|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
21.12.2011 15:31:20   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

1. zmagovalno živciranje mi je, ko me neznani ljudje sprašujejo a dojite? mislim, in kaj če ne bi? kako mora biti to zoprno tistim, ki ne dojijo.

2. pa recimo glede spanja, ko ni hotel spat. potem sem jih vprašala, kako dajo oni otroka spat. ja, kako - pelješ ga gor, daš ljubčka in spi. pri prvem sem se sekirala, kaj delam narobe. pri drugem sem ugotovila, da zagotovo nič. ker drugi je spal sam od sebe. je odvisno od karakterja otroka. potem sem se odločila, da bom nasvete upoštevala vedno in izključno od ljudi, ki so imeli enake težave in so jih premostili. in tudi nasvete dajem samo, če sem vprašana (ok, vsaj trudim se) in samo tam, kjer smo imeli težave, pa smo jih uredili.

1. Enkrat sem razlagala znanki, da me je ena stara oma ustavila sredi ceste (celo s kolesom se je ustavila ) in me vprašala: A ga imate še na prsih?...itd Jaz sem pa bila tako presenečena, da ji nisem znala prav odg nazaj... In mi znanka reče: Aha, znano... Se mi je zgodilo... Sem odg nazaj ja dojim... Kako pa kaj vaše spolno življenje?... (se ji je zdelo to tako osebno in intimno vprašanje, da če deli svoje osebne stvari bo tudi ona z njo pripravljena kakšno deliti...
user posted image
2. Hej jaz sem tole s spanjem doživela pri enem otroku... Dokler so bile zdravstvene težave nikakor, ko je minilo, je z danes na jutri začel spati ala pelješ v posteljo, daš lubčka, ugasne luč in greš ven, čez min spi... In sem prišla do istega zaključka kot ti. Odvisno od otroka in se ne da posplošiti. Sicer pa kot ti tudi jaz sploh ne komentiram stvari... Niti tistih ne, ki sem jih doživela... Razen na izrecno vprašanje. Pa še takrat prvo povem, da jaz zaupam njihovemu mnenju, dejanjem, intuiciji, ker vsak starš svojega otroka najboljše pozna in naredi res čisto vse, da težavo odpravi, ublaži... In če to vse ne pomaga, jaz ne bom izumila nič novega... Moje pametovanje pa ziher ne bo pomagalo. Lahko jih potolažim, če vem da je bilo pri nas enako, da niso edini in jih razumem...
Sem ravno zadnjič bila na enem rd in so starši ene deklice (zdaj že 10), kako je bilo pri njih... Ma identična zgodba naši  v vseh ozirih. Ne moreš verjet. Kot bi copy past otroka... Le da se oni potem niso opogumili za še enega...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 21.12.2011 15:34:35 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
21.12.2011 18:17:05   
ronja
zdaj mi kaj pametujejo, pa potem vprašajo a je prvi, pa rečem ne tretja in utihnejo ko ribe.

To je najlepša stran 3. nosečnostiuser posted image .

sicer pa brez komentarja na hrano...vceraj sem dobila 3kom belih skutinih strukljev, k ze itak ne grejo k sladkorni,

Told yauser posted image . Meni so dali koruzen kruh za zajtrk, pa sosedi, ki je bila na "bolj strogi" isto - samo njej vse polovično porcijouser posted image . Punce pa kar malo več kot mene skupaj... jasno, da je bila lačna ko volk - potem si je pa zmerla cuker 90 min. po jedi in takoj po tistem napadla eno ogromno škatlo marmornatega kolača, ki si ga je prinesla od doma... Pa ji človek ne more zamerit - kaj pa naj? Strada?

sploh pa ne glede na to da sem 1dan nazaj bruhala, je to TEZKA hrana...ampak jim to ni jasno, valda mi je blo spet slabo.

Hehe, a nisi poslušala diabetologinje? BOlj ko razmišljaš o tem, bolj ti je slabo. Če o tem ne razmišljaš, ti pa sploh ni. Pismu, bi jo z enimi hormoni našopala, da bi zbruhala vse ko vidra, pa da jo vidim pol. Pač ene dobro prenašajo nosečnost, ene pa nimamo glih te sreče... Pa ne zato, ker bi razmišljale o tem (sama sem vedno bruhala že predno sem test naredila in še nisem niti vedela, da sem noseča).

