Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Buska, pri kateri velikosti foliklov si dobila stopko? Mogoce si jo dobila prekmalu, pa sta zato celici bili nezreli. In koliko casa si jedla po Montingnacu? Na celicah se pozna sele po treh mesecih ali se kasneje. Najbolje je celo leto prej spremenit prehrano. In glavo gor, sigurno se bo tudi zate nasla resitev . velikosti 2 ali 3 vodilnih foliklov 1,9 => kar je ok (ponavadi sem dobila, ko je bil 1,7 -1,8 huh, po Montingnacu jem hm, po 2. postopku, se pravi april 2010 - dooolgo, dooolgo casa, pa ni ucinka IZVIRNO SPOROČILO: limonca Buska, si ti že od štarta pri Rešu? glede na to, da imaš tako malo število celic - si poskusila Maco ali DHEA? ja, od zacetka sem pri Resu, ker mi ustreza (urnik, je direkten in ker nisi stevilka, ampak te pozna po priimku - sicer ima kdaj slab dan, to gre mim usesa .. zaenkrat imava se zaupanje vanj - pa saj vsepovsod eksperimentirajo in ce ujames tisti % si , ce ne pa gres v nov boj) vceraj sva naročila DHEA pa se neki podobnega iz Anglije z UPS posto .... to sem hotela ze pred 2 leti, pa je bil moj skepticen, vceri je pa takoj narocu (moj pravi, cim manj kemije, bolj bo - ampak, zgleda, .... ne gre drugace)