|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
19.12.2011 10:23:03   
ronja
A zaradi kopanja je kao kaj panike?

Ja, če maš celo noč popadke in te skor 2 cm odprejo, potem ga res ne priporočajouser posted image . Takrat je namreč vse zelo lepo prehodno... Sicer pa zadnje 3 tedne ravno iz tega razloga odsvetujejo (sem obakrat hotela plavat dokler bi se le dalo), pa so rekli, da zadnje 3 tedne ni več vse čisto zabetonirano in da tudi tamponi niso glih ziher, tako da bazenov ne priporočajo, toplice pa še manj, saj je tam precej večja svinjarija kot v olimpijskih bazenih, kjer je veliko več vode in relativno manj ljudi, pa še večina teh trenira in so navajeni, da se stušajo prej - v toplicah to ni glih pravilo. Kakor češ, jaz ne kompliciram kaj dosti, ampak če je večja možnost, da okužim svojega otroka z nečim gadnim, zato, da se bom en dan fajn mela... pa ne pride v poštev. Vsak se sam odloča. Dokler si čisto zaprta in ni nobenih razpokic, ki se pojavijo baje cca 3 tedne prej, je s tamponi za nosečke varno, kasneje pa kvečjemu v morju, tam je p azdaj premraz.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
19.12.2011 10:25:20   
soncnica28
Živjo user posted image !

Pri nas na Dolenjskem tako lepo smeži že od 3h zjutraj, tko da je prav lepo pogledat skozi okno. Bi se kar ovila in šla malo na sprehod, pa ne upam it sama, da spet kje ne padem. Bom počakala da MM pride iz službe.
Noč je bila spet neprespana, sem zelo prehlajena in me še to moti.

Ronja, zadnjič si nekje napisala en fajn recept pa boleče grlo. A ga lahko prosim še enkrat napišeš, ker ga ne najdem. Hvala ti!

Drugače pa upam, da bom tudi jaz imela tako lep porod kot Kasija.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
19.12.2011 10:30:27   
ronja
Zmešaj sok pol limone (ali pa cele, odvisno, koliko hočeš naredit), stopi not žlico medu (ne segrevat, samo mešaj, saj se stopi) in nakapljaj kar nekaj kapljic propolisa. Fantje dajo not še kak viski, nosečkam ne priporočam, dela čisto ok brez tega. POtem pa to zelo zelo počasi požiraj - ko bi hotela ravno dol pogoltnit, se ustavi kot da bi bilo zanič - koren jezika pritisneš na mandlje, da se ta zvarek napopa gor nanje - zaskeli, ampak dela.
Pa nosek si spiraj vsaj 3x na dan s fiziološko raztopino (1 zvrhana žlička soli na liter vode, jaz jo prekuham, niti ni nujno, ampak ker jo mam tudi za tamale...).

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
19.12.2011 10:36:44   
Janchek81
Dobro jutro vsem souser posted image

za mano je en tak mal naporen a zelo prijeten vikend ... v soboto smo mel od moje naj kolegice okroglo, smo bili tm, jedli, pili in sedeli user posted image  včerej sem se pa počutila ko da bi bla pjana in da bi plesala celo noč - a samo sedel smo user posted image  da ne govorim o današnji neprespani noči user posted image  nič mi ni pasalo, pa še zgaga me je tko pekla ... sem potem ob 3h zjutraj šla spiti Donat da je bilo malo bolje ... pa še zdej ne vem to kar me je matralo ali je bilo od prebave ( ker je zdaj OK ) al so bli kakšni lažni popadki, no ja ubistvu .... danes bo že spet dan za počivanje, spanje in samo ležanje user posted image

Zdej ne vem katera je spraševala kako je z pregledi po roku ... v leonišču so mi rekli, da jih imaš potem vsak dan, do enega tedna, po enem tednu ( 7 dni ) se pa po vsej verjetnosti odločijo kar za obdržanje v porodnišnici in umetni popadki user posted image  Tko je blo tud z dvema mojima kolegicama, s tem da ena je bila sedem dni čez rok, druga pa devet pa so jo obdržali notri oz. povedali so ji že dva dni prej.

