|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
29.11.2011 9:53:12   
ne111
Ananaska pozabila odgovorit. Ja od 26.07.2011 nimam nikakor menstruacij, ginekologinja je gledala 2 krat in rekla da mi jajčniki nič nič nič ne delajo in sluznica tako tanka da ni šans da je dobim. Posledično tudi pač manj možnosti vgnezditve.

Nisem še probala alternativo, ker enostavno ne vem komu zaupati. Ne poznam nobenega, ko sem hodila zaradi želodca me jih je kar nekaj šarlatanov zaj... Zdaj pa še nisem tok pri denarju, da bi lahko kr malo probavala kdo je ok.

Drgače nimam nič proti ampak enostavno ne vem kam!!

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 401
29.11.2011 10:07:13   
Martina Ayla
Vse kar lahko rečem je le eno - punce, optimistično moramo zret v prihodnost, pa čeprav je zelo težko. Vsi tisti, ki jim ni treba it čez take postopke kot nam, sploh ne ve, kaj prestajamo......

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 402
29.11.2011 10:28:12   
ninocka26
Kar se nočnega švicanja tiče je to pomojem dober znak. Tako od mene, kot moje prijateljice je ponoči teklo v potokih in je obema uspelo. Za to naj bi bili krivi hormoni. Srečno punce!

(odgovor članu Martina Ayla)
Neposredna povezava do sporočila: 403
29.11.2011 10:31:01   
*sanela*
Še pomisliti nemorem kako je vam puncam, ki ste imele SS, pa da vam nekdo reče "vsaj veš, da lahko zanosiš" zelo neukusno, res....user posted image
Jaz sem zdaj tretji dan po ETZ, imam večjo dozo tablet in mi je user posted image , kaj vse moramo dati čez samo, da dobimo malo štručko v naročje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
29.11.2011 10:32:47   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: Martina Ayla

Vse kar lahko rečem je le eno - punce, optimistično moramo zret v prihodnost, pa čeprav je zelo težko. Vsi tisti, ki jim ni treba it čez take postopke kot nam, sploh ne ve, kaj prestajamo......

Se podpišem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 405
29.11.2011 10:38:20   
Martina Ayla
Jaz pa nič ne švicam ... :( Sem pa prejšnji teden..... Upam, da je tudi to kaj pozitivnega. 
Sem pa danes 8 dan po ET in prvi dan v službi in moram priznat, da je po eni strani fino, ker ne razmišljam stalno o temu, po drugi strani sem pa ful utrujena, pa špika me bolj kot doma.... Verjetno zato, ker se več gibljem. Bom nehala fascikle okrog prenašat in se lotila enega poročila za računalnikom.

Res upam, da vsi dobri decembrski možje, vsem nam prinesejo nasmehe na obraze user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
29.11.2011 10:50:45   
pin
Jaz sem ravnokar iz punkcije v POstojni. Punkcijo je delala Uršula Reš Muravec. Bila je super, ženska in pol, v glavnem Carica. Mirno vodi postopek, jaz sem bila ob njej čist sproščena.

Najhujše bolečine sem imela na Fernetičih (kupovali zdravila). Tam me je najbolj zvijalo. Zdaj imam minimalne bolečine (ravno prave za gledanje TV), na sprehod pa niti slučajno ne grem, ker hodim kot neandertalec.

Dobila sem 4 celice (to je dosti, ker je pri meni bilo stanje porazno). V glavnem ET imam 1.12. Aja, V POstojni je sonček in 7 stopinj. Žal danes nisem bila takoj po punkciji sposobna za pijačko na sončku. Možeku sem obljubila kavico v četrtek.

Neposredna povezava do sporočila: 407
29.11.2011 10:55:19   
ne111
Ja Sanela kaj moramo vse preživeti, groza ampak če je zaključek pozitiven vse muke pozabimouser posted image

Pia pridna si super in že 01.12. bo tvoj otroček  na varnem!!! Super

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 408
29.11.2011 11:20:09   
metuljček_cekinček
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Kar se nočnega švicanja tiče je to pomojem dober znak. Tako od mene, kot moje prijateljice je ponoči teklo v potokih in je obema uspelo. Za to naj bi bili krivi hormoni. Srečno punce!

Se podpišem pod to. Tudi jaz sem švicala in bila noseča.
Kar se tiče neokusnosti: meni je dr. po tem, ko sem letos imela že 2 SS rekel, no vsaj veste, da lahko zanosite. Sej pol so bile naprej še spodbudne besede, v smislu, naslednjič pa bo. Pa tega nisem vzela za slabo.
Se pa strinjam s tem, kar je ne111 napisala na to temo. Ne pozabiš...

pin čestitke za celice user posted image user posted image user posted image Držim pesti še za naprej.

Dajmo punce, kakšen plus. user posted image user posted image user posted image Morala na tej temi je že malo padla. user posted image

< Sporočilo je popravil metuljček_cekinček -- 29.11.2011 11:22:38 >

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 409
29.11.2011 12:37:07   
pin
Punce!

Kako globoko si moram vstavit vaginalne tablete Prometrium?
Ker sem malo "uničena" od punkcije sem si ga vstavila ene 4 cm globoko. Premalo??

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 410
29.11.2011 12:53:27   
RedSonja
pin jaz si vstavim kolkr gre. sej ni panike samo da je notri. Sicer pa itak ful ven steče, ko se vrag stopi.
jaz ko sem bla doma sem si vstavila in potem kako uro knjigo brala al pa nekja počela v ležečem položaju.

