|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
16.12.2011 9:11:00   
ada2
no, moje jutro se je pa tako začelo, da se je miha prekucnil iz svoje posteljo na mojo in se stisnil zraven mene in zaspal nazaj.... pol ure kasneje me je nuša porukala po ramenu, da naj zbudim adama in mu pripravim za oblečti, ker morata v šolo. adamu se seveda ni šlo... on bi se igral, pa adventni koledar mora odpret, pa sestavit, pa .... v glavnem 100 izgovorov. aja, pa zvezek za angleščino poiskat.... ok, zvezka še sploh vidli nismo, ga ima sigurno v šoli.... v glavnem bla bla bla.... no, oblečena in zavita za v mraz sta odšla in jaz sem se spravla na računalnik, ampak po 5 minutah se je miha oglasil: jaz sem lačen.user posted image
tako, zdaj sva oba sita, ati je tudi že v službi, miha zdaj gleda risanko, potem pa greva v trgovino in verjetno še malo v park na sprehod, pa kuhat in popoldan še ne vem kaj bomo. adam ima zvečer plavalnega, nuša tudi zvečer odide na vikend k atiju - ta viken bolj pozno zvečer, ker njen ati uči plavanje tisto skupino, ki pride za adamom. jutri pa delam cel dan, tako, da nekih ekstra planov si itak ne bomo delali. mi imamo pa jutri zaključek in se že vidim kako bom po 12 urah dela razpoloženauser posted image , no, malo bom že šla, saj potem v nedeljo sem pa fraj.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
16.12.2011 9:23:18   
petarda
Ada to so najboljše fešte, ko si zmatran u nulo user posted image user posted image user posted image user posted image .... Nič, grem zdaj še pod tuš, pa malo pospravit...sem pravkar sosedo povabila na kafe preko FB, pa da se ravno ne ustraši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
16.12.2011 11:27:46   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Paštetka kdaj pa vi odpotujete? user posted image  Za koliko dni pa? Boste tam za novoletne praznike?

gremo 18. februarja, pa do 3 marca. Torej, čez zimske počitnice. En teden bo pa manjkal v šoli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
16.12.2011 12:05:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Paštetka kdaj pa vi odpotujete? user posted image  Za koliko dni pa? Boste tam za novoletne praznike?

foooooooouuuuuuuuuuuuuuuuš user posted image  

gremo 18. februarja, pa do 3 marca. Torej, čez zimske počitnice. En teden bo pa manjkal v šoli user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
16.12.2011 14:47:59   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

iii kak lep medo s kavico.... grem si takoj eno skuhat

jaz tudi user posted image

Jaz pa zdaj user posted image

Evo, stvari se postavljajo na svoje mesto, mimogrede sem še ključe našla, ki sem jih včeraj založila in še dobro, da imajo moji eno rezervo, drugače bi vsi pri babici spali.
Bubi je boljši, zdaj samo upam, da ni bubika te viroze skasirala.

In jaz sem se odločila, da grem v nedeljo na Dunaj lovit malo prazničnega vzdušja user posted image  Itak bi bila sama doma, ker bosta otroka na vikendu, tako da moram izkoristiti user posted image

Petarda, uživaj danes!

Mi smo do zdaj vedno imeli že kak teden prej skupno večerjo, letos pa imamo na zadnji dan skupno kosilo. Tudi to je nekaj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
16.12.2011 15:41:02   
NinaŠ
Danes popoldne imamo proslavo ob dnevu šole in krajevnem prazniku... ...otroka nastopata s pevskim zborom...   user posted image ima seminar in izpit za smučarskega sodnika (menda bo postalo obvezno vkolikor bo hotel pomagati na tekmah) ... jutri imam jaz službo, Anže smučanje... ...v nedeljo pa, držte pesti user posted image da bo dobro vreme, da Tina ne zboli (nekaj toži, da jo grlo boli user posted image ) in da se kaj drugega vmes ne vrine, da gremo smučat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi uživaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
16.12.2011 15:56:16   
Paštetka
Bubi, petarda, nina UŽIVAJTE!

Midva greva pa v četrtek in petek v Prago.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
16.12.2011 21:29:00   
*bubi*
Tole sem na čveku v tri dni našla... da krepneš od smeha user posted image user posted image user posted image

http://shrani.najdi.si/?1G/PF/2I8pfqyb/cenik.png

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
17.12.2011 9:01:04   
*bubi*
Dbro jutro user posted image user posted image user posted image  kje pa ste vse?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
17.12.2011 10:18:16   
petarda
Dobro jutro bubi in ostale bejbe user posted image . Imate povsod sneg? Pri nas ga je ravno toliko, da je plojdra user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
17.12.2011 11:36:27   
petarda
Kavica user posted image user posted image user posted image ...in to v miru. Neprecenljivo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
17.12.2011 12:34:46   
NinaŠ

