|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
14.12.2011 8:08:01   
Paštetka
petarda, tudi jaz se še velikokrat vrnem z mislimi in pozitivnimi čustvi nazaj v staro stanovanje. In enkrat sva se z mojim celo pogovarjala in ugotovila,da ko se želiva sprostiti zapreva oči in se vrneva z mislimi na kavč v staro stanovanje, kao, da se tam počutiva sproščeno. user posted image Čudno...

Želim ti prijetno selitev. Če rabiš koga za kufre vlačit pa povej. PRidemo na izlet user posted image

Nina, kaj pa roke te nič ne bolijo od bowlinga? user posted image

Ada, kako kaj kozice? Upam,d a se hitro pozdravite, da ne bo kot pri MAši, ko so ji kozice bile vidne 3 mesece user posted image . Posledice so vdne tudi na obrazu. 3 velike brazgotine, kljub temu, da se ni čohala user posted image

Mi smo pa ravno kupili avionske karte za zimske počitnice user posted image user posted image user posted image jeeeeee... komaj čakamuser posted image user posted image user posted image Upam samo, da bo možek prestal dobro operacijo, ker jo ima 10 dni pred dopustom. Sicer so mu rekli, da lahko po tej OP igra že 5 dan tenis... vendar vseeno...think positive user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
14.12.2011 8:38:43   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image

Paštetka a greste k sestrci al kam drugam? In še....fooooooouuuuuuuuš, pa kamorkoli že! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
14.12.2011 8:45:39   
*bubi*
Dobro jutro.
Jaz bi tudi kako kavico spila z vami. user posted image user posted image user posted image

eh, si grem pravo skuhat, potem pa s polno paro delat, ker sem včeraj malo zabluzila prost popoldan user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
14.12.2011 9:23:04   
ada2
zajtrk!
miha gleda liliputput risanko, ker on se je najedel že pred skoraj celo uro, jaz pa si nikakor nisem mogla časa utrgat, pa sploh ne vem kaj sem delalauser posted image
kako so koze?
se sušijo. zdaj je sicer ves krastav, med prsti na nogah pa je še enih par vodenih. nekaj jih je pa odpadlo in so tam zdaj rdeči flekci. upam, da se ne bo kaj poznalo. saj čohal se ni nekaj pretirano. adam jih pa še nima.

ej sonce pa tako kot sredi poletjauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
14.12.2011 9:36:56   
NinaŠ

Nina, kaj pa roke te nič ne bolijo od bowlinga? user posted image

ne, to me niso še nikdar user posted image , me pa, kot vedno, boli leva ritnica user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam,d a se hitro pozdravite, da ne bo kot pri MAši, ko so ji kozice bile vidne 3 mesece user posted image

Mojima2 so se tudi fullll dolgo poznali flekci user posted image

Paštetka kam greste na dopust? Smučat predvidevam da ne, ko si zadnjič smučke prodajala user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
14.12.2011 9:37:53   
NinaŠ

kaj user posted image user posted image user posted image pri nas je zdaj iz oblačnega jutra še deževati začelo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
14.12.2011 9:43:01   
Paštetka
ja, v Dubaj gremouser posted image

Smučamo še zaenkrat ne. Mene smučke ne vidijo, bosta pa drugo leto šla maladva oba na tečaj smučanja. Sem se odločila, da si bomo smučke raje izposojali. Verjetno nas pride ceneje, kot pa nabava vse smučarske opreme, glede na to koliko se bosta smučala.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
14.12.2011 9:47:59   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

kaj user posted image user posted image user posted image pri nas je zdaj iz oblačnega jutra še deževati začelo user posted image

pa saj enih par belih oblačkov je po nebu, ampak sonček pa močen, tako, da sem mogla zastreti okno, da na ekran vidimuser posted image
pa toplo... sem bila prej samo v majici na balkonu...ok, ni glih, da bi sedel zunaj v majici, ampak smeti nest, ali pa po časopis pa že lahko greš. za sprehod bo pa kak pulover pa brezrokavnik treba dat.
jupi... pa še fraj sem danes in lahko to izkoristim na polnouser posted image
dej, nina prileti sem, bova šle skupaj na turouser posted image , pa pusti tisti vaš dež doma.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
14.12.2011 13:25:14   
NinaŠ
dej, nina prileti sem, bova šle skupaj na turouser posted image , pa pusti tisti vaš dež doma.

ej kako z veseljem user posted image  ampak sem primorana bit not, na srečo v ogrevani pisarni user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
15.12.2011 7:32:46   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Tole sem dobila na mail... zanimivo user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=mDZQHvArafI   Spi... spat (Go the f... to sleep) je nespodobna, a odkritosrčna otroška knjiga, napisana za trpeče mame in očete, ki je skoraj preobrnila svet trga.

