|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
21.12.2011 11:59:40   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelic

enako user posted image user posted image no mogoče se bom potrudila da pošljem kaj po mailu. kako skupno družinsko sliko, če se ne boma do božiča čisto skregala user posted image user posted image

KAj pa te, vaju prazniki jezijo?

user posted image user posted image user posted image

o hvala. eh, preveč vsega. pa BAJE meni hormoni nagajajo. bo že vido, ko mu bom glavo vtrgala in bom potem res lahko rekla, da so hormoni krivi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
21.12.2011 12:00:47   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kak mi je kul ko se z kolegico zmenima kaj bo komu kaj za božič kupla. Ima 7 mesečnega in skoraj 3-letnega fantiča in sem ji mms poslala če že majo to kar smo nabavli. Je rekla da ne in vprašala kaj mi rabimo. Sem rekla spdel trenerke in je to to user posted image Pa se sploh ne sekiram več. To mi je najbolj všeč, ko se tak zmenima... Stalno se tud za RD in to. Tak da ni vstran vržen denarčič.

A se lahko midve tudi zmenima kaj bi jaz imelauser posted image

Lahko.

Sicer pa si zadnjič na FB tak dolgo pisala me pa čakale, da sem sklepala da ničesar ne potrebješ user posted image

[/quot

Če mi obljubi zdravje bavcoma bom čist presrečna.
Sicer ,pa nimam posebnih želja ,ker ,če se gre za oblačila rabim od A do Ž.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
21.12.2011 12:01:25   
MalaČebelica
prva user posted image user posted image user posted image user posted image

tak zdaj pa lahko grem na malico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
21.12.2011 12:02:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

enako user posted image user posted image no mogoče se bom potrudila da pošljem kaj po mailu. kako skupno družinsko sliko, če se ne boma do božiča čisto skregala user posted image user posted image

o hvala. eh, preveč vsega. pa BAJE meni hormoni nagajajo. bo že vido, ko mu bom glavo vtrgala in bom potem res lahko rekla, da so hormoni krivi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sori sam se moram

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
21.12.2011 12:02:20   
PERSIDA

Moški svet narobe svet,žal zvedela prepoznouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1605
21.12.2011 12:02:37   
tasa_m

prva user posted image user posted image user posted image user posted image

tak zdaj pa lahko grem na malico user posted image user posted image user posted image user posted image

dober teeek!

Neposredna povezava do sporočila: 1606
21.12.2011 12:07:04   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

In po novem rada gledata TOM&JERRYA user posted image .Upam,da boterček zapeče do božiča še več tega ,ker sicer se mi bo spelalo od ene iste kako tom&jerry greta na marsuser posted image

Poznam to. user posted image Pri nas je pujsa Pepa tak popularna, da mi že iz ušes ven gleda.

pri nas pa še vedno nodi, nodi in nodi user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj ta faza mine?

Ko bo prva minila, boš mela že drugo rundo na sporedu. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1607
21.12.2011 12:09:10   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sedaj pa še voščilnice dokončam....
Joj, ne delaj mi slabe vesti.
Jaz jih letos nisem. Tak da od nas ne pričakujte voščilnic, ker jih letos ni user posted image

Ti,pa maš tak rdeč karton ,ker si nas marčevke dala že skor med izbrisaneuser posted image

eh, sem že skoraj celo svoje življenje dala med izbrisano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj se bom odkupila. samo ne vem še kdaj in kak. domov vas tak ne upam povabiti, ker imam vse v totalnem razsulu... mogoče pa bo kmalu boljše. al pa bo vse še v večjem razsulu, ko pride še dvojka...

kaj to pomeni da ne dobim nobene voščilnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Celo jutro razmišljam tvoj naslov.Če se spomnim dobiteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1608
21.12.2011 12:12:11   
MalaČebelica

Jaz jih letos nisem. Tak da od nas ne pričakujte voščilnic, ker jih letos ni user posted image

Ti,pa maš tak rdeč karton ,ker si nas marčevke dala že skor med izbrisaneuser posted image

eh, sem že skoraj celo svoje življenje dala med izbrisano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj se bom odkupila. samo ne vem še kdaj in kak. domov vas tak ne upam povabiti, ker imam vse v totalnem razsulu... mogoče pa bo kmalu boljše. al pa bo vse še v večjem razsulu, ko pride še dvojka...

kaj to pomeni da ne dobim nobene voščilnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Celo jutro razmišljam tvoj naslov.Če se spomnim dobiteuser posted image

ti dam na mail. tu gori raje ne user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
21.12.2011 12:24:23   
PERSIDA
pošlji prosim ,dobiš po božiču tak kot vsako leto prepozno dam razvijat :)

Neposredna povezava do sporočila: 1610
21.12.2011 12:34:03   
tasa_m

pošlji prosim ,dobiš po božiču tak kot vsako leto prepozno dam razvijat :)
ja ti pač pošiljaš za dedka mraza :P

Moji Liji pa je še prav lanska božična oblekca user posted image user posted image in jutri bo jo imela gor, ko imajo DM v vrtcu user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
21.12.2011 12:38:17   
KOKICA32

Dobro jutro!user posted image

Rižek je že skuhan, meso spanirano, tak, da samo še potem vse dokončam. Kupim še solato in je to to.

Julija se je zbudila fuuul dobre volje, no saj se vsak dan ampak danes se še posebej smeji.user posted image Iz noska ji ful potegnem, pa kiha ful.user posted image
Valentinu sem včeraj kupila copatke "zajčke" in se mu tako dopadejo, da jih je danes kar v vrtec nesel in je rekel, da bo one vrtčevske domov prinesel.user posted image

Sonček je spet in že komaj čakam, da greva ven.

