Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 10:07:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jutri pa Praga uživaj Ja, saj če bi se mi dalo ukvarjat, bi že spravila skupaj tisti koledar. Mogoče pa drugo leto
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 10:13:35
|
|
|
|
ada2
|
drugače pa.... adam ima že od nedelje vročino ... malo pade, pa spet naraste... včeraj zvečer je imel skoraj 40 (39,8), po calpolu mu je padlo na 37,6... pa ni pikast, prav gobast je in čeprav se ne praska, se bojim, da tole ne bo brez posledic. no, vsaj počuti se danes toliko bolje, da vsaj aktivno gleda risanke.... včeraj jih je bolj miže
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 12:47:00
|
|
|
|
petarda
|
Vse se bo zacelilo, boš videla. Naš junior je bil tudi kar revček, je imel na čelu kar dve brazgotini za katere sem tudi mislila, da mu bosta ostali, pa se je vse zacelilo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 12:58:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jutri pa Praga uživaj Podpis. Mene je v Pragi moj lubi zaprosil ...in to v kafejčku, ki je imel pred vhodom eno tablo z veliiiikim prstanom ...mislim, da se je prav reklo Pri Prstanu, Prstan ali nekaj podobnega...noter so bile take male mizice, stene pa vse počičkane z ljubezenskimi sporočili. In sem mu prav rekla:"Evo..ko praviš, da bi me že zdavnaj zaprosil, če ne bi vedel, da pričakujem, da je nekaj posebnega...Tule bi mi na zid napisal, če se bom poročila s tabo in to bi meni že bilo fuuuul romantično". No in potem grem na wc, pridem nazaj, on kao snema napise, ambient...pred mojim sedežem pa prstan ... "No, a se boš poročila z mano, če ti povem, da te imam najraje na svetu?" aaaaaaaaaaaaa...še zdaj mi grejo kocine pokonci. Nikoli ne bom pozabila tistega njegovega pogleda...in mojega navdušenja nad tem, da je prstan kupil pred potovanjem, ga imel stalno pri sebi in čakal IN UJEL! pravi trenutek...pa še vse imam posneto!!! Sicer je rekel, da je nekako mislil, da me bo zaprosil med večerjo, samo se mu je potem zdelo, da je boljše kar tam. Potem sva pa itak cel vikend lebdela...meni se zdi, da sva bila oba meter nad zemljo, kot da sva edina zaljubljenca na svetu Pa vsi so nama čestitali, zvečer nazdravili na najino srečo, otroke...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 13:02:10
|
|
|
|
Paštetka
|
iiiiiiiiiiiii...kak lepo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 13:06:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka iiiiiiiiiiiii...kak lepo Aneda? Zdaj bi mu pa včasih najraje vrat zavila ... In čeprav se nima za romantičnega, pa tudi jaz ga nimam za nekaj ful romantičnega...se zna potrudit, predvsem pa ve kdaj je treba
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 13:09:55
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka iiiiiiiiiiiii...kak lepo Aneda? Zdaj bi mu pa včasih najraje vrat zavila ... In čeprav se nima za romantičnega, pa tudi jaz ga nimam za nekaj ful romantičnega...se zna potrudit, predvsem pa ve kdaj je treba jao, moj je tudi taki. Za Božička sem si zaželela mašino za testenine. In že me 2 tedna sprašuje, če sem si ga kupila. Kao, da mi bo on dal denar in naj grem kupit Mislim, niti potruditi se ne more, da bi ga šel iskat in dal zavit, pa nastavit ponoči pod jelko In danes opet sem mu danes zagrozila, da če mi ga ne zavije in nastavi pod jelko, da bo joj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 13:10:19
|
|
|
|
petarda
|