Dobro jutro bubi in ostale bejbe user posted image . Imate povsod sneg? Pri nas ga je ravno toliko, da je plojdra user posted image .

sneg user posted image kaj pa je to user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
17.12.2011 14:59:10   
*bubi*
Sneg? Niti pikice. Meja sneženja je šla čez polovico Pohorja... prav krasen pogled je bil danes - polovica dreves golih, polovica belih user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
17.12.2011 22:52:13   
Urša
Pri nas je bil pester dan, da ni za verjet! Smo šli v kino in na nočni ogled novoletnih stojnic v Lj. Skratka, najprej nas je na parkirišču ena spregledala in nas ruknila. user posted image  Nič hujšega, ampak cel kup letanj bo spet. Pa še ni hotela priznat krivde, ker nas ni videla-je bil zraven nje parkiran kombi, pa je bilo slabo pregledno in sem jaz kar policijo pokicala naj razsodijo. Itak o krivdi ni bilo dvoma-je dobila še plačilni nalog za prekršek.
Potem pospremim Niko na WC in jo čakam pri blagajni, pa je že nekam dolgo ni bilo, grem pogeldat in en jok iz kabine-se je zaklenila in ni znala odklenit. user posted image  Spodaj se ni dalo it ven, zgoraj je bilo previsoko, njo je pa že panika zagrabla-na srečo ji je po mojih navodilih uspelo, reva je bla vsa v solzah! Mislim, da se je zaklenila prvič in zadnjič, vsaj do najstniških let! Priznam, sem se kar ustrašila kaj naredit!
To pa še ni bilo vse! Za posladek pa smo še v liftu obtičali med dvema nadstropjema in so nas mogli reševat! user posted image  Ne rabim razlagat, da je bil lift zelo majhen, moj user posted image  pa klastofobičen in ga je začelo srce grabit, se je kar na tla zleknil, pa začel, da ne more dihat, tamala2 itak čisto prestrašena, še dobro, da sem bila vsaj jaz OK, samo me je bilo strah, da mi skup ne zleze. Po ene 10ih minutah, katere so se zdele cela večnost, smo bili na varnem. Pestro, res! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
17.12.2011 23:03:23   
Urša
Petarda, jaz sem prepričana, da greste na boljše! user posted image user posted image user posted image  Tudi meni je bilo hudo, ko smo se selili, sem imela isto v mislih, da sta oba user posted image  prišla tja iz porodnišnice z lupinico, spominjala sem se prvih dni doma, pa prvih besed, korakov, ampak glej, je bilo treba probat še tukaj kako to izgleda! user posted image user posted image user posted image  Boš imela enkratno priložnost! Sploh pa več prostora! Ne bo problema kam pisalno mizo postavit! user posted image  Pa biti čisto na svojem ima tudi svoje pluse, čeprav je res, da ne boste imeli sorodnikov takoj na dosegu, ampak še vedno dovolj blizu. user posted image  Jaz mislim, da ste se prav odločili! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
17.12.2011 23:05:27   
Urša
Paštetka, waaaaaaaaaaaaaw! Jaz bi tudi šla v Dubaj! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
17.12.2011 23:09:29   
Urša
Moj koledar še vedno ni poslan. Sem si zapičila v glavo, da mora bit ena slikica božična, zdaj pa Izak ima božično oblekico, za N&J pa bi rabila rdečo kapo s cofom in sem jo iskala danes, je ni bilo niti na enem štantu! Sami tisti svetleči utripajoči rožički, kot bi bil pust! user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
17.12.2011 23:23:02   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

In jaz sem se odločila, da grem v nedeljo na Dunaj lovit malo prazničnega vzdušja user posted image   

user posted image user posted image user posted image  Lepo se imej! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
17.12.2011 23:24:18   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Midva greva pa v četrtek in petek v Prago.

Super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
18.12.2011 14:11:36   
ada2
spet od začetka...... adam je dobil koze....

ok, več jutri

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
18.12.2011 15:51:22   
NinaŠ
O Urša, res posran dan user posted image  user posted image . Nezgod ste imeli dovolj za celo leto, tako da se lahko tolažiš s tem, da ste po statističnem izračunu zdaj nekaj časa frej user posted image

Ada user posted image user posted image user posted image bilo je pa pričakovano user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
18.12.2011 15:52:23   
NinaŠ
S Tino sva bili danes na Krvavcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer jaz se ravno nasmučala nisem user posted image , bi bila zelo vesela kakega varstva za vsaj dve furci... ampak vseeno je bilo krasno user posted image user posted image user posted image , Tina pa itak carica na smučkah user posted image user posted image user posted image . Fotkiča sem pozabila doma user posted image , tako da je nastalo le tole na vrhu Krvavca, ko sem se slučajno spomnila da imam še vseeno telefon s seboj user posted image
user posted image  

