves čas nazaj držat da nisem domačim povedala da pričakujeva (sva se dogovorila da počakava do prvega pregleda) :) malo sm se mogla tut zgovarjat glede določene hrane ki mi ni pasala pa jo imam običajno ful rada in pa kak kozarček vinčka sem odklonila ki ga drugače po jedi kar rada spijem :) upam da nisem bila preveč sumljiva in ni kdo že ugotovil :) malo lažje je ker ni nihče vedel da sploh načrtujeva bebiko... :)
moje pačutje pa je še kar OK. vsake toliko mo je malo slabo...včeraj zjutraj sem prvič bruhala in po tem mi je bilo bolše...:) glede utrujenosti in spanja pa sploh ne bom komentirala...nooon stop bi spalaaaa...:) leže, sede, stoje, na glavi, v hrupu,...kjerkoli in kadarkoli :) sm ugotovila da brez kavice ne bo šlo...:)
lep praznični dan vam želim :)

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 527
26.12.2011 12:36:50   
Mojci1984
Pozdravljene vse nove nosečkeuser posted image
Upam, da ste vse imele lepe praznike. Midva sva v soboto zvečer, ko je bila vsa družina pri nama na večerji, povedala zauser posted image . Kupila sva klopčič volne in slinček, na katerega sva natisnila "pridem avgusta". Vsi so bili zelo presenečeni in res veseli in ko so videli darilo je cel večer tekla debata samo še o mali pikiciuser posted image
Ta teden sem na dopustu in bo prav pasalo, moja utrujenost še kar traja in traja... ni mi pa nič slabo, kar je fajn, da lahko vse počnem, drugače res ne bi bla za nobeno rabouser posted image

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 528
26.12.2011 12:58:02   
*bobika*
dober dan

Mi smo tudi včeraj povesali ko sva jih povabila na božično večerjo..
Najprej smo odprli darilca..potem pa sem babicam izdelala še vizitke..kjer je bil na prvi strani nalepljen božiček in napis: božiček bi rad povedal še ... na notranji strani pa ... DA ...tu sem prilepila slikico iz UZ in spodaj napisala boš/bosta poleti postala spet babica in dedek.. kako ganljivi trenutki..babice so dobile kar solze na oči, dediju pa itak ni blo jasn kaj zdej ta slikca pomeni :)

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 529
27.12.2011 7:27:49   
printemps
dobro jutro user posted image , ja tudi jaz sem med prazniki malo putuhnila, ampak mi je kar pasalo, da nisem bila nič za računalnikom. Tudi midva sva povedala za user posted image ob božični večerji in bilo je res zelo lepo presenečenje. Midva sva sicer tudi malo razmišljala o kakšnem rabljenem vozički, ampak ko so to starši zvedeli, so rekli, da bodo oni kupili za prvega vnučka, midva morava samo zbrati user posted image . Še dobro, da imate ene že toliko izkušenj in da pišete o takšnih nasvetih glede vozička, meni res vse prav pride. Prej se res nisem nič zanimala za vozičke, zdaj pa vidim, da res lahko narediš malo študijo okoli vozička. Midva sva že imela prvi pregled, zato sva nekaterim tudi že povedala za dojenčka, zdaj pa ne vem, ali naj še vedno počakava do nuhalne, ki je 19.1 ali naj poveva za novo leto tudi ostalim. Joj je res težko zadržati, ko pa v tebi prekipeva takaaaaaa sreča in veselje user posted image . Pozdravček vsem novim user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 530
27.12.2011 8:11:40   
activia
Midva sva tudi med pazniki povedala najožjim članom user posted image , seveda je to tudi krog ljudi s katerimi sva v najboljših odnosih se pravi tudi kakšna prijateljica že ve user posted image , ostalim pa bova povedala po NS, predvsem v službi, ker jih res ne briga moje življenje sem se pri prvi uštela in zinila prekmalu potem pa so mi težili zaradi tega češ da iščem izgovore in manjkam itd (imam samo moški kolektiv in so hujši kot ženske user posted image ) Poleg tega sem prišla šele iz porodniške haha ampak mi je vseeno kaj si bodo mislili, so vedeli da bomo imeli dva z majhno razliko user posted image

Upam da se niste preveč najedle user posted image , vsem nosečkam ki ste pa na dopustu pa zavidam, uživajte user posted image

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 531
27.12.2011 8:38:31   
crtek

user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.
Peška, 28, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., ?, ?, ?
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1., 16.1., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?, ?