Evo tule ...zdaj bom pa nehala sanjarit, se mi mini zbuja v posteljici...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 14:03:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aneda? Zdaj bi mu pa včasih najraje vrat zavila ... In čeprav se nima za romantičnega, pa tudi jaz ga nimam za nekaj ful romantičnega...se zna potrudit, predvsem pa ve kdaj je treba zato pa se splača tudi s tvoje strani kdaj kaj spregledat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 19:19:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ajdi...grem malo pospravit...danes pride mami pazit na naše škorce, ker greva midva SPET naokoli....letos je kar pester veseli december - nimam nič proti...je lepo malo preklopit in se družit s prijatelji ... Nisem šla Mini je bil popoldne malo nemiren, pa nisem hotela vseh treh mamici pustit, ker jo križ boli in če bi ga morala nosit, bi bila jutri koma ... Samo, da sem ji sporočila, da je ne bomo rabili...v trenutku je postal čisto priden No, se pa nič ne pritožujem...sem jih orng zmatrala in zdaj že vsi trije spijo - luksuz!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 19:24:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aneda? Zdaj bi mu pa včasih najraje vrat zavila ... In čeprav se nima za romantičnega, pa tudi jaz ga nimam za nekaj ful romantičnega...se zna potrudit, predvsem pa ve kdaj je treba zato pa se splača tudi s tvoje strani kdaj kaj spregledat ja...saj...včasih zamižim...pa ne na en uč, ampak na oba ....si ne predstavljam, da bi živela brez njega ... mu to tudi večkrat povem, ker ga imam res rada. Ampak mu tudi povem, da se trenutno stanje lahko spremeni, če bi ga kaj dosti biksal ...pol te itak verjetno minejo vsa čustva...enkrat poleti sva imela krizo...takrat sem si z lahkoto predstavljala življenje brez njega..res, prav pasalo bi mi ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 20:27:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, kak zgledajo tiste posodice, v katere si dala kopalno sol? Danes sem cel Kik okoli obrnila in nisem našla nič primernega. Kupila sem sicer ene kot kozarčke, ampak sem potem v Jysku dobila take lepe vazice (visoke, oglate, na vrhu kot steklenica), kupila plutovinaste zamaške in bo suuuuuuper edino niso prozorne, je steklo obarvano, ampak zaradi tega se zdaj res ne bom sekirala. Upam, da nam jutri rata naredit, ker v petek že rabita. Eterično olje pa sem evkalipt vzela (v DMu je veeeliko cenejše kot v lekarni), mi tak lepo diši.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 20:55:55
|
|
|
|
Paštetka
|
Visoko cca. 10 cm + pokrovček. Steklene z vzorcem. A si vprašala? Rekla bi ceno. Mogoče bi pa prodajalka vedela. Eni škatli je bilo več teh posodic z različnimi vzorci. Ti probam mail poslati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 21:18:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ti probam mail poslati Ti ni najbolj ratalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 21:24:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ti probam mail poslati Ti ni najbolj ratalo ti probam jaz poslati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.12.2011 9:28:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ti probam mail poslati Ti ni najbolj ratalo ti probam jaz poslati Tak, zdaj imam pa od obeh Dobro jutro, kje pa ste? Jaz sem že pri drugi Tale je sicer French coffee iz avtomata, ampak tako za posladkat ni slaba. Boste poskusile?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.12.2011 9:36:07
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tale je sicer French coffee iz avtomata, ampak tako za posladkat ni slaba. Boste poskusile? Mogoče bi pa res eno Da se nađemo na pola puta...?
