|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
27.11.2011 12:33:36   
*bubi*
Jaz sem včeraj kar malo prešpricala RR, še dobro, petarda, da sem te poklicala, keer tistega tvojega posta sploh nisem videla user posted image

No, mi smo bili danes na enem fotošutingu in imam kar velika pričakovanja user posted image  Sicer upam, da me ne premami nabaviti cel CD in bom ostala pri skromnem namenu - ena fotkica z božičkovimi kapicami user posted image

Sem videla vaše fotke, petarda, in so user posted image user posted image user posted image
Za Novigrad pa sem ti tudi eno opombo napisala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
27.11.2011 18:53:31   
NinaŠ
Bubi jaz se verjetno ne bi uspela upreti celemu CDju user posted image

Petarda krasni ste user posted image user posted image user posted image in taki mojstri fotografije user posted image user posted image user posted image , da sploh ne vem, ali potrebujete še profesionalnega fotografa user posted image

Mi2 z user posted image sva današnje dopoldne izkoristila za pohod v dvoje user posted image user posted image user posted image in se povzpela na bližnjo, no ravno prav se našvicaš do gor user posted image , planino, kjer sva se martinčkala v kratkih rokavih user posted image user posted image user posted image , tko da Petarda morskih 13° se lohk kar skrije user posted image user posted image user posted image . Navsezadnje nama je bilo že žal, da nisva še otrok vzela s seboj, saj bi lahko gor piknikirali večino dneva in se pozno vrnili v mrzlo dolino...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
27.11.2011 19:41:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda krasni ste user posted image user posted image user posted image in taki mojstri fotografije user posted image user posted image user posted image , da sploh ne vem, ali potrebujete še profesionalnega fotografa user posted image

Mi2 z user posted image sva današnje dopoldne izkoristila za pohod v dvoje user posted image user posted image user posted image in se povzpela na bližnjo, no ravno prav se našvicaš do gor user posted image , planino, kjer sva se martinčkala v kratkih rokavih user posted image user posted image user posted image , tko da Petarda morskih 13° se lohk kar skrije user posted image user posted image user posted image . Navsezadnje nama je bilo že žal, da nisva še otrok vzela s seboj, saj bi lahko gor piknikirali večino dneva in se pozno vrnili v mrzlo dolino...

Luksuz! Vama malo zavidam user posted image ... Zadnji stavek ti pa tudi čisto verjamem. Midva pomisliva kolk bi bilo fino it na kak izlet kdaj brez otrok...samo midva, pa potem vedno prideva do ugotovitve, da bi jih potem itak ful pogrešali, ker ne bi bilo isto...pa bi gledali kako druge družine uživajo, pa kako se drugi otroci zabavajo... user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo OK, vseeno bi si privoščila kdaj malo off-a, če bi imela otroke kje pustit.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
27.11.2011 20:10:39   
petarda
Ada kako ste praznovali? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
27.11.2011 20:16:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Saj je res, samo tiste fotke so pa reeeeeeeees čudovite in res nas je lahko na kakšni vseh 5 user posted image  user posted image user posted image user posted image , razen tega pa bi rada videla kako se bo fotografinja "spravila k delu". user posted image  Če mi banka dop***, vzamem kredit, kupim opremo, naredim par tečajev in grem slikat po svetu user posted image ....ne resno...to me veseli, jajc za spustit se v kaj takega pa nimam...zraven službe ne bi, ker sem raje takrat z otroci, če bi me pa odslovili, bi bila pa itak prisiljena si najti nekaj drugega... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
27.11.2011 21:04:58   
*bubi*
petarda, sem se danes kar smejala, kak sta fotograf in asistentka uspela naštimat 4 otroke (moja dva in nečakeca) in jih fotkat. Nam kaj takega nikoli ne rata - nočejo gledat, se cukajo, prepirajo, bežijo vstran,... Danes pa so vsi trije ta veliki lepo sodelovali, mali pikec pa je ajal v košarici in tudi fuuul začudeno gledal user posted image
Ja, komaj čakam, da vidim, kaj je ratalo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
27.11.2011 21:08:49   
*bubi*
nič, grem naprej likat. Skoraj nimam druge opcije user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
27.11.2011 23:38:34   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ok, če vam kaj pomaga....
naš miha je zadnje čase nemogoč... zvečer sicer ga še nekak spravimo spat, s tem mislim, da, ko ga dam v posteljo brez problema zaspi recimo v roku pol ure. je tiho in ostane v postelji sam. adam zaspi takoj, ko se vleže, ker je bistveno bolj utrujen.... ampak!!!!  miha zjutraj vstane ob pol 6 ali še prej. ponavadi je pokonci 5 minut predno meni začne budilka zvonit za službo. potem pa je tečen že navsezgodaj. meni se mudi v službo, on si pa zmišljuje razno razne zadeve in če ni po njegovem tuli, cvili, se po tleh meče.... ma groza. tega mi nista ne nuša, ne adam delala... ok, sta kdaj trmarila, ampak ne tako hudo. potem čez dan je spet obup.... se ga vsi kar izogibajo, nori, ne uboga, cvili.... posledično 10 x pade s kavča in se samo bojim, da si bo kaj naredil. ne izuči ga pa nič.....
danes je trmaril pol ure, ker ga je iz avta vzel ati in ne jaz.... drl se je ko da ga pol fali.... pa saj ni normalno, no...