3.8.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?
proxima, 34, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 18.1.,
19.1., ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?
Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1., Kr, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, Lj, ?
zalenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 28.12., ?, ?, ?
Aria79, 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., 23.1., ?, ?
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

8.8.
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?
activia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?, ?

17.8.

18.8.
leonoral, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

19.8.
Mojci1984, 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?, ?

20.8.

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?, ?
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , 29.12., ?, ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?, ?

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?, ?

25.8.

26.8.

27.8.
Svet, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?, ?

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
skarabej_79, ?, ?user posted image , ?user posted image , 6.1., ?, ?, ?
špica84, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

user posted image   SKUPAJ NAS JE :

40 user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a user posted image
romare user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 532
27.12.2011 8:51:53   
crtek
jutro punce!

dobrodošle nove! tako lepo videt, da se naš "klub" povečuje user posted image kr tako dalje, da bojo avgusta VSE porodnišnice v sloveniji nagužvane user posted image

midva sva pa veselo novico mojim staršem povedala včiraj user posted image je bla cela družina (se pravi sestra s fantom in oba mlajša brata) pri mojih doma na kosilu in js sm, kot vedno, prinesla nekaj peciva in v vrečki sta ble še škatlce za mami in tata...Tata mi je bil najbolj zanimiv, ki je uno mini štumfko gledal, pa nič mu ni blo jasno user posted image pol je pa listek prebral in nasmeh čez cel obraz. Mami je takrat lih pecivo štimala, pa tko sprašuje tatija kaj je dobil, on pa, da ji ne pove, da kaj če bi pršla še svoj darilček odpret. In mami res pride, odpre darilček vidi štumfko, pa je že takoj skoraj jokala, pol pa prebere listek in je bla cela vesela user posted image in oba moja brata začnesta spraševat, da če bosta bla strica in, da če bosta lahko prišla kej dojenčka pestvat user posted image in najbolj mi je blo lepo, ko je moj tamali brat prašal kolko je velik zdej dojenček in ko sm povedala, da cca 1cm in da že ma rokice in nogice, pa on tko nardi: "ma ke velik! cel velikan!" user posted image skoraj sm začela jokat. In pol mama takoj načrte, da bova šle kupit kšne hlače z lastiko v pasu in kdaj bova šle pa obleko za ohcet od moje sestre in da zdej bo pa lahko mičkine oblekce kupovala user posted image tko lepo se mi je zdelo, ki so bli vsi tako veseli user posted image pol, ko sva se odpravljala domov pa mami in tata rečesta, da hvala za tako lepo darilo user posted image

vgl...pri nas je sonček, tko da js se grem sprehajat. Uživajte, pa se beremo

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 533
27.12.2011 9:56:25   
špica84
Midva sva povedala na predbožični večer,pri večerji.In bili vsi šokirani.

Je pa to moja 2.nosečnost imamo doma eno punčko,ki ravno danes praznuje 1leto

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 534
27.12.2011 12:23:04   
Evita12
Naj se vam še jaz pridružim in najprej čestitke vsem!
Z možem pričakujeva prvega user posted image , in sicer je PDP 4. 8. 2012, prvi pregled sem imela prejšnji teden, dobila slikico in slišala sem srčkauser posted image . Oba sva zelooooooo vesela in malo tudi presenečena, ker nama je tako hitro uspelouser posted image . Nuhalno imam 20. 1. in potem imam namen povedati v službi, če ne bodo že prej kaj ugotovili. Staršem, bratom in sestram sva povedala na predbožični večer oz. dala sva jim darilo, okvir za fotografijo, v katerem je pisalo, da bodo avgusta postali babica, dedek,... Vsi so bili blazno veseli in so jokali od sreče, sploh moja mami in tastuser posted image .
Počutim se dobro, morda sem malo bolj utrujena, a se s tem ne ukvarjam preveč, raje uživam v dejstvu, da v meni raste novo življenjeuser posted image !
Aja, glede vozičkov in druge opreme še nisva nič razmišljala. Mislim, da je še prehitro in preveč nasvetov te tudi hitro zmede. Kupila bova opremo, ki bo imela ustrezno razmerje med kvaliteto in ceno! Če bereš preveč nasvetov, ugotoviš, da nobena oprema ni popolna!
Lep pozdrav! Grem pakirat - jutri na dopust! Bova z bebijem prvič skupaj smučalauser posted image !