Meni zdaj nihče več ne upa preveč pametovatuser posted image , saj nihče ni mel več otrok;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
21.12.2011 19:17:36   
martythezebra
Hej,
Evo mi smo meli danes pregled in laboratorij in je z nami vse vredu še zaenkrat. Ni pa G povedala nobenih podrobnosti. Naslednji pregled imam 4.1. in takrat imam že prvi CTG no ali pa šele, ker to je v bistvu en teden pred rokom. Ja od danes samo še 21 dni....joooj je šlo hitro. Za dojenčka mamo vse prštimano, prejšnji dan sem oprala še lupinico. Ni mi pa še uspelo naštimat potovalke za v porodnišnico zame user posted image . No sj počasi mi bo tut to ratal :). Lepo se imejte in uživajte še v zadnjih dneh kot 2v1 ;)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.12.2011 21:26:56   
Roberta69
Ste me "prepričale", da je brez veze izzivat in bodo topličke kar počakale :( Tam bit, pa ne it s tamalima v vodo, predvsem ta malim, bi bilo pa kar smotano.

Sprehodi: mene so ta prvič napsihirali, da sem bila kar ene dva, tri, štiri tedne notri, se ne spomnim natančno, zdelo se mi je pa, da traja eno leto user posted image . Saj če si od poroda bolj bogi, ti najbrž paše počivat, jaz sem bila pa kot rožica in bilo je konec aprila, prijetno vreme, skratka brez veze, ne moremo pa vedet, kaj bo na stara leta, k kao s tem strašijo.
Ta drugič sem te "nasvete" kar preslišala. Ko sem prišla domov, me je namesto kaksnih balonov in rožic user posted image , čakala totalna bomba, tako da sem polne 4 ure pospravljala, da smo lahko sploh normalno živeli - dragi je imel delo, tko da sta s tamalim samo smetila in to je bilo to :) Isti dan, ko sva prišla iz P smo šli tudi v trgovino (Interspar) kar ni glih pohvalno, ampak je tako pač naneslo. Jaz sem potem normalno vsak dan hodila na sprehod, edino na začetku sem čutila, da sem kmalu postala utrujena, zato so bili sprehodi krajši - sem poslušala telo.
Tretjič racunam, da bo približno tako kot ta drugič, upam edino, da prideva v pospravljen dom :)

Presredek: jaz sem imela obakrat srečo, nič raztragana in nič šivana, pa sem ta prvič rodila fantka z ogromniobsegom glave - 37 cm (to je po besedah babic fuuul veliko) in ravno ta obseg je tisto kar steje, kilaža nima veze, ta drugič pa z malce manjšim obsegom glave. Je pa ful odvisno, koliko se osebje in ti potrudiš. Jaz močno upam, da bo šlo tudi tokrat gladko, ker si potem po porodu cist kul, skoraj kot da se ne bi nič zgodilo. So me soporodnice ful cudno gledale, ko sem se takoj po porodu (ko odležiš tiste tri ure) usedla po turško ibrala. Za šive jih pa slišim revice, da marsikdaj ob spremembi vremena bolijo.

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
22.12.2011 0:30:15   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

kimica, a si že dala kri za HIV in hepatitis? me zanima cena.

Za obrazložitev- hodim pozno spat...user posted image Sedaj pa sem tako morala do konca naslikati sobico, obleč posteljnino, obesit , krinolino,user posted image , zavese itd...
Saj me bo pamet srečala po porodu...user posted image

Matkurja
samo da ti povem, da je testiranje za hiv dostopno tudi pri tvojem izbranem zdravniku. Ker gre za ločeno zaračunljiv laboratorij in dobijo povrnjen denar(vsi tudi koncesionarji). Za hepatitis pa žal ne. Je samoplačniški...
No, če se bojiš igel al kaj podobnega boš verjetno raje  dala oboje hkrati... Saj kljub temu lahko- pač eno gre preko zavarovanja, drugo rečeš v lab da želiš še to samoplačniško.

Zdaj pa nočko.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
22.12.2011 6:52:50   
vijolica2
Dobro jutrouser posted image

Jaz sem že kakšno urco in pol pokonci, nisem več mogla spati. Sedaj že srkam čaj, se mi zdi kot da se me nekaj lotevauser posted image . Ponavadi sem se našopala z limono v čaju, sedaj pa ne morem ker bi me zgaga celo požrlauser posted image

Sedaj bom pa šla dokončati prvo del doma narejenega darila, drugega bova pa popoldne "zvarila"user posted image . Fanta pa že čaka darilo pod smrečicouser posted image .

