|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
29.11.2011 13:05:19   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

jaz mam točno za miklavža O hehehe....bom mojemu rekla za "darilo"user posted image

ke fajn! user posted image upam, da vama rata na Miklavža spočet user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 326
29.11.2011 13:14:25   
Žabica86
No ko smo že pri teh datumih ...

user posted image

Pri meni pa je tako : 1.12 imam god in 5.12 imama s fantom obletnico ! A ne bi bilo zlata vredno darilo !!!!!!!!!!  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 327
29.11.2011 13:26:17   
LittleSun
mojamura super, to pa že bo nekajuser posted image user posted image bo miklavž poslal enga od palčkov, da mal potrese s čarobnim prahomuser posted image user posted image

žabica to bi bilo pa res lepo darilo za obletnicouser posted image user posted image držim pesti

Jaz pa na mikvlavža delam test, če seveda prej nebo pritekla. Imam pa že cel plan kako bi povedali in obenem božična darilca za vse babice in dedke (imamo kar 3, ker sta od mojga ločena staršna) če bo seveda tokrat uspelouser posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 328
29.11.2011 13:34:18   
Žabica86
Ja, tudi jaz sem premišljevala o teh darilih !

Ampak ne bi rada prehitevala, da ne bom razočarana !!!!!

Hvala bogu da sem zelo, zelo dolgo v službi, ker bi v nasprotnem primeru verjetno izvajala teste nosečnosti od jutra do večera  !!!!!! user posted image

Komaj se vzdržujem, da ne bi naredila pred 5. ! user posted image

user posted image

Mimogrede, a ve katera za verz, da se oznani nosečnost ! Ne mislim teh verzov ko je že otrok rojen oz. s katerim drugi osebi čestitaš ...

Sicer sama sestavljam, a bi mi kakšna pomoč prav prišla ! Npr. kaj takega le v slo jeziku : http://www.youtube.com/watch?v=T0wjz0ftkZU

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 329
29.11.2011 13:58:22   
*bobika*

jst pa sploh ne vem, če bom zdržala do Božiča.. 15.12. imam pregled in verjetno mi ne bo dalo miro da kr takoj povem, če bo vse OK... pa še 16.12. imam zaključno zabavo..

Neposredna povezava do sporočila: 330
29.11.2011 14:26:35   
Anonimen
oh ja... sej sm vedla, da sm prezgodi delala samo res nism mogla počakat... dobr, da sm kupila un test k sta dva trakca notr... zdej bom počakala do sobote (upam, da ne eksplodiram prej od želje)...

drugače se pa takole učim potrpežljivosti... in tkole se šele zavem, da nismo v popolnosti gospodarji življenja... pa ne da sm neki hudo verna al pa kaj, ampak takole res pomislim na to, da je spočetje čudež... ker sva planirala, da bi imela res majhno razliko med otročkoma zdej pa meseci kr tečejo in sploh ne bo tako majhna... vse pride zgleda res ob pravem času... čeprou se men zdi, da bi že lahko blo pač mogoče še ni čas... kaj pa vem... uh sm zafilozofirala... user posted image

skratka učim se bit potrpežljiva...

(odgovor članu *bobika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
29.11.2011 14:42:53   
mmojka
Ojla punce!

Še ena, ki se vam pridružuje v čakanju, da zagleda user posted image . Septembra sem prenehala s tabletkami tako ,da je zdaj 2. krog. Najbolj me muči, ker sploh ne vem, kdaj naj ne pričakujem user posted image , ker sem imela komaj en cikel brez tabletk. No, ta je trajal komaj 24 dni in če bo tokrat isto, lahko user posted image  pride že 1.12. Drugače pa imam doma že enega 2-letnika in takrat se ni bilo treba kaj preveč matrat za user posted image .

Pozdravčki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
29.11.2011 14:52:38   
Žabica86
mmojka držim ti pesti!

Ti pa meni pomagaj !!!

Še za obe veliko : user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
29.11.2011 14:58:20   
mmojka
Žabica, držim pesti. Nisem vsega brala za nazaj... Bo to prva user posted image  in koliko časa že poizkušata?
Tudi jaz skoz mislim na te teste pa vem, da je prekmalu. Sam kaj, ko sploh ne vem, kdaj sem imela O, šraufa me pa vsak dan, verjetno PMS user posted image
Bom počakala do konec tedna pol pa grem delat test. Seveda, če  prej  ne pride user posted image .

LP

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 334
29.11.2011 15:02:45   
LittleSun
mmojka tudi ti dobrodošla med namiuser posted image držim pesti, da hitro uspe zagledati user posted image .

testki ja....mene je že minilo user posted image user posted image Včasih sem jih pa tudi jaz kupovala za zabavo od nesrptnosti. Sedaj mi je škoda, M tako pride če misli, če ne pa grem kupituser posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
29.11.2011 15:08:43   
Katte
Dobrodošla, mmojka. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image
Pod kateri datum te dam na seznam?

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 336
29.11.2011 15:20:17   
Žabica86
Mmojka ... Pred letom in pol sem bila noseča a se je tam cca. v 8 tednu nosečnost žal končala .

Sedaj pa je to najin prvi mesec, ko poizkušama zanosit ! Upam, da uspe v prvo! user posted image Optimistka, a ?!

