|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
29.11.2011 10:42:26   
*bubi*
Petarda, na vso tvojo pisarijo pa no comment user posted image

Mene bi prej skrbelo, kakšna človeka bosta iz mojih dveh sončkov zrasla. Potem pa se bom s priženjenimi ukvarjala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
29.11.2011 11:27:40   
NinaŠ
Daaan!

Joj Petarda, jaz se s takimi mislimi še ne ukvarjam user posted image , čeprav je tvojo verzijo lepo prebrati user posted image . Skrbi si bolj delim z Bubi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
29.11.2011 11:44:35   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mene bi prej skrbelo, kakšna človeka bosta iz mojih dveh sončkov zrasla. Potem pa se bom s priženjenimi ukvarjala.

jaz bi se v tem primeru tolažila: Jabolko ne pade daleč od drevesa user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bosta po atiju pridnauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
29.11.2011 12:18:10   
ada2
user posted image user posted image user posted image  petarda si pa faca....
včeraj smo imeli v službi kratek tečaj joge smeha in sem se tolko presmejala, zdaj pa še toleuser posted image
upam, da mi bo še popoldne smešno, ko imamo roditeljski sestanek na šoli.... ob istem času za oba seveda, ampak s tem se zdaj sploh ne bom ubadala, za adama gre ati, za nušo jaz.... skrbi glede tega si naj pa delajo tisti, ki imajo 3 šolarje (ali več)....user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
29.11.2011 15:03:57   
petarda

saj to...jaz imam občutek, da lahko vzgojiš super pridnega otroka (fantkauser posted image ), pol ti ga pa "ta mlada" čist obrne...Poznam fuuul primerov, ko so fantje hodili k mami (staršem, starim staršem...)z velikim veseljem, pa se je potem ko so se poročili vse obrnilo user posted image  Pol je pa ženina žlahta zlata vredna, njegova pa piškav grošuser posted image .

Ada...ti se kar smej...smeh je pol zdravja. user posted image

Paštetka...a ti si bila čist divja al kaj? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
29.11.2011 15:30:04   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

saj to...jaz imam občutek, da lahko vzgojiš super pridnega otroka (fantkauser posted image ), pol ti ga pa "ta mlada" čist obrne...Poznam fuuul primerov, ko so fantje hodili k mami (staršem, starim staršem...)z velikim veseljem, pa se je potem ko so se poročili vse obrnilo user posted image  Pol je pa ženina žlahta zlata vredna, njegova pa piškav grošuser posted image .

Ada...ti se kar smej...smeh je pol zdravja. user posted image

Paštetka...a ti si bila čist divja al kaj? user posted image

user posted image user posted image user posted image  uh boš prstjena tašča user posted image user posted image user posted image  ampak glavn da boš imela tri mamine sinčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hecam te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomoje ni tako hudo, kot se bojiš. Mislim, da če so v družini zdravi odnosi, se kaj takega ne more zgodit (ne na eni, ne na drugi strani) user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
29.11.2011 15:34:14   
Paštetka
Ne, jaz sem bila tiha voda user posted image

drugače, sem pa bila pridna. V šoli, na treningu, v disko sem šla 1. šele v 3. letniku. do faksa sem bila eni 4 x. Potem sem pa recimo na faksu bila tiha voda, no potem sem pa bila spet pridna user posted image

Recimo, da če bi bila moja dva tudi po meni pridna, da se ne bi imela česa bati. Kar pa za atija ne bi mogla reči. S tem,da je pa on bil bolj priden kar se tiče učenja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
29.11.2011 15:36:23   
Paštetka
uf...samo res petarda. Ti boš imela 3 snahe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, lahko to (3 snahe) vzameš s pozitivnega vidika. Lahko, da bo tudi kakšen zet. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
29.11.2011 20:30:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

uf...samo res petarda. Ti boš imela 3 snahe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, lahko to (3 snahe) vzameš s pozitivnega vidika. Lahko, da bo tudi kakšen zet. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sva se zadnjič tudi z mojim hecala na ta račun in ugotovila, da bi raje imela v redu zeta, kot zorpno snahouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
30.11.2011 7:19:01   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
30.11.2011 7:51:00   
petarda
Jutro. user posted image

Hvala za kavicouser posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
30.11.2011 8:19:38   
*bubi*
Dobro jutro in hvala za kavico. Čeprav si grem zdaj raje pravo skuhat in pridem malo počvekat z vami. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
30.11.2011 8:26:58   
petarda

Dobro jutro in hvala za kavico. Čeprav si grem zdaj raje pravo skuhat in pridem malo počvekat z vami. user posted image

