Nina33
|
Čer! Valek, kere mere . Klara, Nande je začel sred avgusta štrajkat z GH (sumim zobe, mu izraščajo že od takrat in tako počasi ), zadnje tedne je mnogo bolje, davil se je s koščki, pa je zdaj tut to že bolje...tako, de pomoje bo zdej . Saj zdaj se je vsaj zredil kaj (cca. četrt kile v enem dobrem mescu), prej se ni čist nič (baje celo malo zgubil, če verjameš unim vagam 100%, jaz ne). Glede folganja dveh "ubežnikov" se pa strinjam - bomo videli ko bomo videli in se bomo poj s tem ukvarjali Sprehodi: če bi bila pobča zdrava, poj ja, tako žal ne. Saj zdej sta +/- OK, a je Šimen itak že v vrtcu zuni, Nandeta pa zdej, ko smo zdržali do cepljenja, tut še par dni zih ne bom ven "vlekla". Poj pa...če mene ne bo preveč zeblo . Jaz samo to vidim kot oviro, ker tale meglen mraz men ni za nikamor, če je sonce je zarad mene lohk tut -10 pa bomo šli ven, tole pa . Drugače itak otroka fajn oblečeš, mal hladnega zraka pa res ne škodi (zdravemu otroku, sevede), Šimen je obe svoji dosedanji zimi "prespal" zuni v vozku (ne celi, a ne, pač dnevno spanje je imel v vozku zuni, pa magari če je snežilo k pr norcih) in se ni nič na zdravju mu poznalo. Eh, vsak po svoje, ne . IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 Nina33 no evo v porodnišnici bodo pa tk rekli "a tota je pa že spet tu " A pa same fante ? Pa imata še kako ime na zalogi, če bo ta tut pobč ? Porkaš, men bi jih zmanjkalo pomoje. Lahko noč in lepe sanje vsem!