|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
30.11.2011 21:16:53   
metuljček_cekinček
RedSonja- urinski testi ne kažejo količine HCG-ja v krvi, ampak so samo različno občutljivi. Nekateri mini pokažejo rahlo črtico že pri 25mg, Clear Blue pri 50 (mislim, da je še tako, ker se te reči tudi spreminjajo). Pri gineko uporabljajo CB, saj naj bi bila nosečnost šele od 40 naprej. So pa nekatere punce svetovale digitalnega CB, ker tam naj ne bi bilo prostora za dvome (a je črtica al ni). Meni je predrag.
Če te zanima HCG, greš lahko dat kri samoplačniško v laboratorij Adria v LJ. Stane 15 evr in izveš.
Moje mnenje: 11 ali 12 dan lulaj pa boš z veliko verjetnostjo vedla, pri čem si.
Mihika, tole so pa dobre novice!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
30.11.2011 23:01:51   
ananaska78
RedSonja na 12-dan pokaže katerikoli test user posted image . Ti ga le pogumno naredi. Držim pesti user posted image user posted image ,

Anonimna user posted image user posted image user posted image . Sedaj si malo spočij, potem pa pogumno v nov boj.

Mihika, pozdravljena user posted image . Sem ful vesela, da ni kromosomske napake. Samo tablete, pa bo šlo user posted image . Je pa res bedno, da se to ugotovi po tako dolgi in boleči poti. Upam, da si jim povedala svoje in si tako malo olajšala dušo user posted image . Kdaj planiraš po pingvinčka?

Mala, jaz se sploh ne počutim noseče. Nimam nobenih znakov, razen da nimam menstruacije. Me je kar malo strah in non stop gledam ali so hlačke še bele user posted image . Tako, da bi bila res vesela jutranjih slabosti user posted image , pa jih noče biti... Danes sem noseča 5 tednov in 1 dan in komaj čakam na UZ, da se bom prepričala da je vse ok. Upam, da vidim user posted image .

Držim pesti za vse trepetalke!

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
30.11.2011 23:02:45   
ananaska78
Se opravičujem za odebeljen tisk - nekaj zaf.... user posted image

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 453
1.12.2011 7:38:40   
tvigy
Cao!
Rada bi se vam pridruzila ampak,ceprav razumem slovensko,zelo lose govorim i pisem(naslednje leto grem na tecaj).Upam da to ne bo prepreka i da spregledate moje napake!
Sem pri Resu,imam 36 let,eno puncko(8 let).Po porodu ena izvanmatericna,potem splav i se ena izvanmatericna.Imela sam avgusta en postopek ampak ni prislo do transferja ker se niti ena(od dve celice)ni oplodila.zdej cakam da pride m(danes-jutri)i startam s menopurom i dipherlinom.Srecno vsima!

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 454
1.12.2011 8:38:42   
ne111
Redsonja si nardila test? jst tok držim pesti

(odgovor članu tvigy)
Neposredna povezava do sporočila: 455
1.12.2011 8:54:09   
RedSonja
ne111 nisem. Ne upam si user posted image . M pa še tud ni.
Po mojem bom jutri zjutraj naredila.

sem pa ugotovila, da mi bo zmanjkalo Utrogestana, ker si ga naj bi dajala do testa, ki ga mam pa 5.12.
Očitno se je set_ra mal zakalkulirala. A če ne dobim M grem še po njega? Kaj mislite?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 456
1.12.2011 9:00:17   
šičko
RedSonja dobra si da ga ne narediš, mene že danes prsti srbijo pa sem šele 8. dan po ET. Kaj pa če pokličeš in vprašaš sestre? A si v LJ?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 457
1.12.2011 9:22:30   
ne111
Redsonja ti kr pokliči pa reci, da ti ga manjka.

Pa jaz dam skor roko v ognej da ti je ratalo, da boš našauser posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 458
1.12.2011 9:26:34   
*sanela*
RedSonja dobra si, da te ne mika narediti test user posted image , mene prsti začnejo srbeti že po enem tednu user posted image .

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 459
1.12.2011 9:29:59   
RedSonja
sej sem ga že delala 11 dan user posted image pa je bla komaj vidna druga črtica.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 460
1.12.2011 9:40:20   
šičko
RedSonja že čist malo vidna črtica pomeni da si srečka nosečka. Zdaj samo držimo pesti, da se bo vse lepo odvijalo naprej.
Tudi sama sem včasih imela občutek kot da si zamišljam črtice, ki so bile slabo vidne, pa se je vedno čez dan ali dva izkazalo da se mi nič sanjalo, tako da le pogumno user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 461
1.12.2011 9:57:25   
RedSonja
Moram priznat, da sm ful realna. Upanje seveda ostaja, ampak nočem pa bit preveč razočarana, če ne bo nič iz prvega IVFja.