Moram povedati da sem bila včeraj zelo vesela sem dobila dve veliki novički-meni je po velikih mukah uspelo urediti dipl. in sem jo dala vezatiuser posted image , potem sva bila pa popoldne pri ortopedu za dragega in mu je rekel da je veliko bolje in gre lahko v službouser posted image .

Danes pa po skoraj 1 mesecu na pregled - upam, da bom imela prvi CTG, saj sem že v 37 t. Mislim da bi bil že čas. Javim, kaj reče.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4306
22.12.2011 8:25:23   
ursah
He he, moj dragi si je kar oddahnil, ko sem mu povedala, da imam prištimano torbo za v P in komplet za dojenčka za domov user posted image . Revež se je najbolj bal, da bi morala v paniki še kaj pakirati ali iskat, in me je že zadnja 2 tedna opominjal, da naj si pripravim user posted image .

Drugače pa sem bila jaz po prvem porodu skoraj 3 tedne notri, razen enega ali dveh res kratkih sprehodkov...samo sem se res slabo počutila (šivi, hemeroidi in ragade na prsih so me tako boleli, kot me ni še nič v življenju, tudi porod se mi je zdel blažji), bila sem grozno utrujena. Potem pa se je to pozdravilo, in od takrat naprej je bilo krasno, navozičkala sem se v svoji prvi porodniški ogromno user posted image . Tudi preverjeno dober način za izgubljanje kg user posted image

Drugače sem bila pa včeraj prav jezna na našo državo, ki je spet dokazala, da naj se mlade družine znajdemo kar same...smo namreč lani prvič vložili vlogo za subvencijo za mlade družine in včeraj dobili sklep oz. odločbo o zavrnitvi. Preverila razpis, izpolnjevali smo vse pogoje, ampak žal sem spregledala eno tiny mini malenkost...in sicer da so letos ne samo razpolovili višino subvencije, ampak tudi spremenili pogoje, kdo je mlada družina...in sicer ne več tako kot vsa prejšnja leta pari stari do toliko in toliko let, z najmanj enim otrokom, in ki so si od leta 2006 dalje urejali stanovanjski problem...sedaj po novem je mlada družina samo še tista, ki je imela v času reševanja stanovanjskega problema (torej po 2006) že otroka. Če to ni diskriminatorno glede na prejšnja leta, ampak kaj naj...

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
22.12.2011 9:40:29   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

kimica, a si že dala kri za HIV in hepatitis? me zanima cena.

Za obrazložitev- hodim pozno spat...user posted image Sedaj pa sem tako morala do konca naslikati sobico, obleč posteljnino, obesit , krinolino,user posted image , zavese itd...
Saj me bo pamet srečala po porodu...user posted image

Matkurja
samo da ti povem, da je testiranje za hiv dostopno tudi pri tvojem izbranem zdravniku. Ker gre za ločeno zaračunljiv laboratorij in dobijo povrnjen denar(vsi tudi koncesionarji). Za hepatitis pa žal ne. Je samoplačniški...
No, če se bojiš igel al kaj podobnega boš verjetno raje  dala oboje hkrati... Saj kljub temu lahko- pač eno gre preko zavarovanja, drugo rečeš v lab da želiš še to samoplačniško.

Zdaj pa nočko.

A res? Saj bi šla tja, ampak imam pa spet 100 km do nje, tko da pride ista pašta kar se denarja tiče. Škoda ker nisem prej vedla, ker sem bila prejšnji teden tam.
Igel se pa ne bojim.
Hvala za informacijo...

vijolica, čestitke za zvezano diplomo. Kdaj imaš zagovor?
Pa srečno pri G. Upam, da greš mal srčka poslušat na CTG.

Ursah, jaz se nisem še niti lotila slikat po sobici. No, če me prehiti, bo pač samo pobeljeno. Posteljica in previjalna pa sta prirpavljeni. O torbi pa nisem še nič razmišljala. Bom drugo leto.

Neposredna povezava do sporočila: 4308
22.12.2011 9:44:03   
kimica86

Matkurja samo da ti povem, da je testiranje za hiv dostopno tudi pri tvojem izbranem zdravniku. Ker gre za ločeno zaračunljiv laboratorij in dobijo povrnjen denar(vsi tudi koncesionarji). Za hepatitis pa žal ne. Je samoplačniški...

Zdaj pa nočko.