No pri nas je pa danes točno en mesec do PDPja user posted image  Jaz pa čakam in čakam katera bo zdaj tukaj naslednja user posted image user posted image user posted image

Še vedno se sploh ne zavedam da se resnično začenjajo naši dnevi in da lahko samo čakamo in čakamo ... jaz nimam drugače še nič prištimano, nič oprano ... sem rekla, da se bom lotila ta teden ali pa naslednji teden ... sem pa v soboto kupila en lušten kompletek ( zimski - bele barve ) za našega user posted image , ker če bo po meni bo zmrznjen otroček user posted image user posted image   potem pa še sledi obisk lekarne, da grem po robčke, ki vsebujejo 70% alkohola, ker ne bom kupovala posebej zložencev in posebej alkohola, pa rabim še hladilno mazilo, drugo imam pa vse doma.

Aja pa še to ... ko pomislim, da bo treba roditi, me je že spet kr mal strah ... po drugi strani pa veselje, da spoznamo našega živahnega user posted image

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
19.12.2011 10:46:40   
ronja
No pri nas je pa danes točno en mesec do PDPja

pri meni bo pa jutriuser posted image .

in da lahko samo čakamo in čakamo ...

Ma, kaki samo čakamo! Jaz mam še kup stvari za naredit!!! Pa še Lejlin rd je vmes in njena rd zabava, ki mora bit seveda tako dobra kot Ronjina (sem ful proti delanju razlik med otroki in lubi se je že križal, ko sem delala Ronjino zabavo, ker je vedel, kaj to pomeni: "Lubica, dej nehi no, ker vem, kako je to. Si take standarde postaviš, pol boš pa hotla, da ma Lejla tko, ker je Ronja mela, pa drugo leto spet - ker sta prejšnje leto meli,... Oladi mal!" - če ga citiramuser posted image Ampak zdaj je že prepoznouser posted image .

Aja pa še to ... ko pomislim, da bo treba roditi, me je že spet kr mal strah ...

Janček, ta porod bo čisto drugačen kot prejšnji! Res bo verjetno malo bolj bolelo, ampak naj te to ne prestraši, ker OBLJUBIM, da se ti bo na koncu splačalo! Boš videla, da boš tisto sekundo, ko boš dobila dete na prsi rekla, da bi šla vse še 1x čezuser posted image . Pozabiš ne, ampak enostavno je tehtnica tako nagnjena, da te boli k*, kaj je na drugi straniuser posted image .

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
19.12.2011 10:48:49   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

No pri nas je pa danes točno en mesec do PDPja

pri meni bo pa jutriuser posted image .

in da lahko samo čakamo in čakamo ...

Ma, kaki samo čakamo! Jaz mam še kup stvari za naredit!!! Pa še Lejlin rd je vmes in njena rd zabava, ki mora bit seveda tako dobra kot Ronjina (sem ful proti delanju razlik med otroki in lubi se je že križal, ko sem delala Ronjino zabavo, ker je vedel, kaj to pomeni: "Lubica, dej nehi no, ker vem, kako je to. Si take standarde postaviš, pol boš pa hotla, da ma Lejla tko, ker je Ronja mela, pa drugo leto spet - ker sta prejšnje leto meli,... Oladi mal!" - če ga citiramuser posted image Ampak zdaj je že prepoznouser posted image .

Aja pa še to ... ko pomislim, da bo treba roditi, me je že spet kr mal strah ...

Janček, ta porod bo čisto drugačen kot prejšnji! Res bo verjetno malo bolj bolelo, ampak naj te to ne prestraši, ker OBLJUBIM, da se ti bo na koncu splačalo! Boš videla, da boš tisto sekundo, ko boš dobila dete na prsi rekla, da bi šla vse še 1x čezuser posted image . Pozabiš ne, ampak enostavno je tehtnica tako nagnjena, da te boli k*, kaj je na drugi straniuser posted image .