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 535
27.12.2011 12:47:53   
activia
Evita iskrene čestitke :) Uživajta na dopustu o smučanju pa raje razmisli, smo o tem že pisale in tudi ginekologi odsvetujejo
pa ne zaradi tega da bi bila neroda ampak če si kaj zlomiš...samo svetujem user posted image

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 536
27.12.2011 12:50:06   
activia
Špica84 tudi pri nas bili malo šokirani ampak so vedeli da bomo imeli majhne razlike med otroci, punčka bo čez 3 tedne praznovala 1 leto user posted image

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 537
27.12.2011 13:13:32   
Evita12
activia, hvala za nasvet! To, da smučanje v nosečnosti ni priporočljivo, sem seveda že nekje prebrala. Ampak jaz mislim, da se mora vsaka nosečnica glede na svoje zmožnosti in nasvet svojega ginekologa individualno odločati za športno aktivnost. Logično je, da ženska, ki se tudi pred nosečnostjo ni ukvarjala s športom, sedaj ne more na desetkilometrski maraton in smučanje res ni pametna izbira od petega ali šestega meseca nosečnosti, saj konstrukcija telesa ne omogoča zadostne koordinacije na smučeh ipd.
Glede na to, da sem aktivna športnica, mi moj ginekolog (ki je očitno malo čuden?!) ni prepovedal smučanja!user posted image Seveda ne mislim pretiravati, saj to v nobenem primeru ni O.K. in tega tudi nikoli ne počnem! Zmerna športna aktivnost (sem seveda ne štejem adrenalinskih športov!) v zgodnji nosečnosti, če je seveda vse v redu, ni vprašljiva! To je moje mnenje, vsak pa ima svojega in s tem ni nič narobe! In prav je, da se vsaka odloči po svoji vesti ter o svojem mnenju obvesti tudi druge.

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 538
27.12.2011 13:43:29   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Evita12
Glede na to, da sem aktivna športnica, mi moj ginekolog (ki je očitno malo čuden?!) ni prepovedal smučanja!user posted image Seveda ne mislim pretiravati, saj to v nobenem primeru ni O.K. in tega tudi nikoli ne počnem! Zmerna športna aktivnost (sem seveda ne štejem adrenalinskih športov!) v zgodnji nosečnosti, če je seveda vse v redu, ni vprašljiva! To je moje mnenje, vsak pa ima svojega in s tem ni nič narobe! In prav je, da se vsaka odloči po svoji vesti ter o svojem mnenju obvesti tudi druge.

samo smučanje sploh ni problem, ampak gre se za to, da če slučajno pride do poškodbe, bi morala na rentgen, to pa za plod ni ravn najboljše.
Jaz bom tudi letos izpustila smučanje, ampak jaz bom že  5 mesecev noseča takrat... smučam pa že od 3 leta naprej vsako leto celo sezono..

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 539
27.12.2011 19:22:51   
tapeta
Že 40 se nas je nabralo. user posted image user posted image Nič ne bojo imeli dopusta poleti v P. user posted image

Jaz še tudi grem dvakrat letos v službo. Pol pa spet par dni doma. Mi je pa danes kar slabo, sem že dvakrat bruhala. Kot sem že včeraj napisala moram skos nekaj jest pa je vredu. user posted image Sem se pa dokončno kavi odpovedala, no u bistvu mi je zasmrdela. user posted image

