Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 6.6.2011 21:31:05
|
|
|
|
*kinnie*
|
Sanwebdra, evo jaz imam tudi probleme z RR, jaz še citirat ne znam več
< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 6.6.2011 21:33:42 >
|
|
|
|
RE: Deset_____ke007 - drugič 6.6.2011 21:32:09
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra Kaj pa to .... dva meseca me ni in že dve nosečki !!!!?!?!? tri je lepša številka
|
|
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 7.6.2011 21:00:42
|
|
|
|
Kasija
|
kinnie a si noseča? kdaj pa imaš rok? pa lepo te je slišat! (upam, da nisem narobe razumela in si sanwebdro spodbujala k višji rodnosti )
< Sporočilo je popravil Kasija -- 7.6.2011 21:01:30 >
|
|
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 7.6.2011 22:46:01
|
|
|
|
2ursae
|
ja, kinnie, jaz sem tudi tako razumela tvoj komentar - a so torej čestitke na mestu?
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 8.6.2011 8:07:48
|
|
|
|
*kinnie*
|
ojla Najprej en pozdravček iz naših koncev.... Ja, res, bo kar držalo, julija se nam bo pridružil naš četrti otroček ....sploh ne vem, če sem tu povedala, ker sem na RR res bolj malo, ampak pred letom in pol se je rodil Aljaž....zdaj pa čakamo Anžeta ...tako da bo kar pestro pri nas med temi fantiči, sva z našo punčaro res v manjšini.... Drugače pa vse po starem, norimo sem ter tja, obveznosti cel kup...kaj šele bo Kasija in Pingi, čestitke tudi vama Lepo se imejte, se še kaj javim, zdaj bo malo več časa, ko bom na porodniški... lp
|
|
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 8.6.2011 11:19:06
|
|
|
|
sanwebdra
|
Kinnie, ja suuuuper - to ba bo direndaj :) - čestitke!
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 8.6.2011 19:49:19
|
|
|
|
Kasija
|
kinnie čestitke
|
|
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 8.6.2011 20:50:28
|
|
|
|
10ka
|
kinnie - ČESTITKE!!! madona, je nosečk :) evo, ful moram eno zgodbo povedat, sam ne smete nobenu naprej govorit . tko, jaz prejšnji teden ugotovim da FUL dolgo časa nisem imela menstr. sicer imam mireno, sam lahk se zgodi, da ta reč tudi ven pade. joj, mene je kar panika zagrabla. sem se hitro naročila na pregled. naslednji dan ugotovim, da sem zgubila še rezervne ključe od avta!!! kera beda. pa da skočim nazaj na prvo zgodbo - naredim test in ena črtica... mi je kar odleglo, ker si trenutno res ne želim nosečnosti. vsekakor, moto prejšnjega tedna je bil: bolje izgubljeni ključi od avta kot izgubljena mirena... no, ta teden sem našla ključe od avta (valda so bili v moževi torbi), na pregledu pri g smo našli tudi mireno - je bila na svojem mestu v moji torbi . tko da to rundo res nisem zraven pri nosečkah
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 8.6.2011 20:52:36
|
|
|
|
10ka
|
zihr bom mogla kak zarečen kruh jest, k se tolk ven vadim iz tele runde nosečk.
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 14.6.2011 9:24:08
|
|
|
|
sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka bolje izgubljeni ključi od avta kot izgubljena mirena...
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 1.7.2011 12:53:22
|
|
|
|
Kasija
|
Mi smo prvi dan doma (ne v vrtcu) na počitnicah za cel mesec. Bomo videli, kako bo šlo. Sicer smo že nekaj bili prisiljeni vadit, ker sem bila sama doma ta vikend z obema - no, z vsemi 3 ampak št. 3 je zaenkrat še pod kontrolo bolj ali manj. A imate kakšpne trike kako si zmanjšate gospodinjsko delo? Ker meni je to , običajna tehnika je, da ignoriram nered. Ampak na dolg rok ta tehnika ni najbolj uspešna. Otroke imet je zakon, ampak količina gospodinskih opravil, kii pride z njimi, je pa enormna. Ali se samo meni tako zdi?
|
|
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 3.7.2011 7:49:34
|
|
|
|
skuštrana
|
Kasija, ti ga pa pihneš s temi triki za zmanjšanje gospodinjskih del Ma, jih ni...Če bi bili bi jih jaz že zdavnja oDKRILA. nO, ENEGA SI NAŠLA - IGNORE Zato pa je kamp super, padejo drobtine na tla pa jih mravlje odnesejo Moja 2 sta od čet v Sloveniji na dopustu in imama samo otona - one child no child Ma, sem full pozabila da je res tako velika razlika med enim in tremi, meni je vse to tu nekje... Hm, pa ni. Danes pridejo na kosilo, potem pa gredo naprej na Krk, tako da bom uživala še do srede..Sem pa prebrala že 3!!! knjige, ja, čisto prehitro berem
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 3.7.2011 21:17:18
|
|
|
|
Kasija
|
o skuštrana a podiraš moje iluzije? tako je prav sicer pa moje spoznanje danes; vem, zakaj je narava obdarila otroke s takooo lepimi velikim i učkiiiii, ker sicer bi jih a ne?
