|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
13.12.2011 9:11:18   
ada2
ok, miha ne bo rabil v varstvo k tašči, ker danes delam popoldne, tisto uro mi ga moja mama počuva, jutri sem fraj, v četrtek delam spet popoldne, spet počuva moja mama, v petek sem pa spet frajuser posted image  no, pa je prišlo tisto garanje poleti, ko nisem bila nič fraj do izraza. zdaj imam veliko ur viška in ker jih ne dobimo plačane jih zdaj koristimuser posted image  do ponedeljka bo pa miha že ok za v vrtec.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
13.12.2011 9:12:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Grem skuhat kavico..se mi katera pridruži? user posted image

jaz, jazuser posted image

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
13.12.2011 9:17:11   
ada2
adam pa zdaj po novem komaj čaka, da bo koze dobil.... je naredil plan kaj bova skupaj počela, ko bom samo z njim doma.... sem sicer prvotno mislila, da bi bila doma samo prva 2 dni, potem bi ga pustila pri moji mami (z njim je veliko lažje, on se tako zaigra z lego kockami, da po 3 ure sploh ne vemo, da ga imamo), ampak, ko je tako navdušeno razlagal, kaj bova počela, katere vse knjige bova prebrala, kako ga bom naučila še tiste črke, ki jih ne pozna, kaj bova zgradila iz lego kock, katere risanke bova pogledala.... sem si premislila. navsezadnje je on bolj pomemben kot služba kjer mi konec meseca itak ne bodo podaljšali pogodbe in se bom vrnila na prejšnje delovno mesto. s tem, da bi se odrekla 1 tedn bolniške tega ne bi spremenila, adamu bo pa veliko pomenilo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
13.12.2011 9:17:54   
ada2
hvaaaalaaaa user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
13.12.2011 9:19:22   
ada2
aja, petarda, sem si pogledala satelitsko sliko beograda in je kar veliko zelenja.... če bo treba... HB za internetuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
13.12.2011 9:37:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro user posted image

Petarda, ti samo na to pomisli, da te držim za besedo, ko si obljubljala več prostora in sobo za goste user posted image user posted image user posted image  tako da ta smajli: user posted image  avtomatsko odpade user posted image

Pa saj ne greste daleč vstran?

Prostora bo pa res dosti user posted image .

V bistvu ne gremo daleč stran od tu kjer smo (10 minut vožnje)...do mesta je pa potem kar 20 minut...raje več user posted image . V bistvu se selimo na vikend, ki smo ga tudi mislili imeti za vikend, to stanovanje pa obdržati vsaj še kakih 5 let, da vidimo kako se počutimo gor...Smo mislili biti poleti več na vikendu, pozimi pa več tukaj. No in potem se je v enem dnevu vse obrnilo, ker je svak pokazal zanimanje za nakup našega stanovanja...in ponudil čisto solidno ceno (ker še par mesecev nazaj je govoril o pol manjšem znesku o katerem sploh nismo razmišljali, da bi ga vzeli za resnega). In smo bili na začetku za, potem smo si pa premislili (najprej sem si jaz, potem pa še moj)...ampak sta segla v roke in itak da zdaj moj ne bo odstopil.

Mene je pa stiskalo....prav spominjam se kako sem s petarditom hodila sredi noči v dnevno sobo, ko ni mogel spati, pa ga tu dojila, pa radio vžigala sredi noči, da sva plesala user posted image  user posted image ....jao namesto, da bi otroka dala spat nazaj user posted image ...pa v živo se spomnim vrnitve iz porodnišnice pri vseh treh, prve dneve skupaj....no, pa počitnice bodo zdaj...se mi je zdelo najbolj priročno, da bo petardito doma, spodaj je itak moj v delavnici, pa bi ga prišel parkrat pogledat, mu naredil za jest...Veliko je +, da bi stanovanje obdržali, samo je res tudi veliko minusov - imeli bi stroške vzdrževanja na treh koncih, koristit pa itak ne bi mogli vse hkrati, pa kovčke bi zdaj morala še med tednom okrog trogati, pa za rože skrbeti na dveh koncih, pa vrt + dolgoročno bi stanovanje itak morali prodati, ker dve družini pod eno streho zelo zelo redko čisto klapajo. Mi se zdaj super razumemo, vse se zmenimo, samo verjetno večkrat vsi malo zamižimo user posted image . Za dolgoročne odnose je vsekakor bolje, da živimo narazen...Tudi, če bi petardito potem živel tu (kakor smo v začetku mislili, da bi bilo pač stanovanje za enega od otrok)...mu spet ne privoščim ravno, da bi moral živeti nad stricem in ga potem za vsak poseg...prositi...je preveč vsega na forumih user posted image ...pa itak bi potem mladi in stari skup živeli v eni hiši, kar pa sploh ni OK. user posted image

Denar od prodaje nam bo itak zdaj prav prišel, da bomo vikend (vsaj zgornji del) prenovili, da bodo res naši trije škorci imeli vsak svojo sobo...sprva smo mislili vrnit tudi kredit, a sva si premislila, upam, da nama ne bo žal user posted image

No...saj vsak dan mi je lažje...pa itak bomo pohištvo s sabo vzeli, tako tudi spomine...ker najprej sem pomislila, da zdaj moramo pa še enega user posted image  naredit, da bom še enega tam prinesla domov user posted image .

