Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.11.2011 10:42:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, na vso tvojo pisarijo pa no comment Mene bi prej skrbelo, kakšna človeka bosta iz mojih dveh sončkov zrasla. Potem pa se bom s priženjenimi ukvarjala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.11.2011 11:27:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Daaan! Joj Petarda, jaz se s takimi mislimi še ne ukvarjam , čeprav je tvojo verzijo lepo prebrati . Skrbi si bolj delim z Bubi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.11.2011 11:44:35
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, na vso tvojo pisarijo pa no comment Mene bi prej skrbelo, kakšna človeka bosta iz mojih dveh sončkov zrasla. Potem pa se bom s priženjenimi ukvarjala. jaz bi se v tem primeru tolažila: Jabolko ne pade daleč od drevesa Upam, da bosta po atiju pridna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.11.2011 12:18:10
|
|
|
|
ada2
|
petarda si pa faca.... včeraj smo imeli v službi kratek tečaj joge smeha in sem se tolko presmejala, zdaj pa še tole upam, da mi bo še popoldne smešno, ko imamo roditeljski sestanek na šoli.... ob istem času za oba seveda, ampak s tem se zdaj sploh ne bom ubadala, za adama gre ati, za nušo jaz.... skrbi glede tega si naj pa delajo tisti, ki imajo 3 šolarje (ali več)....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.11.2011 15:03:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, na vso tvojo pisarijo pa no comment Mene bi prej skrbelo, kakšna človeka bosta iz mojih dveh sončkov zrasla. Potem pa se bom s priženjenimi ukvarjala. saj to...jaz imam občutek, da lahko vzgojiš super pridnega otroka (fantka ), pol ti ga pa "ta mlada" čist obrne...Poznam fuuul primerov, ko so fantje hodili k mami (staršem, starim staršem...)z velikim veseljem, pa se je potem ko so se poročili vse obrnilo Pol je pa ženina žlahta zlata vredna, njegova pa piškav groš . Ada...ti se kar smej...smeh je pol zdravja. Paštetka...a ti si bila čist divja al kaj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.11.2011 15:30:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, na vso tvojo pisarijo pa no comment Mene bi prej skrbelo, kakšna človeka bosta iz mojih dveh sončkov zrasla. Potem pa se bom s priženjenimi ukvarjala. saj to...jaz imam občutek, da lahko vzgojiš super pridnega otroka (fantka ), pol ti ga pa "ta mlada" čist obrne...Poznam fuuul primerov, ko so fantje hodili k mami (staršem, starim staršem...)z velikim veseljem, pa se je potem ko so se poročili vse obrnilo Pol je pa ženina žlahta zlata vredna, njegova pa piškav groš . Ada...ti se kar smej...smeh je pol zdravja. Paštetka...a ti si bila čist divja al kaj? uh boš prstjena tašča ampak glavn da boš imela tri mamine sinčke Hecam te Pomoje ni tako hudo, kot se bojiš. Mislim, da če so v družini zdravi odnosi, se kaj takega ne more zgodit (ne na eni, ne na drugi strani)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.11.2011 15:34:14
|
|
|
|
Paštetka
|
Ne, jaz sem bila tiha voda drugače, sem pa bila pridna. V šoli, na treningu, v disko sem šla 1. šele v 3. letniku. do faksa sem bila eni 4 x. Potem sem pa recimo na faksu bila tiha voda, no potem sem pa bila spet pridna Recimo, da če bi bila moja dva tudi po meni pridna, da se ne bi imela česa bati. Kar pa za atija ne bi mogla reči. S tem,da je pa on bil bolj priden kar se tiče učenja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.11.2011 15:36:23
|
|
|
|
Paštetka
|
uf...samo res petarda. Ti boš imela 3 snahe No, lahko to (3 snahe) vzameš s pozitivnega vidika. Lahko, da bo tudi kakšen zet.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.11.2011 20:30:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka uf...samo res petarda. Ti boš imela 3 snahe No, lahko to (3 snahe) vzameš s pozitivnega vidika. Lahko, da bo tudi kakšen zet. sva se zadnjič tudi z mojim hecala na ta račun in ugotovila, da bi raje imela v redu zeta, kot zorpno snaho
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 7:19:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 7:51:00
|
|
|
|
petarda
|