Meni je pa npr. bilo rečeno čisto drugače.. Sem govorila s svojim G in je rekel, da je oboje samoplačniško, razen v primeru, da te osebno G pošlje na te preiskave, kot sem že omenila v enem postu, če je user posted image imela spolne odnose z okuženim ali če sumijo, da se je kako drugače morda okužila.. Drugače, če pa potrebuješ te preiskave zase, ker pač npr. želiš porod v vodi, je oboje plačljivo.. Sicer pa test za HIV stane le 14 eur, tako, da tudi, če bi to držalo, jaz ne bi šla spraševat G ali to drži- že tako sem vsaj 2x mesečno tam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4309
22.12.2011 9:55:08   
trnuljčica
Ursah ja tole s stanovanjskim mi je znano... No, mi to izpolnjujemo, ampak prvič se je mali rodil 7 dni prepozno za njihuser posted image , drugič smo presegli cenzus za 50 evrov, pol pa več nisem vlagala, ker nima smisla...

Violica bravo za dokončanje diplomske. Želim ti da se tudi zdravje uredi...

Beti bom danes MM vprašala, če pozna koga od tam... Moji so z drugega konca.

Kasija daj poročaj kako je s čestitkami  in obiski pri tretjem... Si to tako dobro enkrat komentirala  kako je bilo za drugega user posted image bistveno manj, da sem se prav nasmejala. Pa mislim, da kar drži. Ker za tega razen maminega prispevka pri luči za user posted image , nič... V bistvu je na en način žalostno, da delajo take razlike med prvo in drugorojenci... Mislim vsi- družba. Prvi vauuuu, pričakovanje, vsi bi kar vse dali, posodili, kupili, ...Drugi  pa ala tale je vaša odločitev...user posted image A ni vseeno a je prvi al peti? Vseeno si zasluži vsaj čestitko v porodnišnico- pač simbolično, ne nekih daril itd...

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
22.12.2011 9:59:45   
kimica86
Jaz sem se pa danes kar prej zbudila, ker nisem imela več volje za se premetavat po postelji.. Prsti na rokah mi skozi mravljinčijo, da o krčih v mečih niti ne govorim pa še neke prebavne motnje imam, ki me neki zvija v trebuhu user posted image Ponavadi vsako jutro pospremim dragega v službo in se uležem nazaj v posteljo, ma danes prav nimam volje.. Se pa tolažim, da bo morda jutri bolje user posted image

Jaz bom pa svojo torbo za v P in torbo za user posted image kar ta teden pripravila user posted image , tako, da bom v novo leto vstopila pripravljena na dan D- nikoli ne veš kdaj bo ta žaba želela ven.. hehe user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
22.12.2011 10:00:29   
trnuljčica
Kimica verjemi mi pri tvojem osebnem zdravniku(splošnem, družinskem zdr) je to ločeno zaračunljiv strošek laboratorija. Kot tudi testi za borelijo, ščitnični...  Že kar nekaj let je tako... Po spominu od 2007 ziher...

Za gin pa res ne vem in ji tudi nisem rekla naj reče g.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
22.12.2011 10:01:24   
Mistica
  user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 27.12., MS (okolica), user posted image , MS
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
louisa, 30, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., okolica Kranja, LJ

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 15.12., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , 22.12., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , 12.12., ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.12., Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  MB, user posted image , MB
petrai, ?, 2user posted image , 1user posted image , 21.12., Bohinjuser posted image , Kranj

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 20.12., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 21.12., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , ?, NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , ?, Kranj (okolica)
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Vrhinka, user posted image , Postojna

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 9.12., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 1912., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.12., LJ, user posted image , Ljubljana
camino79, ?, 4, 0, ?, ?, MB

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
kimica86, 25, 1, 0, 9.12., Ankaran, user posted image , Postojna

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 25.12., okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 21.12., LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?., ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 14.12., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 28.12./4.1., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.12., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 5.12., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

2.2.
bugimajstr, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina, user posted image , NM

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 83user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 19
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

KORISTNE POVEZAVE:

Matične celice - javno shranjevanje

Matične celice - zasebno shranjevanje: - NEOCELICA, BIOBANKA

Masaža presredka

< Sporočilo je popravil Mistica -- 22.12.2011 10:13:07 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
22.12.2011 10:02:19   
Mistica

user posted image JANUARČKI 2012 user posted image

14.12.2011
Kasija - user posted image , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - user posted image & user posted image
diana79 - user posted image

user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
22.12.2011 10:06:31   
kimica86

Kimica verjemi mi pri tvojem osebnem zdravniku(splošnem, družinskem zdr) je to ločeno zaračunljiv strošek laboratorija. Kot tudi testi za borelijo, ščitnični...  Že kar nekaj let je tako... Po spominu od 2007 ziher...

