Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.12.2011 8:08:01
|
|
|
|
Paštetka
|
petarda, tudi jaz se še velikokrat vrnem z mislimi in pozitivnimi čustvi nazaj v staro stanovanje. In enkrat sva se z mojim celo pogovarjala in ugotovila,da ko se želiva sprostiti zapreva oči in se vrneva z mislimi na kavč v staro stanovanje, kao, da se tam počutiva sproščeno. Čudno... Želim ti prijetno selitev. Če rabiš koga za kufre vlačit pa povej. PRidemo na izlet Nina, kaj pa roke te nič ne bolijo od bowlinga? Ada, kako kaj kozice? Upam,d a se hitro pozdravite, da ne bo kot pri MAši, ko so ji kozice bile vidne 3 mesece . Posledice so vdne tudi na obrazu. 3 velike brazgotine, kljub temu, da se ni čohala Mi smo pa ravno kupili avionske karte za zimske počitnice jeeeeee... komaj čakam Upam samo, da bo možek prestal dobro operacijo, ker jo ima 10 dni pred dopustom. Sicer so mu rekli, da lahko po tej OP igra že 5 dan tenis... vendar vseeno...think positive
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.12.2011 8:38:43
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica Paštetka a greste k sestrci al kam drugam? In še....fooooooouuuuuuuuš, pa kamorkoli že!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.12.2011 8:45:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro. Jaz bi tudi kako kavico spila z vami. eh, si grem pravo skuhat, potem pa s polno paro delat, ker sem včeraj malo zabluzila prost popoldan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.12.2011 9:23:04
|
|
|
|
ada2
|
zajtrk! miha gleda liliputput risanko, ker on se je najedel že pred skoraj celo uro, jaz pa si nikakor nisem mogla časa utrgat, pa sploh ne vem kaj sem delala kako so koze? se sušijo. zdaj je sicer ves krastav, med prsti na nogah pa je še enih par vodenih. nekaj jih je pa odpadlo in so tam zdaj rdeči flekci. upam, da se ne bo kaj poznalo. saj čohal se ni nekaj pretirano. adam jih pa še nima. ej sonce pa tako kot sredi poletja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.12.2011 9:36:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina, kaj pa roke te nič ne bolijo od bowlinga? ne, to me niso še nikdar , me pa, kot vedno, boli leva ritnica Upam,d a se hitro pozdravite, da ne bo kot pri MAši, ko so ji kozice bile vidne 3 mesece Mojima2 so se tudi fullll dolgo poznali flekci Paštetka kam greste na dopust? Smučat predvidevam da ne, ko si zadnjič smučke prodajala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.12.2011 9:37:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
ej sonce pa tako kot sredi poletja kaj pri nas je zdaj iz oblačnega jutra še deževati začelo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.12.2011 9:43:01
|
|
|
|
Paštetka
|
ja, v Dubaj gremo Smučamo še zaenkrat ne. Mene smučke ne vidijo, bosta pa drugo leto šla maladva oba na tečaj smučanja. Sem se odločila, da si bomo smučke raje izposojali. Verjetno nas pride ceneje, kot pa nabava vse smučarske opreme, glede na to koliko se bosta smučala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.12.2011 9:47:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ej sonce pa tako kot sredi poletja kaj pri nas je zdaj iz oblačnega jutra še deževati začelo pa saj enih par belih oblačkov je po nebu, ampak sonček pa močen, tako, da sem mogla zastreti okno, da na ekran vidim pa toplo... sem bila prej samo v majici na balkonu...ok, ni glih, da bi sedel zunaj v majici, ampak smeti nest, ali pa po časopis pa že lahko greš. za sprehod bo pa kak pulover pa brezrokavnik treba dat. jupi... pa še fraj sem danes in lahko to izkoristim na polno dej, nina prileti sem, bova šle skupaj na turo , pa pusti tisti vaš dež doma.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.12.2011 13:25:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