V glavnem...pogrešala bom naše stanovanje..pa najino poličko s svakinjo. Imava zunaj poličko in si tam podajava stvari ki eni ali drugi zmanjkajo user posted image ...pa otroci bi se lahko obiskovali skoz, ko smo tako blizu..je pa res, da je zdaj to bolj šepalo, ker ali so bili eni bolni ali drugi + vseh 5 porodov smo morali dali čez in vseh 5 nosečnosti user posted image .

Si pa stalno govorim, da gremo na boljše, da bodo imeli vsak svojo sobo, pa veliiiiiiko trave zunaj, pa jaz bom imela vrt, pa oni trampolin, peskovnik...pa pekli bomo lahko zunaj, imeli piknike, pa na svežem zraku bomo (ker to so pa že kar hribi user posted image ), pa novembrke bom lahko povabila na piknik user posted image ...pa kar je najbolj važno...gremo zdravi, srečni in vsi skupaj user posted image ...v bistvu mi niti ne bi smelo biti važno kam. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
13.12.2011 9:39:54   
petarda

adam pa zdaj po novem komaj čaka, da bo koze dobil.... je naredil plan kaj bova skupaj počela, ko bom samo z njim doma.... sem sicer prvotno mislila, da bi bila doma samo prva 2 dni, potem bi ga pustila pri moji mami (z njim je veliko lažje, on se tako zaigra z lego kockami, da po 3 ure sploh ne vemo, da ga imamo), ampak, ko je tako navdušeno razlagal, kaj bova počela, katere vse knjige bova prebrala, kako ga bom naučila še tiste črke, ki jih ne pozna, kaj bova zgradila iz lego kock, katere risanke bova pogledala.... sem si premislila. navsezadnje je on bolj pomemben kot služba kjer mi konec meseca itak ne bodo podaljšali pogodbe in se bom vrnila na prejšnje delovno mesto. s tem, da bi se odrekla 1 tedn bolniške tega ne bi spremenila, adamu bo pa veliko pomenilo.

Ampak res. user posted image  Spomni me kdaj, ko se vrnem v službo in bom imela slabo vest zaradi bolniških. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
13.12.2011 9:40:51   
petarda

aja, petarda, sem si pogledala satelitsko sliko beograda in je kar veliko zelenja.... če bo treba... HB za internetuser posted image

Zelenje v parku in drugih zelenicah je čisto drugačno od zelenja pred tvojo hišo. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
13.12.2011 9:43:51   
petarda

ok, miha ne bo rabil v varstvo k tašči, ker danes delam popoldne, tisto uro mi ga moja mama počuva, jutri sem fraj, v četrtek delam spet popoldne, spet počuva moja mama, v petek sem pa spet frajuser posted image  no, pa je prišlo tisto garanje poleti, ko nisem bila nič fraj do izraza. zdaj imam veliko ur viška in ker jih ne dobimo plačane jih zdaj koristimuser posted image  do ponedeljka bo pa miha že ok za v vrtec.

Škoda, ker ga nisi dala, ko se je ravno ponudila...bi ti bilo naslednjič lažje, njej pa tudi, ko bi se že malo "navadila", da je tam...pa njen mož tudi. user posted image  Drugače pa jaz iste napake delam. Namesto, da bi jih pustila v varstvu in pustila, da se vsi navadijo eden na drugega, se potem zadnji trenutek nekako le zorganiziram, da sem doma. user posted image . Upam, da ne bo tako tudi ta vikned, ko potujem v Hrv. Zagorje na rojstni dan in sem nameravala petardita in juniorja pustiti pri tašči in tastu...Saj sta že velika in ne bi smel biti problem user posted image ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
13.12.2011 9:48:14   
petarda
Ada a boš kaj komentirala al grem kosilo kuhat? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
13.12.2011 9:54:53   
ada2

Zelenje v parku in drugih zelenicah je čisto drugačno od zelenja pred tvojo hišo. user posted image

pa daaaj, ko sem se ravno sprijaznila.... sicer pa.... še vedno upam, da ne bo nič iz tega, če pa že bo, pa ok, bom že rešila, da bo prav za vseuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
13.12.2011 9:58:05   
ada2

Si pa stalno govorim, da gremo na boljše, da bodo imeli vsak svojo sobo, pa veliiiiiiko trave zunaj, pa jaz bom imela vrt, pa oni trampolin, peskovnik...pa pekli bomo lahko zunaj, imeli piknike, pa na svežem zraku bomo (ker to so pa že kar hribi user posted image ), pa novembrke bom lahko povabila na piknik user posted image ...pa kar je najbolj važno...gremo zdravi, srečni in vsi skupaj user posted image ...v bistvu mi niti ne bi smelo biti važno kam. user posted image

itakuser posted image   pa saj v bistvu greste na boljšeuser posted image  
jaz bi takoj s tabo zamenjalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
13.12.2011 9:59:47   
ada2

