|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset______ke007 - drugič
6.6.2011 21:31:05   
*kinnie*
Sanwebdra, evo jaz imam tudi probleme z RR, jaz še citirat ne znam več user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 6.6.2011 21:33:42 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Deset_____ke007 - drugič
6.6.2011 21:32:09   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Kaj pa to .... dva meseca me ni in že dve nosečkiuser posted image !!!!?!?!?

tri je lepša številka user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 427
7.6.2011 21:00:42   
Kasija
kinnie a si noseča? user posted image  kdaj pa imaš rok? pa lepo te je slišat!  (upam, da nisem narobe razumela in si sanwebdro spodbujala k višji rodnosti user posted image )

< Sporočilo je popravil Kasija -- 7.6.2011 21:01:30 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 428
7.6.2011 22:46:01   
2ursae
ja, kinnie, jaz sem tudi tako razumela tvoj komentar user posted image - a so torej čestitke na mestu?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 429
8.6.2011 8:07:48   
*kinnie*
ojla

Najprej en pozdravček iz naših koncev....
Ja, res, bo kar držalo, julija se nam bo pridružil naš četrti otroček user posted image user posted image ....sploh ne vem, če sem tu povedala, ker sem na RR res bolj malo, ampak pred letom in pol se je rodil Aljaž....zdaj pa čakamo Anžetauser posted image ...tako da bo kar pestro pri nas med temi fantiči, sva z našo punčaro res v manjšini....

Drugače pa vse po starem, norimo sem ter tja, obveznosti cel kup...kaj šele bo user posted image

Kasija in Pingi, čestitke tudi vama user posted image user posted image

Lepo se imejte, se še kaj javim, zdaj bo malo več časa, ko bom na porodniški...
lp

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 430
8.6.2011 11:19:06   
sanwebdra
Kinnie,

ja suuuuper - to ba bo direndaj :) - čestitke!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 431
8.6.2011 19:49:19   
Kasija
kinnie čestitke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
8.6.2011 20:50:28   
10ka
kinnie - ČESTITKE!!! madona, je nosečk :)

evo, ful moram eno zgodbo povedat, sam ne smete nobenu naprej govorit user posted image . tko, jaz prejšnji teden ugotovim da FUL dolgo časa nisem imela menstr. sicer imam mireno, sam lahk se zgodi, da ta reč tudi ven pade. joj, mene je kar panika zagrabla. sem se hitro naročila na pregled. naslednji dan ugotovim, da sem zgubila še rezervne ključe od avta!!! kera beda. pa da skočim nazaj na prvo zgodbo - naredim test in ena črtica... mi je kar odleglo, ker si trenutno res ne želim nosečnosti. vsekakor, moto prejšnjega tedna je bil: bolje izgubljeni ključi od avta kot izgubljena mirena...
no, ta teden sem našla ključe od avta (valda so bili v moževi torbi), na pregledu pri g smo našli tudi mireno - je bila na svojem mestu v moji torbi user posted image . tko da to rundo res nisem zraven pri nosečkah user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 433
8.6.2011 20:52:36   
10ka
zihr bom mogla kak zarečen kruh jest, k se tolk ven vadim iz tele runde nosečk. 

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 434
14.6.2011 9:24:08   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka
bolje izgubljeni ključi od avta kot izgubljena mirena...

user posted image user posted image user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 435
22.6.2011 20:42:00   
TandJ
Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

Neposredna povezava do sporočila: 436
1.7.2011 12:53:22   
Kasija
Mi smo prvi dan doma (ne v vrtcu)  na počitnicah za cel mesec. Bomo videli, kako bo šlo. Sicer smo že nekaj bili prisiljeni vadit, ker sem bila sama doma ta vikend z obema - no, z vsemi 3 ampak št. 3 je zaenkrat še pod kontrolo bolj ali manj. user posted image

user posted image  A imate kakšpne trike kako si zmanjšate gospodinjsko delo? Ker meni je to user posted image , običajna tehnika je, da ignoriram nered. Ampak na dolg rok ta tehnika ni najbolj uspešna. Otroke imet je zakon, ampak količina gospodinskih opravil, kii pride z njimi, je pa enormna. Ali se samo meni tako zdi?

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.7.2011 7:49:34   
skuštrana
Kasija, ti ga pa pihneš s temi triki za zmanjšanje gospodinjskih del user posted image user posted image Ma, jih ni...Če bi bili bi jih jaz že zdavnja oDKRILA. nO, ENEGA SI  NAŠLA - IGNORE user posted image Zato pa je kamp super, padejo drobtine na tla pa jih mravlje odnesejouser posted image user posted image

