ronja
|
Ronja a nisi rekla, da ste bili pred kratkim vsi bolni? Še tri tedne po infektih (tudi virusnih) se sladkor uravnava , po svoje, in skače gor in dol. MM se takrat sploh ne sekira, ker ne more nič naredit glede tega... Žal... Edino, da manj grešiš kot prej, če ne bo pač še bolj po svoje... Bolane smo skoz nekaj... Tudi zdaj... Pa zmatrana sem ko pes! Fizična aktivnost (tudi user posted image ) pa kar fajn upliva na vrednosti... Sam se mi zdi da imaš tu menda zdaj abstinenco... Rekel mi sicer nihče ni, samo si tudi vprašat nisem upala... Prejšnjič, ko sem mela take popadke, so mi rekli, da lahko kar pozabiva do 37. tedna... No, saj danes imam g. pa jo bom vprašala. Klinc je to, da ne morem met obojega: ali letam okoli (recimo včeraj sta bili malidve doma in sem posledično počivala mogoče 15 min, če je bila sreča mila ) in sem mela cuker tipitopi, največja vrednost je bila 6,4, vse ostale so bile pod 6, pa sem si 6x merila in jedla tudi prepovedano hrano (po tisti je bilo še boljš kot po njihovi zapovedani...) no, samo potem me je pa buši zvil in ko je šel lubi na basket, smo do konca spekle ene diabetične piškote - dišijo, ko tapravi, so pa sicer najbolj zanič piškoti, kar sem jih kdaj v življenju spekla , potem pa sem se sam zvila na tla in tam čakala, da pride... Na srečo sta bili malidve s tem čisto zadovoljni, ker sem pač ležala pri njima na tleh in sta me lahko pokrivali, mi brali in me futrali z raznoraznimi lesenimi in lego torticami (niso slabo vplivale na cuker v krvi;). ampak nočem met več popadkov, saj jih ni bilo veliko, samo se ustrašim, če ne drugega, pa vem, da če pa še enkrat zares zalaufa, se pa ne bo več umirilo... Tak da sem kar malo obupana včasih... Danes sem ju dala v vrtec, pa je Ronja jokala, da jo boli uho, pa trebušček, pa da ji je slabo... In nisem mela pojma, a blefira ali ne. Navadno vedno vem, zdaj pa da me ubiješ, nisem vedela... Vem samo, da mam danes g. in da moram it (so mi prestavili, ker je ta teden potem ni več). Če bi bilo vse tipitopi s Svitom, bi magari g. prestavila na po novem letu, tako si pa tega res ne upam. Ma, včasih je življenje res zaj*! khurde, ja, saj bi sklepala, da mi pšenica ne dela težav, samo zakaj sem pa potem po uni črni žemlij mela cuker 7,3??? NIč mi ni jasno, ker ni konsistentno. Edini vzorec, ki ga najdem je spanje: manj kot 6 ur - problemi, več kot 6 ur - ok. NO, bomo videli, kako bo danes, ko je blo lih 6 h. tko da 90 minut po zadnjem grižljaju. Meni so zabičali, da po prvem Vedno sem merila tako, razen, kadar sem testirala, kako deluje, takrat sem večkrat zapored. cuker je odvisen tudi od razpoloženja osebe. če si pod stresom, je večji, ne glede na zaužito hrano. Super, torej j rešitev, da se mi slako j*, če mam popadke . Hmmm... Pa da fliknem malidve v vrtec, tudi če sta bolni, da se ne bom terala... Nekak mi to ni glih sprejemljivo... Saj vem: teorija je eno, praksa pa drugo... roberta, saj lahko greste v toplice, samo kopaj se ti ne tam, saj ma lahko mami otroke na skrbi, ko bojo v vodi, ti jih pa iz kopnega opazuješ. Lih višek užitka to ni, ampak ne vem, no, jaz zadnje 14 dni res ne bi tvegala - če bi ti videla une revčke na ie, ki se s čim okužijo... Nočeš tega. pravijo pa, da je problem tudi to, da na koncu, tudi če je mv še zaprt, se pojavijo razpokice - in za une mikromini bakterije je to dovolj... Ne vem, mene so v p. zelo debelo pogledali, ko sem rekla, da sem se hotla it kopat... Pa sem bila 34 tednov noseča in je bilo do teh popadkov vse tipitopi zaprto. miami, drži se! A si katera dela masažo presredka? Sem si kupila olje, hotela sprobat, pa še nisem prišla do tega, ko sem dobila popadke, tako da si zdaj ne upam (ne priporočajo, če grozi prezgodnji porod). Bom danes vprašala g., kako je s tem. Tudi vaginalnih kroglic namesto kegljevih vaj ne upam zdaj uporabljat... niti malinovega čaja pit. Bom z vsem tem začela drugo leto...