|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
5.12.2011 13:50:34   
pin
No, da pojasnim. Imam pisarniško delo, v primeru, da 15. decembra pridelamo + bom zelo umirila življenje (že živim umirjeno). Službica, kosilce, pa še kaj če se nam bo dalo.

V mojem primeru ne vidim razloga za bolniško. Je pa res, da imam zlatega šefa in umirjen tempo v službi. Nič ne delam fizično, se ne pustim provocirat...

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 551
5.12.2011 14:05:01   
andreja_p
RedSonja zelo sem vesela zate!!!!!Tebi je uspelo v prvem IVF postopku,jaz pa čakam na drugega in upam da bo zmagovalen. Sedaj pa veselo do konca in naj tvoja nosečnost poteka mirno in zdravo.Kar se tiče bolniške pojdi do svoje osebne zdravnice in ji povej da si zanosila s pomočjo IVF postopka in da ti v ginekolog v LJ  do prvega pregleda priporoča bolniško.Ti pa želiš tudi na kakšen sprehod,ker ne moreš sam ležati,pa ti naj v kartoteko napiše da imaš dovoljene izhode oz.da ti ni treba skozi doma ležati.Tako boš brez problema šla na sprehod.Če si dobila kakšeno potrdilo ji ga potem pokaži,da ne bo mislila da glumiš.Če te bo kdo iskal doma pa te ne bo,boš imela opravičen izhod,ker se zna zgoditi,da ti šef pošlje kontrolo in potem si v riti,ker nimaš kritja.Tako naredi pa ti nobeden nič ne more.Pa še ko boš 30 dni na bolniški te bo dala osebna zdravnica(sam tvojo kartoteko) na komisijo in se zna zgoditi,da te obiščejo in če te ni doma,pa bi morala biti moraš takoj v službo.Če boš imela pa napisano,da imaš dovoljene izhode pa ti nihče nič ne more.Sam tok za informacijo.Upam da sem ti kaj pomagala.Jaz sem enkrat ko sem imela nek poseg bila dalj časa v bolniški,pa mi je napisala v kartoteko,da priporoča sprehode,oz veliko gibanja.Tako da to izkoristi,da ne boš potem imela kup brezveznih problemov.

Srečno,pa se še tipkamo 

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 552
5.12.2011 19:05:35   
mala06
Živijo!

redsonja user posted image user posted image user posted image user posted image za zelo lepo beto.

sanela super za user posted image in naj bodo čez par dni še bolj vidni user posted image user posted image user posted image

Ostale trepetalke pa kar nadaljujte te pozitivne novice, ki jih berem. user posted image user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 553
5.12.2011 21:07:51   
RedSonja
Andreja in ostale še enkrat hvala za čestitke.  Priznam, da preživljam najsrečnejše dni v življenju. In da tako tudi ostane ;).

Imam pa vprašanje po kolikem času približno je prvi UZ? In ali ve nosečke tudi morate jemati Buscopan? Ga je potrebno jemati vsak dan ali le po potrebi?
Sem bla tok zmešana tam pri sestri, da mi je ta podatek spuhtel iz glave user posted image .

Sicer pa punce glede znakov nosečnosti po et. Do 11. dneva sem imela vse znake kot za M. Napihnjenost, tečnoba, bolečine v križu in neke vrste valovi v ledvenem predelu. Po 11. dnevu pa sem po kosilu v službi skoraj zaspala. Poleg tega nimamo dvigala in ko sem hodila v drugi štuk sem skoraj izdihnila user posted image . Zdej pa... utrujenost še vedno, mal me vsake tolko zbada v levem jajčniku. To je pa to.
Tak da: ni se za zanašat na znake vsaj do testa user posted image .

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.12.2011 5:29:55   
pin
glede buscopana

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5132132

Še dobro, da si v drugem štuku. jaz sem v tretjem, po enotedenski bolniški in zelo malo hoje sem do tretjega štuka čist zadihana. user posted image
O spanju pa raje ne govorim, ker včeraj v službi ne bi preživela brez kave. Očke so se mi noro zapirale. Hormoni me že dajejo.

Mene je pa včeraj od progesterona začelo malo črvičit v spodnjem delu trebuha. Ni prijetno, ker ne vem ali pride menstra ali kaj..V mojem naravnem ciklu se mi kaj podobnega nikoli ne zgodi (kvečjemu 2 uri pred prihodom menstruacije).