Za gin pa res ne vem in ji tudi nisem rekla naj reče g.

Za osebnega zdravnika res ne vem, G mi je pa povedal, da pač moram sama plačat te izvide, ker pri meni niso nujni in jih rabim zase, za svoje stvari..

Neposredna povezava do sporočila: 4315
22.12.2011 10:12:17   
Mistica
Dobro jutro!

Čestitke vsem, ki ste imele pregled user posted image , mislim, da vas je kar nekaj takih, ki ste ga imele včeraj, danes, a ne?

vijolica - čestitke za diplomo in dobro novico glede tvojega user posted image Naj bodo od sedaj naprej samo dobre novice! Pa fajn odpravi na pregledu, želim ti, da bi poslušala srčko tvojega malega škratka.

ursah - no coment, kar se tiče takih razpisov. Pogoji so kr neki! user posted image Sicer pa super, da si pripravila torbe in pomirila dragega user posted image

miami - user posted image user posted image user posted image Upam, da bosta s pikico kmalu doma!

Pri nas pa je včeraj končno zadišalo po praznikih, sem cel dan pekla piškotke, da jih čez vikend odnesem bližnjim. No, če jih ne bova prej pohrustalauser posted image
Sobica je tudi končno pripravljena, poslikava je uspela velik boljš kot sem mislila, da bo, tako da sedaj je pa tudi pri nas vse ready za dan D. No, mene daje še mrzlica čiščenja, saj bi rada naredila generalko v stanovanju še ta teden, da potem res nimam več skrbi, če me kaj preseneti.

Pa hvala vam za komentarje glede izjav v smislu "A se že kaj bojiš poroda?", vidm, da ne motijo samo meneuser posted image

Lep, super dan vam želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4316
22.12.2011 10:13:16   
trnuljčica

Saj bi šla tja, ampak imam pa spet 100 km do nje, tko da pride ista pašta kar se denarja tiče. Škoda ker nisem prej vedla, ker sem bila prejšnji teden tam.

Eh, to pa res potem nima smisla.
Pa se mi zdi, da sem res dolgo nazaj to napisala. Je pa res, da takrat še ni bilo aktualno...user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
22.12.2011 10:16:19   
trnuljčica
Kimica saj vem. Specialnosti je dosti. In vsak ve le za svje področje. Tako da verjamem, da g tega ne vedo.  

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
22.12.2011 10:27:39   
kimica86

Kimica saj vem. Specialnosti je dosti. In vsak ve le za svje področje. Tako da verjamem, da g tega ne vedo.  

user posted image user posted image Kaj čmo, tako je.. Ma konc koncev, kot sem rekla, cena je samo 14 eur, tako, da se ne splača niti hodit k doktorju in čakat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4319
22.12.2011 10:30:43   
trnuljčica
Poslikave zaenkrat sem pobarvala vse, kar sem narisala, sedaj pa ne vem, a mi še kaj manjka na steni al ne... Ne bi rada, da je preveč vsega... No, edino tam, ko bo knjižna omarica in hišica za punčke, nisem nič naredila...user posted image  Omarica bo verjetno drugi teden, hišica čez dve leti...user posted image
Moram MM malo zatežit, da mi da slikice v album. Bomo videli...
Sta bila kolega (par) zadnjič na obisku in gledala sobico in je njega navdušil  zaljubljen ptičji par na veji od drevesa... Mi je bilo prav čudno, kakšne malenkosti nekatere čisto navdušijo... Razmišljam, da če bomo praznovali novo leto skupaj jima podarim podoben parček samo na enem manjšem platnu. Pol urce dela... Pa nikoli se ne bi spomnila sama od sebe...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 22.12.2011 10:31:48 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
22.12.2011 10:34:10   
vijolica2
Hvala punceuser posted image Diploma je v vezavi, oddam jo lahko prvi teden v januarju-taka so pravila na faksu. Kdaj bom pa imela zagovor pa ne vem, upam da se bom lahko dogovorila da imam v februarju, ker v janarju bo težka.
Ja jaz tudiupam, da bom poslušala srčka od pikeca.

Aja punce, kaj ve razmišljate o smsih katere boste poslale ko boste rodile? a boste same zmislile vsebino al kje po netu pobrskale?

