mihika
|
hvala metuljček-cekinček...! ananaska...če po resnici povem, jim nisem svoje povedala, ker sem samo razmišljala, da je še možnost...tako, kot praviš...hvala bogu, da ni kromosomske..takrat ni več upanja,... ravno so naju prejšnjič klicali iz socialne, ker sva pred tremi leti vložla vlogo za posvojitev...in se je v lj pojavila punčka stara 2 meseca, katero bo mamica dala v posvojitev , ampak na žalost ima punčka Turnerjev sindorm, kar pomeni, da ne bo imela jajčnikov, pritlikava bo..in izpostavljena bo imela mesta, kot so prsa, rokice itd. Zelo sem jokala, ampak žal nisem bila pripravljena na to, pa so me lepo razumeli...gre za zelo težko odločitev, imam pa še pingvinčka...upam, da bom v januarju šla ponj...pa rekli so mi, da je zaveden četrti postopek, tako, da ne vem, pravijo, da imam še dva poskusa IVF. To je bil tudi razlog, da sva se tako odločila glede punčke...Vem, da so to negativne stvari, zato se o njih ne bomo več pogovarjale, a je tako..! vsem nosečkam...iskrene čestitke...! vsem trepetalkam...močno držim pesti, da se pokaže in tudi vsem tistim, ki čakate na punkcijo in ET veliko sreče in čimveč pridelanih foliklčkov...! vsem tistim, ki pa vam tokrat ni uspelo...pa en velik objemček..pa samo pogumno naprej v boj...!