|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
29.11.2011 18:51:12   
cukica

user posted image      

AKTUALNO                                          

user posted image

Aktualno

Četrtek 1.12.

Buska  - UZ
Pin - ET

OBJEMČKI
wanabemommy,pink angel,....

user posted image TREPETALKEuser posted image

elerab
Red Sonja user posted image   (5.12.)
Martina Ayla user posted image user posted image (6.12.)
šičko user posted image (8.12.)
hubika user posted image (9.12.)
*Sanela* user posted image user posted image (12.12.)
cameleon user posted image (12.12.)

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

HUBIKA
*SANELA*
ZSAZSA (gre 5.12. po napotnico)
MIA1
PIA
ELERAB
REDSONJA
KRISV
S*
DAISY B
BUSKA
ŠIČKO
CAMELEON
LINDA25
WOMENPOLICE

user posted image       user posted image  
oktober
mala06 ()
Waiting (LJ)

november
barb71
ananaska78

december

user posted image  

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala
metuljček-cekinček
evatisa

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 426
29.11.2011 18:55:11   
cukica
Ne111 vem kako ti je sama sem imela eno izven maternično nosečnost v 10 tednu nosečnosti,....drugo noseča z dvojčki v 8 tednu,....Nato so za mano 1 neuspeli Ivf postopek,1 ICsi en z zamrznjenčki,nato sploh ni prišlo do vstavitve zarodkov,...nato zopet postopek z zamrznjenčki splav v 12 tednu,operacija pregrade in nato zanositev z zadnjima zamrznjenčkoma donosila enega,....

Vem kako ti je ampak ne obupaj,....Enkrat bo tudi tebi ratalo tako kot ostalim,....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
29.11.2011 20:03:34   
andreja_p
ne111kaj je to res?Kar ne morem verjeti.Vem,da ti ni lahko,pa vendar moraš naprej,verjeti v nov postopek z pozitivnimi misli.Ko boš začutila da je čas za to ,da ponovno poskusiš,poskusi ponovno in upaj,sanjaj da bo sedaj tvoj čas,ko boš zagledala user posted image .Bodi trdna kot skala in optimistična.Čisto vsaki bo uspelo in ena izmed njih si tudi ti.Sedaj se pa spočij,ker vem da si preživljala težke čase.

RedSonja tebi pa ne vem kaj bi napisala,trenutno držim pesti da se tvoja črtica ojača in da bo krvni potrdil nosečnost.Ne obupaj,nič ni še izgubljeno.Res upam da boš sporočila veselo novico.Verjamem,da so te živčki izdali in si naredila test,ampak sedaj je kar je,upajmo,da se tvoja črtica ojača in da si ti sedaj naslednja nosečka.

Lep pozdrav,pa držite se 

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
30.11.2011 8:34:12   
ne111
Punce hvala hvala,

že ene trikrat sem prebrala vse vaše besede in POMAGAJO!!!!!!

Zdaj sem pa jaz med navijačicami in upam upam upam za ostale da bo kaj lepega!!!!

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 429
30.11.2011 9:04:52   
pin
Ne111 user posted image

Meni najbolj pomaga pogovor (pa ne samo z eno osebo). Težavo dam s pogovorom ven. Če mi v postopku ne uspe bodo za to vedeli zraven staršev še vsaj 5 prijateljev, ki me spremljajo v postopku. Pa šef tudi, ker mu bom namignila, da grem marca spet.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 430
30.11.2011 9:55:48   
metuljček_cekinček
RedSonja, držim pesti user posted image user posted image user posted image
Definitivno je dober znak tale rahla črtica (vsaj ni belo). user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 431
30.11.2011 10:01:10   
ne111
Redsonja jaz tudi mislim, da je ratalo samo je pač premalo hormona še!! Pa še kokr sm vidla si popoldan lulala, daj zjutraj ko je večja koncentracija hormona.

Pin, meni tudi pogovor pomaga samo je to malo bad ker vesta samo moja staršain ena najboljša kolegica.
Moj si ne želi, da kdo ve! ravi, da mu gre na živce tisto smiljenje ljudem.

Pin koliko časa pa moraš pri Rešu čakat za naslednji ivf?

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 432
30.11.2011 10:53:52   
pin
Ne111
Pojma nimam koliko se čaka, vem pa, da lahko greš v naslednji postopek po treh meseci. Jaz bom šla, če ne gre drugače, pa samoplačniško.
Jaz bi na tvojem mestu poklicala v Dravlje in povprašala.

Glede ostalih, pa tako, pove se samo zaupanja vrednim. Meni je lažje, ker poznam veliko ljudi iz medicine (ne delajo na neplodnosti), vedo pa kaj to pomeni..

Včasih koga kaj povprašam, dobim strokovno razlago. No Prometriuma si ni nihče od njih vstavljal, zato sem mogla povprašat tukaj na forumu.