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
22.12.2011 10:42:20   
trnuljčica
Sms imava že določen. Tudi prvič sva ga imela. Pa še cel spisek s telefonskimi sem MM  takrat pripravila, da je on to uredil (imela sem CR).
Prvič sem besedilo našla na netu- vsi so bili navdušeni... Sedaj sva ga sestavila sama. Je v prvi osebi (kot prvič) in  sva vanj vključila to, kako mala kraljična noče, da jo kličejo (vse možne okrajšave imena, ki bi si jih dedki babice domislili). Ja, jih je treba čimprej vzgojit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4322
22.12.2011 10:49:13   
pinia30
ojla bejbe user posted image
mi smo včeraj imeli prvi ctg in hkrati UZ, da preverimo ali se je mala rita že obrnila na glavo. Z dragim sva upala, da se je...pa naju je g kar hitro obvestila, da še kar čiča...sva dobila 15 min, da se odločiva o cr user posted image . Ja itak sva bila presenečena.
Ampak vseeno smo vse uštimali in določili, da naša štruca pride na dan 3.1. (če se ne odloči kaj prej pogledat na svetuser posted image )

Uf, uf - tole bo zdaj zdaj user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4323
22.12.2011 10:53:17   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

ojla bejbe user posted image
mi smo včeraj imeli prvi ctg in hkrati UZ, da preverimo ali se je mala rita že obrnila na glavo. Z dragim sva upala, da se je...pa naju je g kar hitro obvestila, da še kar čiča...sva dobila 15 min, da se odločiva o cr user posted image . Ja itak sva bila presenečena.
Ampak vseeno smo vse uštimali in določili, da naša štruca pride na dan 3.1. (če se ne odloči kaj prej pogledat na svetuser posted image )

Uf, uf - tole bo zdaj zdaj user posted image user posted image

V katerem tednu pa si, da ti je že predlagal CR???

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
22.12.2011 11:51:36   
beti 1
Vijolica: user posted image user posted image user posted image  za urejeno diplomo. Želim ti, da bi se preostanek izšel še bolje.

Ursah: se pridruzujem, mi smo pa par dni prezgodaj kupili stanovanje in zato izpadli.

Kimica 86: se ti pridružujem pri prebavnih težavah, zgleda nekaj takega po svetu hodi zdaj, mene tudi že par dni zvija, včeraj sem šla 2x bruhat, danes mam zapestnice proti slabosti in sem zaenkrat še uspela zadeve obdržat v sebi. Bomo videli, če bo tako še do večera. Pa še mala se mi je "dvignila" in me spet bolj v rebra  in želodec tišči. V glavnem hitro okrevanje želim. user posted image user posted image user posted image
Glede mravljincev v rokah, moja babica ima te težave, sicer zaradi starosti, ampak razlog je isti (utesnitev živca), njej pomaga, če si da za čas spanja v dlan zvito nogavico, oziroma nekaj mehkega in jajčastega, čez pa kako mrežico, da tega med spanjem ne izgubi.

Mistica: bravo za piškotke in energijo za čiščenje. Ti jo kar zavidam, moja je zopet nekam izpuhtela.

Trnuljčica: hvala user posted image user posted image user posted image . Pa ni treba možeka spraševat, sva pa zdaj že tolkim rekla, da bi se že moralo še kaj najt, če bi blo na razpolago. Bova pač morala želje prilagodit ponudbi.
Se pa priporočam za slikce od sobice, jaz sem zadnjič nekaj stenskih nalepk nabavla, ker res nimam umetniške roke (edina v familijiuser posted image ).

pinia30: upam, da res zdržite do 3.1., pa dobro opravte takrat user posted image user posted image user posted image

SMS: midva nisva izvirna in se s tem pred porodom nikoli nisva ukvarjala, sem pa včeraj dobila enga luštnega od ene od decembrčic:
"O, živjo! Dva že slabo uro strmita vame in me kličeta .... Ker sta mi kar všeč, sem ju določil za svoje starše. Pa bo, kar bo. Moje manekenske mere: .... Lepo vas pozdravljam. "

Včeraj sem šla po izvide ščitnice, k sreči je vse OK. Ostalo sem pa že zgoraj opisala, kako sem. Mene naslednji pregled čaka 3.1., o CTG mi ni še nič govorila, potem pa naj bi do poroda hodila v Lj. porodnišnico, pa bom verjetno vsak teden mela CTG. Jih je pa ful manj, kot sem jih imela pri starejših 2, mi jih je začela delat že po 30.t.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?