Evo moja tudi že skuhana, čeprav bi se raje kar k tebi povabila, da sprobam to iz avtomata. user posted image ... Mi je kar presenetljivo kako so se razpasli in je že skoraj must have. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
30.11.2011 8:27:53   
petarda

Evo moja tudi že skuhana, čeprav bi se raje kar k tebi povabila, da sprobam to iz avtomata. user posted image ... Mi je kar presenetljivo kako so se razpasli in je že skoraj must have. user posted image

Aja..pa da takoj dodam, da jaz ne razmišljam o nakupu.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
30.11.2011 8:33:57   
petarda
Bubi...kolk dolgo se tvoja kava kuha??? Ker moj mali se že zbuja user posted image user posted image user posted image ....jaz bom s svojo hitro zaključila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
30.11.2011 8:39:24   
ada2
no, a je katera tu pri kavi? moja bo pravkar skuhana

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
30.11.2011 8:41:11   
ada2
drugače pa imam itak delo za dopoldne... moram za službeno glasilo napisat članek o našem mucu mikiju.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
30.11.2011 8:41:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, a je katera tu pri kavi? moja bo pravkar skuhana

Jaz. user posted image  Sem miniju dudo nesla in močno upam, da zagrabi še za kake pol urce. user posted image user posted image user posted image ...imaš vprašanje na FBuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
30.11.2011 8:44:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

drugače pa imam itak delo za dopoldne... moram za službeno glasilo napisat članek o našem mucu mikiju.

hehe...petardito pa bo to delal popoldne. Narediti mora plakat (malo večji od A4) o svojem ali hišnem ljubljenčki nekoga, ki ga pozna. Ali o takem, ki bi ga rad imel. Na plakat mora nalepiti ali narisati sliko ljubljenčka in si napisati par besed - iztočnic, ki mu bodo pomagale pri govornem nastopu, ki naj bi trajal 3 minute. Govoril bo o ljubljenčku, kje ga je dobil, kako skrbi zanjga, kaj počneta skupaj, kako je dobil ime... Ker ga mi nimamo, bo pisal o kužiju, ki ga ima moj mali bratec in se je k njim pritepel. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
30.11.2011 8:53:37   
petarda
Kaj zdaj? A je avtomat zaštekal? user posted image user posted image user posted image ...Nič...jaz moram it user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
30.11.2011 9:17:24   
*bubi*

Kaj zdaj? A je avtomat zaštekal? user posted image user posted image user posted image ...Nič...jaz moram it user posted image

user posted image user posted image user posted image  sploh še nisem do kuhinje prišla.... vidiš, tako je, ko začneš nekaj po netu brskat in not padeš user posted image

Gledam te grafične tablice in razmišljam o njeni uporabnosti user posted image  samo jaz bi tako, ki ima bluetooth povezavo, da bi lahko šetala z njo naokoli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
30.11.2011 9:18:19   
*bubi*
Na plakat mora nalepiti ali narisati sliko ljubljenčka in si napisati par besed - iztočnic, ki mu bodo pomagale pri govornem nastopu, ki naj bi trajal 3 minute. Govoril bo o ljubljenčku, kje ga je dobil, kako skrbi zanjga, kaj počneta skupaj, kako je dobil ime...

vau, cel projekt za prvošolčka user posted image user posted image user posted image
Pa 3 minute ni tako malo!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
30.11.2011 9:27:39   
petarda

Na plakat mora nalepiti ali narisati sliko ljubljenčka in si napisati par besed - iztočnic, ki mu bodo pomagale pri govornem nastopu, ki naj bi trajal 3 minute. Govoril bo o ljubljenčku, kje ga je dobil, kako skrbi zanjga, kaj počneta skupaj, kako je dobil ime...

vau, cel projekt za prvošolčka user posted image user posted image user posted image
Pa 3 minute ni tako malo!

Tudi meni se je zdel cel projekt, ko mi je povedal kaj imajo za DN. Je tudi rekel, da jih je nekaj takih, ki so že takoj povedali, da raje ne bi nastopali, ker jih je strah/sram....On se k sreči veseli in že komaj čaka. user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
30.11.2011 9:28:59   
petarda

user posted image user posted image user posted image  sploh še nisem do kuhinje prišla.... vidiš, tako je, ko začneš nekaj po netu brskat in not padeš user posted image

Gledam te grafične tablice in razmišljam o njeni uporabnosti user posted image  samo jaz bi tako, ki ima bluetooth povezavo, da bi lahko šetala z njo naokoli user posted image

In? do kakega zaključka si prišla? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
30.11.2011 9:33:57   
ada2
sem vidla vprašanje ja...
ne morem skenirat slike, ker nimam pojma kako deluje skeneruser posted image
bom 1x ob priliki....
lahko pa prideš k meni na kavo, pa ti jih v živo pokažemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?