še malo za hec: Menda dr. Reš pravi, da tistim, ki v prvo rata (IVF), da doma ne znajo delat user posted image .

Šičko kako si ti? In ostale trepetalke?

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 462
1.12.2011 10:39:21   
mihika
hvala metuljček-cekinček...!

ananaska...če po resnici povem, jim nisem svoje povedala, ker sem samo razmišljala, da je še možnost...tako, kot praviš...hvala bogu, da ni kromosomske..takrat ni več upanja,...
ravno so naju prejšnjič klicali iz socialne, ker sva pred tremi leti vložla vlogo za posvojitev...in se je v lj pojavila punčka stara 2 meseca, katero bo mamica dala v posvojitev , ampak na žalost ima punčka Turnerjev sindorm, kar pomeni, da ne bo imela jajčnikov, pritlikava bo..in izpostavljena bo imela mesta, kot so prsa, rokice itd. Zelo sem jokala, ampak žal nisem bila pripravljena na to, pa so me lepo razumeli...gre za zelo težko odločitev, imam pa še pingvinčka...upam, da bom v januarju šla ponj...pa rekli so mi, da je zaveden četrti postopek, tako, da ne vem, pravijo, da imam še dva poskusa IVF. To je bil tudi razlog, da sva se tako odločila glede punčke...Vem, da so to negativne stvari, zato se o njih ne bomo več pogovarjale, a je tako..!

vsem nosečkam...iskrene čestitke...!

vsem trepetalkam...močno držim pesti, da se pokaže user posted image in  tudi vsem tistim, ki čakate na punkcijo in ET veliko sreče in čimveč pridelanih foliklčkov...!

vsem tistim, ki pa vam tokrat ni uspelo...pa en velik objemček..pa samo pogumno naprej v boj...!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 463
1.12.2011 10:43:54   
mihika
ali je slučajno katera, ki je morala jemati Fragmin...to naj bi bilo v obliki injekcije, če sem prav razumela, in je potem lahko donosila...!če slučajno katera kaj ve o tem..bi vas prosla punce, da se malo pripravim..!

hvala !

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 464
1.12.2011 10:51:39   
Cameleon
tvigy dobrodošla! želim ti uspešen postopek!
Mihi Žal mi je, da si morala čez toliko user posted image Me veseli, da so odkrili kaj bi lahko bilo narobe in, da bodo to odpravili, bolje pozno kot nikoli pravijo. Želim ti, da tokrat uspe in poviješ zdravega otroka.

Za tole punčko pa držim pesti, da dobi nego kot jo potrebuje in zasluži. Menim, da mora posvojitelj tega otroka predvsem biti primeren, kar pa ni kdorkoli!

Red sonja močno navijam, da je črtica prava in, da tudi test to potrdiuser posted image

Jaz sem 4 dan in sem že čisto nora kaj me še čakauser posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 465
1.12.2011 10:57:15   
špica84
Mihika fragmin je v obliki inekcij,je pa zdravilo  proti strjevanju krvi.
Obilo sreče v postopku.In žal mi je za tisto punčko :(

Redsonja držim pestke,da se črtica ojača in boš naša nova srečka :)user posted image user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 466
1.12.2011 11:07:02   
šičko
RedSonja - kako sem? Nervozno.... spim že cel teden ne. Zadnje 3 dni me preganja neka čudna slabost, občutek imam kot da imam smok grlu, prsa še vedno rahlo boleča. Skoz me neki obliva, zdaj vroče zdaj mraz. Poleg vsega se me pa še prehlad loteva, tko da me še po grlu skoz praska in kašljam.

Danes je moj 8 dan po ET. Tako da ne vem kako bom še te dolge dneve preživela. Kje je šele 8.12.user posted image  

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 467
1.12.2011 11:11:42   
pin
RedSonja ti si carica. Jaz bi že porabila celotno zalogo testov. user posted image Hvala, da ste me spravile v dobro voljo.

Eno uro nazaj sem prišla iz ET v Postojni. Do sedaj sem jokala. Zdaj sem kul. V glavnem, od 4 celic je oplodila le ena (pa še ta ni popolna). Ta podatek sem izvedela, ko sem lezla na mizo. Malo me je spravil iz tira, ker sem si želela še kakšnega zamrznjenčka. Et je delal dr. Reš in me najprej povprašal, če sem zjutraj vzela Premetrium, pa sem povedala, da ga bom vzela takoj, ko pridem v Ljubljano. Je že bilo vse narobe. Na mizi sem bila zaradi tistega kreganja o tem kako se jemlje zdravilo že čisto trda. Potem pa me je bolelo, ko je v mene spravljal vse potrebne aparature, še bolj sem stisnila bedrca. Sploh se nisem mogla sprostit, dr. Reš je ugotovil, da sem tako zategnila, da mi mora s posebno ščipalko odpret maternični vrat in da bo malo zabolelo. JA, bolelo je!! Sem se malo zadrla, pol pa je začeluser posted image user posted image Rekel mi je, da umetne niso zame, naj grem kar domov delat dojenčke. Pol sem pa res začela jokat. Mož ga je uspel malo ustavit.

