|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
7.12.2011 20:13:13   
pin
hubika user posted image user posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 601
8.12.2011 6:17:09   
arneja
Buska, pri kateri velikosti foliklov si dobila stopko? Mogoce si jo dobila prekmalu, pa sta zato celici bili nezreli. In koliko casa si jedla po Montingnacu? Na celicah se pozna sele po treh mesecih ali se kasneje. Najbolje je celo leto prej spremenit prehrano. In glavo gor, sigurno se bo tudi zate nasla resitev user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 602
8.12.2011 7:48:17   
limonca*
Buska, si ti že od štarta pri Rešu? glede na to, da imaš tako malo število celic - si poskusila Maco ali DHEA?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 603
8.12.2011 9:00:26   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Buska, pri kateri velikosti foliklov si dobila stopko? Mogoce si jo dobila prekmalu, pa sta zato celici bili nezreli. In koliko casa si jedla po Montingnacu? Na celicah se pozna sele po treh mesecih ali se kasneje. Najbolje je celo leto prej spremenit prehrano. In glavo gor, sigurno se bo tudi zate nasla resitev user posted image .

velikosti 2 ali 3 vodilnih foliklov 1,9 => kar je ok (ponavadi sem dobila, ko je bil 1,7 -1,8
huh, po Montingnacu jem hm, po 2. postopku, se pravi april 2010 user posted image - dooolgo, dooolgo casa, pa ni ucinka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: limonca
Buska, si ti že od štarta pri Rešu? glede na to, da imaš tako malo število celic - si poskusila Maco ali DHEA?

ja, od zacetka sem pri Resu, ker mi ustreza (urnik, je direkten in ker nisi stevilka, ampak te pozna po priimku - sicer ima kdaj slab dan, to gre mim usesa .. zaenkrat imava se zaupanje vanj - pa saj vsepovsod eksperimentirajo in ce ujames tisti % si user posted image , ce ne pa gres v nov boj)

vceraj sva naročila DHEA pa se neki podobnega iz Anglije z UPS posto .... to sem hotela ze pred 2 leti, pa je bil moj skepticen, vceri je pa takoj narocu user posted image user posted image (moj pravi, cim manj kemije, bolj bo - ampak, zgleda, .... ne gre drugace)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
8.12.2011 10:58:59   
cukica
Hubika in buska žal mi je za vaju,....

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 605
8.12.2011 16:50:24   
mihika
joj hubika...buska....škoda...žal mi je  !!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 606
9.12.2011 7:38:38   
limonca*
Buska, jaz bi na tvojem mestu menjala center. Mogoče ti kakšno zdravilo ne paše ali pa bo dovolj samo sprememba. Kaj pa na laparo si bila?

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 607
9.12.2011 8:28:43   
pin
Do testa je še daleč (15.12), danes so me nehale boleti joškice (še vedno polne). Zjutraj sem kar user posted image  od sile.

Prav trpinčim se v glavi. Zdaj pa čekiram kdaj bo pritekla.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
9.12.2011 8:52:05   
ananaska78
Cameleon in Hubika user posted image user posted image user posted image user posted image .
Cameleon, super da si tako trdna in pozitivna.
A vš, da sem ravno v sredo, ko sem bila na UZ, študirala, da bi mogoče kdaj donirala celice.
Sem brala, da jih je premalo doniranih glede na potrebe.

Pin: mene tudi niso bolele, samo napihnjene sem imela. Ene pa še to nimajo :). To res še ni noben znak! Kateri dan je danes po ET?

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 609
9.12.2011 8:56:05   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

Buska, jaz bi na tvojem mestu menjala center. Mogoče ti kakšno zdravilo ne paše ali pa bo dovolj samo sprememba. Kaj pa na laparo si bila?

ja, mela sem laparo
Ma glede menjave centra, ne vem ... vsepovsod eksperimentirajo

...............

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 610
9.12.2011 8:58:06   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: pin

Do testa je še daleč (15.12), danes so me nehale boleti joškice (še vedno polne). Zjutraj sem kar user posted image  od sile.

Prav trpinčim se v glavi. Zdaj pa čekiram kdaj bo pritekla.

ne razmisljaj o znakih. Joskice bolijo zaradi vseh hormonov (tudi stopke), ki si jih prejela !!!!

RAZMISLJAJ POZITIVNO user posted image user posted image

...............

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 611
9.12.2011 8:59:32   
pin
ananaska

29.11 punkcija, ET 1.12.

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 612
9.12.2011 9:17:09   
*sanela*
pin neobremenjuj se z znaki, jutri naredi test CB boš vedla na čem si. Jaz sem 8. dan videla rahlo črtico 10. dan pa je CB pokazal lepo črtico pa sem imela ETZ ( baje se zmrznjenčki kasnej vgnezdijo ). Prsa so me pa komaj zdaj začela boleti user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 613
9.12.2011 9:19:39   
pin
jutri je še prezgodaj...stopka se bo še poznala + polna luna user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 614
9.12.2011 13:23:31   
metuljček_cekinček
pin, stopka se že zdavnaj ne pozna več. Kvečemu bo prezgodaj za user posted image .

