|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
16.12.2011 14:28:43   
vijolica2
Punce ne me strašit user posted image Diana 79 je na fb napisala d gre na pregled, da ima menda popadke.

Joj jaz še nisem pripravljena user posted image mi nič ne manjka kot nosečkiuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
16.12.2011 14:32:36   
kokosh
Ronja - tvoje omembe nezdružljivosti dopusta z bolniško in statusom mi smrdijo po arrs user posted image MR? 

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
16.12.2011 14:49:25   
coca cola
Na fb berem, da je smejka rodila dvojčke ......če je res

čestitkeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
16.12.2011 14:49:47   
beti 1
Tiste, ki mate otroke v vrtcu, mene je zmotila točka IV. na tisti vlogi, kjer so omenjena življenjska zavarovanja. Sem vprašala na pristojni CSD, pa niso mel pojma, potem sem pa poslala vprašnje še direktno na ministrstvo in dobila tak odgovor:

V zvezi z upoštevanjem življenjskega zavarovanja kot premoženje, vas obveščamo, da se v času plačevanja, le-ta kot premoženje ne upošteva, zato mora stranka na vlogi (IV.) obkrožiti samo, ali ga ima, ali ne, in če ga ima, zapisati mesečni znesek vplačila. Ta podatek je potreben zaradi ugotavljanja morebitnega obstoja posredno ugotovljenega dohodka. Dokazila o višini plačila, se od strank zahteva tako le, če center za socialno delo ugotovi, da ne izkazujete dohodka in bi lahko šlo za posredno ugotovljeni dohodek, drugače dokazila ob vložitvi vloge niso potrebna.

Jaz to razumem, kot da moraš vpisat, če ga maš, pa kolko plačuješ, kaj naj bi ta posredno ugotovljeni dohodek pomenil se mi pa ne sanja.

Vijolica2: samo ne se sekirat, tiste, ki majo PDP v začetku januarja so že praktično dosegle termin poroda, tako da je za pričakovat, sploh ob takem vremenu, da bo katera tudi rodila, kar pa še ne pomeni, da bomo potem kar vse. Na koncu se ti zna zgoditi, da se boš še pritoževala, ker boš po PDP-ju pridno hodla na preglede in CTG-je, kar ti bo pobralo večino dnevov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
16.12.2011 15:34:33   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Vijolica2: samo ne se sekirat, tiste, ki majo PDP v začetku januarja so že praktično dosegle termin poroda, tako da je za pričakovat, sploh ob takem vremenu, da bo katera tudi rodila, kar pa še ne pomeni, da bomo potem kar vse. Na koncu se ti zna zgoditi, da se boš še pritoževala, ker boš po PDP-ju pridno hodla na preglede in CTG-je, kar ti bo pobralo večino dnevov user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo videli, ampak kar ne morem iz svoje kože in me je strahuser posted image . Hvala za te besede

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
16.12.2011 16:43:52   
tix
Čestitke vsem mamicam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Punce ne me strašit user posted image Diana 79 je na fb napisala d gre na pregled, da ima menda popadke.

Joj jaz še nisem pripravljena user posted image mi nič ne manjka kot nosečkiuser posted image

če bi bila jaz že noseča 37T, ma grem takoj lahko rodit, jaz imam počasi kar dovolj, sploh zadnje dni sem tako utrujena in potem mi še en 17m skače po možnosti po glavi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4156
16.12.2011 20:03:17   
ursah
Beti 1: glede odgovora, ki si ga dobila na CSD glede življenjskega - jaz sem dobila drugačno informacijo in sem tudi drugače izpolnila (po navodilu delavke iz CSD). In sicer so meni rekli, da je potrebno napisati trenutno vrednost zavarovanja, ker je to kao "premoženje". Na moje vprašanje, kje pa naj dobim to info, ker mi zavarovalnica to info pošilja 1x letno, in to ni sedaj, je rekla, da to pač naj na palec izračunam in napišem. In sem potem po njenem nasvetu vpisala mesečni znesek x število mesecev. Enako za moža. Za nepremičnino (sem lastnica zemljišča, na katerem bi radi gradili) pa nisem nič vpisala, ker so mi rekli, da bodo podatke pridobili iz GURS-a. Sedaj pa vedi, kaj je prav, očitno dobivamo različne info...

Drugače sem pa danes imela pregled, sem ravno dopolnila 36. tednov. Vse je še zaprto, CTG ne kaže popadkov, nov pregled čez 2 tedna.