Sicer pa, tudi Ringaraja forum je terapevtski. Se tipkamo. user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 433
30.11.2011 11:05:24   
Martina Ayla
Jaz sem pa danes tako žalosta.... včeraj popoldne sem imela prvič rjav izcedek, ki je danes že rjavordeč..... To verjetno pomeni konec, a ne? 
Fulll mi gre na jok, pa ne smem, ker sem v službi.... me fullll tišči v prsih.... Jokam v sebi ..... user posted image  

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 434
30.11.2011 11:12:02   
ne111
Joj Mrtina žal mi je!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno ta cmok v želodcu, prsih sem imela jaz včeraj in ob dveh nisem več zdržala. Šla sem na wc se razjokala in prosila, če grem domov da sem bruhala.

Videle so itak na faci, da sem fertik in sem šla domov. Doma pa cel popoldan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem že malo malo bolje, počasi bo!!!

Punce tle ful pomagajo z svojimi besedami samo moraš jih res prebrati!!!

(odgovor članu Martina Ayla)
Neposredna povezava do sporočila: 435
30.11.2011 11:22:08   
pin
Martina Alyauser posted image

Mi je hudo, ker si za žalostno novico izvedela v službi. Jaz bi najverjetneje jokala kot dež. Pa direkt domov bi najverjetneje šla.

Kako to skrijete v službi? Jaz ne vem če bi lahko, posledično bi cela služba vedela, da hodim na umetne. Sam to mi še manjka. user posted image

(odgovor članu Martina Ayla)
Neposredna povezava do sporočila: 436
30.11.2011 11:49:42   
metuljček_cekinček
Martina Ayla user posted image user posted image user posted image
Ja, midva tudi ne obešava na velik zvon. Skrivava pa tudi ne. Od začetka vedo najožji prijatelji in družina. Ampak potem pa itak v čakalnici srečaš koga, ki te pozna... In krog se počasi širi... user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 437
30.11.2011 12:24:10   
*sanela*
ne111 user posted image user posted image user posted image  vem kako je ko toliko upaš, da je ratalo pa priteče user posted image , dvakrat sem to dala čez. Zjoči se in zberi moči za naprej. Enkrat bo tudi zate posijal sonček user posted image

Martina Ayla je morda vgnezditvena? Ne obupat dokler se ne ulije za vse solde user posted image , dosti žensk v postopkih na začetku nosečnosti rahlo krvavi. Si naredila test?

Danes je komaj 4. dan od ETZ, joj kako se vlečeeeeeeeeee user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
30.11.2011 12:26:07   
*sanela*
Jaz sem do zdaj tudi najožjim povedala( staršem pa najboljši prijateljici ), zdaj sva se pa odločila, da bova vedla samo midva za spremembo user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 439
30.11.2011 12:44:37   
RedSonja
oh Martina user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem kako ti je.
Zjoči se. Danes bo ful težko. Jutro boš videla bo že bolje.
Vem kako je to, ko si žalosten in jezen na cel svet.

jaz sem povedala v službi parim osebam in šefici. Vmes sem se že fiksno dogovorila, da  me premaknejo na drugo (boljše?) delovno mesto. Ko sem prišla iz bolniške so vedeli skoraj vsi in še šef drugega oddelka mi je skenslal.... naključje???? Po mojem ne.

Tako, da ne vem, če je prav, da sem povedala. Naslednjič ne bom nobenmu.

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 30.11.2011 12:45:19 >

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 440
30.11.2011 13:03:02   
Martina Ayla
Hvala vsem za tolažbo.
Pri nama je vedela družina, nekaj prijateljev in nekateri sodelavci. Težko razložiš zakaj toliko manjkaš, tako da sem jaz sodelavkam iz pisarne pač morala povedat kakšnega zdravnika obiskujem. Samo danes jim pa ne bom razlagala. Ker bi jokala, tega si pa pred sodelavkami res ne želim....
Družina bo pa itak vedela že po mojem izrazu....
Vgnezditvena zagotovo ni, ker je že 9 dan po ET. Je sicer res, da ni čisto enako kot menstruacija, pa tudi boli me ne kot  me menstruacija čisto vsak mesec; ampak kri je kri, tako da je zagotovo user posted image  

Držim pesti za ostale!   

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 441
30.11.2011 13:03:42   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

oh Martina user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem kako ti je.
Zjoči se. Danes bo ful težko. Jutro boš videla bo že bolje.
Vem kako je to, ko si žalosten in jezen na cel svet.

jaz sem povedala v službi parim osebam in šefici. Vmes sem se že fiksno dogovorila, da  me premaknejo na drugo (boljše?) delovno mesto. Ko sem prišla iz bolniške so vedeli skoraj vsi in še šef drugega oddelka mi je skenslal.... naključje???? Po mojem ne.

Tako, da ne vem, če je prav, da sem povedala. Naslednjič ne bom nobenmu.