Sicer pa tistim, ki še nisem: čestitke za punkcijo in ET. Nekaj nas mora ta mesec tukaj sporočit veselo novico.
Jaz sem ta teden zvedela š za tri srečke nosečke (vse v prvo)...ja malo pade pozitivnost. Amapk sem vesela za njih. Samo upam, da ne bo zdej samo to na tapeti. Kmalu še na kafe ne bom hodila več, ker se ne menimo drugega ko o otrocih/nosečniških težavah. me paravno to hočemo malo odmislit.

Sicer sm pa danes že 11. dan. Mal me križ boli, mal me pritiska v spodnjem delu trebuha. Vsak dan je malo drugače.
Ponoči oz. proti jutru se tudi jaz čisto mokra zbudim.

Aja pa še vsak dan si vzamem par minut za vizualizacijo. Pred časom se brala Čarobnost življenja od Dobre vile Maje. Ko pade motivacija punce nujno mal prebrat njene komentarje na FB, al pa v knjigici. Men pomaga, da se spravim v pozitivo. https://www.facebook.com/MajaDobravila, https://www.facebook.com/Dobravila.zakonprivlacnosti

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 29.11.2011 12:54:03 >

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 411
29.11.2011 13:01:46   
pin
Hvala za nasvet RedSonja.

Pred službo ne bom mogla eno uro poležavat. Bo že.

Meni je kolegica predlagala (bere Loius Hay), da si predstvaljam nosečnost ali pa kako dojnečka cartam. In jaz imam vsak dan nekaj minut za sanjanje kako mala štručka leži ob meni in se gledava in cartava.

Glede ostalih nosečk pa takole (ki jim je ratalo naravno Takoj). Če pogledaš njihovo življenje imajo pa druge težave. Kolegica je zanosila takoj, pa je brez službe, druga ima sestro brezposelno (z izvršbami)...ni da ni. Pa saj ne veš kaj je boljše. Zase trdim, da sem dovolj močna oseba, da dam skozi tudi nekaj umetnih oploditev. Ker je punkcija danes potekala "skoraj gladko" se ne bojim ničesar več. Dojenček pride, ko je za njega čas. Verjamem, da se bo tudi meni v nasednjih dveh letih nasmehnila sreča.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 412
29.11.2011 13:35:42   
RedSonja
Ma moje kolegice (ki so v prvo) nimajo nekih težav. Mogoče se je kateri mal prehotro zgodil otrok, ker one bi še ful potovale in ne vem kaj počele ;).

jaz pa raj ne grem razlagat kaj vse gre v mojem življenju narobe ;). Ampak kotr pravijo kar ne ubija krepi :P.
Še delovno mesto, ki ga naj bi zamenjala znotraj podjetja so mi danes skenslali, ker so enga študenta vzeli :S. Upam, da to pomeni, da sm kvoto slabih stvari za ta teden izpolnila in da bo ++++ :P

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 413
29.11.2011 13:58:52   
ne111
Punce,

zame je zgodba končana.user posted image je prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 414
29.11.2011 13:59:54   
špica84
Ne111 žal mi je :(

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 415
29.11.2011 14:18:26   
RedSonja
ojoj ne111 user posted image user posted image user posted image user posted image drži se. Vem kako ti mora bit :(.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 416
29.11.2011 14:27:37   
šičko
ne111 - žal mi je da ni uspelo, pa tako dober občutek sem imela
vem da je hudo, zjoči se, potem pa le glavo gor in pozitivno naprej.
Pošiljam ti velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 417
29.11.2011 14:32:04   
Cameleon
ne111user posted image pogumno v nove boje!

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 418
29.11.2011 14:57:09   
Martina Ayla
ne111
žal mi je :(
Pošiljam objem.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 419
29.11.2011 15:26:14   
ne111
Punce hvala vam,

zlate ste zdaj res rabim objemčke.

Je res grozen občutek, samo jokam. Sem šla kar domov zdaj k nism mogla bit v službi. Danes bom verjetno samo jokala, jutri pa upam da ne več.

Bom vas pršla pogledat vsak dan ampak mislim, da je boljše da nič ne pišem, ker nočem vam trepetalkam težit z pesimizmom.

Neposredna povezava do sporočila: 420
29.11.2011 15:42:07   
pin
Ne111user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 421
29.11.2011 15:47:45   
mala06
ne111 zelo mi je žal, da ni uspelo user posted image  user posted image  user posted image

Za vse ostale trepetalke pa močno, močno in še enkrat močno držim pesti, da zagledate user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 422
29.11.2011 17:05:13   
metuljček_cekinček
ne111 user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal.
Sem močno navijala zate in upala, da se motiš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 423
29.11.2011 17:55:47   
hubika
ne111 user posted image user posted image user posted image ,zjoči se, potem pa glavo pokonci in pozitivno v nove boje...

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 424
29.11.2011 18:29:23   
RedSonja
Evo sem še jaz naredila test. Kaj mi je tega treba bilo - jao čudakinja neučakana user posted image .

Skratka first sign je pokazal tako čist čist rahlo črtico. Jo je moj opazil. Upanja malo še imam, da je bil 11. dan res mal prezgodaj. Sem se pa zdej mal pojokcala in se ful bolš počutim, ker sem bla čisto neki napsihirana cel dan user posted image .

Bom naredila v petek še en test in če nič ne bo, bom pač lahko nazdravila za RD.

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......