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 22.12.2011 9:40:23 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.12.2011 9:38:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
Heeeeeeeeeeelllooooooooooooooooooooooooooo Samo vas pozdravim. Več zdaj nimam časa. Grem eno malo pupo cartat Pridem popoldne ali pa zvečer malo na čvek ... če seveda nebote zdaj vse pobegnile
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 22.12.2011 9:39:08 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.12.2011 9:40:18
|
|
|
|
ada2
|
hvala za bubi. tak, adam je končno malo boljši. počasi se mu kozice sušijo...počasi, ker še vedno jih je poln, še vedno so tiste veliiike vodene in še vedno srbijo. malo omili claritine, vsaj do te meje, da je znosno. in da je pri nas đumbus še večji se je še psica začela gonit in jo imamo v plenicah, pa naj se še tako smešno sliši... ampak saj drugače ne gre. še dobro, da mi je ostalo 5 plenic od miha sem lepo luknjico za repek izrezala in jih ima pripopane gor. čisto lepo se je navadila, ne trga si je, niti ponoči.... HB. sem se pa že dogovorila za sterilizacijo na začetku pomladi in potem bo rešena teh težav. kaj je še novega? aja, z gradnjo gremo v naslednjem tednu naprej... pridejo zakitat in pobelit stene, stopnišče je izdelano, samo položit (sestavit) je še treba. oz namontirat ali kak naj rečem , potem še podi po sobah in se deca selijo.... kuhinja pa bo verjetno še malo mogla počakat.... pa upam, da ne dlje kot do poletja.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.12.2011 9:46:28
|
|
|
|
ada2
|
aja, tisti "beli zajček" je nušin katehet
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.12.2011 10:20:07
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Ada kaj je s tistim "belim zajčkom"? Jaz ne morem videa odpret in nimam pojma za kaj gre, pa toliko je slišati o njem... Naty tebe pa res že dolgo ni bilo na spregled...mogoče se pa zvečer res ujameva. Bubi....jaz bi zdaj eno kavo...in to mi tako močno diši, da si jo grem kar skuhat, danes je še nisem uspela.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.12.2011 11:02:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jutri pa Praga verjetno že uživata
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.12.2011 11:04:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drugače pa.... adam ima že od nedelje vročino ... malo pade, pa spet naraste... včeraj zvečer je imel skoraj 40 (39,8), po calpolu mu je padlo na 37,6... pa ni pikast, prav gobast je in čeprav se ne praska, se bojim, da tole ne bo brez posledic. no, vsaj počuti se danes toliko bolje, da vsaj aktivno gleda risanke.... včeraj jih je bolj miže moja2 sta zaradi ogrooomnih noric dobila AB (menda da smo preprečili kako vnetje) Kaj če bi malo povprašala P?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.12.2011 11:06:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Podpis. Mene je v Pragi moj lubi zaprosil ...in to v kafejčku, ki je imel pred vhodom eno tablo z veliiiikim prstanom ...mislim, da se je prav reklo Pri Prstanu, Prstan ali nekaj podobnega...noter so bile take male mizice, stene pa vse počičkane z ljubezenskimi sporočili. In sem mu prav rekla:"Evo..ko praviš, da bi me že zdavnaj zaprosil, če ne bi vedel, da pričakujem, da je nekaj posebnega...Tule bi mi na zid napisal, če se bom poročila s tabo in to bi meni že bilo fuuuul romantično". No in potem grem na wc, pridem nazaj, on kao snema napise, ambient...pred mojim sedežem pa prstan ... "No, a se boš poročila z mano, če ti povem, da te imam najraje na svetu?" aaaaaaaaaaaaa...še zdaj mi grejo kocine pokonci. Nikoli ne bom pozabila tistega njegovega pogleda...in mojega navdušenja nad tem, da je prstan kupil pred potovanjem, ga imel stalno pri sebi in čakal IN UJEL! pravi trenutek...pa še vse imam posneto!!! Sicer je rekel, da je nekako mislil, da me bo zaprosil med večerjo, samo se mu je potem zdelo, da je boljše kar tam. Potem sva pa itak cel vikend lebdela...meni se zdi, da sva bila oba meter nad zemljo, kot da sva edina zaljubljenca na svetu Pa vsi so nama čestitali, zvečer nazdravili na najino srečo, otroke... pravega romantika imaš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.12.2011 11:08:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka iiiiiiiiiiiii...kak lepo Aneda? Zdaj bi mu pa včasih najraje vrat zavila ... In čeprav se nima za romantičnega, pa tudi jaz ga nimam za nekaj ful romantičnega...se zna potrudit, predvsem pa ve kdaj je treba jao, moj je tudi taki. Za Božička sem si zaželela mašino za testenine. In že me 2 tedna sprašuje, če sem si ga kupila. Kao, da mi bo on dal denar in naj grem kupit Mislim, niti potruditi se ne more, da bi ga šel iskat in dal zavit, pa nastavit ponoči pod jelko In danes opet sem mu danes zagrozila, da če mi ga ne zavije in nastavi pod jelko, da bo joj tko se dela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
notečevapali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijoda (
28%)
ne (
47%)
za vse (
0%)
na kater e-mail naslov (
15%)
nikoli (
4%)
za katero kitaro (
6%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!