Kje boste kaj preživele zadnjo noč v letu? Mi bomo kar doma, kot ponavadi, na toplem. user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
27.12.2011 19:23:44   
wish87
po mojem mnenju vsaka nosečka ve da je smučanje kar precej rizičen šport v nosečnosti in vsaka ve kakšne so lahko posledice, če gre kaj po črnem scenariju. vsaka pa se odloči po svoji lastni vesti. jaz sem se odločila da bom letos smučanje preskočila, kljub temu da sem dobra smučarka in zelo rada smučam...ampak še raje pa imam svojo pikico, katere nebi izpostavljala kakršnikoli nevernosti :)

drugače pa je moje počutje danes katastrofalno...utrujena sem, zaspana sem, brez energije sem, slabo mi je,...pa že tri dni me nenormalno zebe (cel dan), danes pa sem se razjezila (ker mi gre že na živce) in si izmerila telesno temperaturo...in res je povišana...37,5 (ni veliko, je pa povišana) prehlajena oziroma bolna nisem nič...a bi me mogoče  moglo to kaj skrbet, ali je lahko to zaradi nosečnosti?

kako pa ste kaj ve punce? počutje ok? ima mogoče še katera podobne težave?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
27.12.2011 19:43:36   
mami 3m
Res lepo za tiste, ki ste doma povedale za nosečnost. Midva še nisva, ker bova počakala do mojega prvega pregleda. Vedno sem tako naredila in tudi tokrat bom. Ostalim in v službi pa šele po nuhalni. Tako sem se odločila.

Se pa trenutno ukvarjam z bolečim grlom. Imam angino, sem na antibiotikih in požiranje sline mi vzame največ energije. Sicer pa bi tudi jaz samo spala. Ampak ne vem, ali je to posledica nosečnosti ali angine. user posted image

Sem pa vesela, da smo doma, da se malo s starejšima otrokoma in možem, da se igramo in hecamo. Škoda, da ne morem še z njimi ven, ko imamo tazga sončka. user posted image

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 542
28.12.2011 8:33:40   
Tejči79
Včeraj sem izvedel da bo tudi k nam 15.08. prišla štorklja. user posted image Malček sem še šokirana, ker nisem pričakovala, da bo v prvo uspelo, ker je bilo to obdobje kar stresno in sem bila sigurna da user posted image zamuja zaradi tega. user posted image Imamo pa doma 13 mesecev starega škratka. Vidim, da vas je kar nekaj z majhnimi otroci. A katera še doji? Mi se še dojimo, sicer samo zjutraj in zvečer, pa ne vem kako bo zdaj to potekalo user posted image

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 543
28.12.2011 10:25:00   
crtek

user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.
Peška, 28, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., ?, ?, ?
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1., 16.1., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?, ?

3.8.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?
proxima, 34, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 18.1.,
19.1., ?, ?
Evita12, 26,1user posted image 0user posted image , ?, 20.1., ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?
Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1., Kr, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, Lj, ?
zalenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 28.12., ?, ?, ?
Aria79, 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., 23.1., ?, ?
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

8.8.
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?
activia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?, ?

17.8.

18.8.
leonoral, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

19.8.
Mojci1984, 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?, ?

20.8.

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?, ?
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , 29.12., ?, ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?, ?

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?, ?

25.8.

26.8.

27.8.
Svet, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?, ?

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
skarabej_79, ?, ?user posted image , ?user posted image , 6.1., ?, ?, ?
špica84, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

user posted image   SKUPAJ NAS JE :

42 user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a user posted image
romare user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 544
28.12.2011 10:31:08   
crtek
dober dan!

kako fajn se mi zdi, ko nas je vsak dan več user posted image super to, kr tko naprej user posted image

pri nas je pa sonček in precej toplo, ampak js se danes ne počutim lih najboljše user posted image moj user posted image se je fuuul prehladil in zdej se mi zdi, da se še mene neki loteva, sicer nič konkretnega, samo tak malo čuden feeling imam...sm tako jezna na njega, kr se sploh ne zna pazit, nonstop pretirava in forcira, dokler se ne zgodi ke res hudega in še takrat, ga morem js prisilit, da je malo pri miru in počaka, da se pocajta. Pa še sm mu rekla, naj se čuva, kr res nebi rada, da bi blo kej s pikico narobe user posted image upam, da mine še preden se zaprav začne user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 545
28.12.2011 10:42:54   
activia
Crtek brez panike no user posted image , jaz imam doma eno leto staro punčko veš kaj vse prinese domov, pa kaj naj? Grem v karanteno user posted image

