valči
|
Vau,kako fajn je prebrat o vaših otročkih kaj. Kasija,faca si res s tvojim gnezdenjem,samo te razumem,ker imaš občutek,kaj vse še moreš sedaj,ko je štrica na toplem ,kot da pol ne bo šlo.Samo to tako je,hecno,a mora bit,če ne gredo živci. Glede sobic.Lara in Nina imata skupaj sobico,načeloma se v njej ne igrajo,ker se bolj v dnevni,nora je na pliškote in dojenčke.V kuhinji rišejo,v dnevni risanke in igrarije z mama zadevami.I ma eno punčko Roxanne,ki ji reče bratec.Strogo bratec,ki ima kiklo gor in kite Je ne prepričaš,da je pupa.Ja face so,samo Nina se od vseh najlepše,najbolj zavzeto igra.In vživi se ful. V Mihaelovi sobi,v kateri sam kraljuje,so pa legice,male zmeraj na tleh,ker ion ustvarja vse živo,Lara ni ustvarjalen tip,Nina si včasih iz njegove omare duolo privleče in kaj naredi.Ker v njegovi sobi je omama,en del nje namenjem igračam,ker je pač sam v sobi in je prostor,punci si pa enako omaro delita. Glede daril,ja Mihael je za Laro izbral enega Baybleda,ker si ga kao ful želi ,ma za poknit no.Reče:Ne Lara,da si ga želiš,novega beybleda? Si ga on.Njej je pa titak vseeno,ona je tako zelo na izi,nezahtevna total.M in Nina pa podobna,vse bi imela. Nina bi imela konja,kepico,dojenčka,kužka,vse... Dobili bodo letos manj,ker smo imeli poleti toko in je kriza,je treba šparat,vse nam je pobilo,njive prazne,rastlinjaki preluknjani,denarja je šlo ogomno ven,not pa bolj malo prišlo.Tako je to,ni bilo koruze,pšenice,zelja,lubenic,bučkorenja,grozdja....Vsakih 30 let pride tako.Sedaj nam še masjstri prekrivajo streho v srarti hiši,ker je pobila toča. No,malo sem se razpisala,mi pač od tega živimo in je to tako kot da bi zastinj v službo hodil 1 leto. Dajte še kaj napisat,pa še ostale:2ursae,Klaudia,suzanamai,Micla,Janja,skuštrana in še veliko drugih...Čav,čav