dej, nina prileti sem, bova šle skupaj na turo , pa pusti tisti vaš dež doma. ej kako z veseljem ampak sem primorana bit not, na srečo v ogrevani pisarni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.12.2011 7:32:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Tole sem dobila na mail... zanimivo http://www.youtube.com/watch?v=mDZQHvArafI Spi... spat (Go the f... to sleep) je nespodobna, a odkritosrčna otroška knjiga, napisana za trpeče mame in očete, ki je skoraj preobrnila svet trga. Avtor knjige, Američan Adam Mansbach, je idejno zgodbo objavil kot šalo na Facebook strani, a je ta očitno pritegnila starše ter postala pravi hit. "Nočna oskrbovanje otroka je najhujša nočna mora vseh staršev. O večini teh frustracij , ki nam jih povzroča to čudovito bitje, ki ga imajo tako radi, si ne dovolimo govoriti, ker ne želimo biti slabi starši,« je povedal Mansbach. Knjigo, ki spravlja v smeh starše celotnega sveta, bodo uradno postavili na knjižne police 14. junija. Na internetni strani Amazon.com pa je že mesec pred izdajo zasedla prvo mesto najbolje prodajanih knjig. Prav tako pa je v akcijo vstopila tudi produkcijska hiša Fox, ki si je že priskrbela filmske pravice za zgodbo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.12.2011 8:18:54
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Nina sem prebrala to med novičkami ....samo filmčka pa ne morem odpret
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.12.2011 10:14:28
|
|
|
|
ada2
|
nina ta tvoj dež je včeraj zvečer prišel k nam.... danes zjutraj je sicer ob 7 bilo brez deža, ampak pol ure kasneje se je spet vlilo in še zdaj lije.... no, vsaj včeraj je bilo sončno. aja, tole SPAT sem pa že videla oz. slišala, ampak samo odlomek. pač fanica tadeja toša
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.12.2011 20:33:07
|
|
|
|
petarda
|
Če bo kera za čvek, naj se pofočka . Še po kuhinji pospravim in pridem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.12.2011 21:30:31
|
|
|
|
ada2
|
petarda a si že? jaz imam zdaj čas... sem malo prej iz službe prišla. zdaj luftam hišo na veliko, ker je moj za večerjo ribe pekel in so grozni vonji
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.12.2011 22:07:11
|
|
|
|
petarda
|
nisem še
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.12.2011 22:16:12
|
|
|
|
ada2
|
no, pol pa ti le pucaj, jaz grem pa spat... lahko noč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.12.2011 23:22:47
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč...grem jaz tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.12.2011 7:47:46
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.12.2011 8:14:39
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! jaz imam spet prost dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.12.2011 8:15:58
|
|
|
|
ada2
|
iii kak lep medo s kavico.... grem si takoj eno skuhat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.12.2011 8:29:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz imam spet prost dan jaz tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.12.2011 8:29:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 iii kak lep medo s kavico.... grem si takoj eno skuhat jaz tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.12.2011 8:39:52
|
|
|
|
ada2
|
in petarda.... a bova kako rekli?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.12.2011 8:52:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 in petarda.... a bova kako rekli? No, pa dajva Lahko ti povem kdaj se je začelo moje jutro...ob petih!!! Mini se je danes že drugič zapored zbudil tako zgodaj...in potem hoče iz posteljice, ga dam čisto v miru in potiho na našo posteljo, da bo še malo potegnil...ni šans, buden ko čuk. In potem pleza, skače in itak zbudi še juniorja, ki je ponoči prišel k nama...bogi junior...ampak se je lepo zbudil, ga stisnil..ful ga ima rad Se mi zdi, da je zdaj kar malo bolj priden ratal, ko vidi kako mini razgraja... Če je junior na tleh in se igra, pripuza mini do njega, se dvigne ob njem in ga začne cukat ...in junior se mu samo umakne, ga nič ne "napade" se dobro zaveda, da je mini še majhen... No, zdaj spi, najraje bi se zraven poknila, samo vem, da ne bo dolgo. Popoldne imam pa silvestrovanje ....se mi sicer čisto nič ne gre...ampak vseeno grem, da malo vidim sodelavke, šefa , da malo začutim utrip kolektiva in da se malo odmaknem od bajte.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.12.2011 8:54:43
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka kdaj pa vi odpotujete? Za koliko dni pa? Boste tam za novoletne praznike?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?