Se mi je pa danes zgodila nesreča - še dobro se je končalo. Prodala sem avto in smo delali prepis. Bila je že tema, in še ful je deževalo, in gremo jaz, kupec in njegov spremljevalec okoli vogala stavbe, kjer smo delali prepis, in jaz kar naenkrat padem v eno luknjo. Enostavno mi je zmanjkalo tal pod nogami. Luknje enostavno nisem videla, ni bila nič označena, in praktično sredi poti do parkirišča, vidljivost pa zaradi teme in dežja slaba. Kot zanalašč, seveda tam ni bilo nobene luči. Bila sta v bistvu dva jaška tik drug zraven drugega. Spremljevalcu, ki je bil pred mano, je luknjo uspelo prestopiti, čeprav je tudi ni videl, jaz pa sem z eno nogo stopila naravnost notri. Totalno sem se ustrašila, si opraskala nogo, umazala hlače in torbico, ampak na srečo se nisem udarila v trebuh, samo v nogo. Mož je doma naredil paniko, če greva na urgenco (ampak ker se nisem udarila v trebuh in imam samo odrgnjeno nogo, se mi ni zdelo potrebno). Potem sem klicala nazaj direktorico te avtohiše, povedala kaj se je zgodilo...se mi je ene 100x opravičila in je bila zelo prijazna, bo zahtevala od izvajalca, ki jim to dela, da takoj zaprejo luknjo itd. itd. - v glavnem, nisem ji preveč težila, ker razen prask in tega, da sem se ustrašila, ni nič hujšega, sem ji pa povedala, da če bi se udarila v trebuh, bi jim pa zelo zatežila.

Drugače me pa še nekaj zanima: kje ste kupovale posteljnino? Gledam te komplete (obloga, kovterček, rjuha, prevleka za kovterček), pa to je vse 60+ EUR. A se da to dobiti kje kaj ceneje???

Sem pa bila danes tudi v šopingu za dojenčka, in imam sedaj pa skoraj vse. Jutri gremo še v ikeo po posteljico in nekaj večjih stvari, potem pa je to to. So bile pa danes v BC prodajalke tako prijazne, da mi je bilo že kar malo odveč - ene tri so me non-stop spraševale, če rabim pomoč, ko sem izbirala tiste blazinice, pa pleničke itd. Jim nisem uspela dopovedat, da hvala, se znajdem, te stvari sedaj že malo poznam user posted image .

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
16.12.2011 20:50:06   
beti 1
Ursah:  HB da se je tvoj padec tako srečno končal. user posted image user posted image user posted image
Glede CSD: mogoče nisem dosti jasno napisala. Odgovor, ki sem ga objavila sem dobila direktno iz pristojnega ministrstva, tako da mora načelno imeti večjo veljavo, kot to kar pravi delavka na CSD (meni ni znala povedati nič, niti kje v obrazcu to je, ni vedela, je mene spraševala). Pa tudi njen nasvet o okvirni vrednosti je na žalost zavajajoč, ker ima vsako zavarovanje svoje stroške, ki se pokrijejo iz premije in je zato vrednost premoženja praviloma nižja kot vplačila (razen proti koncu, ko naj bi se to pokrilo z donosnostjo). Če mi pošlješ mail na z.s. ti lahko posredujem odgovor, pa lahko greš na CSD narediti spremembo, da ti ne bodo slučajno upoštevali nečesa, kar se ne upošteva. Ker moraš pod isto točko namreč vpisati tudi prejete rente, oziroma izplačila, ki pa se upoštevajo!

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
16.12.2011 22:17:14   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Čestitke vsem mamicam user posted image

če bi bila jaz že noseča 37T, ma grem takoj lahko rodit, jaz imam počasi kar dovolj, sploh zadnje dni sem tako utrujena in potem mi še en 17m skače po možnosti po glavi user posted image

Jaz pa imam energije za tri ljudi user posted image Tako da še nebi šla, malo časa še rabim da se psihično pripravim.user posted image

Po dolgem času, bom danes sama spalauser posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
17.12.2011 10:55:39   
vijolica2
Sneg, sneg, sneguser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4160
17.12.2011 11:01:07   
**Nelly**

To pa ti kar zavidam... Prekmurje je še zmeraj črno user posted image ... smo imeli celo noč dež user posted image ... jaz bi tud snegecuser posted image ...

Punce naša diana79 je pa rodilauser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE diana79 pa veliko cartanja in lepih, nežnih trenutkov želimo!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4161
17.12.2011 12:28:48   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: **Nelly**

To pa ti kar zavidam... Prekmurje je še zmeraj črno user posted image ... smo imeli celo noč dež user posted image ... jaz bi tud snegecuser posted image ...