Jutro. Hvala za kavico .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 8:19:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro in hvala za kavico. Čeprav si grem zdaj raje pravo skuhat in pridem malo počvekat z vami.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 8:26:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro in hvala za kavico. Čeprav si grem zdaj raje pravo skuhat in pridem malo počvekat z vami. Evo moja tudi že skuhana, čeprav bi se raje kar k tebi povabila, da sprobam to iz avtomata. ... Mi je kar presenetljivo kako so se razpasli in je že skoraj must have.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 8:27:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro in hvala za kavico. Čeprav si grem zdaj raje pravo skuhat in pridem malo počvekat z vami. Evo moja tudi že skuhana, čeprav bi se raje kar k tebi povabila, da sprobam to iz avtomata. ... Mi je kar presenetljivo kako so se razpasli in je že skoraj must have. Aja..pa da takoj dodam, da jaz ne razmišljam o nakupu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 8:33:57
|
|
|
|
petarda
|
Bubi...kolk dolgo se tvoja kava kuha??? Ker moj mali se že zbuja ....jaz bom s svojo hitro zaključila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 8:39:24
|
|
|
|
ada2
|
no, a je katera tu pri kavi? moja bo pravkar skuhana
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 8:41:11
|
|
|
|
ada2
|
drugače pa imam itak delo za dopoldne... moram za službeno glasilo napisat članek o našem mucu mikiju.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 8:41:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, a je katera tu pri kavi? moja bo pravkar skuhana Jaz. Sem miniju dudo nesla in močno upam, da zagrabi še za kake pol urce. ...imaš vprašanje na FB
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 8:44:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drugače pa imam itak delo za dopoldne... moram za službeno glasilo napisat članek o našem mucu mikiju. hehe...petardito pa bo to delal popoldne. Narediti mora plakat (malo večji od A4) o svojem ali hišnem ljubljenčki nekoga, ki ga pozna. Ali o takem, ki bi ga rad imel. Na plakat mora nalepiti ali narisati sliko ljubljenčka in si napisati par besed - iztočnic, ki mu bodo pomagale pri govornem nastopu, ki naj bi trajal 3 minute. Govoril bo o ljubljenčku, kje ga je dobil, kako skrbi zanjga, kaj počneta skupaj, kako je dobil ime... Ker ga mi nimamo, bo pisal o kužiju, ki ga ima moj mali bratec in se je k njim pritepel.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 8:53:37
|
|
|
|
petarda
|
Kaj zdaj? A je avtomat zaštekal? ...Nič...jaz moram it
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 9:17:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj zdaj? A je avtomat zaštekal? ...Nič...jaz moram it sploh še nisem do kuhinje prišla.... vidiš, tako je, ko začneš nekaj po netu brskat in not padeš Gledam te grafične tablice in razmišljam o njeni uporabnosti samo jaz bi tako, ki ima bluetooth povezavo, da bi lahko šetala z njo naokoli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 9:18:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Na plakat mora nalepiti ali narisati sliko ljubljenčka in si napisati par besed - iztočnic, ki mu bodo pomagale pri govornem nastopu, ki naj bi trajal 3 minute. Govoril bo o ljubljenčku, kje ga je dobil, kako skrbi zanjga, kaj počneta skupaj, kako je dobil ime... vau, cel projekt za prvošolčka Pa 3 minute ni tako malo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 9:27:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Na plakat mora nalepiti ali narisati sliko ljubljenčka in si napisati par besed - iztočnic, ki mu bodo pomagale pri govornem nastopu, ki naj bi trajal 3 minute. Govoril bo o ljubljenčku, kje ga je dobil, kako skrbi zanjga, kaj počneta skupaj, kako je dobil ime... vau, cel projekt za prvošolčka Pa 3 minute ni tako malo! Tudi meni se je zdel cel projekt, ko mi je povedal kaj imajo za DN. Je tudi rekel, da jih je nekaj takih, ki so že takoj povedali, da raje ne bi nastopali, ker jih je strah/sram....On se k sreči veseli in že komaj čaka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 9:28:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj zdaj? A je avtomat zaštekal? ...Nič...jaz moram it sploh še nisem do kuhinje prišla.... vidiš, tako je, ko začneš nekaj po netu brskat in not padeš Gledam te grafične tablice in razmišljam o njeni uporabnosti samo jaz bi tako, ki ima bluetooth povezavo, da bi lahko šetala z njo naokoli In? do kakega zaključka si prišla?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.11.2011 9:33:57
|
|
|
|
ada2
|
sem vidla vprašanje ja... ne morem skenirat slike, ker nimam pojma kako deluje skener bom 1x ob priliki.... lahko pa prideš k meni na kavo, pa ti jih v živo pokažem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?