Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja punce, kasija je rodila!!! Sem morala najprej preverit, če lahko napišem , pa pravi, da seveda, naj sporočim. Rodila je danes zjutraj, vse je šlo krasno, porodna zgodba sledi, tako pravi . Po smsu je bila "videt" zelo srečna , sploh da se je zdaj dokončno znebila diabetologov . Torej njena od sladkorne tako zelo zrejena punčka, da jo je ga. nediabetologična pošiljala v patološko in jo skoraj do solz spravila, je tehtala 3380 g in bila dolga 51 cm - res zelo debel otrok . Tako da se ne boste preveč sekirale punce, ker očitno res nimajo pojma od pojma . Kasija, sem ti že zaželela, ampak uživaj v miru zdaj (ok, relativnem, ampak boljše da se dere otrok, (tega se da vsaj potolažit) kot da te nadirajo, da ne skrbiš zanj). Pa čez kako leto bova pa skup delali hišice za punčke, okidoki? BRAVO, PUNCA!!! RONJA-malo me skrbi???user posted image praktično se že 1 dan nisi nič oglasila? vse ok?? Sem ok, samo malo bizi dan je bil - pop. je mela prijateljica zagovor magisterija in potem še punci dedka mraza (predno me kregate - oboje je bilo v isti stavbi, "moji službici", celo v pritličju in lubi je šel seveda zraven in lovil otroke okoli, tako da sem relativno počivala - vsaj glede na letanje zadnje čase...) Sem pa mela včeraj cuker za znoret, ker sem spila en gosti sok in jedla, kar je pač bilo - bila sem laaaačna in žejna in nisem našla praznega kozarca. Ma, dobro, od 1x verjetno ne bo nič hudega. Včeraj potem zvečer nisem več mela popadkov, sem pa videla, da po novem ne smem več niti hitro hodit. Ker se takoj začne. vijolica2-ne se pustit diabetologom Podpis! trnjulčica, jaz vse prej operem, sem mal frik, kar se tiče novorojenčkov. saj potem požrejo celega boga in pol in ne kompliciram, samo tiste prve mesece pa res mal kompliciram... Ampak nista pa bili zato nič bolni takrat . Se mi zdi, da so takrat tako mali in bogi, da je fajn, da je vse čisto, koža je še nenavajena bit zunaj in ne več v vodi,... Tako da vsaj če ga misliš dajat tja gor že takoj, potem bi jo jaz oprala. Pri nas imamo sicer za po tleh dekice, to igralo je pa posebej, ena taka plastična reč, ki jo sestaviš skup, pa stvari dol visijo, sva dobila in nisva kupovala tiste cele velike reči. Jaz operem tudi vse igračke, kar je plastično, steriliziram, pliškote pa v pralni stroj. janček, pridemo marca - samo nas je veliko, če bosta še malidve doma... Ja vabljene .. nč hudga .. mislm da kvadratura 200kvadratou bo zadostovala za vse ... sam pol morm se do takrt kaksna igrala uzunj naštimat Napisala si vse mere punčke ... tudi iz moje strani ČESTITKE .... kaj pa ime naše prve januarčice?
|