Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.12.2011 14:41:33
|
|
|
|
bambixxx
|
z mojim sma se najedla domače pice, mali že tretjo uro spi. popoldne pa imamo s starši kartanje in palačinka party . zvečer pa pro7 ob 20.15h Schlag den Raab - se že veselim . pa še masažo dobim zraven - perfect day!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.12.2011 15:07:42
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem si kuffe skuhala, moj je A peljal k tašči, M spi, se je kar sama spravla.....do zdaj je ok, še ni bila nič na wc-ju danes Ji pa dajem borovničev sok za pit, jedla pa ni še nič.... Grem zdaj malo si za izpit prebrat skozi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.12.2011 15:43:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sama z fročeki(razen Maksa) v celi bajti,moj je itak na šihtu,kak pa te drugače,mama in brat pa sta šla v A po smrekico. zakaj pa ne kupite pri nas? naša smrekica pa je končno popolna. mi je uspelo zdaj še 200 lučk gor namontirat . Vsako leto v A kupujemo,že cca.12 let! kolk so cene? Pravo imate? Jap,vedno je prava.Odvisno,kaka je,pa kolko je velika.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.12.2011 15:56:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sama z fročeki(razen Maksa) v celi bajti,moj je itak na šihtu,kak pa te drugače,mama in brat pa sta šla v A po smrekico. zakaj pa ne kupite pri nas? naša smrekica pa je končno popolna. mi je uspelo zdaj še 200 lučk gor namontirat . Vsako leto v A kupujemo,že cca.12 let! kolk so cene? Pravo imate? Jap,vedno je prava.Odvisno,kaka je,pa kolko je velika. za primerjavo me zanima...jaz sem 23 dala za našo v teglu posajeno
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.12.2011 20:11:32
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Na kopanju je bilo super, tak kot vedno. L užival. Imam pa občutek da bo zbolel.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.12.2011 20:16:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sama z fročeki(razen Maksa) v celi bajti,moj je itak na šihtu,kak pa te drugače,mama in brat pa sta šla v A po smrekico. zakaj pa ne kupite pri nas? naša smrekica pa je končno popolna. mi je uspelo zdaj še 200 lučk gor namontirat . Vsako leto v A kupujemo,že cca.12 let! kolk so cene? Pravo imate? Jap,vedno je prava.Odvisno,kaka je,pa kolko je velika. za primerjavo me zanima...jaz sem 23 dala za našo v teglu posajeno Kolko pa je velika?V A je tak,da imajo nasade,kjer rastejo,si jo izbereš in ti jo poseka,zapakira v mrežo in jo pelješ.Naša je cca.2 m velika,stala pa je 42€.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.12.2011 20:17:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Na kopanju je bilo super, tak kot vedno. L užival. Imam pa občutek da bo zbolel. za uživanje.Za L. pa ogromno že v naprej!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.12.2011 20:17:31
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.12.2011 20:34:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Na kopanju je bilo super, tak kot vedno. L užival. Imam pa občutek da bo zbolel. za uživanje.Za L. pa ogromno že v naprej! Hvala. Mislim da jih bomo potrebovali. Sicer zdaj je še ok. Sam se mu po okah vidi da nekej je narobe. Pravi tudi da ga bušček buba, samo to je pri njemu tak,tak. Ni vse za verjet kaj reče. Upajmo na najboljše.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.12.2011 20:36:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 9:27:44
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spala do 9h. Mali pa še spi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 10:04:22
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Spila kavo, čakam da šef naloži fotke na server, pol pa do mojih...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 12:44:58
|
|
|
|
arabela*
|
dan M je vredu, nič driske ni imela ponoči Smo na izy...kuham kosilo,polnjene bučke in paprike in solata zraven, moj pa z otroci dela obeske za na smrečko ven ne bomo šli danes....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 12:45:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kolko pa je velika?V A je tak,da imajo nasade,kjer rastejo,si jo izbereš in ti jo poseka,zapakira v mrežo in jo pelješ.Naša je cca.2 m velika,stala pa je 42€. nekje 1 m
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 13:00:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar A kupujemo,že cca.12 let! jaz jo bom še naslednja leta uporabila, čez leto bo zunaj, potem pa jo decembra spet postavim v stanovanje
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 15:36:16
|
|
|
|
ly117
|
Dan, dopoldan malo pospravljala, moj je kosilo kuhal. Se najedli in šli izkoristit malo sončeka. Smo se sprehodli do parka, ogledali Akvarij-terarij in domov. L je na poti domov skoraj zaspal mojemu a rami, kaka faca je bil. Zdaj je pa na vrsti lenarjenje.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 16:16:17
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, mi smo danes sopoldne tudi šli na en super sprehod, pol pa po smrekico v baumax, smo imeli srečo, pa smo še eno lepo dobili, ker je že dokaj prebrano vse. Drugače pa nam je mala včeraj zvečer bruhala, ji je moj mož dal pokvarjen mlečni riž iz hladilnika ne Danes pa tudi malo driska, no, zjutraj je ene 2x tak kakala. zdaj popolde pa je bilo že bolj kašasto. Je pa drugače čisto ok, je normalno, pije, tak da ni panike, upamo da se do večera to umiri. Zdaj pa je treba še malo kaj naredit doma, pa pospravit, pa kakšno pecivo naredit, pa smrekico eventuelno postavit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 17:26:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar A kupujemo,že cca.12 let! jaz jo bom še naslednja leta uporabila, čez leto bo zunaj, potem pa jo decembra spet postavim v stanovanje Kje si jo kupila, ker jaz bi tudi tako mela.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 17:33:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kje si jo kupila, ker jaz bi tudi tako mela. v baumaxu...upam samo, da bo lepo rastla
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 19:55:42
|
|
|
|
ly117
|
Čer! L malo prej zaspal kar na sedežni. Ga pogledam in pije čaj čez 30 sekund pa je že bil v deželi krtov. Ni pa spal celi dan.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 21:37:18
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 22:49:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Sploh me gor ni spustil No, čer vsem skupaj, če je katera tukaj, tudi če ne more odgovarjat, tako kot jaz do sedaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.12.2011 22:56:42
|
|
|
|
arabela*
|
čer se najedla...moj pripravil narezek..pa še por lepo naseckal, pa bučno olje preko...za na povrh pa še cel krožnik tiramisuja Maličke spita
< Sporočilo je popravil arabela* -- 18.12.2011 22:57:01 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 8:23:27
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L v vrtcu, jaz pa klasika . Malo na netu, pa položnice skup spravit, me je že strah.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 8:58:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro, tamala je v vrtcu, jaz v službi, moj pa doma, ker je bruhal celo noč Sicer je tamala tudi malo bolj mehko kakala zjutraj, ampak ni bila driska, zato sem jo peljala. Sem jim povedala sicer, da je bolj mehko kakala, zdaj pa bomo videli kako bo čez dan. Glede na to, da rade kličejo kr hitro, bomo videli. Pa še od naših vzgojiteljic ni nobene danes.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?cupacupsda (
26%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!