Tulipan tako je pri meni tudi ja. Vse se suče samo okrog otrok, tudi ko se s kom pogovarjam se menim le o tej temi. user posted image Moram naslednjič na kavi namerno NE govoriti o tem. user posted image

pol pa mi povej če ti je ratalo... user posted image

Super za zajčke, mi jih tud imamo. So pa kulski a ne? Kaj mate rdeče al roza? user posted image

Kokica, kdaj se kaj vidimo? Da gremo na kak Solitos?

Temno modre, baje so črni je rekel Valentin!user posted image

Joj, ne vem...Če bi se dobile ob 21.30h bi mogoče lahk prišla....Drug teden? Ali v tečnem januarju?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
21.12.2011 12:43:45   
tasa_m
Temno modre, baje so črni je rekel Valentin!user posted image

Joj, ne vem...Če bi se dobile ob 21.30h bi mogoče lahk prišla....Drug teden? Ali v tečnem januarju?user posted image

Naslednji teden jaz bolj težko. Delam non stop. Tak da bomo kar na tečn januar morale prestavit user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
21.12.2011 12:44:11   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Fajn je s kakimi samskimi prijateljicami

ja, ki ti govorijo kak jim je on všeč pa kak sms je od nonega dobila... in se pol za staro šaro počutiš user posted image user posted image user posted image

Ja, še malo pa pride. Glih sem vse iz omare zvlekla...jutri ko sem prosta pa se zavijem in dam na omaro.
Pa smo samo za vsakega otrokca nekaj kupli pa je vseeno tolko tega user posted image

Kokica... a bi imela ti kaj pletenega za Julijo? Jutri grem v klet pa če želiš ti posodim Lijine stvari, ki jih je mami spletla... Kolk te nosi zdaj številko? ČE ŽELIŠ SEVEDA

JAAAAAA!!!! Sedaj nosi 62 in 68, pač odvisno! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
21.12.2011 12:44:13   
KOKICA32

Poznam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1615
21.12.2011 12:44:16   
KOKICA32

In po novem rada gledata TOM&JERRYA user posted image .Upam,da boterček zapeče do božiča še več tega ,ker sicer se mi bo spelalo od ene iste kako tom&jerry greta na marsuser posted image

Moj tudi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
21.12.2011 12:44:18   
KOKICA32

Dobiš!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1617
21.12.2011 12:44:23   
KOKICA32

Kak mi je kul ko se z kolegico zmenima kaj bo komu kaj za božič kupla. Ima 7 mesečnega in skoraj 3-letnega fantiča in sem ji mms poslala če že majo to kar smo nabavli. Je rekla da ne in vprašala kaj mi rabimo. Sem rekla spdel trenerke in je to to user posted image Pa se sploh ne sekiram več. To mi je najbolj všeč, ko se tak zmenima... Stalno se tud za RD in to. Tak da ni vstran vržen denarčič.

To je meni tudi zakon!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
21.12.2011 12:46:12   
KOKICA32
Sedaj, ko sem vse komentirala, pa sem si zažgala puranji šnicl.user posted image user posted image user posted image user posted image Grrrrr! Ga bo treba olupiti.user posted image

Julija mi še spi v vozičku, sem pa prej klicala sodelavko v službo in se seznanila z vsemi pikantnostmi, ki so se v tem času, ko me ni, zgodile v službi. Eh...brez kometarja,user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
21.12.2011 12:46:30   
tasa_m

Zmenjeno. Grem po smreko jutri ko sem prosta, te pa bom še tisto škatlo gor prinesla. Dobiš. Vem, da je Lija imela full stvari

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.12.2011 12:49:40   
KOKICA32

Zmenjeno. Grem po smreko jutri ko sem prosta, te pa bom še tisto škatlo gor prinesla. Dobiš. Vem, da je Lija imela full stvari

user posted image user posted image user posted image Ko pa preraste, pa nazaj dobite za vašo 2. pupiko!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.12.2011 12:54:27   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image Ko pa preraste, pa nazaj dobite za vašo 2. pupiko!user posted image

razumem user posted image

Sem zdaj slike gledala, pa je res mela puno vsega. Sam moja mama ni cifer gor šivala, tak da ti bom kuj vse dala kaj bo v škatli user posted image pa če najdem še kaj z dolgimi rokavi 62/68 ti tud lahko posodim...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.12.2011 12:54:59   
tasa_m

Sedaj, ko sem vse komentirala, pa sem si zažgala puranji šnicl.user posted image user posted image user posted image user posted image Grrrrr! Ga bo treba olupiti.user posted image

Julija mi še spi v vozičku, sem pa prej klicala sodelavko v službo in se seznanila z vsemi pikantnostmi, ki so se v tem času, ko me ni, zgodile v službi. Eh...brez kometarja,user posted image

Jaz sem si zadnjič na tak način pico... je bla tak črna kot da bi si jo z ogljem delala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.12.2011 12:57:20   
KOKICA32

razumem user posted image

Sem zdaj slike gledala, pa je res mela puno vsega. Sam moja mama ni cifer gor šivala, tak da ti bom kuj vse dala kaj bo v škatli user posted image pa če najdem še kaj z dolgimi rokavi 62/68 ti tud lahko posodim...

Vem ja.user posted image
Pa ne dosti tega, ker ima Julija samo eno malo omarico s 4 predali. Tak da....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.12.2011 12:58:06   
KOKICA32

Jaz sem si zadnjič na tak način pico... je bla tak črna kot da bi si jo z ogljem delala user posted image

Sem ga sedaj pojedla, pa ni bil tak slab, ker jaz tak mam vse rada bolj reš pečeno.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.