|
|
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 25.7.2011 11:02:01
|
|
|
|
2ursae
|
kasija, jaz tudi traumiram zaradi gospodinjenja .. ajdi pa nered, brez tega ne gre, si ne delam utvar, mene ubija tisto sranje, ki ge je treba: postrežt zajtrk, pospravit po njem, skuhat kosilo, postrežt, pospravit, pripravit malco, postrežt, pospravit (se že malo ponavljam, a ) ... mala naredi packaraj, fanta pa tudi nista nek vzor lepega obnašanja pri mizi, veliko polijeta, jima popada po tleh. Včeraj smo imeli rižoto, jaoooo ... pa muffine za povrh - kako se ta drobi. ajdi, šibam dalje, mala je šla spančkat, jaz pa - pospravit po zajtrku in prištimat za kosilo .
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 27.7.2011 16:06:00
|
|
|
|
Kasija
|
2ursae jap, nekaj takega. pa še odnesi vse cunje prat, suhe po omarah, pa spet od začetka...poberi cunje po hiši... grhhgrhh Torej ni nobenih bližnjic?
|
|
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 19.8.2011 10:42:53
|
|
|
|
Kasija
|
Ste vse na morju? Zatišje vlada tukaj gor. Sem imela morfologijo, pa je hb vse v redu. Spola pa ni videl, grrr - še ne dojenček, pa me že heca. Tukaj je ena dobra stran v angleščini, kjer je veliko iger in navodil za ustvarjanje z otroci. Če katero zanima... http://childhood101.com/
|
|
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 30.8.2011 9:02:54
|
|
|
|
sanwebdra
|
Še zmeraj na isti strani .... Končno lahko napovem - dojenčka v marcu 2012 in Julija bo dobila bratca ali sestrico. Fino, ne ... Smo vsi zelo veseli, posebej Julija, ki bo zraven osvojila še letne čase ....
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 30.8.2011 10:35:19
|
|
|
|
2ursae
|
sanwebdra, čestitke
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 3.9.2011 10:44:41
|
|
|
|
Pandica
|
Lep pozdrav vsem desetkam 007 po res zelo dolgem času :-) Me je zanimalo, če ta forum še sploh obstaja in vidim, da še kar pridno klepetate... Vsem novim nosečkam čestitke Punce, mene pa zanima katere avtosedeže imate zdaj ve za svoje malčke? Počasi bomo mogli nabavit novega, večjega in ne vem za katerega se naj odločimo...predlogi, nasveti dobordošli...hvala vam...
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 7.9.2011 22:11:37
|
|
|
|
Kasija
|
sanwebdra čestitke pandica mi smo vzeli na koncu za 9-36 kg primeren avtosedež od romerja. ne spomnim se imena sedeža. ampak to le zato, ker elian še kar nima niti blizu potrebnih 18kg, bo pa prerasel prejšnji avtosedež. sicer bi kupili isofix od romerja.
|
|
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 29.9.2011 8:53:06
|
|
|
|
Kasija
|
Komaj sem izbrskala našo temo Moram nekaj delit, kar boste ve še najbolj razumele. Sem kupila elianu rabljeno kolo za naslednje leto. najprej se je upiral z vsemi štirimi, da on ga že ne bo vozil in da hoče poganjalca, samo sem ga šla vseeno iskat, da ne bom z dojenčkom naslednjo sezono letala naokrog. in? ga je gledal, "ovohaval" , polepila sem ga s strelami mcqueen in... preizkusil. Po tednu dni ga je včeraj že vozil. tako, da ga oči kao drži in hodi ob njem. v bistvu sam. in potem mi je šlo kar na jok, da moj mali že kar sam vozi kolo. naenkrat se mi je zdel tako velik. nosečnostni hormoni najbrž . pa napišite kaj
|
|
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 29.9.2011 21:16:00
|
|
|
|
10ka
|
Čestitkam Elian!!!! Pa da še kaj napišem. Res so že veliki. Zdaj bodo (so) stari že 4 leta. Torej bodo čez dve leti že v šoli??? Ko pridem po Tjašo v vrtec mi reče, naj pridem kasneje, ker bi se še malo igrala. Kolk je že velka!!!
|
|
RE: Deset______ke007 - drugič 15.10.2011 22:00:46
|
|
|
|
Kasija
|
vsem desetkam in desetkom želim vse najboljše za 4. rojstno dan!!!
|
|
|
|
RE: Deset_________ke007 - drugič 16.10.2011 20:01:28
|
|
|
|
majoli
|
Vse najboljše Deset___ke!!! Maks je sicer bolan (bruhanje in vročina), ampak rojstnodnevne žurke nam je pa uspelo izpeljati. Res gre hitro čas. Poroda se še živo spominjam, doma imamo pa že tako samostojnega fanta. Lepa praznovanja vsem!
< Sporočilo je popravil majoli -- 16.10.2011 20:04:07 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?