Hvala za vzpodbudne besede glede poroda ... se popolnoma strinjam, da bo tokrat lepše...ampak mene je še vseen strah user posted image  da ne bom kaksne panike nagnala, če kej ne bi blo OK ... ne vem zakaj sem še vedno tak pesimist user posted image  upam, da kaj kmalu obrnem na pozitivne misli, da bo ITAAAAAK vse ok user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
19.12.2011 10:50:30   
Janchek81
Kar podvojilo mi je user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 19.12.2011 10:51:41 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
19.12.2011 10:55:00   
ronja
janček, jaz si rečem, da po statistiki ne more vse na enega priletetuser posted image ( in itak sva midve že čisto dosti pokasirali, bi lahko meli srečo pri porodih, kaj praviš?) Pa moraš si v glavi ločit, da to, kar je bilo prejšnjič narobe, je bilo narobe  s plodom, nima to veze ne z rojevanjem, ne z naslednjim otrokom. To je tako kot če ti en otrok zboli za kronično boleznijo, drugi je lahko še vedno zdrav ko riba - in navadno je, navadno ne zbolijo vsi za istim (ok, valjda imaš genetsko večje tveganje, če se ti nekaj pojavlja, ampak pri tebi so to že vse pregledali, ta otrok ima ok hrbteničko, vse je ok!) Tako da brez skrbi! To, kar se je prejšnjič zgodilo, ne vpliva na tokrat, razen v tvoji psihi, da te je bolj strah. Ampak to je drug otrok, čisto svoj, čisto zdravuser posted image in čaka, da se stisneta skupuser posted image . Mimogrede, a ti boš v Lj. rodila? Ker imava tako skup datum, se lahko še vidiva...

Neposredna povezava do sporočila: 4208
19.12.2011 10:55:26   
pathra
Ronja.. na ta sladkor marsikaj vpliva, tako da ne vem.. lahko je bil napačen kruh (jaz sem jedla kao črni kruh, pa se mi je zvišalo.. tako da verjetno ni bil pretirano črn hehe), lahko zaradi slabega počutja bolj počasi pada cuker (kot je meni rekla diabetologinja ko sem imela migreno en dan in sem imela slabe rezultate), lahko zaradi hormonov se ti zniža toleranca, je pa tudi to, da je meni rekla da morem vse na seznamu pojest, da se cuker v redu znižuje (torej za večerjo: 1 enota mesa, 3 enote škrobnih živil, 3 enote zelenjave in 2 enoti maščob).. boš vidla danes če boš imela zopet probleme.. Meni so rekli da morem dvakrat isto jest (to je bilo ko sem iskala pravo kombinacijo za zajtrk ki mi naredi v redu sladkor), samo tako lahko potrdim kaj mi paše in kaj škoduje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
19.12.2011 10:56:45   
Janchek81

janček, jaz si rečem, da po statistiki ne more vse na enega priletetuser posted image ( in itak sva midve že čisto dosti pokasirali, bi lahko meli srečo pri porodih, kaj praviš?) Pa moraš si v glavi ločit, da to, kar je bilo prejšnjič narobe, je bilo narobe  s plodom, nima to veze ne z rojevanjem, ne z naslednjim otrokom. To je tako kot če ti en otrok zboli za kronično boleznijo, drugi je lahko še vedno zdrav ko riba - in navadno je, navadno ne zbolijo vsi za istim (ok, valjda imaš genetsko večje tveganje, če se ti nekaj pojavlja, ampak pri tebi so to že vse pregledali, ta otrok ima ok hrbteničko, vse je ok!) Tako da brez skrbi! To, kar se je prejšnjič zgodilo, ne vpliva na tokrat, razen v tvoji psihi, da te je bolj strah. Ampak to je drug otrok, čisto svoj, čisto zdravuser posted image in čaka, da se stisneta skupuser posted image . Mimogrede, a ti boš v Lj. rodila? Ker imava tako skup datum, se lahko še vidiva...

Iiiiiiiii tko si lepo napisala, da sm se zdj kr zjokala...kr solzice mi tečejo po licu user posted image  Ja, Ljubljana ja .... user posted image  Huh, pol mava pa res verjetnost da se kje srečava ... a pa se bova prepoznale? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
19.12.2011 11:02:57   
ronja
jaz sem jedla kao črni kruh, pa se mi je zvišalo.. tako da verjetno ni bil pretirano črn hehe

Ja, saj pravim, da ga nisem sama kupovala in da je možno, da je bil samo pobarvan - sem ga sicer dala najprej lubiju za probat in je rekel, da to belo ziher ni, samo je bil pa nekam sumljivo rahel za čisto temnega... Ampak hec je to, da sem pa že jedla čisto belega, pa koruznega, pa nič manjše količine kot tale boga žemljica, pa se mi ni nič kaj dvignilo - in to pred 2 dnevoma!
Brez skrbi, da pojem vse, kar je na seznamu, še tako sem LAČNA KO VOLK! Ni šans, da bi kaj pustila, hehe. In že gledam, kdaj bom lahko spet jedla - imam še par min. do meritve cukra, potem si ap takoj vzamem malico! Tako da pri meni se ni za bat, da ne bi jedla vsaki 2 uri, ker kvečjemu jem še prej, ker sem tako lačna, če jem po tej dieti! Včeraj sem res pojedla samo to žemljico, ampak to zato, ker sta se šli potem malidve kopat in bi spet potem jedla 2 uri raztrgano in sem zato rajši prekinila: torej pojedla žemljico (ker ne morem jest v kopalnici z njima, bi hotli oni tudi, potem pa si zamisli, kaka bi bila vodauser posted image ) in potem, po uri in pol še proseno kašo za povečerjek.

