petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Dobro jutro! Sergej, vse najboljše! evo, pa mi je le uspelo, se ponovno prijaviti. Ta RR pomoč No, glavno, da sem tu, da malo smetim lahko spet Sem se prav razveselila, ko sem videla tvoj nick ...čeprav nisi kofeta skuhala Paštetka a ti vidiš komentarje pod slikicami na FB, če gledaš preko linka? Ker sem pojasnila kje je tista tretja glava Bubi kako napreduje fotoknjiga? Si delala tisto z božično-novoletnim motivom? Meni so ful lepi . Ada...me veseli, da ste se imeli fajn. Babe...mene so včeraj spraševali, če bomo imeli še deklico. Sem rekla, da ne...potem pa itak že 100x slišano...saj punce bodo prišle pa k hiši ....no in včeraj sem prav pomislila, da bog ve kakšne bomo dobili...in takoj pomislila, da Tino bi recimo imela ....samo otročki so vsi res lušni, nedolžni, iskeni....potem pa zrastejo v velike otroke ...in me je kar malo groza tega, da se s svojo "ta mlado" ne bi razumela . Pa vsenaokrog je fuuuuuuuul primerov, ko se ne morejo .... In lubi mi je rekel, da jaz se bom ziher težko, ko imam zmeraj od vseh tako velika pričakovanja .... Pa meni se to sploh ne zdi! No, da malo skrajšam - upam, da bomo takrat še na vezi ...pa si bomo mal jamrale kako nas ta mlade podj****jo ....ali pa mogoče celo kolk so fejst, super, pridne, lušne, prijazne in v pomoč ...evo...taka ta mlada sem jaz ....ne, samo resno...če se bodo moje vsaj toliko razumela z mano, kot se jaz s taščo, bom čisto zadovoljna ...sam jaz bom še boljša tašča Se vidim čez 25-30 let v naši kmečki sobi na zahvalni dan, za fuuuuuuul veliko mizo, jaz ravnokar prinašam purana in rdeče zelje, vnuki se mi vrtijo pod nogami, snahe končujejo z detalji na smrekici, moški štimajo novoletno-božično glasbo, moj lubi pa odpira buteljke ... evo, tako mora bit . Pa vsi so veseli, da smo jih povabili na večerjo, pa čist navdušeni nad mojo kuho...pa vse pojejo! Pa pomagajo pospravit. hehe....se mi dogaja, ne?
|