Moja 2 sta od čet v Sloveniji na dopustu in imama samo otona - one child no child user posted image Ma, sem full pozabila da je res tako velika razlika med enim in tremi, meni je vse to tu nekje... Hm, pa ni. Danes pridejo na kosilo, potem pa gredo naprej na Krk, tako da bom uživala še do srede..Sem pa prebrala že  3!!! knjige, ja, čisto prehitro berem user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.7.2011 21:17:18   
Kasija
o skuštrana a podiraš moje iluzije? tako je prav user posted image

sicer pa moje spoznanje danes; vem, zakaj je narava obdarila otroke s takooo lepimi velikim i učkiiiii, ker sicer bi jih user posted image     user posted image  a ne?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 439
25.7.2011 11:02:01   
2ursae
kasija, jaz tudi traumiram zaradi gospodinjenja .. ajdi pa nered, brez tega ne gre, si ne delam utvar, mene ubija tisto sranje, ki ge je treba: postrežt zajtrk, pospravit po njem, skuhat kosilo, postrežt, pospravit, pripravit malco, postrežt, pospravit (se že malo ponavljam, a user posted image ) ... mala naredi packaraj, fanta pa tudi nista nek vzor lepega obnašanja pri mizi, veliko polijeta, jima popada po tleh. Včeraj smo imeli rižoto, jaoooo ... pa muffine za povrh - kako se ta user posted image drobi.

ajdi, šibam dalje, mala je šla spančkat, jaz pa - pospravit po zajtrku in prištimat za kosilo user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 440
27.7.2011 16:06:00   
Kasija
2ursae jap, nekaj takega. pa še odnesi vse cunje prat, suhe po omarah, pa spet od začetka...poberi cunje po hiši... grhhgrhh Torej ni nobenih bližnjic? user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 441
19.8.2011 10:42:53   
Kasija
Ste vse na morju? Zatišje vlada tukaj gor.

Sem imela morfologijo, pa je hb vse v redu. Spola pa ni videl, grrr user posted image  - še ne dojenček, pa me že heca.

Tukaj je ena dobra stran v angleščini, kjer je veliko iger in  navodil za ustvarjanje z otroci. Če katero zanima...
http://childhood101.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 442
30.8.2011 9:02:54   
sanwebdra
Še zmeraj na isti strani ....

Končno lahko napovem - dojenčkauser posted image v marcu 2012 in Julija bo dobila bratca ali sestrico.

Fino, ne ... Smo vsi zelo veseli, posebej Julija, ki bo zraven osvojila še letne čase .... 

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 443
30.8.2011 10:35:19   
2ursae
sanwebdra, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
3.9.2011 10:44:41   
Pandica
Lep pozdrav vsem desetkam 007 po res zelo dolgem času :-)

Me je zanimalo, če ta forum še sploh obstaja in vidim, da še kar pridno klepetate...

Vsem novim nosečkam čestitke user posted image user posted image user posted image

Punce, mene pa zanima katere avtosedeže imate zdaj ve za svoje malčke? Počasi bomo mogli nabavit novega, večjega in ne vem za katerega se naj odločimo...predlogi, nasveti dobordošli...hvala vam...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 445
7.9.2011 22:11:37   
Kasija
sanwebdra čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

pandica mi smo vzeli na koncu za 9-36 kg primeren avtosedež od romerja. ne spomnim se imena sedeža. ampak to le zato, ker elian še kar nima niti blizu potrebnih 18kg, bo pa prerasel prejšnji avtosedež. sicer bi kupili isofix od romerja.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 446
29.9.2011 8:53:06   
Kasija
Komaj sem izbrskala našo temo user posted image

Moram nekaj delit, kar boste ve še najbolj razumele. Sem kupila elianu rabljeno kolo za naslednje leto. najprej se je upiral z vsemi štirimi, da on ga že ne bo vozil in da hoče poganjalca, samo sem ga šla vseeno iskat, da ne bom z dojenčkom naslednjo sezono letala naokrog. in? ga je gledal, "ovohaval" user posted image , polepila sem ga s strelami mcqueen in... preizkusil. Po tednu dni ga je včeraj že vozil. tako, da ga oči kao drži in hodi ob njem. v bistvu sam. in potem mi je šlo kar na jok, da moj mali že kar sam vozi kolo. naenkrat se mi je zdel tako velik. nosečnostni hormoni najbrž user posted image .

pa napišite kaj user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 447
29.9.2011 21:16:00   
10ka
Čestitkam Elian!!!!
Pa da še kaj napišem. Res so že veliki. Zdaj bodo (so) stari že 4 leta. Torej bodo čez dve leti že v šoli??? Ko pridem po Tjašo v vrtec mi reče, naj pridem kasneje, ker bi se še malo igrala. Kolk je že velka!!!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 448
15.10.2011 22:00:46   
Kasija
user posted image

vsem desetkam in desetkom želim vse najboljše za 4. rojstno dan!!!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: Deset_________ke007 - drugič
16.10.2011 20:01:28   
majoli
Vse najboljše Deset___ke!!!

Maks je sicer bolan (bruhanje in vročina), ampak rojstnodnevne žurke nam je pa uspelo izpeljati. Res gre hitro čas. Poroda se še živo spominjam, doma imamo pa že tako samostojnega fanta.
Lepa praznovanja vsem!

< Sporočilo je popravil majoli -- 16.10.2011 20:04:07 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?