|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
21.12.2011 10:07:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

jutri pa Praga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  uživaj user posted image user posted image user posted image

Ja, saj če bi se mi dalo ukvarjat, bi že spravila skupaj tisti koledar. Mogoče pa drugo leto user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
21.12.2011 10:13:35   
ada2
drugače pa....
adam ima že od nedelje vročinouser posted image ... malo pade, pa spet naraste... včeraj zvečer je imel skoraj 40 (39,8), po calpolu mu je padlo na 37,6... pa ni pikast, prav gobast je in čeprav se ne praska, se bojim, da tole ne bo brez posledic. no, vsaj počuti se danes toliko bolje, da vsaj aktivno gleda risanke.... včeraj jih je bolj mižeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
21.12.2011 12:47:00   
petarda
Vse se bo zacelilo, boš videla. Naš junior je bil tudi kar revček, je imel na čelu kar dve brazgotini za katere sem tudi mislila, da mu bosta ostali, pa se je vse zacelilo. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
21.12.2011 12:58:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  uživaj user posted image user posted image user posted image

Podpis. user posted image  Mene je v Pragi moj lubi zaprosil user posted image ...in to v kafejčku, ki je imel pred vhodom eno tablo z veliiiikim prstanom user posted image ...mislim, da se je prav reklo Pri Prstanu, Prstan ali nekaj podobnega...noter so bile take male mizice, stene pa vse počičkane z ljubezenskimi sporočili. In sem mu prav rekla:"Evo..ko praviš, da bi me že zdavnaj zaprosil, če ne bi vedel, da pričakujem, da je nekaj posebnega...Tule bi mi na zid napisal, če se bom poročila s tabo in to bi meni že bilo fuuuul romantično". No in potem grem na wc, pridem nazaj, on kao snema napise, ambient...pred mojim sedežem pa prstanuser posted image user posted image user posted image user posted image ... "No, a se boš poročila z mano, če ti povem, da te imam najraje na svetu?" aaaaaaaaaaaaa...še zdaj mi grejo kocine pokonci. Nikoli ne bom pozabila tistega njegovega pogleda...in mojega navdušenja nad tem, da je prstan kupil pred potovanjem, ga imel stalno pri sebi in čakal IN UJEL! pravi trenutek...pa še vse imam posneto!!! Sicer je rekel, da je nekako mislil, da me bo zaprosil med večerjo, samo se mu je potem zdelo, da je boljše kar tam. user posted image  Potem sva pa itak cel vikend lebdela...meni se zdi, da sva bila oba meter nad zemljo, kot da sva edina zaljubljenca na svetu user posted image user posted image user posted image  Pa vsi so nama čestitali, zvečer nazdravili na najino srečo, otroke... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
21.12.2011 13:02:10   
Paštetka
iiiiiiiiiiiii...kak lepo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
21.12.2011 13:06:09   
petarda

Aneda? Zdaj bi mu pa včasih najraje vrat zavila user posted image user posted image user posted image user posted image ... In čeprav se nima za romantičnega, pa tudi jaz ga nimam za nekaj ful romantičnega...se zna potrudit, predvsem pa ve kdaj je trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
21.12.2011 13:09:55   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Aneda? Zdaj bi mu pa včasih najraje vrat zavila user posted image user posted image user posted image user posted image ... In čeprav se nima za romantičnega, pa tudi jaz ga nimam za nekaj ful romantičnega...se zna potrudit, predvsem pa ve kdaj je trebauser posted image user posted image user posted image

jao, moj je tudi taki.
Za Božička sem si zaželela mašino za testenine. In že me 2 tedna sprašuje, če sem si ga kupila. Kao, da mi bo on dal denar in naj grem kupit user posted image
Mislim, niti potruditi se ne more, da bi ga šel iskat in dal zavit, pa nastavit ponoči pod jelko user posted image
In danes opetuser posted image

sem mu danes zagrozila, da če mi ga ne zavije in nastavi pod jelko, da bo joj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
21.12.2011 13:10:19   
petarda
Evo tule

user posted image

user posted image ...zdaj bom pa nehala sanjarit, se mi mini zbuja v posteljici... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
21.12.2011 14:03:23   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  zato pa se splača tudi s tvoje strani kdaj kaj spregledat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
21.12.2011 19:19:44   
petarda