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 615
9.12.2011 13:34:55   
RedSonja
Pin ne gledat znakov. jaz sem mela vase iste kot za M... potem po 11.denvu se je pa začel mal spreminjat.
Pa če ti na 8. dan ne pokaže črtice ne obupat. men se je na 11. dan pokazala skoraj nevidna ;).

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 616
9.12.2011 13:52:27   
Mary2011
Pozdravljene,
sem nova na tem forumu. Vidim, da ste zelo aktivne, zato bi se vam rada pridružila user posted image
Včeraj sem izvedela, da greva januarja v IVF postopek, ki se ga že močno veselim. Ima mogoče katera kakšen napotek kako se zadeve lotiti, da ne bo preveliko pričakovanje že prvič? user posted image
Za vse nasvete in napotke bom zelo hvaležna user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 617
9.12.2011 14:12:42   
*sanela*
Punce jaz sem pa danes začela rahlo krvaveti ( svetla kri ). Bila sem na urgenci. Vidio zadebljeno sluznico, nosečnost naj bi bila ploda še ni videt ker je premajhno. Tekočine ni videt. Baje rahle krvavitve so pogoste zaradi utrogestana. V glavnem samo čakam lahko. Če se vlije je to M in je prišlo do ss. Samo upam lahko, da bo pikica ostala. A je bila katera v taki situaciji?

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 618
9.12.2011 14:43:04   
metuljček_cekinček
*sanela* user posted image user posted image user posted image počivaj in skušaj biti optimistična. Kot si rekla, rahle krvavitve niso nenavadne. Kaj bo, je izven tvojih moči- razen pozitivnega mišljenja. user posted image user posted image user posted image
Mary2011 dobrodošla! Če želiš, ti lahko povemo svoje izkušnje. Te pa opozarjam, da ni pravil: sto punc, sto zgodb. Za začetek povej, kater postopek, hormone boš imela.
Spletna stran reprodukcija je za začetek tudi ok.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 619
9.12.2011 14:55:50   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Punce jaz sem pa danes začela rahlo krvaveti ( svetla kri ). Bila sem na urgenci. Vidio zadebljeno sluznico, nosečnost naj bi bila ploda še ni videt ker je premajhno. Tekočine ni videt. Baje rahle krvavitve so pogoste zaradi utrogestana. V glavnem samo čakam lahko. Če se vlije je to M in je prišlo do ss. Samo upam lahko, da bo pikica ostala. A je bila katera v taki situaciji?

glavo gor, leto in pol nazaj je bila eno iz foruma (hm, ne spomnim se iz glave) na istem ... in je lepo donosila ... zdaj dej zivcnost in paniko stran, POCIVAJ - lezi !!! ne dviguj nic tezkega ... MISLI POZITIVNO!!!

...............

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 620
9.12.2011 15:59:57   
tvigy
evo i mojih rezultata sa uz:
na desni strani dva folikla-14 in 10 mm
na desni-4 srednje velikosti,ni mi povedal velikost
endo-7,9mm
ponedeljek zjutraj spet se en uz
bomo videli..
vsem puncamuser posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 621
9.12.2011 16:23:59   
Mary2011
sanela user posted image  tako kot so punce napisale, pozitivno razmišljanje pa bo ;)
metuljček_cekinček hvala za dobrodošlico. Postopek IVF, hormone ne vem čisto točno ker imam mapico doma in si nisem niti zapomnila :S za začetek imam vprašanje, kam je najbolje da grem dati kri za preiskave? Izkušnje pa so seveda dobrodošle, dobro pa se zavedam dejstva da pravil praktično ni, da smo si med seboj zelo različne...

(odgovor članu tvigy)
Neposredna povezava do sporočila: 622
9.12.2011 18:16:17   
pin
za Mary2011

V postopek se gre čimbolj umirjeno (ti in tvoje življenje). Jaz sem med postopkom normalno hodila v službo, na dan punkcije in še en dan po prenosu zarodkov pa sem bila doma na bolniški, jaz sem bila na bolniški 5 dni. V času, ko si daješ inekcije jaz na tvojem mestu ne bi pretirano hodila naokoli (malo pa lahko), jaz sem se izogibala mest kjer bi lahko staknila prehlad...

Zdaj sem normalno v službi in čakam na pozitivni rezultat. Mene delo zamoti, ker doma bi iskala vse možne simptome.

pa veliko sreče v postopkih

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 623
9.12.2011 18:18:08   
pin
tole pa je za punce, ki so me danes čez dan mirile

Ne delam testa do 15.12. Niti slučajno!! Nisem trmasta, sem pa lahko zelo vztrajna in disciplinirana. user posted image user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 624
9.12.2011 21:10:00   
Mary2011
pin hvala za napisano user posted image meni je zdravnik rekel, da ne svetuje bolniške da ne bi toliko mislila o tem. Seveda pa je odvisno od počutja...
kaj pa glede odvzema krvi - kam je najbolje da grem?

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?