Škoda, ker ga nisi dala, ko se je ravno ponudila...bi ti bilo naslednjič lažje, njej pa tudi, ko bi se že malo "navadila", da je tam...pa njen mož tudi. user posted image  Drugače pa jaz iste napake delam. Namesto, da bi jih pustila v varstvu in pustila, da se vsi navadijo eden na drugega, se potem zadnji trenutek nekako le zorganiziram, da sem doma. user posted image .

ma ja, saj imaš prav.... saj bodo še priložnosti... bom pa izkoristila pri kakih manjših prehladihuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
13.12.2011 10:01:03   
ada2
user posted image  odlično vem citiratuser posted image

no, ali pa za kakšen dan v dvoje z mojimuser posted image .... da greva na kak predbožični Dunaj.... ali Beograduser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
13.12.2011 10:02:07   
ada2

kaj boš pa kuhala? jaz sploh nimam idejeuser posted image  pa bi morala že začeti, ker ob pol 2 moram od doma....
ok, juho imam od včerajuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
13.12.2011 10:09:01   
petarda

user posted image  odlično vem citiratuser posted image

no, ali pa za kakšen dan v dvoje z mojimuser posted image .... da greva na kak predbožični Dunaj.... ali Beograduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak res...kaj te je pa zdaj zagrabilo? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
13.12.2011 10:09:55   
petarda

kaj boš pa kuhala? jaz sploh nimam idejeuser posted image  pa bi morala že začeti, ker ob pol 2 moram od doma....
ok, juho imam od včerajuser posted image

Goveje zrezke v omaki in polento. Saj moram tudi jaz kar začeti, ker se dolgo kuha...pa še sonček se je pokazal zunaj user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
13.12.2011 11:08:06   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image petarda.... verjamem, da te je to pretreslo. Ampak v tvojem pisanju vidim veliko pozitivnega, tako da daj na te stvari poudarek.
Meni je bilo težko it iz LJ, pa čeprav je bilo več kot očitno, da tisto stanovanje ni bilo primerno za dolgoročno bivanje. Ampak tukaj je vse še lepše in boljše. Spomine tudi neseš zraven oz. ti jih nihče ne more vzet.
Bubija bo vse življenje spremljalo: kraj rojstva: Ljubljana user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW: je možno, da je oče v teh šestih letih pozabil, kje se mu je rodil sin user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
13.12.2011 11:09:03   
*bubi*
user posted image Ada. Res škoda za službo, se mi je zdelo, da ti je tukaj boljše.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
13.12.2011 11:35:24   
petarda

user posted image user posted image user posted image petarda.... verjamem, da te je to pretreslo. Ampak v tvojem pisanju vidim veliko pozitivnega, tako da daj na te stvari poudarek.
Meni je bilo težko it iz LJ, pa čeprav je bilo več kot očitno, da tisto stanovanje ni bilo primerno za dolgoročno bivanje. Ampak tukaj je vse še lepše in boljše. Spomine tudi neseš zraven oz. ti jih nihče ne more vzet.
Bubija bo vse življenje spremljalo: kraj rojstva: Ljubljana user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW: je možno, da je oče v teh šestih letih pozabil, kje se mu je rodil sin user posted image user posted image

Ja, saj stalno mislim na pozitivne stvari, drugega mi itak nič ne preostane user posted image .

Bubi jaz mislim, da ni pozabil ampak pač ni nič mislil, ko je imel za povedat kjerkoli pač že. user posted image  Jaz se moram prav skoncentrirat ko me kdo vpraša po rojstnih podatkih mojih škorcev in lubija...še zase moram dobro pomislit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
13.12.2011 11:36:06   
petarda

user posted image Ada. Res škoda za službo, se mi je zdelo, da ti je tukaj boljše.

Saj jaz mislim, da ni še nič dorečenega? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
13.12.2011 13:01:29   
*bubi*

...še zase moram dobro pomislit user posted image

Meni datum ne dela težav... če me pa kdo vpraša, koliko sem stara.... khmmmm... user posted image user posted image user posted image user posted image  koliko že... sem že 30? user posted image user posted image user posted image

Ali pa če me kdo vpraša, koliko sem bila stara, ko sem imela bubija...  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
13.12.2011 22:17:30   
NinaŠ
Petarda user posted image tudi jaz v selitvi vidim več plusov kot minusov user posted image , tako da le z dvignjeno glavo naprej user posted image user posted image user posted image spomine boš nesla s seboj, še vedno tako popolne kot so.... na to lahko gledaš kot na novo poglavje v življenju vaše DRUŽINE

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
13.12.2011 22:18:24   
NinaŠ

Saj jaz mislim, da ni še nič dorečenega? user posted image

hm, tudi jaz sem najprej pomislila na to varianto user posted image potemtakem držim pestke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
13.12.2011 22:19:38   
NinaŠ
...jaz pa ravnokar z bowlinga user posted image user posted image user posted image , ki smo si ga privoščili s sodelavci user posted image ... ampak mi ni šlo preveč dobro user posted image user posted image ... važn, da smo se narežali zraven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?