Ajdi...grem malo pospravit...danes pride mami pazit na naše škorce, ker greva midva SPET naokoli....letos je kar pester veseli december - nimam nič proti...je lepo malo preklopit in se družit s prijatelji user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nisem šla user posted image  Mini je bil popoldne malo nemiren, pa nisem hotela vseh treh mamici pustit, ker jo križ boli in če bi ga morala nosit, bi bila jutri komauser posted image ... Samo, da sem ji sporočila, da je ne bomo rabili...v trenutku je postal čisto priden user posted image

No, se pa nič ne pritožujem...sem jih orng zmatrala in zdaj že vsi trije spijo - luksuz! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
21.12.2011 19:24:47   
petarda

user posted image user posted image user posted image  zato pa se splača tudi s tvoje strani kdaj kaj spregledat user posted image user posted image user posted image

ja...saj...včasih zamižim...pa ne na en uč, ampak na oba user posted image ....si ne predstavljam, da bi živela brez njega user posted image ... mu to tudi večkrat povem, ker ga imam res rada. Ampak mu tudi povem, da se trenutno stanje lahko spremeni, če bi ga kaj dosti biksal user posted image user posted image user posted image ...pol te itak verjetno minejo vsa čustva...enkrat poleti sva imela krizo...takrat sem si z lahkoto predstavljala življenje brez njega..res, prav pasalo bi mi user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
21.12.2011 20:27:12   
*bubi*
Paštetka, kak zgledajo tiste posodice, v katere si dala kopalno sol? Danes sem cel Kik okoli obrnila in nisem našla nič primernega. Kupila sem sicer ene kot kozarčke, ampak sem potem v Jysku dobila take lepe vazice (visoke, oglate, na vrhu kot steklenica), kupila plutovinaste zamaške in bo suuuuuuper user posted image user posted image user posted image  edino niso prozorne, je steklo obarvano, ampak zaradi tega se zdaj res ne bom sekirala.

Upam, da nam jutri rata naredit, ker v petek že rabita. Eterično olje pa sem evkalipt vzela (v DMu je veeeliko cenejše kot v lekarni), mi tak lepo diši.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
21.12.2011 20:55:55   
Paštetka
Visoko cca. 10 cm + pokrovček. Steklene z vzorcem. A si vprašala? Rekla bi ceno. Mogoče bi pa prodajalka vedela. Eni škatli je bilo več teh posodic z različnimi vzorci.
Ti probam mail poslati

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.12.2011 21:18:40   
*bubi*
Ti probam mail poslati

Ti ni najbolj ratalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.12.2011 21:24:19   
petarda

Ti probam mail poslati

ti probam jaz poslati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
22.12.2011 9:28:02   
*bubi*

Ti probam mail poslati

ti probam jaz poslati user posted image user posted image user posted image

Tak, zdaj imam pa od obeh user posted image user posted image

Dobro jutro, kje pa ste? Jaz sem že pri drugi user posted image
Tale je sicer French coffee iz avtomata, ampak tako za posladkat ni slaba. Boste poskusile?
user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
22.12.2011 9:36:07   
Naty_ka
Tale je sicer French coffee iz avtomata, ampak tako za posladkat ni slaba. Boste poskusile?
user posted image user posted image user posted image  user posted image

Mogoče bi pa res eno user posted image user posted image   Da se nađemo na pola puta...?user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 22.12.2011 9:40:23 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
22.12.2011 9:38:03   
Naty_ka
Heeeeeeeeeeelllooooooooooooooooooooooooooo user posted image
Samo vas pozdravim. Več zdaj nimam časa. Grem eno malo pupo cartat user posted image

Pridem popoldne ali pa zvečer malo na čvek user posted image  ... če seveda nebote zdaj vse pobegnile user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 22.12.2011 9:39:08 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
22.12.2011 9:40:18   
ada2
hvala za user posted image  bubi.
tak, adam je končno malo boljši. počasi se mu kozice sušijo...počasi, ker še vedno jih je poln, še vedno so tiste veliiike vodene in še vedno srbijo. malo omili claritine, vsaj do te meje, da je znosno.
in da je pri nas đumbus še večji se je še psica začela gonit in jo imamo v plenicah, pa naj se še tako smešno sliši... ampak saj drugače ne gre. še dobro, da mi je ostalo 5  plenic od mihauser posted image  sem lepo luknjico za repek izrezala in jih ima pripopane gor. čisto lepo se je navadila, ne trga si je, niti ponoči.... HB. sem se pa že dogovorila za sterilizacijo na začetku pomladiuser posted image  in potem bo rešena teh težav.
kaj je še novega? aja, z gradnjo gremo v naslednjem tednu naprej... pridejo zakitat in pobelit stene, stopnišče je izdelano, samo položit (sestavit) je še treba. oz namontirat ali kak naj rečemuser posted image , potem še podi po sobah in se deca selijo.... kuhinja pa bo verjetno še malo mogla počakat.... pa upam, da ne dlje kot do poletja.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
22.12.2011 9:46:28   
ada2
aja, tisti "beli zajček" je nušin katehet

