ronja
|
jaz sem jedla kao črni kruh, pa se mi je zvišalo.. tako da verjetno ni bil pretirano črn hehe Ja, saj pravim, da ga nisem sama kupovala in da je možno, da je bil samo pobarvan - sem ga sicer dala najprej lubiju za probat in je rekel, da to belo ziher ni, samo je bil pa nekam sumljivo rahel za čisto temnega... Ampak hec je to, da sem pa že jedla čisto belega, pa koruznega, pa nič manjše količine kot tale boga žemljica, pa se mi ni nič kaj dvignilo - in to pred 2 dnevoma! Brez skrbi, da pojem vse, kar je na seznamu, še tako sem LAČNA KO VOLK! Ni šans, da bi kaj pustila, hehe. In že gledam, kdaj bom lahko spet jedla - imam še par min. do meritve cukra, potem si ap takoj vzamem malico! Tako da pri meni se ni za bat, da ne bi jedla vsaki 2 uri, ker kvečjemu jem še prej, ker sem tako lačna, če jem po tej dieti! Včeraj sem res pojedla samo to žemljico, ampak to zato, ker sta se šli potem malidve kopat in bi spet potem jedla 2 uri raztrgano in sem zato rajši prekinila: torej pojedla žemljico (ker ne morem jest v kopalnici z njima, bi hotli oni tudi, potem pa si zamisli, kaka bi bila voda ) in potem, po uri in pol še proseno kašo za povečerjek. Aha, da moraš 2x isto jest, da potrdiš? Samo potem mam lahko vsak dan 1x cuker čez mejo, pol me bojo hotli pa na inzulin fliknit ... Jaz bi rada mela skoz pod mejo, zdaj sem mela pa že par dni vsakič 1 meritev čez...