valči
|
Vse najlepše vsem v tem letu! Kasija,meni je bilo pri rojstvu obeh punc fino in nič posebnega.Mihael je bil pri Larinem prihodu star 22 mesecev,nič ljubosumen.Ko sem Nino rodila,pa je bil on star 4.5,pa je bil jezen,ker ni bil bratec,ki ga je pričakoval,z mano vred Ma,ko se spomnim,ziher sem bila,da je fant Pol se pa punca rodi,midva pa zbirava imena v prodni Lepi trenutki,zlata je naša Nina,je ne menjam za 10 fantkov H Hotla sem napisat,da je bil Mihael žalosten,mene je kar v bolnico poslal nazaj,pa solzice,pa je pol dobil stezo na formule na daljinc,pa se je pomiril.Lara pa je bila ok,vesela,stara pa 2.9 mesecev pri Nini. Tretjič sem bila tako na izi,miceno sem usput rihtala,nič kaj zahtevnega ni bilo še ene met,tako lepi časi so bili.Čeprav pa imela jih več ne bi.Sicer je mene en čas tudi držalo,pol me je pa minilo,ko sem dobro pomislila,je le otrok prvih 18. mesecev na tebe priklopljen,pa težko bi bilo na kmetiji,sedaj,ko imamo toliko tega.Pa na tržnico hodim ob sobotah,še sedaj rabim varstvo,mi teta pride po Nino in enega,da nima babica cel dan žurke.Ker v hlev je treba it,tamalo pa ne moreš kar samo postelji pusti,da ti v pižami prileze v štalo... Tako imamo res vweliko dela,pol sem si pa mislila,kako bi z vozičko skoz po njivi in rastlinjaku hodila,sedaj imava še enega več,pa vinogradi... Drugače pa sedaj,ko so počitnice,mi je tako fajn,ko smo doma,skupaj,saj so glasni,sedaj vsi trije,pol sem še jaz glasna,a ko je treba...Če pa pomisliš dobro,smo sedaj najbolj srečni,ko so taki mali,Nina se carta do onemoglosti,pa vem,da ne bo več dolgo,Lara že prvošolka,jaz sivim....Uživat moramo,ker smo družina,zdravi in siti.In to edino šteje! Pa čestitke za Hajo;kasija! Pa majoli,čestitke za ,pa Klaudia Pa lepo se imejte,vse in vsi!