evo, sem si malo dušo olajšala.... hvalauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Ojoj, Ada, jaz sem take prigode že malo pozabila, ampak se bom še prehitro ponovno soočila z njimi! user posted image  Tudi jaz pravim: Bo minilo! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
27.11.2011 23:49:40   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

adam ne zna drugega napisat (ali prebrat) kot svojega imena.... no, prepisat zna, ampak sam od sebe napisat pa ne.... pa nuša, miha, mama, ata še ve prebrati...

Jaka tudi, pa še to je J narobe obrnjen! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.11.2011 0:03:59   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Drugače pa ....vreme je bilo jasno, imeli smo se krasno user posted image user posted image user posted image ...Na morju je bil sončeeeeeek in 13°C...smo obiskali naš stari dobri Novigrad in malo zbujali spomine user posted image user posted image user posted image ... Smo imeli kar sami fotošuting, glede na to, da "pravi" ni znesel...evo grem zdaj slikice pogledat....pripopam kakšno na FB, če se kaj lepega najde. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Meni bi bil pa to cel projekt, s tremi na enodnevni izlet tako daleč! Izak še do Lj ne zdrži, se je treba vmes 3x ustavit. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.11.2011 0:17:46   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

nič, grem naprej likat. Skoraj nimam druge opcije user posted image

Tudi jaz sem se lotila tega opravila. Ni konca! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.11.2011 0:25:08   
Urša
Petarda, sem pogledala fotke- Č U D O V I T E!!! Ste fotogenični vsi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.11.2011 8:09:14   
petarda
Dobro jutro user posted image

Hvala vsem za komplimente user posted image .

Urša moji otroci so pa v avtu najbolj pridni, ko so vsi privezani user posted image . Nam ni noben problem se odpraviti kam na izlet, ker gredo res vsi radi. Največkrat gremo zdaj kar s kombijem, notri imajo itak DVD predvajalnik in ponavadi pogledata kako risanko in smo že na cilju. user posted image  Mini pa največkrat zaspi user posted image .

Evo pri nas je že sonček...user posted image ...počakamo še malo, da se ogreje, potem pa na sprehod. user posted image  Lep dan tudi vsem vam.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.11.2011 8:14:36   
petarda
Vse najboljše Sergej!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.11.2011 10:43:43   
*bubi*
Vse najboljše Sergeju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.11.2011 10:54:00   
NinaŠ
Sergej vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Mi2 imava to dopoldne projekt rihtanja smuč user posted image . Montirati vezi je opravilo "za butlje" in sva se na ta račun že fajn nasmejala user posted image ... ...poleg tega nabavila orodje za pripravo robnikov - sva si čispreveč izi to predstavljala user posted image , na koncu domov prinesla polno škatlo pripomočkov, za katere upam, da si je user posted image zapomnil za kaj se uporabljajo - meni so vse pile in strgala ista user posted image

Zdajle sem hotela it en krog odhodit, pa je zunaj tako pihat začelo user posted image user posted image ,  da bom kar lepo doma ostala user posted image (no v kratkem moram itak v službo user posted image user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.11.2011 11:43:43   
ada2
evo meneuser posted image

hiša je še cela, zabava je uspela, razmetano sploh ni bilo prehudo, bilo je pa 8 otrok + miha.
4 punčke in 4 fantki, vsi adamovi sošolci. je pa bilo prav fino, kako so se med sabo mirili.... ko so postali preveč glasni se je vedno kdo spomnil, da je rekel "tišina" še predno sem jaz posredovalauser posted image  jim je šlo kar na živce, če so preveč cvilili.
adam je užival 100 na uro. žal mu je bilo edino, da se vsakemu posebej ni mogel bolj posvetiti, zato smo se zmenili, da bo večkrat povabil po enega prijatelja, da se bosta lahko naigrala. joj, res so bli luštni....bom vam slike na mail poslala ob priliki, ko jih naložim.

glede izletov - moji so tudi v avtu pridni in do zdaj še ni bil problem kam daleč iti... no, včasih nuša nastrada, ker je na sredini in si fanta zmislita, da se ne sme naslonit na njuna sedeža.... potem se včasih nuša preseli nazaj v prtljažnik, če imamo še tam sedeža namontirana (to nimamo vedno) in potem jima je žal in ji pustita, da je naslonjena.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
29.11.2011 8:02:30   
Paštetka
Dobro jutro!