Drugače je pa zdaj žal polno virusnih obolenje nimaš kaj, lahko skrbimo zase z vitamini in dobrim razpoloženjem ter najlepšimi mislimi to je pa tudi vse, za vse ostalo poskrbi narava user posted image

Drugače pa verjemi otroci oz zdaj še zarodki si že poskrbijo vse ustrezne pogoje za preživetje user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 546
28.12.2011 11:46:05   
naia
heeej
včeraj smo imeli prvi pregled, videla user posted image , hči je bila ful vesela, ko je videla slikico UZ, mali fižolček je velik 1,6 cm, datum ostaja isti.
24.1. imamo NS pri Pušenjaku, 6.2. pa naslednji pregled pri G

Prijetne praznike...

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.12.2011 12:13:10   
Peška
Pozdravljene sotrpinke;

Tudi pri meni se danes slabost in utrujenost nadaljujeta. Tole pa traja že tri tedne in si res želim, da kmalu pridem čez to. Drugače sem pa ugotovila, da slabost omilim lahko le tako, da stalno nekaj papcam ali grickam. Ker pa to zna povzročiti drugo težavo (prehitro preozke hlače) sem poskusila s čajem. Tako imam cel dan ob sebi lonček sadnega čaja, sladkanega z medom. Takoj, ko mi spet postane slabo, naredim par požirkov in se zadeva umiri. Drugače pa resnično komaj čakam, da takoj po novem letu pridem na vrsto za ultrazvok, naročila pa sem se tudi za nuhalno svetlino Datum je 16. januar. Pa čestitke vsem, ki ste že videle svoje male srčke in stiskam pesti za tiste, ki vse to še čakamo :)

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.12.2011 12:18:40   
printemps
hej hej, sej si niti predstavljat ne morem kaj prestajate vse tiste, ki vam je slabo. Upam, da bo čim prej minila ta slabost. Pri meni to ni prisotno. je pa toliko bolj zaspanost. Ne pridem skozi čez dan, če ne grem popoldne malo spančkat. Ampak bolje, da si zdaj naberem malo zimskega spanja, da ga bom imela še kaj na zalogi user posted image . A je še pri kateri rast dojk povečana s tako hitrostjo kot pri meni? Noro, modrčki me že tiščijo, ampak ne vem, če bi šla že zdaj kupovat nove, ker če bo šlo tako naprej, jih bom lahko na vsake dva meseca nove kupovala.

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 549
28.12.2011 15:16:47   
proxima
Hoj nosečke, kako ste?

Vse počivate po kosilu? user posted image Jaz bi šla tudi najraje, malega sem dala ravno spat in je bilo tako mamljivo, da sem skor zakinkala zraven - v prvi nosečnosti sem se veliko bolj crkljala (no mogoče sem bla bolj utrujena tudi od službe), ampak zdaj z malim 13-mesečnim navihancem ni nič lažje, samo časa ni toliko za počivanje in crkljanje... zdaj je že lažje, ko ve vsaj družina... ja tudi midva sva povedala na božični večer pri večerji... sicer je ženski del že prej posumil, da sem noseča, ker sem tako vstrajala, da se vsi dobimo (ker nas je res veliko) in mi je šlo kar na jok (hormoni jasno!), da ne bo uspelo... potem je pa super izpadlo, sploh zato, ker imava z bratovo ženo rok le tri mesece narazen... jupiii... to bo veselo poletje 2012!
Sedaj pa komaj čakamo na pregled 3.1. zjutraj, bova še vsa zmačkana he, he... gre pa tudi mali z nami, ker ga nimamo kam dat... upam, da mu bo zanimivo na UZ, ker dojema še ne čist! Po pregledu pa poveva še prijateljem! Se še komaj zadržujem! user posted image Saj veste kaj mislim ne?
Uživajte, božajte bušije, se crkljajte in pazite se prehladov!

Carpe diem!

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?