Če ne pa akcijauser posted image naprej !!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 337
29.11.2011 19:28:28   
SILVA
bobikaa si ti moja sodelavkauser posted image , ker jaz ima tudi službeno zabavo 16.12.

No december bo kmalu tu, moja zvesta prijateljica se bo pa počasi poslovila za najmanj eno leto.
Imam pa december zelo rada, vsak vikend neke žurkice, v službi polno dela pa še dobri možje in ne bo časa mislit na dve črtici in mogoče uspe, ko bomo odklopiliuser posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 338
29.11.2011 22:12:07   
Anonimen
dans sm šla že dvakrat pogledat na koledarček, če je že sobota user posted image

pa mam ful dela, sm sredi pisanja diplomske, s tamalo mava skoz akcijo...

noro!!!! taprvič ni blo take nervoze in tazga pričakovanja! Al se pa sam ne spomnem...user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
29.11.2011 22:26:18   
PinaColada
Hej punce :) vidim, da bo imel Miklavžek letos veliko dela user posted image user posted image tudi moji dnevi bodo takrat in ga že čakam in veselo odštevam, da prinese user posted image

še 2 dni do veselega decembrauser posted image danes sem šla v dm-u mimo testkov user posted image in je kar sam skočil v košarouser posted image ... uživajteuser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 340
30.11.2011 7:34:52   
mmojka
Dobro jutro punce user posted image
Evo, zadnji novembrski dan... user posted image

Katte! Hmmm, kateri datum... Ne vem. Zadnjo user posted image  sem imela 7.11. Prejšnji ciklus je trajal 24 dni? Prej sem bila na tabletkah. Po mojem bo najbolje, da se šteje 28 dni, torej 5.12 user posted image  Prej tudi testa ne mislim delat.

Lep dan

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 341
30.11.2011 8:23:19   
S*
jaz bom pa decembra samo navijala, danes me je končno obiskala user posted image , ker pa so moji ciklusi tako dolgi bom december na žalost preskočila user posted image .
Držim pa pesti za vsako posebej in za vse skupaj, da bodo dobri možje v decembru zelo radodarni.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
30.11.2011 8:26:10   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

bobikaa si ti moja sodelavkauser posted image , ker jaz ima tudi službeno zabavo 16.12.

ja mogoče pa res če imaš tud ti v Grand hotelu Bernardin zabavo user posted image
Sej to je zabava za delo, ki ga delam honorarno (svetovalka za Just) poleg svoje službe .

No ti pa kr odklopi in boš zagledala plusek, tako je meni ratalo.

mmojka in vse nove upam da ne boste dolg na tem seznamu..in vse z našimi starimi šibate na drugo temo..

< Sporočilo je popravil *bobika* -- 30.11.2011 8:37:01 >

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 343
30.11.2011 9:01:54   
Niri
Hehe ja ja vse na nove sezname na drugi temi, potem bova pa očitno januarja samo midve s S* ... user posted image Kaj nama bo lušno! K bova takoj zagledale user posted image

Dobrodošle vse nove in upam, da se ne bomo dolgo spoznavale! user posted image

Pri meni nič novega, čakam na user posted image da bo potem akcija, se bo kar iskrilo decembra ! Pa še ena je enkrat napisala, da se ga je treba napit pa da pol rata. Glede na število zabav v decembru, bom skoz mal pod dozo tko da bojo ziher dvojčki user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
30.11.2011 9:04:52   
SILVA
Bobika mi jo imamo v Hotel Unionuser posted image

U Niri a pol praviš, da bomo imele kar dvojčke, če bomo ful prežurale december, hehe nimam nič protiuser posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 345
30.11.2011 9:13:36   
oreh
dober dan!

Niri zvito strategijo imaš! ziher da rata, sam če pa bodo trojčki, se zamisli in se vprašaj ali imaš probleme z alkoholomuser posted image

Komi komi čakam jutrišnji dan, res najbolj medsebojno topel mesec nas čaka.

Dobrodošle novinke, pa res čimprej drugam!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 346
30.11.2011 9:14:19   
LittleSun
Dobro jutro babike.

Mi imamo pa v petek zabavo. Sem najprej mislila, da bom test delala, da nebi pila, če bi bila user posted image , ampak glede na to da je že marsikomu pokazalo + kak dan prej, potem pa nič, ga raje ne bom in bom nekaj malega spila, sej se ga ne mislim zakomiratuser posted image user posted image

Tamali je danes vlekel do 9ih, sem se ravno prijavila na forum da vas pozdravim in malo preberem in me je začel klicatuser posted image user posted image tako da sem spet samo na hitro preletela. user posted image

Jutri pa se začne praznični december. Naj bo letos vesel za vse nasuser posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 347
30.11.2011 9:18:19   
Katte
Jaz pa letos ne grem na službeno zabavo, me je lani preveč razočarala. Če bo imel naš oddelek posebej, privat, bom verjetno šla na to. Čez novo leto pa itak ne bo alkohola, ker bom user posted image  user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 348
30.11.2011 9:19:14   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Jaz pa letos ne grem na službeno zabavo, me je lani preveč razočarala. Če bo imel naš oddelek posebej, privat, bom verjetno šla na to. Čez novo leto pa itak ne bo alkohola, ker bom user posted image  user posted image .

That's the spirituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 349
30.11.2011 9:21:24   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

2.12.
Anonimna (5. krog)

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (x. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 31

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa

user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 30.11.2011 9:22:40 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?