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
22.12.2011 10:20:07   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Ada kaj je s tistim "belim zajčkom"? Jaz ne morem videa odpret in nimam pojma za kaj gre, pa toliko je slišati o njem...

Naty tebe pa res že dolgo ni bilo na spregled...mogoče se pa zvečer res ujameva.user posted image

Bubi....jaz bi zdaj eno kavo...in to mi tako močno diši, da si jo grem kar skuhat, danes je še nisem uspela.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
22.12.2011 11:02:40   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image verjetno že uživata user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
22.12.2011 11:04:15   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

drugače pa....
adam ima že od nedelje vročinouser posted image ... malo pade, pa spet naraste... včeraj zvečer je imel skoraj 40 (39,8), po calpolu mu je padlo na 37,6... pa ni pikast, prav gobast je in čeprav se ne praska, se bojim, da tole ne bo brez posledic. no, vsaj počuti se danes toliko bolje, da vsaj aktivno gleda risanke.... včeraj jih je bolj mižeuser posted image

moja2 sta zaradi ogrooomnih noric dobila AB (menda da smo preprečili kako vnetje) Kaj če bi malo povprašala P?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
22.12.2011 11:06:48   
NinaŠ
Podpis. user posted image  Mene je v Pragi moj lubi zaprosil user posted image ...in to v kafejčku, ki je imel pred vhodom eno tablo z veliiiikim prstanom user posted image ...mislim, da se je prav reklo Pri Prstanu, Prstan ali nekaj podobnega...noter so bile take male mizice, stene pa vse počičkane z ljubezenskimi sporočili. In sem mu prav rekla:"Evo..ko praviš, da bi me že zdavnaj zaprosil, če ne bi vedel, da pričakujem, da je nekaj posebnega...Tule bi mi na zid napisal, če se bom poročila s tabo in to bi meni že bilo fuuuul romantično". No in potem grem na wc, pridem nazaj, on kao snema napise, ambient...pred mojim sedežem pa prstanuser posted image user posted image user posted image user posted image ... "No, a se boš poročila z mano, če ti povem, da te imam najraje na svetu?" aaaaaaaaaaaaa...še zdaj mi grejo kocine pokonci. Nikoli ne bom pozabila tistega njegovega pogleda...in mojega navdušenja nad tem, da je prstan kupil pred potovanjem, ga imel stalno pri sebi in čakal IN UJEL! pravi trenutek...pa še vse imam posneto!!! Sicer je rekel, da je nekako mislil, da me bo zaprosil med večerjo, samo se mu je potem zdelo, da je boljše kar tam. user posted image  Potem sva pa itak cel vikend lebdela...meni se zdi, da sva bila oba meter nad zemljo, kot da sva edina zaljubljenca na svetu user posted image user posted image user posted image  Pa vsi so nama čestitali, zvečer nazdravili na najino srečo, otroke... user posted image user posted image user posted image user posted image

pravega romantika imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
22.12.2011 11:08:42   
NinaŠ

jao, moj je tudi taki.
Za Božička sem si zaželela mašino za testenine. In že me 2 tedna sprašuje, če sem si ga kupila. Kao, da mi bo on dal denar in naj grem kupit user posted image
Mislim, niti potruditi se ne more, da bi ga šel iskat in dal zavit, pa nastavit ponoči pod jelko user posted image
In danes opetuser posted image

sem mu danes zagrozila, da če mi ga ne zavije in nastavi pod jelko, da bo joj user posted image

user posted image user posted image user posted image tko se dela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (28%)

ne (47%)

za vse (0%)

na kater e-mail naslov (15%)

nikoli (4%)

za katero kitaro (6%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!