Avtor knjige, Američan Adam Mansbach, je idejno zgodbo objavil kot šalo na Facebook strani, a je ta očitno pritegnila starše ter postala pravi hit. "Nočna oskrbovanje otroka je najhujša nočna mora vseh staršev. O večini teh frustracij , ki nam jih povzroča to čudovito bitje, ki ga imajo tako radi, si ne dovolimo govoriti, ker ne želimo biti slabi starši,« je povedal Mansbach.

Knjigo, ki spravlja v smeh starše celotnega sveta, bodo uradno postavili na knjižne police 14. junija. Na internetni strani Amazon.com pa je že mesec pred izdajo zasedla prvo mesto najbolje prodajanih knjig. Prav tako pa je v akcijo vstopila tudi produkcijska hiša Fox, ki si je že priskrbela filmske pravice za zgodbo

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
15.12.2011 8:18:54   
petarda

Nina sem prebrala to med novičkami user posted image ....samo filmčka pa ne morem odpret user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
15.12.2011 10:14:28   
ada2
nina ta tvoj dež je včeraj zvečer prišel k nam.... danes zjutraj je sicer ob 7 bilo brez deža, ampak pol ure kasneje se je spet vlilo in še zdaj lije....
no, vsaj včeraj je bilo sončno.
aja, tole SPAT sem pa že videla oz. slišala, ampak samo odlomek. pač fanica tadeja tošauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
15.12.2011 20:33:07   
petarda
Če bo kera za čvek, naj se pofočka user posted image . Še po kuhinji pospravim in pridem. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
15.12.2011 21:30:31   
ada2
petarda a si že? jaz imam zdaj čas... sem malo prej iz službe prišla. zdaj luftam hišo na veliko, ker je moj za večerjo ribe pekel in so grozni vonjiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
15.12.2011 22:07:11   
petarda
nisem še user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
15.12.2011 22:16:12   
ada2
no, pol pa ti le pucaj, jaz grem pa spat...
lahko noč

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
15.12.2011 23:22:47   
petarda
Lahko noč...grem jaz tudi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
16.12.2011 7:47:46   
petarda

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
16.12.2011 8:14:39   
ada2
dobro jutro!
jaz imam spet prost danuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
16.12.2011 8:15:58   
ada2
iii kak lep medo s kavico.... grem si takoj eno skuhat

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
16.12.2011 8:29:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2
jaz imam spet prost danuser posted image

jaz tudi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
16.12.2011 8:29:53   
petarda

iii kak lep medo s kavico.... grem si takoj eno skuhat

jaz tudi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
16.12.2011 8:39:52   
ada2
in petarda.... a bova kako rekli?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
16.12.2011 8:52:10   
petarda

in petarda.... a bova kako rekli?

No, pa dajva user posted image

Lahko ti povem kdaj se je začelo moje jutro...ob petih!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Mini se je danes že drugič zapored zbudil tako zgodaj...in potem hoče iz posteljice, ga dam čisto v miru in potiho na našo posteljo, da bo še malo potegnil...ni šans, buden ko čuk. In potem pleza, skače in itak zbudi še juniorja, ki je ponoči prišel k nama...bogi junior...ampak se je lepo zbudil, ga stisnil..ful ga ima rad user posted image  Se mi zdi, da je zdaj kar malo bolj priden ratal, ko vidi kako mini razgraja... Če je junior na tleh in se igra, pripuza mini do njega, se dvigne ob njem in ga začne cukat user posted image ...in junior se mu samo umakne, ga nič ne "napade" se dobro zaveda, da je mini še majhen...user posted image

No, zdaj spi, najraje bi se zraven poknila, samo vem, da ne bo dolgo.

Popoldne imam pa silvestrovanje user posted image ....se mi sicer čisto nič ne gre...ampak vseeno grem, da malo vidim sodelavke, šefa user posted image , da malo začutim utrip kolektiva in da se malo odmaknem od bajte. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
16.12.2011 8:54:43   
petarda
Paštetka kdaj pa vi odpotujete? user posted image  Za koliko dni pa? Boste tam za novoletne praznike?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?