Aha, da moraš 2x isto jest, da potrdiš? Samo potem mam lahko vsak dan 1x cuker čez mejo, pol me bojo hotli pa na inzulin fliknituser posted image ... Jaz bi rada mela skoz pod mejo, zdaj sem mela pa že par dni vsakič 1 meritev čez...

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
19.12.2011 11:05:09   
ronja
Iiiiiiiii tko si lepo napisala, da sm se zdj kr zjokala...kr solzice mi tečejo po licu
user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem vesela, če ti je kaj pomagalouser posted image .

Mene lahko vidiš na blogu, me boš verjetno spoznala - navadno me ljudje vedno spoznajo, ne vem, zakaj... Pa vsi si me zapomnijo - tudi nimam pojma zakaj - zapomnile so se me vse babice v mš, pa babica, ki me je mela na porodu z Ronjo, pa tista, ki me je sprejela,... Očitno jako čudno zgledamuser posted image . Sicer pa dolga rjava čupa (nepobarvana, natur), pa zaenkrat 67 kil, takrat pa upam, da kaka manjuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4212
19.12.2011 11:09:26   
pathra
Ne vem no... če si imela zdej vsak dan meritev čez bi malo pazla kaj ti je zvišalo sladkor.. če pa se bo ponavljalo pa ti bojo itak zatežili... pa dej jih še enkrat vprašaj kdaj moreš merit.. po mojem bi mogla merit 1h30 po jedi.. in ne z prvim grižljajem... in če je tako imaš dejansko skozi v redu sladkor verjetno..

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
19.12.2011 11:38:26   
ronja
po mojem bi mogla merit 1h30 po jedi.. in ne z prvim grižljajem... in če je tako imaš dejansko skozi v redu sladkor verjetno..

Ja, to se strinjam - ker v 10ih min. meni ful pade - sem parkrat probala, kot rečeno. Ampak če itak iščejo max., potem niti nima to veze?

Meritve čez sem imela zadnjih par dni, prej nikoli. Zato me je pa zdaj stisnilo, kaj se dogaja... V bistvu je tako: do zdaj sem mela čez 1x v tednu od 7.12. do kontrole 12.12., pa to sem pojedla čisto preveč vsega, kar se ne sme (pač probala). POtem 12. sem mela čez, ker sem jedla malico in večerjo preveč skup, (ker me tako dolgo niso spustili iz p.), to mi je jasno in 13. zato, ker ni bilo druge hrane okoli - sem na podlagi rezultatov prej upala, da bo ok - pa sem očistno preveč pojedla. Sicer tisti teden ni šla nobena vrednost čez.
Od 14. 12 do danes pa sem imela 4x čez mejo. Ampak bolj me moti to, da ne pogruntam vzorca. Jedla sem precej hujše stvari kot zdaj, pa je bilo ok. Po sladkarijah sem mela 6,4, recimo (pred 3 dnevi...), po kavinem jogurtu sem mela 4,6, pa je strogo prepovedan, to je bio predvčerajšnjim... POtem pa kr neki po čisto propisni hrani, samo da je nisem jaz kuhala/izbirala... Bi rada pogruntala, mi gre fuuuuul na živce, če česa ne razumem, sploh če to ni ok za moje male!
No, zdaj po njihovem ultra skromnem zajtrku sem mela 5,2, zdaj sem probala svoj sadni jogurt s svojimi kosmiči, pa da vidimo. No, drži mi pesti:).