Ugotovila sem, da Reš v stresni situaciji ne zna pacientke pomirit, še več, prilije olja na ogenj.

V glavnem raje grem k njegovi hčeri še 3 krat na punkcijo kot k njemu na ET. Se ga prav psihično bojim.

user posted image user posted image user posted image zdaj pa krvavim od ET, saj ni res pa je

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 468
1.12.2011 11:12:14   
mihika
špica74..hvala in močno držim pesti.....tudi zate cameleon...vse bo ok !
šičko...samo probaj se čim bolj umirit....pa bo vse ok...vem, da je to govorit čist brezveze..ker ne gre..vem, da ne gre..!

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 469
1.12.2011 11:13:14   
pin
še to: test delam 15,12.2011

Trenutno mi dol visi za rezultat. Tako jezna sem, da mu najraje ne bi sporočila rezultata (+ ali -)

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 470
1.12.2011 11:15:42   
mihika
pin...boš vidla, da se ti bo obrestoval tvoj trud....potem mu boš pa lahko z veseljem povedala...da umetne so zate..lepo pridno grej...!!!

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 471
1.12.2011 11:16:34   
ne111
Pin žal mi je za tako izkušnjo ampak njega moraš vzeti za takega.

Njegovih besed ne poslušaj pa midva sva šla na spermiogram tja in mene je neki gledal in sva vidla, če ne nastopiva arogantna do njega si preveč dovoli.

No in je moj bil ful aroganten in je bil mir.

Pin glavo pokonci, on je tam da dela svoje delo, ti se pa postavi zase!! Preprosto reci, da nima pravice dajati takih komentarjev.

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 472
1.12.2011 11:18:39   
šičko
Joj pin tole pa res ni bilo nekaj pozitivnega. Jaz osebno razvo zaradi tega k njemu nisem šla, ker mi kot človek osebno nekako ne odgovarja. Moram reči, da osebno v 3 letih odkar imam izkušnje z LJ-kliniko nimam niti ene same pripombe. Za Reša sem jih slišala že veliko. Problem je v te, da nam je že tako težko in on takrat ne zna izbirat besed, sploh pa se mi zdi da je naperjen proti ženskam. Ko sva prišla k njemu na pregled za spermiogram, me je pogledal k hudič in rekel: bova midva zdele dokazala (to je reku možu) da midva nisva noben problem, da je proble v ženi. Mislim a si ti normalen al kaj.

Čim prej poskušaj pozabiti na njegove besed, jaz osebno menim da je človek zrel za penzijo. Poskušaj biti čim bolj pozitivna, ker to je edino kar trenutno potrebuješ. Vem da je hudo, vendar si močna in boš zmogla. Drži se

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 473
1.12.2011 11:37:25   
Cameleon
user posted image Pin prav nasmejala si me s temleuser posted image "Trenutno mi dol visi za rezultat. Tako jezna sem, da mu najraje ne bi sporočila rezultata (+ ali -)"

Potolaži se, ni hudič, da nam ne rata enkrat!!!! Drugače pa podobna zgodba kot pri meni, 4 celice, 3 se niso pravilno razvijale, ta ki jo grejem pa tudi ni bila nevem kaj.
Ko pa slišim vse te zgodbe od Reša si pa mislim, je lahko samo bogu hvaležen, ker nisem pri njemu, ker bi ga direkt s tiste mize v glavo nabila z nogo!!!

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 1.12.2011 11:38:20 >

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 474
1.12.2011 11:40:38   
pin
Hvala punce...

njegova hčera in reš...ma to je dan pa noč....

Res je, ne rabimo takih, ki so v naši najbolj občutljivem tretnutku še dodatno nestrpni in arogantni. Od prevga današnjega posta do zdaj sem vmes naročila super pizzo in jo popapala, ve ste se pa že na veliko razpisaleuser posted image

Ker se poklicno ukvarjam z denarjem, vem, da je potrebno biti obziren, sploh, ko so ljudje na robu obupa. Meni se stranke ponavadi zavalijo za pomoč, dam jim žarek upanja. Bom Reša za en teden povabila v mojo službo. user posted image user posted image user posted image

Forum je res terapevtski

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?