Jaz nisem šefu nič povedala, ko sem šla na bolniško po punkciji sem mu rekla, da sem imela manjši operativni poseg ( ženske zadeve ). Drugač pa je UZ zgodaj tako, da zjutraj ne zamudim v službo. Povedala mu bom ko bom zanosila. Sem na pogodbi in pol vem, da mi jo nebo podaljšal, če bo vedel, da hodim na umetno.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 442
30.11.2011 13:38:15   
elarab
včasih imam občutek, da statistika laže... nekam veliko nas je tu gor, ki nam spet ni uspelo... v tretje gre rado( vsaj statistično bi moralo tako biti?!)
vsem žalujočim puncam srečno čez 3 mesece

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 443
30.11.2011 16:10:04   
ananaska78
Ne111 in Martina še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iz moje strani.
Res mi je žal user posted image user posted image .
Vem, da imata verjetno že poln kufer besed "saj bo naslednjič, samo pozitivno..." AMPAK TO JE RES!!! Eni pridejo prej do cilja kot pridemo drugi. Važno pa je, da bomo prišli vsi.
Si pa zdaj privoščita veseli december - kuhan vinček in to.

Elarab, ne vem kaj pravi statistika - okoli 30%? V novembru sma 2 nosečki: Barb in jaz. Ni pa uspelo 4 trepetalkam, če jaz prav vem user posted image .

Barb, Mala: kako sta vidve?

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 444
30.11.2011 16:49:01   
metuljček_cekinček
Mislim, da nas je vsak mesec nekaj več kot le 6 v postopku in na forumu?! Že sedaj je za december 7 trepetalk.
V Lj nas je na isti dan imelo 5 punkcijo, 4 smo nato imele transfer, 2 sva zanosili, 1 sem splavila... Šteje se seveda 2 od 4. Povprečje pa naj bi bilo res tam nekje 30%.

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 445
30.11.2011 18:05:59   
mala06
Živijo!

Tistim, ki vam ni uspelo, pošiljam en velik user posted image .

ananaska78 jaz sem super. Kakšen dan sem napihnjena kot balon, drugi pa spet ne. Komaj čakam petka, ko imam pri svojem g UZ in da vidim, kolko je škratek zrastu v treh tednih. Pa ti, kako si?

Ostalim pa želim, da čim prej zagledate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
30.11.2011 18:13:44   
mihika
punce..hajli..hajlo...zelo dolgo se nismo nič slišali...!vidim, da je zelo veliko novih imen...so pa še stara tudi seveda..kot so buska...cukica...ananaska....daisy...itd..vsem seveda želim veliko veliko uspehov, mal tud sreče..potem pa same user posted image
skratka punce...kar te ne ubije, te ojača...morda se me katera še spomni...imela se 5.IVF...3 x zanositev in 3 x spontani spalv...sedaj so me dali na genetske teste...in je pokazalo, da sem nosilka neke genetske mutacije, kar je v smislu strjevanje krvi...kromosomsko sva ok oba..sem si zelo oddahnila...ampak naj vam nekaj povem, ko imaš tri splave, te dajo komaj na te teste, in kaj so mi seeaj rekli...to morte slišat..da se bom morala filat s Fragminom in potem bi naj bilo vse ok...drugače bi imela lahko še sto splavov....telo mi zarodek ne sprejme...in potem ga zavrača..s tem frragminom bi naj bilo potem vse ok...moja ginekologinja je pa seveda bila zelo jezna, ker je rekla, da če bi to ugotovili takoj, ne bi šlo 5 postopkov in s tem 12 let v luft...strašno, kajne...no pa smo spet na začetku..čaka me pingvinček v LJ še, tako, da fgremo kar naprej..!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

Neposredna povezava do sporočila: 447
30.11.2011 18:15:28   
mihika
mala06, ananaska...full sem vesela, da vama je ratalo...bom še prečekirala, da vidim,katera je še med vama..!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 448
30.11.2011 19:02:50   
Anonimen
ojla, no pa se je tudi meni končalo upanje v 2 ivfuser posted image , z dvanajstim dnevom se je prikazal črn izcedek kar je prešel vuser posted image . Znaki so bili obetavni, vendar dalje kot od 12 dneva mi še ni uspelo priti, pa ful pozitivna sem bila, še bolj sem počivala, ne vem kaj bi še pomagalouser posted image . Vendar se počasi pobiram in grem v nove boje. Ali se moram že sedaj naročiti za naslednji postopek in na katero tel št., sem v Lj? Ali že naročajo za februar, marec?

(odgovor članu mihika)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
30.11.2011 20:49:29   
RedSonja
Anonimna user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes tudi 12. dan. Napihnjenost in bolečine v križu so se malo umirile. Me je pa gozno strah razultata-neuspeha.

A morda katera ve kater test (Clearblue Digital morrda?) pokaže vrednost HCG?

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 30.11.2011 20:51:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?