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
19.12.2011 12:02:11   
miami10
Ronja-naj te potolažim...jest sem mela 2 dni cuker super in se bila oh in sploh vesela...sploh zadnjič po pici 3,8...je pa res da ko sva pojedla sva šla v center gledat lučke...ampak vseen...včeri pa niti ene vrednosti v normali...in sem bila tako jezna da sem na koncu pojedla še 1kos moje rolade...
Žemlje so GROZA...jst še nikoli po žemlji nisem imela ok sladkorja....jst ne vem s čim jih delajo...nima veze kakšne so moj sladkor protestira...kaj je tebi konkretno dvignilo sladkor pa pomoje tudi un tam zgoraj ne ve...
vrjetno veš (upam da so ti povedali), da bolj ko gre nosečnost h koncu, bolj sladkor nori...in lahko da boš imela sedaj večkrat sladkor čez mejo...ampak se bojim da te bodo potem dali na insulin...ti si se prej veliko gibala, zdej pa moraš bit "pridna" in počivat in tudi tukaj se bodo razlike noro poznale...
Jst sem zdej zjutraj ukinila magnesol čist, ker sem rekla da vidim kaj bo pa je bil danes sladkor po zajtrku 4,8...super, je pa res da sem mogla it do laboratorija dat kri, ampak tok pa spet nisem hodila...bom vidla kakšen bo odziv zjutraj...pri večerji sem se "prostovoljno" odpovedala 1e škroba, ker ne morem tok pojest...

JANCHEK-danes sem bila na poli.kl. sem sla dat kri...laboratorij odprt od 7.00-15.30 user posted image

sicer pa debata o čez roku...sicer mislim da 95% ne bom šla čez rok...ampak sem si postavla "svoj rok" med 10-15.1., če pa se mi to slučajno zgodi, sigurno ne bom vsak dan hodila v leonišče...že 1x tedensko ko se zdej začne mi je čist odveč...če mislijo da bom vsak dan tam potem nej me kr sprejmejo...moja mami že zdej govori, da vsakič ko jo bom januarja poklicala bo mislila da sem že na poti...user posted image

let's snow user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
19.12.2011 12:07:03   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

JANCHEK-danes sem bila na poli.kl. sem sla dat kri...laboratorij odprt od 7.00-15.30 user posted image

Sem te to že včerj hotla prasat ... no super, vsaj men ne bo treba klicart user posted image  bom pa u petk že tm kr lepo ob 7h, potem pa da vidm kako poteka tale cuker test user posted image user posted image  definitivno bom mela pa vodo sabo user posted image

Ronja no če se te tko lahko spozna, pol te bom jst čutila da si ti to user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
19.12.2011 12:13:06   
ronja
Žemlje so GROZA...jst še nikoli po žemlji nisem imela ok sladkorja...

Pa, jaz sem zadnjič pojedla BELO žemljico s sirom in POSEBNO salamo in mela cuker 5,1! In to 2x! Zdaj pa samo eno temno žemljico in tako sranje! Nič jasno!

vrjetno veš (upam da so ti povedali), da bolj ko gre nosečnost h koncu, bolj sladkor nori...

Ja, to non stop mantrajo. samo to je bilo 2 dni razlike...

Jst sem zdej zjutraj ukinila magnesol čist, ker sem rekla da vidim kaj bo pa je bil danes sladkor po zajtrku 4,8

Told yauser posted image . Rajši pij donat, ta ne dela problemovuser posted image .

Janček, pošlji mi kako slikco na zs, al pa mobi cifro, da se bova našliuser posted image . Sicer se sama sebi zdim dokaj normalna, samo je pa res, da čist vsi vedno vejo, če so me že vidli... Nimam pojma zakaj, je pa že od nekdaj tako. Prfoski so vedeli, če me ni bilo na predavanjih - in me naslednjič vprašali, kje sem bila, recimo... Ok, saj nas ni bilo ful veliko, pa večinoma sem pridno hodila, ampak nas je veliko skoz hodilo, tako da vseeno... No, mi boš ti povedala, kaj je na meni tako čudnegauser posted image .

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
19.12.2011 12:14:40   
louisa
Hej souser posted image !

Pri nas je pestro zadnje čase. Sem bila včeraj na dežurni, ker enostavno dihati več nisem mogla, tako vnetje sinusov. Zdaj hodim na inhalacije v ZD pa je že malo boljše. Ko sem do zdravnice prišla, sem ji najprej rekla, dajte prosim nekaj narediti, jaz taka ne morem iti roditiuser posted image . Imam samo še 2 tedna, lahko se odloči da pride malo prej, tako da je vsak dan v pričakovanjuuser posted image . Lahko počaka še par dni, da jaz pridem k sebi, ker taka si ne predstavljam kako bi šlo...