Anže je bil medtem na Gerlitznu na treningu user posted image , user posted image pa je delil poti z gamsi na bližnjih vzpetinah user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 18.12.2011 15:56:41 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
18.12.2011 20:01:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Pri nas je bil pester dan, da ni za verjet! Smo šli v kino in na nočni ogled novoletnih stojnic v Lj. Skratka, najprej nas je na parkirišču ena spregledala in nas ruknila. user posted image  Nič hujšega, ampak cel kup letanj bo spet. Pa še ni hotela priznat krivde, ker nas ni videla-je bil zraven nje parkiran kombi, pa je bilo slabo pregledno in sem jaz kar policijo pokicala naj razsodijo. Itak o krivdi ni bilo dvoma-je dobila še plačilni nalog za prekršek.
Potem pospremim Niko na WC in jo čakam pri blagajni, pa je že nekam dolgo ni bilo, grem pogeldat in en jok iz kabine-se je zaklenila in ni znala odklenit. user posted image  Spodaj se ni dalo it ven, zgoraj je bilo previsoko, njo je pa že panika zagrabla-na srečo ji je po mojih navodilih uspelo, reva je bla vsa v solzah! Mislim, da se je zaklenila prvič in zadnjič, vsaj do najstniških let! Priznam, sem se kar ustrašila kaj naredit!
To pa še ni bilo vse! Za posladek pa smo še v liftu obtičali med dvema nadstropjema in so nas mogli reševat! user posted image  Ne rabim razlagat, da je bil lift zelo majhen, moj user posted image  pa klastofobičen in ga je začelo srce grabit, se je kar na tla zleknil, pa začel, da ne more dihat, tamala2 itak čisto prestrašena, še dobro, da sem bila vsaj jaz OK, samo me je bilo strah, da mi skup ne zleze. Po ene 10ih minutah, katere so se zdele cela večnost, smo bili na varnem. Pestro, res! user posted image

Uh...tole pa je bilo res pestro user posted image ...bi se tudi jaz nekako tolažila z Nininimi besedami user posted image

Ada..se jih boste vsaj rešili. Pri nas jih petardito ni dobil, ko jih je imel junior...upam, da jih vsaj z minijem oba hkrati oz. eden za drugim ulovita.user posted image

Bubi kakšen je Dunaj? user posted image

Lahko noč drage moje....v posteljo ob osmih = luxuz glede na količino spanca v preteklih dneh. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
18.12.2011 20:14:57   
Paštetka
Urša, to bi pa lahko rekli, da je bil filmski dan, oz. dan, ko bi lahko po njem posneli kakšno komedijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oprosti, ko mi je smešno.

Nina, jaz sem pa vam fouš,ko uživate na smučkah. Jaz žal ne smučam, ker imam eno zeloooooo slabo izkušnjo, poleg tega ne prenesem mraza. Vendar me vseeno stisne, ko vidim kako uživate oz. bi želela, da bi tudi moja dva. Sem pa rekla, da bosta šla drugo leto na tečaj.

Ada, ajde, tečeš drugi krog kozic... Verjetno zadnjiuser posted image ali...? Finiširajuser posted image

Bubi, upam, da ste uživali...

Midva sva pa včeraj peljala paket tisti mamici s štirimi otroki, potem sva pa šla na koncert na Prljavce. No ...mislim, da so bili user posted image . Jaz jih ne poslušam, moj je pa nor nanje. In ker nikogar ni dobil, da bi šel z njim, sem šla, ker je rekel, da bo to božično darilo zanj. user posted image no pa sem poceni prišla skozuser posted image . Aja, kljub rokenrolu, sem tam skoraj zaspala user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
18.12.2011 20:24:31   
NinaŠ

Nina, jaz sem pa vam fouš,ko uživate na smučkah. ....Vendar me vseeno stisne, ko vidim kako uživate oz. bi želela,

Evo jaz imam pa enake občutke, ko gledam ljudi plesati user posted image Bi, pa sem TOTALEN antitalent, ne zmorem niti ritma držat... pa takooo bi se rada sproščeno vrtela user posted image
Prljavci bi pa meni potegnili user posted image in verjetno ne bi utegnila zaspat zraven user posted image . Danes, ko sva se s Tino peljali nazaj, sva v avtu navijali Novkoviča user posted image

Drugače pa je zdaj pri nas hit "šaflanje" user posted image in temu primerna muzka (saj ne vem katera zvrst je, niti izvajalcev ne poznam, najdem jo na Youtubu zraven "videov" o šaflanju).

Mogoče bi se Božiček lahko potrudil s kakimi glasbenimi CDji user posted image , samo verjetno se bo najprej moral malo izobraziti glede hot izvajalcev user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?