petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jao.... upam, da ni v službi kaj počilo, če si slučajno kaj naokoli hodila Še tole moram pokomentirat, zdaj ko sem se umirila. V službi je vse OK, sem res šla malo naokoli. Naš niti ne vem kaj naj mu rečem...ni prijatelj, ni pa niti znanec...no, mogoče je lubijev prijatelj....v glavnem človek poročen, ima dva otroka, super ženo, ki ga ima ful rada in se trudi ohranit njun zakon....on pa v drugi puberteti... ...in zdaj je na eni fešti zapel z eno in pravi, da ga rajca in da ima vse možnosti in da ga mika...idiot....in potem pred ženo, da nič ni, po drugi strani pa se z njo dopisuje, hodi na pijačke ....in zadnjič je ravno mojemu rekel, da mu je bedno, ker ga žena zdaj obtožuje za vse in da, če je že tako, da jo bo pa res "počil"...po drugi strani pa pravi, da se sam zaveda, da ta je preveč zapela in da mu ne bo dala miru in da mu lahko razpade družina, ampak vleče ga pa vseeno tam... In zadnjič je šla njegova žena na šiht, on pa s tisto na kuhančka in kao počit jo ....in mene je ful imelo, da bi ženi povedala, da je prav, da ga je na oštro prijela (kar ga je res, pa še premalo)...pa mi lubi ni pustil...je rekel, da se to naju ne tiče . Saj se res ne, samo jaz sem bila pa res tako žalostna, ko sem pomislila na tisto revo, ki se trudi...on pa po eni strani bi se trudil, po drugi pa tiča ne more v hlačah držat . Pa res mi je žal, da ima to krizo, ker drugače ni napačen fant, ta s katero bi ga "sral" pa je tudi ful v redu...vsaj kolikor jo jaz poznam . In mi še zdaj ni jasno, da je res hotela z njim, ki je poročen in ima dva otroka ....no, saj potem se ta drama nadaljuje še danes...samo upam, da se konča tako, da ne bo nobenemu od njih žal
|