Pri nas ni nič snegca, očitno ga gorenjska ne bo deležna.

Pridne boditeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4218
19.12.2011 12:24:13   
2mama
Sama sodim med februarke, pa vas vseeno vprašam, ali se je katera odločila za akupunkturo pred porodom (to je tista varianta po 36. tednu)? In če ja, kakšne so izkušnje. Hvala!

(odgovor članu louisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
19.12.2011 12:42:49   
Janchek81

Janček, pošlji mi kako slikco na zs, al pa mobi cifro, da se bova našliuser posted image . Sicer se sama sebi zdim dokaj normalna, samo je pa res, da čist vsi vedno vejo, če so me že vidli... Nimam pojma zakaj, je pa že od nekdaj tako. Prfoski so vedeli, če me ni bilo na predavanjih - in me naslednjič vprašali, kje sem bila, recimo... Ok, saj nas ni bilo ful veliko, pa večinoma sem pridno hodila, ampak nas je veliko skoz hodilo, tako da vseeno... No, mi boš ti povedala, kaj je na meni tako čudnegauser posted image .

Maš ZS user posted image  

Zakaj se men  danes totalno nič ne da ... pa opažam, da sem ful tečna, lena ... niti na CSD se mi ne da poklicat, da bi vprašala kaj je z mojim nakazilom ... kar odlašam in odlašam user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
19.12.2011 13:10:07   
camino79
Tudi za menoj grozljiva noč...najprej se naša user posted image ni umirila, nenehno brcanje...prej pa, čez dan, da sem jo skoraj morala prepričevati, da je malo pomigala za tisti križec v tabeli. In nikakor se nisem mogla namestiti...če sem ležala vodoravno, slabost, če sem se podložila, bolel in zategoval vrat. user posted image
Ampak, še dobro, da je spet dan, in da sem lahko na nogah.

Eno vprašanje: fizipološko raztopino lahko delaš doma, kajne? Ve katera "recept" (koliko morske soli na koliko - navadne ali destilirane?-vode)? In kam jo shraniti? V hladilnik? Kolikšen pa je rok uporabe take raztopine?

Glede pregledov po PDP pa so meni v pisarni v MB P rekli, da so na vsake 4 dni. Ne, da bi si želela tam vsak dan viset, ampak se mi zdi redko, zaradi otroka. saj nimam tako blizu do tja, samo otrok je pač na prvem mestu.
Me je moja G poslala v rizično v P...pa mi ni ok, ona bi ziher lepše poskrbela zame in za otročka. Upam, da me naženejo nazaj k njej...sicer bom šla sama, najbrž.

Neposredna povezava do sporočila: 4221
19.12.2011 13:13:43   
urshek
janček, nakazilom za?

Neposredna povezava do sporočila: 4222
19.12.2011 13:14:13   
ronja
Ok, beat me! PO totalno prepovedani malci - moj sadni jogurt in to več kot dovoljeno s sladkimi kosmiči - 6,4. Pol bom pa pojedla neki, kar svetujejo, bo pa sranje - tko je bilo zdaj že 4x! Ne vem, kaj naj: user posted image al user posted image ?

No, zdaj bom jedla zelenjavno juho in zraven verjetno nek kruh, mal sira al neki takega... Pa ma, da je ok!

Neposredna povezava do sporočila: 4223
19.12.2011 13:17:40   
ronja
Eno vprašanje: fizipološko raztopino lahko delaš doma, kajne? Ve katera "recept" (koliko morske soli na koliko - navadne ali destilirane?-vode)? In kam jo shraniti? V hladilnik? Kolikšen pa je rok uporabe take raztopine?

Lahko ja. Za dojenčke jo jaz sicer kupim, nekak sem bolj ziher. Za nas jo pa delam, recept sem malo bolj gor napisala:
Pa nosek si spiraj vsaj 3x na dan s fiziološko raztopino (1 zvrhana žlička soli na liter vode, jaz jo prekuham, niti ni nujno, ampak ker jo mam tudi za tamale...).

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
19.12.2011 13:21:12   
kimica86
Jaz pa tudi danes nisem najbolje spala.. Sem fejst prehlajena, 2x sem se ponoči zbudila, ker se mi je nos preveč napolnil in sem potem imela cel rudnik za vržt ven user posted image Mislim, da bo paloma ne bo propadla.. hehe..

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?