Jassika
|
pattyka za otrdevanje (Ki je, kot so že rekle predhodnice, normalno) lahko popiješ kako magnezijevo tableto (ala magnesol), če gre pa prav za krče pa buscopan, ampak tega ti predpiše G, po mojem (meni so ga). No če bi bli pa krči hudi, pa seveda k G. babice & dedki sm zanč pozabla pristavit piskerček. Ne vem, a smo "ta mlade" res tko zaj ratale, al so naše tašče, tasti, mame ipd res bolj vtikajoči. Tudi jaz se moram pri vseh "pogajat" kaj in kako. S tem, da pač svoji mami komot vse rečem in upošteva (vsaj kadar sem jaz zraven), medtem ko tašča pa me ne šmirgla 5 % ko si nekaj zamisli po svoje. Pa ne narobe razumet, zelo jo cenim in je fejst ženska, ampak ima svoj prav. Nič narobe, ampak ne glede vzgoje mojega sina. Včasih dobim občutek, da zase misli, da bi šlo njej bolje od rok oz. da ve bolje?? In potem tudi malo bolj na "trdo" kaj rečem, da se ustavi. Ampak hb ni zamerljiva in gremo lepo naprej, kot da nič ni bilo. Do naslednjič trebuh ja veliki so že, a ne? Sploh tiste, ki ste noseče 2 (ali več), je razlika od 1 očitna a ne? No,mogoče ne za vse, ampak jaz sem mela pri sinku tak trebuh 1 mesec kasneje Ampak to res nima veze, ker z malo vaje in pravilno prehrano po porodu vse gre - vsaj za večino! alna a meja za cukr je zdej 5,1? Pišuka, ko mi je sestra pri G rekla daje 5,2 sem se zasikirala, ker ga doma večkrat merim in mam zjutrej visokega (5,4-6,0 ) Zdej pa samo upam, da mi narobe kaže aparat in da ne bo panike. V 1 sem imela 50 OOGT pozitiven, potem pa 100 g negativno - vse OK, kar se zgodi zelo redko, ampak itak da se meni je . HB. Če si mela 5,0 te ne bojo nikamor več pošiljali in si lahko mirna, je OK. Je bil malo višji, ampak ne preko meje, kar je važno. Ko sem bila jaz pred 2 leti, je bila meja na tešeče 5,4... No, zdej bom imela do 20.12 malo več časa, ker sem doma, potem pa upam, da grem spet malo delati. Lepo bodite, načvekajte kaj, da bom mela kaj brat
|