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.12.2011 5:31:02   
pin
RedSonja boš šla na bolniško?

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 556
6.12.2011 6:21:18   
*sanela*
Po 7. letih truda končno zagledala plusek. Jaz sem najsrečnejša ženska na svetu

user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 557
6.12.2011 7:27:02   
limonca*
Super darilo od Miklavža. user posted image čestitke!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 558
6.12.2011 8:16:48   
*sanela*
Hvala user posted image  

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 559
6.12.2011 8:17:24   
srečica17
Sanela supeeeeeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno, srečno , srečno!!!!!!

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
6.12.2011 8:43:06   
barb71
user posted image user posted image user posted image  red sonja in sanela čestitke za user posted image .
Glede boscupana pa takole rečejo sestre v lj. vzami ga takrat, ko te zelo špika, ali ob krvavitvah.
Cukica, mene lahko brišeš iz nosečk, kajti na UZ zopet ni bilo ok in sem mogla na abrazijo. 

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 561
6.12.2011 8:58:46   
ne111
Redsonja, sanela SUPER SUPER SUPER

BARB žal mi je!!! Točno vem kako se počutiš, grozno grozno je.

Če bi se rada kaj dopisoval, če kaj rabiš mi komot pišeš prek zasebnega sp. Zjokaj se, vse daj iz sebe!!

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 562
6.12.2011 9:04:25   
mala06
Jutro!

Kako lepo je videti, ko padajo samo pozitivni testi!! Dekleta kar tako naprej user posted image

barb71 kak mi je hudo za tebe user posted image user posted image . Zjoči se in daj vso žalost iz sebe. Res ni fer.

Za ostale pa držim pesti, da se izteče kot je treba!!

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 563
6.12.2011 9:08:59   
cukica
Sanela najprej tebi čestitke in lepo ter mirno nosečnosr do konca,....
Barb71 žal mi je,da se ti vse to dogaja,....me pa zanima ali imaš mogoče pregrado maternice,....'Jaz sem jo imela in sem zaradi tega imela tudi v 12 tednu abrazijo,ker se mi ni plod imel kam razvijat.Pojdi na en oreng pregled.Upam in držim pesti,da ti naslednjič rata,....
Seznam pa bom popravila zvečer in tudi uredila vse,....

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 564
6.12.2011 9:11:09   
tvigy
Barb user posted image ,zal mi je..
Red Sonja-se enkrat cestitke!!Mogoce so dvojcki?
Sanela user posted image user posted image cestitam!!!
Jaz se pridno spikam,uz v petek!Bomo videli kako bo..

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 565
6.12.2011 9:14:34   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

Andreja in ostale še enkrat hvala za čestitke.  Priznam, da preživljam najsrečnejše dni v življenju. In da tako tudi ostane ;).

Imam pa vprašanje po kolikem času približno je prvi UZ? In ali ve nosečke tudi morate jemati Buscopan? Ga je potrebno jemati vsak dan ali le po potrebi?
Sem bla tok zmešana tam pri sestri, da mi je ta podatek spuhtel iz glave user posted image .

Sicer pa punce glede znakov nosečnosti po et. Do 11. dneva sem imela vse znake kot za M. Napihnjenost, tečnoba, bolečine v križu in neke vrste valovi v ledvenem predelu. Po 11. dnevu pa sem po kosilu v službi skoraj zaspala. Poleg tega nimamo dvigala in ko sem hodila v drugi štuk sem skoraj izdihnila user posted image . Zdej pa... utrujenost še vedno, mal me vsake tolko zbada v levem jajčniku. To je pa to.
Tak da: ni se za zanašat na znake vsaj do testa user posted image .

Glede Buscopana ti ne znam povedat, ker ga nimam. Imam Utrogestan, ki ga rabim vstavljat do 12 tedna. Prvi uz sem imela v Mb in to 14 dni po krvnem. Bila sem 6 tednov nosečka, tak je pisalo na izvidu. Zdaj sem imela pa že drugi uz pri svojem g. in je vse ok.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 566
6.12.2011 9:30:49   
ananaska78
Skoraj vsaka nosečnica, ki je na bolniški, lahko gre na sprehod.
Drugače bi bila pa jaz do 3 rizičnih mesecev doma zaradi stresa v službi. Delam tudi malo več kot normalno - delam 12 dni, nato 2 dni prosta in spet 12 dni... Pa saj ne vem, bom vidla kaj mi bo ginekologinja svetovala.

Hubika, kako si ti? Boš delala test doma?