Punce naša diana79 je pa rodilauser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE diana79 pa veliko cartanja in lepih, nežnih trenutkov želimo!!!user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiii čestitke ... sploh ne dojemam, da se je že začelo ... zdej je naš čas user posted image user posted image

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
17.12.2011 13:48:47   
bugimajstr
sam nekaj v vezi vlog in ispolnjevanja.mi nismo nič pisali nobenega zneska nikamor.ker baje kot je rekla na csd bodo sami pogledal na dursu kolk mamo prihodka.tako da bodo sami našli kolk (ni) dnarja pri bajti...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
17.12.2011 13:53:24   
kimica86
Jaz bi tudi malo snegeca.. Mi primorci ga zelooo poredko dobimo pa še to 5 cm, ki se stopi v roku 2-3 dni.. Je pa smešno videt vse kako norijo in se prijemajo za glavo, ker ne morejo v hrib domov z avtom in ga pustijo na glavnem parkingu in potem gredo peš domov.. Hahaha user posted image

Diana 79 čestitke in čim več prespanih noči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
17.12.2011 14:33:50   
Matkurja
Čestitke Smejki in Diani79 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
17.12.2011 14:54:12   
kimica86
Kako pa zveste te informacije katera je rodila in to tako hitro?? user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
17.12.2011 16:04:16   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Kako pa zveste te informacije katera je rodila in to tako hitro?? user posted image

Jaz sem vidla od Smejke k je napisala na FB ... za diano79 pa ne vem user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
17.12.2011 16:32:38   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Jaz sem vidla od Smejke k je napisala na FB ... za diano79 pa ne vem user posted image

Na FB piše od obeh. Smejka ima mislim da parček, Diana pa fanta.

Neposredna povezava do sporočila: 4168
17.12.2011 16:49:32   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 21.12., MS (okolica), user posted image , MS
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
louisa, 30, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., okolica Kranja, LJ

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 20.12., ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 15.12., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , 22.12., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , 12.12., ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.12., Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  MB, user posted image , MB
petrai, ?, 2user posted image , 1user posted image , 21.12., Bohinjuser posted image , Kranj

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 20.12., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 21.12., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 21.12., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , ?, NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , ?, Kranj (okolica)
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Vrhinka, user posted image , Postojna

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 9.12., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 1912., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.12., LJ, user posted image , Ljubljana
camino79, ?, 4, 0, ?, ?, MB

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
kimica86, 25, 1, 0, 9.12., Ankaran, user posted image , Postojna

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 25.12., okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 21.12., LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?., ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 14.12., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 28.12./4.1., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.12., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 5.12., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

2.2.
bugimajstr, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina, user posted image , NM

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 83user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 19
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

KORISTNE POVEZAVE:

Matične celice - javno shranjevanje

Matične celice - zasebno shranjevanje: - NEOCELICA, BIOBANKA

Masaža presredka

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
17.12.2011 16:52:01   
Mistica
Smejka & Diana - čestitke!!! Polno crtanja!!! user posted image user posted image user posted image

Dala vaju bom na seznamček pod včerajšnji datum, potem pa me popravite, če želite.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
17.12.2011 17:04:16   
Mistica

user posted image JANUARČKI 2012 user posted image

14.12.2011
Kasija - user posted image , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - user posted image & user posted image
diana79 - user posted image

user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
17.12.2011 17:51:02   
miami10
Čestitke Diana79 in smejka!!! user posted image user posted image user posted image

Jst sem malo utrujena...user posted image je hiperaktivna...sicer pa sem uredila sladkor user posted image user posted image ...evo malo na kratko user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
17.12.2011 18:04:38   
tix

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

user posted image JANUARČKI 2012 user posted image

14.12.2011
Kasija - user posted image , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - user posted image & user posted image
diana79 - user posted image

user posted image

user posted image čestitke mamice user posted image

komaj čakam januar :) čeprav danes sem pa kar malo boljše.

a ima še katera težave z zaprtjem? mene je začelo spet matrat, sem v 1 user posted image imela kar precej težav

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
17.12.2011 18:36:15   
petrai
Čestitke diana79 in Smejka11, velik lepih in srečnih trnutkov z novimi člani družin!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
17.12.2011 19:01:58   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ahaaa.. No, ve se potem poznate še po imenu.. hehe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?