Sergej, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, pa mi je le uspelo, se ponovno prijaviti. Ta RR pomoč user posted image

No, glavno, da sem tu, da malo smetim lahko spet user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
29.11.2011 8:53:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Dobro jutro!

Sergej, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, pa mi je le uspelo, se ponovno prijaviti. Ta RR pomoč user posted image

No, glavno, da sem tu, da malo smetim lahko spet user posted image

user posted image user posted image

Sem se prav razveselila, ko sem videla tvoj nick user posted image ...čeprav nisi kofeta skuhala user posted image  

user posted image

Paštetka a ti vidiš komentarje pod slikicami na FB, če gledaš preko linka? Ker sem pojasnila kje je tista tretja glava user posted image

Bubi kako napreduje fotoknjiga? Si delala tisto z božično-novoletnim motivom? Meni so ful lepi user posted image .

Ada...me veseli, da ste se imeli fajn. user posted image

Babe...mene so včeraj spraševali, če bomo imeli še deklico. Sem rekla, da ne...potem pa itak že 100x slišano...saj punce bodo prišle pa k hiši user posted image ....no in včeraj sem prav pomislila, da bog ve kakšne bomo dobili...in takoj pomislila, da Tino bi recimo imelauser posted image ....samo otročki so vsi res lušni, nedolžni, iskeni....potem pa zrastejo v velike otroke user posted image ...in me je kar malo groza tega, da se s svojo "ta mlado" ne bi razumela user posted image . Pa vsenaokrog je fuuuuuuuul primerov, ko se ne morejouser posted image .... In lubi mi je rekel, da jaz se bom ziher težko, ko imam zmeraj od vseh tako velika pričakovanja user posted image .... Pa meni se to sploh ne zdi! user posted image  No, da malo skrajšam - upam, da bomo takrat še na vezi user posted image ...pa si bomo mal jamrale kako nas ta mlade podj****jo user posted image ....ali pa mogoče celo kolk so fejst, super, pridne, lušne, prijazne in v pomoč user posted image ...evo...taka ta mlada sem jaz user posted image ....ne, samo resno...če se bodo moje vsaj toliko razumela z mano, kot se jaz s taščo, bom čisto zadovoljna user posted image ...sam jaz bom še boljša tašča user posted image

Se vidim čez 25-30 let v naši kmečki sobi na zahvalni dan, za fuuuuuuul veliko mizo, jaz ravnokar prinašam purana in rdeče zelje, vnuki se mi vrtijo pod nogami, snahe končujejo z detalji na smrekici, moški štimajo novoletno-božično glasbo, moj lubi pa odpira buteljke user posted image ... evo, tako mora bit user posted image . Pa vsi so veseli, da smo jih povabili na večerjo, pa čist navdušeni nad mojo kuho...pa vse pojejo! Pa pomagajo pospravit. user posted image user posted image user posted image

hehe....se mi dogaja, ne? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
29.11.2011 8:59:18   
Paštetka
jezus kristus petarda, kaj ti vse razmišljaš oz. v kakšne detajle greš user posted image . Mene skrbi bolj zetuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
29.11.2011 9:01:21   
Paštetka
vidim samo, da si napisalo, da je nekam padlo. ne vidim pa kam oz. kaj se je zgodilo. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
29.11.2011 9:02:18   
petarda
Kak ne vidiš, če je v košari spodaj user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
29.11.2011 9:09:54   
petarda
Sonček je user posted image user posted image user posted image user posted image ....grem še na hitro pospravit, pa skuhat predno se mini zbudi, da bova potel lahko ulovila par sončnih žarkov...pa buče in koruzo moram po terasi pospravit, nekako ne pašejo zraven adventnega venčka na vratih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
29.11.2011 9:12:16   
Paštetka

Kak ne vidiš, če je v košari spodaj user posted image

aja, ni mi potegnilo. ne vidi se, da ravno njegova slika manjka. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
29.11.2011 10:40:44   
*bubi*

Bubi kako napreduje fotoknjiga? Si delala tisto z božično-novoletnim motivom? Meni so ful lepi user posted image .

Bubi dela koledarje - za nas in za babico. Letos sem se odločila, da vzamem dvojni A3 format, A2 torej. iiiiiiiiiiiii, komaj čakam, da bo narejen.
Samo bom še res malo počakala, ker bi rada vključila slikice naših božičkov. No, saj do novembra lahko že zdaj naredim user posted image

Fotoknjiga pa ne vem, če mi bo ratala do 15.12., ko mi velja še en bigdeal kupon. aaaaaaaaaaaaaaaa, bom magari 30 slik skup zmetala, samo da mi ne propade user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?