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 567
6.12.2011 11:07:47   
RedSonja
Barb še tukaj . Sploh nimam besed kako mi je hudo zate. Naj ti čimprej odstranijo pregrado in v nove boje. Jaz sem bila na laparoskopiji pri dr.T in je res car.

Sanela čestitke še enkrat. Kak nor občutek kajne?

Sem se pa ravno dogovorila za preglede in bolniško. Čeprav mi je kar mal smotano, ker se fajn počutim. Bom videla. So prvaga UZ pri moji ginekologinji po mojem ne bom na bolniški, ker se mi bo zmešalo doma.

aja pa sigurno niso dvojčki, ker so mi samo en zarodek vstavili ;)

moj je farmacevt in ko sem mu omenila buskopan se je malo zgrozil. Bom vprašala še mojo ginekologinjo kaj misli o njem. Za vsak slučaj več mnenj.

drgače pa vedno pozabim povedat. Pred postopkom in med postopom sem hodila ne refleksno masažo h Karmen v Radomlje. Po mojem je tud to pomagalo.

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 6.12.2011 11:23:08 >

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.12.2011 11:53:29   
barb71
Punce nočem širit slabe volje, ali negativnih misli, samo tako sem žalostna, da to ne moram opisat. Da so mi šele v četrtem postopku slučajno ugotovili (sem imela srečo, da je bil dr.T na UZ), ko že tretja nosečnost propade da imam skoraj sigurno pregrado. Nimam besed.
Sem pa tudi jaz hodila h Karmen in tudi meni je pomagalo.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.12.2011 12:01:34   
ananaska78
Šele zdaj sem videla vaše poste...nekaj me comp zafrkava...

Sanela super, ti pa boš imela dvojčke ne! Juhuhu, dvojčki so bili vedno moja želja (še preden sem vedela, da moram na umetne hodit).

Barb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A se ti je to že zgodilo - napisala si zopet user posted image ?
Kaj so ti pa povedali v LJ/MB zakaj se je to zgodilo?

Jaz imam jutri prvi UZ in me je strah... zato imam toliko vprašanj.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 570
6.12.2011 12:06:04   
ananaska78
Očitno sva istočasno pisali mail...
Sanela, ali nisi imela prej laparo / histero, da bi videli pregrado?
Ne razumem kako smo na umetni, pa nas prej niti dobro ne pregledajo. Pregrade bi definitivno morali prej videt!!!!!
Vem, da ti mora biti strašno hudo user posted image .
Imaš kakšnega zamrznjenčka ali greš ponovno v postopek?

IZVIRNO SPOROČILO: barb71

Punce nočem širit slabe volje, ali negativnih misli, samo tako sem žalostna, da to ne moram opisat. Da so mi šele v četrtem postopku slučajno ugotovili (sem imela srečo, da je bil dr.T na UZ), ko že tretja nosečnost propade da imam skoraj sigurno pregrado. Nimam besed.
Sem pa tudi jaz hodila h Karmen in tudi meni je pomagalo.

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.12.2011 12:06:48   
ananaska78
Sem zmedena kot kura.
BARB, NE SANELA. SORRY.

Neposredna povezava do sporočila: 572
6.12.2011 12:35:12   
*sanela*
barb  user posted image user posted image user posted image   zelo mi je žal user posted image

ananaska nič hudga, se zgodi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 573
6.12.2011 12:50:16   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Sanela super, ti pa boš imela dvojčke ne! Juhuhu, dvojčki so bili vedno moja želja (še preden sem vedela, da moram na umetne hodit)

Vstavili so mi dva pingvinčka, zelo mala možnost je, da bi se oba primla. Če povem po pravici bi zelo rada imela dva, glede na mojo postavo ( 155 ) bi bilo bolje, da je samo eden, da ga bom lahko donosila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 574
6.12.2011 12:57:02   
barb71
Mene je pred IVF samo enkrat pregledal na UZ, pa hormone so mi pregledali. Potem pa takoj v postopek. Takrat je rekel, da je to zaradi let bila sem stara 37.
moja statistika pa je
1.postopek SS v 5 tednu
2.postopek neuspešen
3.postopek v 9 tednu je nehal srček delat sledila abrazija
4.postopek UZ v 7 tednu plod dovolj velik toda brez utripa. spet abrazija
Zamrznjenčkov nimam, za nove boje še ne vem kako bom zbrala pogum, saj je vsakič huje.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?